FREDAG

Hej idag har jag varit hemma från praktiken för jag mådde inte bra imorse, jag hade nog feber. Hela dagen har jag legat i sängen och kollat på dw men snart ska jag upp och duscha. Ikväll kommer janna hit och vi ska nog bara ta det lugnt med tanke på att jag är sjuk! Hare bra.


MUMS


27 NOVEMBER 2012

Hej efter praktiken idag så for jag bara hem och la mig i sängen och kollade på dw. Ända sen jag kom hem har jag legat i sängen och den enda förändringen jag gjort är att jag ser gossip girl isället och jag äter godis. Jag har varit sjukt trött hela dagen, orkar knappt vara vaken. Ikväll ska jag fara till mamma så uppdateringen lär bli lite slö men ska försöka så gott jag kan. 

26 NOVEMBER 2012

Hej i helgen så har jag haft fullt upp så jag har inte hunnit uppdatera något. I fredags hade vi match i skellefteå och efter den var det rätt sent så jag och Janna drog hem till henne och sov. På lördagen for vi och jobbade vid halv sex på kvällen till klockan elva på logen, vi serverade massa folk mat. Vi avslutade kvällen med att dra till Samme där det var massa folk och vi var i säng nästan vid fyra på morgonen. På söndagen så var vi tvugna att kliva upp åtta för att vi hade en till match i skellefteå klockan ett. Så har min helg sett ut och just nu så ligger jag i sängen och väntar på att Janna ska komma hit och sen ska vi dra oss till Natta som fyller 19 år idag, grattis! 

LOLTHATSME


MOT SKELLEFTEÅ

Hej nu är jag hemma och håller på att packa väskan för att ikväll drar vi till skellefteå på borta match. Snart kommer pappa hem och då ska vi fara en snabbis och köpa en sallad åt mig på ica och sen så lämnar han av mig på gammlia där bussen går ifrån. Vi hörs mera imorgon, ha en skön fredag kväll! 
 

22 NOVEMBER 2012

Hej idag så for jag till Wilmas efter praktiken och färgade ögonbryna, fransarna och noppade ögonbryna så nu känner jag mig fräsch. Just nu är jag med Janna och hon håller på att baka kladdkaka, duktig tjej må jag säga. Ikväll har vi träning och efter det hade jag tänkt att dra till Pontus och sova där. Vi hörs!
 

HEMMA FRÅN GYMMET

Hej! Jag drog direkt efter praktiken till gymmet och körde core. När jag var klar drog jag till mamma och fixade lite saker och nu är jag hemma igen. Ska strax käka middag och sen dra till gammlia med laget och se iksu-dalen en stund för sen har vi själva träning. Hare!


20 NOVEMBER 2012

Hej just nu ligger jag i sängen och kikar på dw men snart är det dax för middag. Vid sex ska jag på gymmet och efter det ska jag fara och kolla på innebandy med Maja. Puss
Mobilbilder från senaste tiden.

19 NOVEMBER 2012

Hej igår kväll efter matchen drog jag och Janna till stan och köpte käk och sen for vi hem till mig och hon färgade mitt hår. Idag har jag haft praktik som vanligt, är inne på min fjärde vecka nu på scancic plaza. Efter praktiken skulle jag egentligen och fika med Janna men hon är sjuk så det blev inte av så jag for hem. Ända sen jag kom hem har jag legat i sängen och kollat på desperate housewives och tagit en powernap. Snart är det dax för träning så jag ska byta om nu. Vi hörs!
 

BILDER FRÅN HALLOWEEN

Bilderna från halloween som firades i kassjö med lite folk och om någon undrar så var jag var en byggarbetare!

18 NOVEMBER 2012

Hej förlåt att jag inte uppdaterat på länge men jag har inte haft någon lust men nu ska jag ge bloggningen ett till försök. Igårkväll for jag och Janna till samme där det var fest, jag och Janna tog det rätt lungt men det var ändå helt okej kul. Ikväll ska jag fara med Natta och Janna på city matchen och sen ska jag en snabbis till Elin för hon ska färga min utväxt, vi hörs!
 

2 NOVEMBER 2012

Hej igår efter träningen for jag och sov hos Pontus. Jag vaknade för ett tag sen och ska snart kliva upp och äta något. Ikväll ska jag och Pontus dra oss till kassjö på en liten halloween fest men det blir lugnt för mig eftersom jag har två matcher på lördag. Vi hörs!


1 NOVEMBER 2012

Hej igårkväll var jag och Pontus på bio och såg den nya bond filmen, den var riktigt bra tycker jag. Idag vaknade jag kring elva och sen dess har jag bara legat i sängen och kollat på Desperate housewives. Idag har jag inget inplanerat förutom träning ikväll så detta blir ett kort inlägg. Puss
 

RSS 2.0