28 februari

Hej nu är jag hemma från fiket med Gabbe.Kvällen har bestått av plugg och prat,det har varit soft.Men nu är jag hur trött som helst och ska lägga mig och sova snart känner jag! Hörs imorgon puss

Sitter här med min underbara guanabana pineapple!



Beställt en ny klänning!


28 februari

Hej nu är jag hemma från Pontus.Efter skolan idag så for jag hem till Pontus och har varit där tills nu.Snart ska jag äta middag och sen ikväll ska jag och Gabriella dra oss ner på Waynes och fika,plugga och snacka på! Väldigt mysigt måste jag ju säga. Och idag på idrotten hade vi skidor..det är sjukt hur jobbigt längdskidor är! Har aldrig nog insett det faktiskt.. Men nu ska jag käka,vi hörs senare puss!



Dag 5

Mina drömmar

Har fler drömmar säkert men kom bara på några :)


* Fara till usa!
* Skaffa familj och barn och en bra boende!
* Hålla mig i bra form/vältränad!
( ksk inte precis som han på bilden hahah )

Glömde igår! Dag 4

I min handväska


Detta har jag i min handväska.Man brukar ju dock också ha massa böcker,sen min kamera typ men det sket jag i helt enkelt! =)
* Hårspray
*lipsyl ( eller hur det stavas )
* Plånbok
*P-piller
*Huvudvärkstabletter
* Hörlurar
* Tamponger
*Tuggummi

27 februari

Hej är hemma hos Pontus och har varit här hela kvällen,drf jag inte har uppdaterat något.Ikväll har vi pluggat och kollat på tv.Nu är det time för big brother och sedan sängen.Imorgon direkt efter skolan ska jag på innebandyträning och sedan plugg med Gabbe vi hörs imorgon! Puss


27 februari

Hello,jag och Pontus vaknade nyss.Idag blir en plugg dag helt enkelt,fast vi ska även fara och kolla på en ny tv.Så vi hörs senare puss!



26 februari

Hej ikväll har jag och Pontus bara käkat chips och kollat på melodifestivalen.Linda och ngn annan kille gick vidare och jag tycker iaf det var bra att Linda gick vidare,hon var bra.Nu ska vi bara kolla lite tv och så! Vi hörs när jag har ngt intressantare att skriva! :) puss



Sommar!

Allt från H&M och Ginatricot!

26 februari

Hej nu är jag och Pontus hemma hos mig.Vi for på stan vid halv ett och sen vid halv fyra kom mormor och hämtade upp oss.Då for vi till mina kusiner och fikade där ett tag för att Jonte min kusin fyllde år för någon dag sedan.Nu får vi se vad som händer ikväll helt enkelt! Hörs puss

En random bild när jag städade mitt rum för några dagar sen!


26 februari

Hello, jag vaknade för ett tag sen men Pontus ligger fortfarande och drar sig.Idag ska vi dra ner på stan och köpa en present till min pappa som fyller år idag.GRATTIS PAPPA! (L) Sen kommer han hem ikväll från Piteå då ska han få den! Nu ska jag nog upp och fixa mig och äta,så vi hörs efter stan puss!



Dag 3

Ett ögonblick
Det måste nog vara invigningen av Gothia.För att jag och Moa var så otaggade på Gothia och sen när vi kom till invigningen blev vi hur glada och taggade som helst,det var helt magiskt! Kommer aldrig glömma!! :)


25 februari

Hej ikväll drog jag och Pontus och kollade på hockey på ishallen.Efter den gick vi till statiol och chillade där ett tag med några.Nu är vi hemma igen och ska ta ett varmt bad och sedan lägga oss och se en film.Imorgon ser vi vad som händer,egentligen skulle jag och Gabbe till obbola men det blev ändrade planer.Men hörs imrn puss!



25 februari

Hej efter skolan idag for jag mormor och mamma till min kusin och kollade på hennes nyfödda bebis som heter Lukas.Han var hur söt som helst blev ju kär.Nu är jag hemma och är med Pontus och snart är det middag!Ikväll får vi se vad som händer helt enkelt,hörs senare puss!


Fotograf: Gabriella med min kamera!


Dag 2

Min Bästavän



Gabriella Magnusson det kan man kalla min bästavän.Vi har känt varann sen vi var 2-3 år och hon har ALLTID varit min bästavän.Vi hade oss en liten paus men nu är vi tillbaka med varann igen.Hon är den jag litar på till 100%,Jag älskar dig Gabbo! :)

Dag 1

Om mig!


Jag heter Linn Eliasson född den 15 september 1995.Jag bor med mamma och pappa fast dom är skilda sen jag var runt 8 år. Är oftast hos pappa för det är närmare till alla saker + han har bil och dator de har inte min mamma.Jag har haft en katt men den är död och jag saknar den hur mycket som helst.Jag går på Tegcentralskola i 9B,min klass är rätt så skön tycker jag.
På fritiden brukar jag ofta spela innebandy och det är hur roligt som helst och jag spelar i Ibk Dalen F95.Annars är jag oftast med min pojkvän Pontus.Vi har varit tillsammans i 1år och 2månader nu och jag är så sjukt lycklig.Annars är jag bara på skolan,är med Gabriella eller andra men dom är jag mest med.
Förut gick jag i fotboll och spelade med Umeå ik F95 men jag slutade i somras för jag vart efter för jag skadade foten och tyckte det inte var lika kul längre.Och jag ångrar verkligen inte att jag slutade! Det var väl det mesta om mig,om ni vill veta mer äre bara att fråga :)

24 februari

Hej dom senaste dagarna har inte mycket hänt kan man säga,eller det vanliga.Har varit med Pontus,Gabbe,tränat,pluggar osvosv.Därför kände jag att jag behövde en paus bara,jag orkar inte uppdatera.Men nu är jag tillbaka med nya krafter helt enkelt! Ikväll har jag och Gabbe varit hos henne och snackat och pluggat! Nu snart äre Big Brother och sedan bir det att sova,vi hörs imorgon puss!

Min och Gabbes kladdkaka vi gjorde igår! :)




Im back!

Dag 1- Om mig
Dag 2- Min bästavän
Dag 3- Ett ögonblick
Dag 4- I min handväska
Dag 5- Mina drömmar
Dag 6- Min första kyss
Dag 7- Ett underbart minne

Jag kör på en sån här igen! :)

18 februari

Jag kör på en bloggpaus några dagar! Vi hörs på tisdag kanske :) puss



17 februari

Hej har inte uppdaterat idag för att efter skolan drog jag snabbt på stan med Pontus för att lämna igen ett par byxor.Sedan for jag direkt på träningen som var kl fem.Efter den drog jag hem och åt och har badat nu,också är jag med Pontus! Imorgon äre fredag sjukt skönt för vi slutar typ 12 tror jag,men vi hörs senare puss!

Igår kollade jag och Pontus på denna film,men min dator gick sönder mitt i filmen..kul!



16 februari

Hej idag på elevens val for vi ut och skuille vara ute på nydala hela dagen,sjukt kallt var det.Efter det for jag hem och badade med Pontus och la oss och kollade på en film som heter untraceable.Men mitt i filmen ska min dator dampa och stängas av...kul nu fick vi inte se slutet! Men nu ska vi tröstäta,så vi hörs sen!



15 februari

Hej hemma från träningen och har duschat.Träningen ikväll gick rätt bra fast det är sjukt jobbigt..men det ska det vara.Nu ligger jag och Pontus i min säng och myser och ska sova.Så vi hörs imorgon om jag överlever med tanke på att vi kanske måste fara till nydala och bada isvak i 25-! Vi ser väl,men sov gott!



15 februari

Hej Gabbe for hem kring halv fem kanske och efter det la jag och Pontus oss och kollade på en film som hette Law abiding citizen,den tycker jag verkligen att alla ska se den var sjukt bra.Nyss så har vi ätit och sen klockan halv 8 har jag fys så vi hörs efter den puss!



15 februari

Hej efter skolan gick jag och Gabbe till solariumet och solade.Sedan åkte vi buss hem till mig och dit kom även Pontus.Nu ligger Pontus i badet och vi ligger i min säng,så vi hörs senare puss!



Svar på fråga!

Dom skorna har jag köpt på Scorett i stan :)

Alla hjärtans dag

Hello,idag har det ju varit alla hjärtans dag! Jag gav Pontus ett par jeans som han behövde och en ask med geléhjärtan med en liten text på där det stod Jag älskar dig Pontus.Vi har dock inte gjort spec mycket idag men vi orkade inte göra något speciellt om vi säger så.Räcker att bara umgås tycker jag.Nu ska jag fixa mig för sängen och ta fram kläder,så vi hörs imorgon puss!



14 februari

Hej nu är jag hemma tillslut.Efter skolan gick jag och Gabbe in till stan och åt på frasses,galet gott.Sen satt vi där och snackade till kanske halv fem då kom pappa och skjutsade mig till Pontus.Hos Pontus har vi fikat och kollat på tv bara! Nu äre time för O.C som vanligt och äta vindruvor mums! Hane puss



14 februari

Hej nu sitter jag på bilden och håller på att komma på massa ord om sex till min bild. Efter bilden har vi lunch och sedan bad.Efter far jag bara hem och ser om Pontus kommer,men vi hörs efter skolan puss!


13 februari

Halloj nu är jag hemma från Pontus och ligger i sängen.Ikv har vi inte gjort mycket,eller jag och Pernilla har spelat ngt frågespel på wii och Pontus spelade cod.Sen såg vi solsidan och timeout sedan kom pappa och hämtade mig.Imorgon har vi bad dvs prov på livräddning,hoppas de går bra! Efter skolan kanske det blir Pontus vi ser väl.
Och just ja imorgon är det alla (L) dag :) aja puss ska se O.C

söt pojkvän :)




13 februari

Hejhej nu sitter jag hemma hos Pontus och kollar på ngn film på tv1000.Igår for jag och Emilia och kollade på dalens dam match och dom förlorade med 8-1.Efter den for jag hem till Pontus och vi gjorde inte spec mycket.Nu idag har jag ingen aning om vad vi ska göra,förmodligen bara chilla! Vi hörs när jag kommer hem puss!

Ingen bild sry!

Dagens outfit


12 februari

Hej idag klockan tre drar jag,Emilia och Pontus på dalens damersmatch! Efter det drar vi nog hem till Pontus och det blri nog ingen uppdatering där,så vi hörs när vi hörs puss!



12 februari

Hej matchen igår förlorade vi mot obbola med 5-2,men vi spelade med D3 så det spelade inte så stor roll.Efter matchen satt jag,pappa och Pontus och såg en riktigt dålig film som hette Puss! Se den aldrig..
Nu sitter vi och kollar på tv och funderar på vad vi ska göra idag,vi hörs senare puss!



11 februari

Hej idag fastande våran klass på simhallen för att det inte kom ngn buss som skulle hämta oss,kul! Hade turen och fick åka med Alex pappa till stan iaf.Där träffade jag Pontus och jag köpte hans alla <3 dags present hihi.Nu har vi ätit och klockan halv 7 har jag samling till match på musköten puss!



10 februari

Ikväll sover jag hos Pontus så vi hörs mer imorgon! Puss sov gott

10 februari

Hej kom precis ut ur duschen! Idag har jag varit med Pontus och vi har tagit det lungt för jag har mått dåligt.Sen klockan fem for jag iaf på träningen och det gick rätt bra med tanke på att jag mådde dåligt.Efter den for jag hem med Pontus och jag låg och såg på sista avsnittet av O.C säsong 3..ojoj vad jag grinade! Aja hörs puss



Dagens outfit


10 februari

Hej gick hem från skolan efter lunch för jag har svettats och mått dåligt enda sen vi började på morgonen.Vi hade nationella idag också då man skulle skriva själv,jag valde alternativ 4 som var att skriva en krönika om kärlek.Och det gick väl sådär tror jag.Nu ligger jag hemma och ska kolla film och sova! Så vi hörs puss



9 februari

Hello,äntligen hemma hos mig med Pontus.Efter skolan så for jag och Pontus hem till han och chillade.Sen gick vi ut på hockeyplanen med Pernilla och hade kul ett tag.Sedan gick vi in och lirade cod som Pontus har köpt,måste säga att jag är sjukt bra i det.Sen har vi inte gjort så mycket mer idag,men nu är vi hemma hos mig och ska sova iaf! Jag uppdaterar med imorgon,vi hörs!

Sötbild sen i söndags :)




8 februari

Hej efter jag,Emilia och Gabbe åt på tegsgrillen for vi hem till mig och chillade.Sen drog dom hem vid nio.Då hoppade jag in i duschen och nu ligger jag i sängen och kikar på O.C! Vi hörs imorgon puss



Dagens outfit


8 februari

Nu drar jag och Gabbe och möter upp Emilia! Sedan ska vi på tegsgrillen och käka kebabtallrik,sjukt gott.Sen ikväll har jag fys urs..aja hörs senare puss!

Nice smör va? vi brände de bara lite..


Men huvudsaken var att kakan vart god iaf :) men ful haha


8 februari

Hej nationella idag ju,och det gick sådär jag trodde det skulle vara svårare än vad det var.Nu är jag och Gabbe hemma hos mig iaf och ska baka kladdkaka,mums! Vi hörs senare med en dagens outfit :) puss


7 februari

Just nu:

7 februari

Hej äntligen hemma och har ätit.Efter skolan idag gick jag,Ronja och Gabbe på stan och gjorde ingenting alls faktiskt.Sen kring fem kom pappa och vi for och skulle köpa några varma skor jag ska kunna på frilufsliv som jag valt på elevens val.Vi ska vara ute från ett på dagen till tio på kvällen om ungefär 3 veckor,då gäller det att ha varma grejer! Vi gick runt i 2 timmar och letade,och tillslut hittade vi ett par vita på stadium.Sen for vi och handlade fika tills imorgon.Vi har ju nationella och då ska jag ha fika med mig att sitta och fika,mums! Nu äre film time,puss

Gillas inte att va med på bild här..


6 februari

Hej,ligger nu bara i sängen och kollar på O.C väldigt skönt.Snart blir det att sova och imorgon skola och sen ska jag nog fara och träna innebandy med Pontus i ngt korpen lag tror jag det är. Vi tränade med dom förut också litegrann och det var rätt kul.Hinner inte på min egen som börjar fyra så då far jag på den som börjar fem! Men sov gott alla!

hahah sjukt ful bild..men jag bjuder!


6 februari

Hej har helt glömt bort att uppdatera sry.Iaf igår kväll så var vi ju på bio,och filmen var hur bra som helst tyckte då jag.Sen for vi hem till Pontus och gjorde inte så mycket.Sen idag har vi varit och köpt skor till Pontus och varit i lövånger och köpte en ny moppe till mig!Underbart kan jag lova,nu slipper jag gå i sommar.Nu har jag just duschat,och Pontus ska hem nu.Sen ska jag se O.C och sova.Vi hörs

Just ja,det var ngn som fråga om jag kunde ha en frågestund snart! Och ja det kan jag nog =)




5 februari

Ikväll blir det bio med Pontus helt enkelt,vi ska se burlesque! :) eller hur det stavas haha!

5 februari

Hej idag vaknade jag och Pontus kl 11,jag skulle uppdatera då men det gick inte?random.Men nu gör jag ju det,iaf idag har vi bara kollat på film och snart ska vi dra hem till han.Ikväll händer nog inget som vanligt! Har rätt tråkiga helger och så menmen..Hörs puss



4 februari

Hej matchen idag gick rätt bra men jävla domare...asså det är helt galet hur domare kan vara så dåliga?Lite less man blev,vi fick ksk 5 utvisningar och dom fick straff..jag ger upp.Matchen slutade iallafall 5-5! Sen kan jag tillägga att planen var sjukt liiiiiten.Ikväll har jag och Pontus bara tagit det lungt och kollat på lets dance.Nu ligger vi i sängen,hörs imorgon puss!





4 februari

Hej nu sitter jag och Pontus och chillar framför datorn sen klockan sju har jag match i täfteå,inte direkt så taggad på match men ska spela ändå.Nu blire mat puss



3 februari

Hej träningen idag gick hur dåligt som helst,men efter så for jag pappa och Emilia och köpte kebabtallrik och tog med hem och bjöd Pontus.Efter de satt vi och såg landkampen ett tag och nu skulle jag plugga lite matte men gav upp när jag insåg att jag inte kan något alls...sen har vi prov imorgon,jag orkar inte! Hörs puss





3 februari

Hej nu sitter jag och Gabbe hemma hos mig och fikar.Om 10 min kommer pappa hem och då skjutsar han mig på träning.Efter så kommer Pontus då blire plugg för jag har matteprov imorgon och det känns som att jag inte kan något alls! Vi hörs efter träningen puss

Hahahahah söt bild på mig i somras ahhaha!


10. Viktiga personer i mitt liv.

Finns många viktiga! Men självklart min släkt,mamma och pappa! (L)
Sen vänner såklart!

2 februari

Hej inte hunnit uppdaterat något idag för jag har inte varit hemma ngt.Iallafall,efter skolan for jag och Moa hem till henne och körde wii,vi dansade till något spel som hette just dance 2! Hur roligt som helst,måste köpa det.Sen for vi på gymmet,vi var så sena så vi kunde inte fara på core,så vi pumpade nere på gymmet bara och det gick kanon bortsett från min träningsvärk sen fysen igår.Men nu ligger jag i sängen nyduschad och ska kolla på O.C! Puss



1 februari

Hej kom just hem från solariumet med Pontus,fast dock solade inte han bara jag.Nu ska vi nog bara tare lugnt sen klockan halv 8 har jag fys med innebandylaget,sjukt jobbigt.Sen tror jag att jag ska sova hos Pontus fast vi ser väl! Annars idag så hade vi teknik,jag och Gabbe vann tävlingen och får ett pris nästa vecka :D Tävlingen var om vem som kunde mest verktyg! Givet fick vi 28 av 34 ;) Men vi hörs puss



RSS 2.0