MÅNDAG

Jullan brände sig rejält i lördags.
Hej idag slutade jag halv 11 och då stannade jag på skolan och åt lunch. När jag hade ätit drog jag hem. Ända sen jag kom hem så har jag legat i sängen och kollat på greys. Jag var duktig och gjorde lite käk nyss och sen har jag träning klockan sex. Hane! 

NU ÄR DET FAN SOMMAR

Idag har jag och Julia varit hemma hos mig och solat ungefär hela dagen. Julia fick sig en rejält fin bränna också. När vi hade solat klart så for vi ut och sprang en 40mins runda vilket var riktigt härligt, sedan lyxade vi på med käk från max. Nu ligger vi brända och nyduschade i min säng och ska äta lite frukt, ha en bra lördag. 

MÅNDAG

Idag slutade jag kring 12 och då for jag in till stan och köpte ett nytt puder, en ny stickad tröja och en bh. Direkt efter det for jag till gymmet och körde lite rygg för att jag har haft problem med den ett tag nu. Hoppas att det blir bättre med tiden, orkar inte ha ont längre. Ikväll ska Janna komma hit och vi ska plugga och snacka bara.

SÖNDAGSÅNGEST

Tjena! Igårkväll följde jag med Janna på allstar där hon skulle jobba. Det var faktiskt riktigt kul att stå där och sälja snus och kolla på alla fulla människor. Idag har jag umgåtts med Julia som har kommit tillbaka från Arvidsjaur, äntligeeen. Vi satt på hennes balkong och käkade kladdkaka med grädde. Nu är jag hemma och ska sätta mig och ta tag i mitt plugg. Har sex grejer som ska bli gjorda i veckan..inte taggat. Hane!

11 MAJ 2013

Idag vaknade jag halv elva. Jag har hunnit med att planera dagen som ska spenderas med Janna och fikat. Nu ska jag bara fixa mig klart och sedan dra mig till Janna där dagen kommer spenderas. Hoppas ni får en toppen lördag!

MIN FÖRSTA ARBETSDAG

Hej imorse var jag uppe klockan sex för att göra min första arbetsdag. Jag har fått jobb i charken på ica kvantum. Min första dag gick bara fint, jag började klockan sju och slutade efter klockan fyra. Nu är jag hemma och har precis käkat hambugare till middag. Denna fredagskväll kommer spenderas hemma i sängen. Ha en bra helg hörrni!

LOLTHATSME


MOT TRÄNING

Fick nya springskor av pappa för några dagar sen. 
 
Hej idag slutade jag fyra och då kom pappa och hämtade mig från skolan. Vi skyndade oss att göra middag för att jag har träning 6 och jag ville äta i god tid innan. Idag står löpning som vanligt på schemat och efter det ska jag fara hem till Julia och ha en liten sleepover. Vi hörs väl snart igen!
 

5 MAJ 2013

Hej ihelgen så har vi haft teambuilding med laget under fredagen och lördagen. Det började med att vi var 3 olika lag också fick vi ett papper med massa grejer man skulle fixa, sen fick man olika poäng per sak. Bortsett från det så var det massa andra uppdrag vi gjorde och sen övernattade vi tillsammans. Det vart riktigt roligt! När vi var klara igår så for jag och Jullan till balder och käkade middag. Kvällen slutade tillslut hos henne med godis och filmmys. Idag så har jag umgåtts med Janna och vi har bara tagit det lugnt. Vi hörs!

NEW SHOES


 

2 MAJ 2013

Hej nu har skolan börjat igen efter 3 lediga dagar. Valborg blev helt okej fast jag inte hade några förväntningar alls så det var kul. Vi började med att käka middag hemma hos mig några brudar och sedan kom det några killar vid nio. Sedan klockan 11 var alla ute och vissa drog på five. Eftersom att jag inte kommer in där så for jag hem till Julia och avslutade min kväll där. Nu ska jag kila iväg och käka middag och sedan väntas löpning ikväll, hane!

RSS 2.0