30 juni

Hej hittills ikväll har vi hunnit varit på team sportia och köpt fotbollssockar åt mig eftersom jag inte hade några blå. Sen for vi och åt på helan och halvan sjukt gott det var med kebabtallrik,men nu är vi hemma hos mig och ska lägga oss och kolla på tjenare kungen! Så ha en skön kväll! puss :)

Gammal shopping!

En jätte fin och skön sommar klänning från h&m men dock väldig urringning också!
En jätte skön stickad tröja från bikbok!
Sen denna bh från lindex med likadana trosor ( hittade dom inte ) sen bara vanliga tights från lindex också!

30 juni

Hej det har varit en sjukt skön dag med sol och mat idag på nydala med Gabriella och Pontus. Nu ska jag ta mig och hoppa in i duschen men innan det ska jag ta kort på kläderna jag köpte för ngn dag sen har ju glömt bort det. Ikväll ska jag vara med Pontus men jag vet inte vad vi ska göra än,haha det är inte så ovanligt men vi hittar väl på något! Vi hörs senare ikväll puss! :)

30 juni

Hej idag ställde jag och Pontus väckaren på elva för att vi ska hinna oss till haga och möta Gabriella där klockan tolv. Dagen kommer bestå av solning och bad på nydala och förmodligen mat. Vi hörs när jag kommer hem därifrån puss :)

Jag och Pontus igår! Bild tagen av Gabriella.

29 juni

Hej matchen slutade 3-2 till umeå södra vilket var riktigt synd tycker jag,men röbäck spelade inte allt för bra men det blir nog bättre till uff. Nu är jag med Gabriella och Pontus kommer snart också. Ikv har vi varit och handlat med min pappa eftersom han ska vara borta från ikväll till söndag så jag är ensam hemma hela helgen, Vi hörs senare puss :)


29 juni

Hej nu är jag hemma efter en dag med bad och solning på umelagun med Pontus och hans familj, det var riktigt härligt. Nu ikväll ska jag fara och kolla på Röbäcks match för att jag inte är spelklar så jag får inte spela än och efter matchen har vi våravslutning så vi ska göra ngt roligt där borta. Just nu är jag med Pontus och vi ska äta middag strax så vi hörs senare puss! :)

29 juni

Hej bara en snabb update som säger att jag är hos Pontus och ska sova här. Imorgon så väntas det solning och bad gissar jag på. Sen en annan sak som jag verkligen hoppas på händer imorgon bitti,nu är det bara att hålla tummarna i sömnen!!!!! Berättar nog imorgon vad det handlar om för nu ska jag sova,puss! :)

Tyvärr inga bilder idag men har inte gjort mycket alls än varit på träning så! Vi hörs imorgon istället med mer uppdatering!

28 juni

Hej idag blir det inge bra uppdatering för det är så varmt ute. Igår kom Pontus till mig till kvällen och då drog vi och köpte mat och sen kom vi hem och la oss och sov. Nu idag ska vi nog dra hem till han och sola sen ikväll har jag fotbollsträning så vi hörs efter den eller innan! Puss :)

Tack mamma!


Dom har tre väskorna fick jag av min mamma för några dagar sen! Jag gillar dom verkligen :) TACK MAMMA! <3

27 juni

Hejsan nu är jag hemma från stan och fick med mig lite saker hem. Jag köpte mig en klänning som var riktigt söt, en stickad tröja,tights,bh&trosor! Jag tror det var allt om jag inte har glömt något. Nu ska jag vänta på att pappa kommer hem och då ska vi väl äta och sen ser vi vad som händer ikväll! Puss :)

Åh jag har börjat sakna innebandyspelandet som fan!

27 juni

God dag alla! Jag duschade för ett tag sen och valde precis kläder för dagen och det blev en så simpel outfit så blir ingen bild på den. Idag ska jag och Gabriella på stan vid ett så måste verkligen skynda mig nu så jag hinner! Puss :)

27 juni

Hej kvällen har bestått av en Gabriella,film tittande och annat mys. Sen vid halv två kom Pontus och då drog jag och Gabriella och köpte nattkäk på max hur gott som helst. Nyss så for Gabriella och jag och älsklingen ska lägga oss och sova. Imorgon väntas det stan med Gabriella så vi hörs imorgon puss :) god natt!







26 juni

Hejsan tillbaka från fotbollsmatchen och den slutade 5-5 dom kämpade verkligen på hur bra som helst. Dom låg först under med typ 4-0 tror jag sen kämpade dom igen sig till 5-5 det är riktigt bra. Just nu sitter jag och kollar på gossip girl och väntar på att pappa ska komma hem så det blir midddag. Ikväll ska jag vara med Gabriella och det blir nog bara en lugn kväll med film eftersom det är söndag! Vi hörs senare,puss :)

Bjuder på en sjuk ofixad och ful tjej just nu!

26 juni

Nu hade jag och Gabriella tänkt att dra till röbäck och kolla på deras match mot Sandvik,hoppas ni vinner tjejer! Vi hörs när jag kommer hem puss :)

26 juni

Hej idag vaknade jag och Gabriella runt ett och då låg vi kvar och och chillade ett tag. Sen for vi på stan med pappa och köpte en hängare att hänga mina väskor på och ett nytt headset. Nu är vi hemma igen och ska äta lunch och det blir pizza,mums. Vi hörs senare idag puss :)

Bild på mig och Pontus för någon dag sen!

25 juni

Hej dålig uppdatering för min del men jag har varit hos Pontus hela dagen igår och en stund idag och efter det drog jag till mamma. Min midsommar vart lugn hos Pontus med käk och kortspelande,trevligt måste jag säga. Idag har jag varit med Pontus en stund och sen efter maten så har jag varit med Gabriella och vi har bara tagit det lugnt. Nu är vi hemma hos min pappa och hon ska sova här så det blir jätte mysigt. Vi hörs senare puss :)

Bilder sen begravningen av gammelmormor!

24 juni

Hej begraviningen igår var så väldigt tråkig och lessam men så ska det vara. ´Vi var hemma vid nio på kvällen och då la jag mig i sängen och sen kom Pontus vid tolv och sov med mig. Nu idag ska vi fara hem till han och käka för att det är midsommar. Vi hörs puss :)

22 juni

Hej dagen med Pontus började lugnt tills vi såg en spindel,jag började skrika och även Pontus blev rädd ( manligt?) Pontus använde damsugarn som vapen och så försvann den. När spindeln var borta så tog vi cykeln till ica och köpte glass och sen så går ju självklart cykeln sönder... oj så irriterande. Men nu är vi hemma hos mig och ska lägga oss och se en film iallafall. Ha en bra onsdags kväll :) puss!

Denna film blir det!


22 juni

Hej vaknade för ett litet tag sen men har legat och kollat på gossip girl, nu har jag äntligen sett klart säsong 1 och ska börja på 2:an. Idag ska jag vara med Pontus och vi har inte bestämt något speciellt för att jag ska lägga mig tidigt ikväll för jag ska sova hos mamma för att vi ska på begravning för min gammelmormor imorgon i vilhelmina. Vi hörs senare idag,puss :)

Orkar inte ta någon bild så en gammal på mig och Pontus förra sommaren!

22 juni

Hej nu är jag hemma från Emilia. Kvällen bestod av snack,pizza och tv och det tolkas som en väldigt skön kväll för mig eftersom jag var trött som fan. Nu ska jag lägga mig ner och kolla på gossip girl och soman till det så vi hörs imorgon,puss! :)

21 juni

Hej nu har jag precis klivit ut ur duschen. Träningen idag gick väl sådär men det sög att det regnade under tiden. Nu ska jag fixa mig och torka håret sedan vara med Emilia,vi ser om vi är hos mig eller hos henne. Vi hörs sen ikv/inatt puss! :)

nytt!


21 juni

Hej nu är jag hemma äntligen så jag kan uppdatera. Igår skulle jag och Pontus äta på all star men ne då var vi för små för man va tydligen tvungen att vara 18 för att äta där? Men då drog vi hem till han och åt tacos och va där hela kvällen och tog det bara lugnt med mys och jag sov där.

Idag for jag på stan med Liv och köpte lite saker som ni får bilder på sen! Vi åt även där och snackade för det var ju ett tag sen. Nu ska jag byta om till fotbollsträning och sen ikväll ska jag vara med Emilia, det blir nog trevligt. Vi hörs när jag kommit hem puss! :)
Just ja, fick en kommentar om att jag skulle lägga upp bilder på mig och Pontus oftare, alltså typ pussbilder osv! Det kan jag absolut göra när jag har tid!

Liv var inte sugen på att vara med på bild idag!


20 juni

Nu drar jag mig mot all star och äter middag med min underbara pojkvän! Vi hörs senare ikväll,puss! :D

20 juni - Tack farmor! <3


1 år och 6 månader!

Jag älskar dig Pontus Forsgren! Always have and always will <3

20 juni

Hej jag vaknade kring ett idag och sen dess har jag bara kollat på ett avsnitt av gossip girl. Snart ska jag ta coh städa lite på mitt rum eller iaf damsuga..det kan behövas och sen ska jag duscha. Ungefär det består min dag av men ikväll blir det mys med Pontus för att vi har varit tillsammans i 1 år och 6 månader! Känns underbart :) Men ha en bra dag för det ska jag,puss :)

lite party musik


20 juni

Hej igen,nu har jag städat som en galning och det enda som är kvar är mitt eget rum som jag inte orkar städa nu för att jag är helt slut. Kanske blir imorgon om jag inte får någon kick om ett tag! Men nu ska jag bara lyssna på musik ett tag och sen lägga mig i sängen och kolla på gossip girl, helt underbar serie! Vi hörs imorgon när jag vaknar,Sov gott puss! :)

ny plånbok!

Glömde visa bilden på min nya plånbok,här har ni den! Inte så speciellt men :)


19 juni

Nu fick jag ett galet städ ryck så kvällen består av städade av mitt rum sen kanske till och med resten av lägenheten? Skulle inte pappa älska mig då,hihi jooo! Sen kan jag passa på att säga att imorgon har jag och Pontus varit tsm i 1 år och 6månader och det ska vi fira genom att gå ut och äta,jätte mysigt ju. Men nu väntas stääädannde! PUSS :D

Gammal bild sen nyår!

19 juni

Hej nu är jag hemma. Huset ser väl inte så jätte snyggt ut på utsidan men insidan är väl helt okej men vi ska väl fixa lite och så där inne så det blir finare och lite som vi vill ha det på rummen ( om huset blir vårt ). Det var jätte stor gård och det gillar jag. Jag hoppas verkligen att det blir vårat hus det vore jätte roligt att få som två "systrar" alltså Fanni och Karin. Efter vi hade kollat på huset for vi hem till Fanni,Karin & Eva och pratade lite om det och sådär och sen drog vi på Pronto och åt,muuuums.

Nu ikväll tar jag nog det bara lugnt men en film kanske eller hör med någon,vi ser helt enkelt. Ni får ha en härlig söndags kväll så hörs vi,puss :)
Svar: Jag har sökt Restaurang/Livsmedel på Östra inriktning kök :)

19 juni

Hej nu är jag hemma efter att ha varit hos Pontus idag. Klockan fyra far vi och kollar på hus så det blir trevligt. Annars idag så händer nog ingenting,bara ta det lugnt. Vi hörs senare ikväll,puss :)

18 juni

Hej nu är jag och Pontus hemma hos mig efter bio. Den var riktigt bra så den rekommenderar jag verkligen! Nu ska jag bara packa lite i väskan och sen far vi till Pontus och sover där. Imorgon består dagen av att kolla på ett hus med pappa,Eva,Fanni och Karin, huset ligger på umedalen någon stans och det är Minna i mitt innebandy lag som bor där nu! Nu får vi hoppas att det är fint. Vi hörs imorgon puss :)

Tog några snabba bilder på kläderna,suddiga ser jag nu...aja ni får nöja er!

18 juni

Hej idag var jag ju jag och Gabriella på stan och jag köpte 3 tröjor och ett par svarta cykelbyxor ( bilder kommer sen ). Efter stan for jag hem till Pontus och har varit här hela tiden och sovit typ. Klockan nio ska vi på bio och se X-man first class,hoppas den är bra. Vi hörs antingen efter bion eller imorgon! Puss :)


18 juni

Hej igår kväll for jag och Gabriella till böles och grillade korv med några andra. Men det slutade ganska tidigt där för att det var lame så då drog jag,David,Gabriella och Söder hem till mig och såg film & bakade kladdkaka. När dom drog vid ett så kom Pontus och sov här.

Idag ska jag och Gabriella dra oss på stan och kolla runt lite på rean. Nyss så duschade jag så nu ska jag torka håret och välja kläder.Så vi hörs när jag kommer hem,puss :)

best thing i never had


17 juni

Hej dagen hittills har bara bestått av tittande på gossip girl i sängen. Nyss så var jag på statiol och köpte mig en sallaf och en dricka till middagen, sjukt duktig jag är jag valde mellan sallad och kebabtallrik och valde sallad! Ikväll blir det att vara med Pontus iallafall,får se vart vi är och vad vi gör. Hörs senare puss :)

17 juni

Hej igår drog jag till stan och mötte upp Maria,Mimmi och Emilia och gick runt med dom där ett tag. Sen drog bara jag och Emilia hem till mig och gjorde ingenting kan man säga. Sen gick jag och la mig typ,ganska så lugn kväll. Nu idag har jag bara legat och kollat på gossip girl i sängen! Nu ska jag göra något att äta så vi hörs puss :)

16 juni

Hej nu är jag tillbaka efter träningen som var ganska så lugn idag. Nyss så har jag duschat och klätt på mig och nu ska jag börja fundera på vad jag ska göra ikväll eftersom jag nyss fick en diss av Pontus som skulle fara ngnstans men sina vänner när han sa att han skulle va med mig..Men vi ser helt enkelt,hörs sen :) puss



16 juni

Hej nu är jag hemma från Pontus och ska strax äta middag och sen klockan sju har jag fotbollsträning. Efter den så ska jag hem göra mig i ordning och så sen kanske dra ner på stan fast jag vet inte riktigt än hur det blir. Vi hörs efter träningen iallafall puss :)

Bilder sen igår!

16 juni

Hej går kvällen var jag bara på stan med Gabriella och Pontus och vi träffade massa andra också ( bilder kommer sen ). Vid kvart över tolv drog jag och Pontus hem till han och la oss och sov. Nu är jag hemma hos Pontus själv för att han är på sommarskola och jobbar matte så jag väntar bara på han och sen ser vi vad vi gör ikväll. Har iaf fotbollsträning. Vi hörs när jag kommer hem igen puss :)

Hittade en bild sen balen på mig och Pontus!
( jag bjuder )

Avslutningsoutfiten


Detta plus mina svarta kilklackar :)

15 juni

Tjena hos mormor fikade vi smörgåstårta hur gott som helst. Sen for dom flesta men jag stannade och somnade i en och en halv timma så nu är jag pigg. Snart kommer nog pappa hem och då är det middag! Ikväll blir det nog stan för att 9dmu ( som inte finns längre men.. ) ja som ska ha konsert 23.00 på avslutningsfestivalen tror jag. Lägger upp outfit bild sen, hörs senare puss :)

Mina slutbetyg!

Skolavslutningen!

Älsklingen påvägen till kyrkan!
Linnea & Moa underbara flickor!
Jag och Gabriella i kyrkan! ( jag drogad? haha )
Lisa,Rebecka och Jennifer!
Alla som sjöng!
Underbara fickor i klassen!
Sofia kramar Magnus & Erika
Så kände Gabbe om att lämna klassen.....
JAG SAKNAR ER REDAN!
Finungar!
Fina killar kan jag lova :)
André,Magnus ( mentor ), Jens, Tobias,Niclas och Fredrik
Linnea & Jens
Jag & Pontus - Jag älskar dig!
Blommor av Mamma sen den rosa rosen av mormor! (L)

15 juni - skolavslutning!

Hej var precis på min skolavslutning som var jätte härlig, sa hejdå till klassen och tog massa bilder som kommer upp senare idag. När våra mentorer läste upp ett "tal" dom hade gjort till oss blev jag väldigt tårögd och inser hur mycket jag kommer sakna 9B! Nu ska jag dra mig till mormor på fika iallafall så vi hörs när jag kommer hem! Puss :)

14 juni

Hej idag har jag och Pontus inte gjort så mycket mer än att ha kollat film och följt pappa på klas olsons och köpt ett minneskort till hans kamera som jag nu mera kan låna,underbart. Annars har jag ju haft fotbollsträning och det gick rätt så bra faktiskt. Nyss så duschade jag och ska snart torka håret och lägga mig i sängen.

Imorgon är det avslutning i tegskyrkan klockan 09.00,otroligt skönt med sommarlov nu men kommer sakna klassen något så sjukt...LOVE YOU ALL! Men nu ska jag fixa klart,hörs imorgon! God natt :)

En trött Pontus idag!

born this way


14 juni

Hej klassens dag idag var jätte roligt och efter satt vi kvar vid minigolfen och snackade ett tag,skit härligt. Kommer sakna alla så sjukt mycket,kanske fäller en tår imorgon till och med. Nu snart kommer Pontus och vi ska nog bara tare lugnt tills min träning som är klockan sju. Ha det bra puss :)

13 juni

God kväll! Ikväll har jag varit iväg med pappa och handlat lite medans Pontus var på böles med sin klass och grillade tror jag. När jag kom hem kom även Pontus och då satte vi på en film,minns dock inte vad den hette. För ett tag sen så for Pontus och jag hoppade in i duschen, nu ska jag torka håret och sedan lägga mig i sängen!

Imorgon så är det klassens dag och det betyder att vi ska göra något bara med klassen och vi ska spela brännboll och käka pizza,mums! Vi hörs när jag slutat,puss! :)

Bjuder på en bild på Jennifer och Sandra sen balen! :)

Dagens inköp!

Dåliga bilder men har bara mobilkameran för min är ju sönder men pappa har köpt sig en kamera så lär nog låna den framöver tills min blir laggad! :)
Har köpt en ny matta också,orkade inte ta kort på den för den är ändå bara helsvart :) inget speciellt!





Denna byxdress ska jag ha på skolavslutningen bara så ni vet ;)




Bilder sen balen!

Vi har fått skivan från balen! Här är några bilder :)
Säg till om jag ska ta bort någon!





































13 juni

Hej nu är jag tillbaka från min korta bloggpaus. I helgen har jag varit med Ponus och Moa och vi har typ varit på umelagun och sen har jag varit på tivolit sen inte mycket mer.

Idag så såg vi bara 9dmus konsert och den var riktigt bra tycker jag. Efter skolan drog jag och Gabriella på stan och jag köpte avslutningskläder ( bild kommer sen ). Sen träffade vi Erik på stan och satt med han till Pontus kom och då gick vi med han ett tag sen for jag och Pontus hem till mig där vi är nu. Vi hörs senare ikväll,puss! :)

Så sjukt ful och så idag så bjuder på en sån :D

10 juni

Jag tar en bloggpaus hejdå!

Lite bilder sen balen!




Efter balen!

9 juni

Hej,blev ingen mer uppdatering igår var lite slut när jag kom hem vid 2 så jag och Pontus la oss och sov. Efter balen drog dom flesta till böles och hade det gött.

Idag har jag spelat minigolf med Gustav och Gabriella och jag kom sist...Sen på eftermiddagen så hade vi tipsrunda och då gick vi till böles och stannade där för vissa badade men inte jag. Ikväll var jag med Emilia och vi åt,sov och såg på tv typ.
Nu har jag precis duschat och ska se klart filmen Water for Elephants som jag och Emilia påbörjade att se tidigare idag men vi somnade. Ha det bra! :)

8 juni

Nu pyser vi till balen och har det roligt och äter gott med roligt folk! puss



8 juni

Hej idag gjorde jag klart matten på skolan så nu får jag ha sommarlek,fan vad skönt! Vid ett for jag till hamnis och hjälpte till att blåsa balonger m.m. Nu är jag och Gabriella hemma hos mig och ska börja fixa oss till balen och Pontus är även här. Nu ska jag börja att måla naglarna,jag kanske slänger in ett inlägg innan jag drar. Annars ha en bra kväll för det ska jag,puss :)

Taggad cheeey!





Beställt hem idag!

599 kr från http://shop.ziperall.se/ :) Sjukt mysigt att ha på kvällarna i sommar!

7 juni

Hej bowlingen idag gick sämst jag är så sjukt värdelös på att bowla så det är inte sant. Fotbollsträningen gick väl ganska bra faktiskt fast fick riktigt ont i ryggen. Nu har jag duschat och Pontus har kommit, nu ska jag snart lägga mig i sängen och sova är sjukt trött.

Imorgon vid ett ska jag och andra som är med och fixar balen fara och fixa den på hamnis eftersom att balen är imorgon kväll! Det ska bli skit roligt med bal faktiskt, hoppas den blir lyckad. Men nu ska jag lägga mig tror jag,puss! :)

7 juni

Hej nu ska jag packa min väska med fotbolls saker sedan dra mig mot min innebandy avslutning med laget som hålls på bowlinghallen med bowling. Dock kan jag inte vara där hela tiden eftersom jag har fotbollsträning klockan sju. Efter träning som är till halv nio så ska jag dra på solariumet och sola så vi hörs efter det! Puss :)

Hahha en bild sen innebandy dm på skolani 5:an tror jag! GULD SÅKLART HAHA :D

Har tråkigt,så bjuder på en sånhär!

SEX/KÄRLEK
1. Är du i ett förhållande nu?
jajemen

2. Om ja, har ni gjort slut någon gång? inte gjort slut
3.  Hur blev ni tillsammans igen?
4. När hade du sex senast? hm..minns inte 
5. Har du kört oskyddat nån gång? tyvärr ja
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? yes direkt efter,men inte med tiden
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? hehe ja
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? nejdå
10. Haft sex med någon full? bara pontus 
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? nej
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? kan jag lova
13. Sparat något från ett gammalt förhållande?japp, en snäcka från dennis i trean hahaha
14. Somnat gråtande pga kärleken?ja
15. Varit på en blind date? för kräsen för sånt
16. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? just nu 1 år och typ 6månader om ngra dagar så,det blir nog längre! 
17. Har du någonsin varit kär? i am!
28. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? jag vet ej

KOMPISAR
1. Har du nån bästa vän?
ja

2. Är du ofta med dina vänner? nästan varje dag
3. Vad brukar ni hitta på? olika
4. Bästa minnet med nån vän? har för många!!
5. Säg namnen på några riktigt bra vänner? Gabriella,Moa och Pontus de är dom närmasta
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? ooja
7. Har du hatat din bästa vän? inte hatat
8. Litar du på din bästa vän? till 100%.
10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? njaa
11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? venne
12. Vart bor din bästa vän? teg & böleäng/stan
13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? kan väl hända ngn gång!
14. Har du ljugit för någon kompis någon gång? säkert!
15. Har någon kompis ljugit för dig någon gång? säkert!
16. Ljuger du för dina vänner ofta? Nej
17. Vilken kompis var du senast med? Gabbe
18. Har du många kompisar i din klass? jo 
19. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? Moa,Sandra och Gabbe
20. Två stycken vänner som du känt sen du var liten? Gabbe typ!?
SISTA SOM
1. Du fick en puss av?
pontus
2. Sov med dig i samma säng? pontus
3. Du delade ett riktigt skratt med? gabbe
4. Du gick på bio med? pontus
5. Du höll i handen?pontus 
6. Du gick på stan med? gabbe
7. Delade en pizza med dig? Moa

8. Du ringde? Pappa
9. Skickade ett sms till dig? Pontus
10. Du kramade? Pontus? 
11. Gjorde dig lite besviken? min lärare att jag skulle ha matte på temaveckan
12. Gjorde dig mycket besviken? venne
13. Du skrev med på msn? vettefan
14. Du snackade skit om? vet inte
15. Du åkte bil med? pappa
16. Gav dig en komplimang? pontus
17. Du kollade på film med? pooorraan
18. Du åt med på resturang? venne
19. Betalade något åt dig? gabbe
20. Grät inför dig? venne 

BOENDE
1. Bor dina föräldrar tillsammans?
Nej.
2. Om inte vem bor du mest hos? daaddi
3. Har du eget rum? yopp
4. Egen dator? ja
5. Egen boxer? ne
8. Internet? ja 
9. Vilka färger går i ditt rum? vadå går?
10. Har du stor golvyta? nej
11. Får man plats att sova fler än en i din säng? klart
12. Är köket stort? det duger
13. Ismaskin? ne
14. Micro? ja
15. Glass i frysen just nu? ah
16. Fler än ett badrum? nej
17. Badkar eller dusch? badkar
18. Tvättstuga? ja hos mamma,delar med andra hos pappa
19. Balkong? jaa
20. Bra grannar? haha venne;p 

DIVERSE
1. Favoritfärg?
Svart, vitt
2. Mobiltelefon? htc 
3. Skola och program? just nu tc,blir östra restaurang
5. Senaste filmen du såg? vampire diaries

6. Senaste låten du lyssnade på? super bass
7. Vad står det i ditt äldsta sms som du har kvar ? orkar ej kolla.
8. Hur många timmar har totalt pratas i din telefon? några iaf
9. Hur många SMS har du totalt fått på din telefon? orkar inte kolla
10. Hur många SMS har du totalt skickat ifrån din telefon? venne 
11. Vad åt du till middag igår? köttbullar ohc makkiissaar
12. Har du duschat idag? ne,men ska 
13. Vad var det senaste du sa till din mamma? minns inte,pratade i telefon iaf
14. Vad var det senaste din mamma sa till dig? minns inte;p 
15. Har du skolkat någongång? jadåä
16. Är du en svartsjuk person? ibland 
17. Går vänner före en partner? båda! 
18. Kommer du bra överens med din familj? ja 
19. Vad ska du äta till middag ikväll? venne än!
20. Har du några syskon? ne .

7 juni

Halloj i veckan på skolan har vi något som kallas tema vecka man brukar få välja ngn rolig aktivitet att göra men nej jag ska sitta inne i ett varmt klassrum med ingen luft och jobba matte hela veckan,WOHO! Är på riktigt dåligt humör pga det..Men iaf så drog jag och Gabriella in till stan efter skolan och kollade lite och satte oss i parken,men helt plötsligt blev det kallt ute så vi drog! Nu sitter jag hemma själv och väntar på att pappa ska komma hem! puss :)

6 juni

Hej denna dag har bestått av solning hela dagen och lite vatten krig kan man säga. Jag och Pontus har varit hemma hos han hela dagen med Pernilla,Petter och deras vänner och bara varit på deras baksida kan man säga,mycket härligt. Nu ikväll kommer Gabriella hit och vi ska bara umgås och hon ska hjälpa mig med ett biologi arbete som ska in! Sen ser vi om det blir brännboll. Ha en bra kväll,puss :)

5 juni

Hej idag for vi ju till sommarstugan och hade det härligt med sol,mat och kubb. Efter vi hade varit där for jag och kollade på Röbäcks fotbolls match och dom förlorade. Nu ska jag och Pontus dra oss till han och va där ikväll tror jag,vi hörs imorgon! Puss :)

Bjuder på dåliga bilder med min söndriga kamera!

5 juni

Hej vädret fortsätter att va bra och det gillas. Igår kväll kom Pontus och vi for och köpte chips,dipp och en cola och sen såg vi bara på tv och på film. Nu idag ska vi dra ut till våran sommarstuga som vi hyrde både förra sommaren och den här och där ska vi sola,äta och ha det gött med massa andra folk som är dit bjudna! Ha en underbar dag i solen allihop :) puss

Igår kväll!


4 juni

Tjena för ett litet tag sen så duschade jag och nyss så torkade jag håret. Om ett litet tag så borde nog Pontus komma..eller jag hoppades ju på det iaf! När han kommit ska vi nog dra och köpta lite gotta för pappa gav mig nyss 100 kr,gillas. Sen ser vi vart vi sover inatt helt enkelt. Vi hörs nog imorgon eller något mer ikväll,vi ser väl puss :)

Helt ofixad och ny duschad!

Detta förklarar ordet sexig!!

Helt förälskad i dessa två män som är med i Vampire diaries! LOVE THEM(L)(L)

Nya shorts!


4 juni

Hej och föörlåt för att jag inte har uppdaterat,men jag har inte haft orken till det för jag har varit så trött och slö,gått och lagt mig sent på kvällen och sen så är jag fortfarande förskyld!! SUCK.

Men iaf igår gick jag på stan med Gabriella och jag köpte mig ett par shorts (bild kommer). Sen på kvällen var jag också med henne och vi tog det bara lugnt framför tvn&datorn och käkade godis.

Idag har jag bara varit och solat och tankat moppen annars har jag bara legat inne hela dagen och kollat på Vampire diaries,har sett klart alla säsonger nu dvs 2. FYFAN MAN GRINAR I SLUTET! Menmen, nu ska jag vänta på att Pontus ska komma hit iallafall,hörs senare idag! :) PUSS!

Långt inlägg..



3 juni

God dag folket, nu har jag precis fixat mig och ska dra mig på stan med Gabriella och bara kolla runt och kanske köpa ett par shorts. Vi hörs när jag kommit hem,puss :)

3 juni

Hej ikväll har jag varit med Gabriella och vi har kollat på Big brother lite och sett på Vampire Diaries. Just nu ska jag ta mig något att äta och fortsätta kolla på Vampire Diaries sen ska jag lägga mig och sova så vi hörs imorgon då jag förmodligen ska på stan med Gabriella :) puss!

Love it,min nya drog!


2 juni

Hej idag har jag bara varit med Pontus och kollat på vampire diaries,men snart ska jag äta middag och sen klockan sju har jag fotbollsträning. Efter träningen dvs ikväll ska jag vara med Gabriella och vi ser vad vi hittar på! Hörs efter träningen,puss :)

2 juni

Hej jag vaknade för ett tag sen och gick upp och duschade på direkten. Nu sitter jag och kollar på Vampire Diaries och Pontus ligger fortfarande och sover men ska ta något att äta nu för jag känner att magen skriker. Egentligen hade jag och Gabbe tänkt att gå på stan idag men pappa sa att allt var stängt idag så..Men ska pysa,puss :)

Sjukt söt bild på sötnosen!

30de dagens bild: Någon du aldrig kommer släppa taget om


1 juni

Hej nyss så var jag och pappa på max och statiol och köpte mat och chips. Nu ska jag bara fortsätta kolla på VD som jag kollade på tidigare idag,uuunderbart bra! Så vi hörs imorgon för det blir nog inga intressantare inlägg idag! :) PUSS

Stefan i serien,MUMMMMS!


1 juni

Nu ska jag dra mig mot solariumet och sola en stund! Vi hörs senare ikväll då jag gör något :) puss!



1 juni

Hej har glömt att uppdatera idag. Iaf så har jag och Gabbe gått på stan och bara kikat runt och annars har vi varit hemma hos mig och kollat på The vampire diaries! Hur bra serie som helst. För ett litet tag sen så drog Gabbe och jag sitter fortf och kollar på det,men ska snart laga mat! Så vi hörs senare puss :)

Osminkad och ful idag!



RSS 2.0