31 december ( Dagens outfit )

Detta+ mina kilklackar elr hur de stavas :)

31 december

Hello, jag och Pontus vaknade för ett tag sen och nu ska vi nog äta något och sen ser vi vad som händer.Sen ikväll vet vi inte än vart vi ska vara vi ser väl helt enkelt.Sen stan vid tolv slaget såklart.Hörs puss!

Förra nyår hemma hos mig!


31 december

:) om 31 december:
hej! jag har en fråga som jag undrar om du skulle kunna svara på. gärna i ett inlägg för de är ganska många som undrar. nu när du är med pontus så mke kan du inte känna att du förlorar din kontakt med dina andra vänner? för tänk om något skulle hända och ni gjorde slut också har du inte vart med dina vänner på as länge och dom känner att de kanske inte är samma sak längre..
inget dumt menat med frågan jag bara undrar! grym blogg du har desutom.
Svar: Jag har inte förlorat ngn vän om vi säger så,jag har kvar mina bästa och finaste vänner och jag säger som Gabbe skrev äkta vänner stannar! =) Om dom liksom tycker om mig osv vill dom väl va vän med mig även fast jag är med Pontus? Jag och Pontus brukar ju va med vänner också,fast inte lika mke på vintern för vi orkar inte gå ut pga kylan! Men i sommras.Sen har han ju träning hela tiden och då blire så att han kmr direkt efter sin träning typ 7 så då hinner vi inte med så mke..

31 december

Just nu:

30 december

Pontus hos mig nu,hörs imorgon puss!

30 december

Hej har precis kommit ut ur duschen.Matchen gick bra vi vann med 8-4 fast vi kunde dock ha spelat bättre för det kan vi.Nu ikväll ska jag inte göra mycket,chilla med OC i think sen imorgon äre nyår och jag var fortf inte vad jag ska göra.Men blir väl att va hemma då och se film haha,sen stan på 12 slaget och träffa alla vänner.Hörs senare puss!



30 december

Hej blev väckt av att Maria ringde kl 12.Så idag ska jag på stan med Maria sen följer jag med henne hem och äter sen kl sex har vi träningsmatch mot 96orna på musköten! Så jag gissar på att vi hörs efter det någon gång. PussPuss



30 december

Jag kan inte sova,helt omöjligt! Nu ska jag ligga och se OC tills jag känner att jag inte kan hålla ögonen öppna längre.Jag har Pontus behov just nu,om han var här hade jag somnat för timmar sen..åh! Men sov gott resten av er!

29 december

Hej kom precis hem från Oliver,ikväll har vi inte gjort mycket typ chillat,sett film och spelat spel på mobilen sen följde han mig till busshållplatsen och jag tog sista bussen som gick 23.27.Nyss gjorde jag fika och ska se ngn film tror jag sen blire säng dax för min del,sen ser jag vad jag gör imorgon! Pontus kommer typ hem då,min efterlängtade älskling kommer hem wiho! Men hörs puss!



29 december

Hej,nu har jag fixat mig klart osv nu ska jag bara vänta på pappa som ska skjutsa mig till stan sen hörs vi senare ikväll då jag kommer hem! Puss





29 december ( Outfit )

Är helt ofixad så skratta inte..hehe!



29 december

Hej igen nu har jag ätit varma mackor så nu är jag mätt och belåten.Nu ska jag nog bara chilla och se kung fu panda hihi och ska väl fixa mig snart också,eller när jag känner att jag orkar helt enkelt! Ikväll ska jag nog till Oliver runt sex-sju kanske? får väl se,sen ser vi väl vad vi gör helt enkelt vi hörs innan jag far tycker jag.Hane bra puss!




29 december

Hejhej,vaknade för ett litet tag sen.Idag blire bara att ligga hemma och chilla men ikväll ska jag åka ner på stan och vara med Oliver som jag inte träffat på jätte länge,det ska bli kul att träffa han. Nu blire musik och fika sedan ta en dusch tror jag.Ha en underbar dag alla,puss!

Nyvaken och söt..


28 december

Hej har just kollat klart på wallander åh så himla bra den är.Nu lyssnar jag bara på musik och ska snart lägga mig i sängen och sova tror jag för jag är as trött! Så vi hörs imorgon puss!

28 december

Hello,jag har så sjukt tråkigt just nu så jag sitter bara och ser på film och spelar lite spel på mobilen.Hemma kvällar kan vara sjukt tråkiga kan jag lova er..jag saknar min Pontus som inte har ngn mobil att smsa med mig heller för den har gått sönder,sur man blir!
Nu ska jag se på Wallander-arvet iallafall.Har dock sett den förut,har sett alla Wallander filmer så inte så kul egentligen! Men vi hörs senare då jag har ngt intressantare att skriva puss!





28 december

Ändrade planer ikväll,moa skulle till sin stuga ikväll så det blir en hemma kväll med film och gotta helt enkelt.Just nu sitter jag och kollar på step up 1 och äter ostbågar och dricker julmust! Nu ska jag fortsätta kolla sen hörs vi ikväll puss!

Kan min Pontus komma hem snart......saknar dig!



28 december

Under 2010 har jag:

* Blivit förbannat jävla kär!!
* Fått en riktigt bra vän,moa!
* Varit i göteborg för första gången
* Haft en underbar sommar
* Skaffat värda minnen som fan
* Ätit kinamat för första gången haha
* Gått på bio MKE!
* Ätit dålig mat lite för ofta...opsi
* Fått ett jävla temprament ( elr hure stavas ) blir sur hela tiden
* Följt mitt hjärta fast hjärnan sagt ngt helt annat
* Fått bättre betyg och fattat att skolan spelar roll hihi
* Inte varit de jag va förut ( hehe vissa ksk fattar )
* Hajkat första gången i mitt liv
* Cyklat 4 mil i regn...
* Varit otroligt jävla lycklig!!
* Skadat mig på riktigt
* Åkt båt...hatar båtar...
* Hittat min drog FRASSES STRIPSMENY!(L)
* Blivit av med min nya moppe..
* Tappat bort min mobil på max toan (y)
Ja osvosv,men detta kmr jag ihåg!












28 december

Hej,tillbaka från solariumet och fick mig lite färg faktiskt.Nu ska jag hoppa in i duschen sen höra med Moa hur det blir ikväll och vad vi ska göra! Haha jag gick alltså till solariumet..galet jobbigt att gå faktiskt hehe! Menmen,hörs puss!

En fråga fick jag oxå!

Anonym om 26 december:
det blev en till:)
vilket av röbäck,holmsund och guif skulle du helst spela med?
Jadu absolut ingen aning,ksk röbäck för att det är närmast haha =)





28 december

Nu pyser jag och solar! Och kvällen är bestämd,ska vara med moa och har dock ingen aning om vad vi ska göra men vi ser väl helt enkelt! Puss



28 december

God morgon för min del..Vaknade precis! Frågan är hur jag kunde sova såhär länge? Brukar aldrig sova såhär länge menmen..Idag händer inte mycket tror jag jag får se vad dagen för mig.Hörs senare puss!

hahahahha hittade en het bild på pontus..


28 december

Hej där,ligger i sängen och kollar på step up 2 den är hur bra som helst.Ska sova snart sen hörs vi imorgon puss!

27 december

Hej,Gabbe drog just och mitt hår har torkat och så.Det är exakt samma färg iallafall.Nu ska jag inte göra ngt alls bara tråka som vanligt haha.Eller ska se morden i sandhamn så vi hörs senare pusspuss!

Samma färg fast utan utväxt!


27 december

Nu har jag duschat ut färgen och allt nu ska det bara torka,ni som undrar vilken färg så är det bara samma gamla fast utan utväxt.Nu ska vi nog bara chilla sen ser vi vart kvällen för oss..förmodligen mot sängen med film eller något hehe! Hörs senare Puss

Mina köp idag!

27 december

Just nu:
Ni får se senare allt jag köpt,måste säga de var ingen bra mellandagsrea...

27 december

Hej,hemma från stan med Gabriella och även Ronja,för Gabbe for hem och fikade då gick jag med Ronja ett tag tills Gabbe kom tillbaka.Har shoppat ganska mycket idag tycker jag,nu ska jag och Gabbe färga mitt hår så vi hörs senare pusspuss!






27 december ( Outfit )

Såhär ser jag ut idag! :)

27 december

Hejhej,vaknade precis och ska snabbt göra mig i ordning för jag och Gabriella ska kila ner på mellandagsrean idag.Bussen går 11.52 så måste skynda mig nu! Puss

26 december

Hej,nu ska jag kolla på Step up 3 och sen lägga mig i sängen så vi hörs imorgon innan jag drar till stan! God natt Puss



26 december

Hallå sitter nu och kollar på svenssonsvensson och spelar angry birds på min mobil,sjukt mycket man brinner när det går dåligt som det precis gjorde..Nu ska jag sluta så inte min nya mobil går sönder! Pusspuss



26 december

Hej,Pontus drog precis hem väldigt tråkigt måste jag säga..vad ska jag göra nu? Mycket bra fråga..
Får väl sitta och tråka framför en film hela kvällen eller något liknande.Ikväll har jag och Pontus inte gjort ngt förutom sovit..hehe skönt som fan iaf.Hörs senare nu: Film!
Julaftons kvällen!

26 december

Hej,nu sitter jag och har tråkigt och lyssnar på Mimmis sköna lugna lista,me like.Snart kommer Pontus tror jag och vi ska nog bara tare lugnt för han ska hem tidigt ikväll,han ska på cup i övik imorgon.Så imorgon ska jag dra ner på stan med Gabriella och shoppa,det gillas.Hörs puss!



26 december

Hello,hemma från stan och kommer hem med jeanstights,ny datamus och underlägg,skyddet till mobilen,nagellack,bh och ett till fotoalbum till att ha andra gamla bilder i.Mycket nöjd över alla köp,du är bäst pappa! Nu ska jag bara chilla framför datorn sen kommer Pontus till mig om ett tag hörs sen puss!





hahah sämst bild men noga!


26 december ( Dagens Outfit )

Såhär ser jag ut idag! :)

26 december

Hej,vaknade för ett tag sen och nu sitter jag vid datorn bara.Pontus drog just på träning och jag ska fara på stan med pappa och köpa skal till min mobil och sen ska jag väl hem.Vi hörs när jag kommit hem puss!





26 december

Anonym om 25 december ( Julklapparna ):
en fråga.
om du inte spelade i dalen vilket lag skulle du spela i då?
Jadu har absolut ingen aning,inte direkt så jag har tänkt tanken att ens sluta? :)

26 december

Hej,nu har jag och Pontus precis fikat och ska lägga oss och sova mycket skönt.Imorgon blir det stan med pappa för att köpa ett skal till min mobil och kanske kolla på annat vi ser väl.Hörs imorgon för nu är det nattinatti time puss!



25 december ( Julklapparna )

Dom här sakerna +kläder,pengar,presentkort! :)

25 december

Lägger in bilder sen på allt jag fått!

25 december

Hej nu har jag kommit hem och pappa håller på att fixa med min nya byrå som jag har fått.Sen har jag och Pontus fixat in mina nya högtalare i datorn.När vi är klara blire att se film och äta chips mums.Igår kväll gjorde vi inte mycket eller vi lirade spel på min nya htc desire och såg på tv.Ni kan ju få veta allt jag fick igår också sen så hörs vi puss!

* Mobil
* Högtalare
* Byrå
* Ny stor spegel
* pengar
* Presentkort
* kläder
* Parfym
* Ett fotoalbum till att he mina bilder som jag fixade!

Pappa fixar upp byrån :)


24 december

Hej,nu sitter jag hemma hos mormor och ska snart fika lite gotta.Innan jag kom hit var jag hos farmor och farfar med pappa och åt där osv :) Efter jag har varit klart hos mormor ska jag till Pontus och sova där,vi hörs imorgon med bilder och så pusspuss!

24 december ( Julafton )

Hej,har legat i sängen nu ett tag och halvsovit men nu satte jag mig upp.Gud vad glad jag är idag endast för att det är julafton.Men iaf runt tolv ett far jag och pappa först och skjutsar hem Pontus som sovit här,sen åker vi till farmor och farfar.Sen ikv far jag till mormor med mamma och massa sen är jag där ikväll! :) Ha en fin julafton allihopa så hörs vi ikväll puss!


Gam bilden,men bildbrist..


23 december

Hej,jag har haft så sjukt ont i huvudet hela kvällen och inte haft några huvudvärkstabletter hemma.Nu är det rena helvetet kommer inte kunna sova pga detta gör så innihelvete ont..vet inte vad jag ska ta mig till..
Ngn som har ngt förslag skriv det gärna! Nu ska jag ligga här i sängen och längta tills imorgon medans Pontus bredvid mig får ha det skönt och sova..less! God natt och God jul!

23 december

Hello,har precis ätit middag och kollat klart på twilight med Pontus som är tillbaka hos mig.Ikväll lär vi nog inte göra något som vanligt eftersom det är julafton imorgon wiiiiiho.Verkligen taggad :D
Hörs imorgon har inge mer kul att skriva idag,pusspuss!

Ha en god julafton allihopa! :)



23 december

Hej,idag skulle jag och pontus åka i bigga backen men blev inte så vi skulle fara hem till han pch klä granen osv men nä när vi skulle fara var inte jag klar osv så då far han utan mig typ.Aja orka inte ta upp de men nu ligger jag iallafall i min säng och gör ingenting ska nog se en film puss hörs!

Min dator slutade funka nyss också så nu har jag min andra,dvs inga bilder!


23 december

Hello,just nu ligger jag och Pontus bara och kollar på Maria wern det är faktiskt rätt bra.Snart ska vi nog sova och tagga morgon dagen som består av pulkåkning i  bigga backen! :D puss!

22 december

Hej,nu är jag och Pontus hemma hos mig och har precis käkat upp alla chips..eller han har.Nu ska vi snart lägga oss och se på film och sen fika något kanske.Hörs senpusss




22 december

Hej,igår kväll for vi hem till Pontus och gjorde inte så mycket,eller vi såg på tv och åt chips.Imorse vaknade vi kl ett.Och nu ska vi dra till hans farmor och farfar och äta pannkakor,mums.Hörs senare idag puss!


21 december

Hej,har precis kollat klart på tusenbröder,julkalendern och morden i sandhamn allt är hur bra som helst eller inte julkalendern men den följer man bara som en tradition.Nyss så duschade jag och nu ligger jag bara och väntar på att min älskling ska komma hit,men nä då hörde man nyss att han har skaffat sig en lårkaka på matchen..jävla hockey!

Nu ska jag kanske äta något men funderar även på att städa rummet.Sen gå och klämma på julklapparna hihi,längtar som fan tills fredag! hörs puss!

Hehe,ksk dags att städa?

21 december

JULLOV! Skönt att starta inlägget med det skönaste ever.Idag gick vi till kyrkan och lyssnade på musikklasserna som sjöng och så,sen fick vi våra betyg.Efter det åt jag gröt på skolan och gick hem till Pontus som väntade på mig hemma.Sedan dess har vi kollat på tusenbröder och annars inte gjort så mycket.Nyss drog han för han har träningsmatch ikv och jag ska nog bara chilla och så! Hörs senare puss!



20 december

Hej nu är jag och Pontus hemma hos mig efter en mysig dag med mat och bio.Nu ligger vi och kollar på tusenbröder och ska ksk baka chokladbollar sedan,hörs senare puss!







20 december ( 1 år med världens finaste! )

Hej sitter på skolan nu och har bild,efter bilden äre lunch och sedan slutar vi runt 12.Efter skolan pyser jag och Pontus till stan för att äta på all stars eller vad det heter senare idag,sen kl 18.30 ska vi på bio! Hörs när jag kommer hem puss!

19 december

Hej,nu är jag med Pontus och ikv har vi bland annat kollat på tusen bröder och klätt julgranen.Men nu ska vi dra hem till han sen sover vi där.Imorgon firar vi våran 1 års dag åh ska bli mysigt.Vi ska först och äta och sedan vidare på bio vi hörs efter! puss




19 december

Jag håller just nu på att ladda hem tusenbröder,en mycket bra serie.Ni som inte vet vad det handlar om nu får ni veta.

En vanlig tvåbarnspappa, Jan ”Hoffa” Lenhoff, startar en målarfirma med namnet Hoffas måleri tillsammans med sina två vänner Niklas och Hamid. Firman går till en början bra, men efter ett tag går det sämre och sämre. De blir skyldiga folk pengar och ser ingen annan utväg än att råna en bank. Skulderna blir större och större och de är skyldiga stora summor som måste betalas. Allt blir till en ond cirkel då de dras in i en värld av kriminalitet som får konsekvenser för deras familjer.

Efter ett stort rån mot en värdetransport åker Hoffa fast och hamnar på Hall-anstalten utanför Södertälje. Nicke tar livet av sig och Hamid hamnar på en annan anstalt. I fängelset utspelar sig sedan säsong 2, där man får följa Hoffas liv bakom murarna och så småningom också hans och fängelsekompisen Petters planer på att ta sig ut. När Petter och Hoffa lyckats rymma mördar Petter tre personer.

Taget av tankafetast.com



19 december

Någon hade tydligen frågat om jag har någon match idag,och svar nej! Hade en igår bara :)

19 december

Hej,igår kväll for jag hem till Moa min saknade vän och vi hade en mysig kväll med spänning framför robinson och sedan film med chips.Mycket prat och så,har varit underbart tycker jag.Jag kom nyss hem från henne och ska typ se film eller något sen ser jag om Pontus kommer senare idag! hörs puss!





18 december

Hej,hemma från match och vi vann med 4-3 skönt att höra det avgörande målet också.Matchen gick rätt bra utom i första halvlek då var vi inte så taggade,men vi ryckte upp oss och vann tillslut.Nu ska jag göra nudlar och sedan duscha,sen ser jag vad som händer ikv! Puss

Hos Gabbe igår




18 december

Hello,vaknade för ett tag sen och nu ska jag bara byta om och så och sen dra på innebandymatch.Wish us luck pussar!


18 december

Hello,kom precis hem från Gabriella,ikv har vi inte gjort mycket alls förutom haft massa kul och ja vi går inte ens in på det värsta right gabbe? ;) Nu ligger jag i sängen och ska sova för i morgon har jag match klockan ett på musköten mot Röbäck.Hörs imorgon med lite bilder,puss!


Vi är gjorda för varann,så är det bara!



17 december

Hej,pappa kom nyss hem och det vill säga mat åh äntligen.Kvällen är bestämd det blir att vara med Gabriella! Det blir en myskväll med film,godis och snack! Men nu mat puss!

17 december

Hej,hemma från skolan och är så irriterad så jag skulle kunna mörda någon........vi åkte ut i volleyboll saken och inte mot vilket lag som helst nä!! Urs var jag och sur och dålig förlorare och en annan sak gör mig irriterad också men det tar vi inte upp.Men nu ska jag ligga och sura hela dagen/kvällen sen ser vi om jag är med någon eller ligger hemma och surar,puss!
Såhär känner jag nu!!!!!!!!!!!!!

16 december

Nyss så bokade jag bio och kollade restaurang till mig och Pontus,vi har ju ett års dag på måndag!
Jag älskar dig Pontus! (L)

16 december

Hej,ikväll har varit en depp kväll sedan jag såg att Emanuel vann ph,Erik eller Lin skulle ha vunnit.Dom förtjänade det mycket mer än det andra paret,men sånt är livet.Efter det kollade jag på robinson och blev glad när Erik ( pappas kompis ) fick imunitet,då kunde jag andas ut för han hejjar jag på.Sen nu ligger jag bara i sängen och ska sova nu tror jag.Är hur trött som helst..Imorgon har vi halvdag och sen efter lunch volleyboll turnering på skolan wish Höbbas elit luck ;) Dvs vårat lag haha,hörs puss!





16 december

Hej,hemma efter en dryg träning med massa spring är nästan helt slut.Jag och pappa for och testade jackan och jag kunde ha den,den var svart hehe ops pappa hade sagt fel men det gör inte mig något.Nu ska jag hoppa in i duschen sen blire att se sista paradise hotel avsnittet..sorgligt! Men hoppas på en ny säsong helt enkelt,men höres puss!

Måste va bland det skönaste som finns


16 december

Pyser till träning när som helst,och kanske far och testar jackan får se om vi hinner! :)





16 december

Hej,kom precis hem från skolan och nu ligger jag och kollar på julkalendern. Vid fyra kommer pappa hem och då ska vi fara och testa en fjällräven jacka åt mig som jag kanske ska få,pappas kompis hade köpt den till sin tjej som inte ville ha den och då var alla prislappar och allt kvar och då ska pappa få köpa den av han,elr dvs om jag kan ha den.Men det tror jag nog att jag kan.Sen klockan 5 har jag träning på musköten,hörs efter den puss!


Tror de var en sån,annars en ljusblå! :)

Allt jag önskar mig!

Fast en svart!

Kanske inte just dom högtalarna men några iallafall!

15 december

Hello,idag har jag och Pontus inte gjort något alls förutom att vi har ätit och sovit ganska standard! Nu precis så for han på träning och jag ligger jag taggar paradise hotel och se vem som går till final.Efter de blire dusch och sen natti för min del.Äntligen klar med alla prov och allting innan jul,så jävla skönt bara och helst att avsluta med ett VG+ tänkte jag har ju aldrig fått de hehe.Men hörspuss!





15 december

hej,idag hade vi ju so prov och det gick hur bra som helst fick VG+ verkligen nöjd,har aldrig fått så bra på något prov förutom i sjuan en gång. Nu är jag med Pontus och vi ligger och ser på julkalendern på datorn.Men vi hörs
puss!

< Killen sover?


14 december

Hello,nu har jag pluggat,fikat och nu ligger jag i sängen.Pontus kanske kommer till mig efter hans träning som slutade kl 22,men vi ser väl om han kommer.Annars ses man ju imorgon på skolan! Nu ska jag sätta på en film och kanske läsa lite till om 2:a vk.Men vi hörs imorgon eller senare ikv,puss!

Fuck prov imorgon..


14 december

Hello,ingen bra uppdatering idag pga stan och plugg på waynes med Gabbe.På stan köpte jag Pontus ett års present och Gabbes sista julklapp.Efter stan for vi hem till Gabbe och slog in alla julklappar och såg på tv,sen kom pappa och hämtade mig.Då for vi och handlade och nu har jag precis klivit ut ur duschen och ska plugga till so provet som vi har imorgon! Hoppas det går bra,men vi hörs puss!





13 december

Hello,ikväll har jag pluggat,sett ph,julkalendern och ung och bortskämd.Tycker dock att ung och bortskämd suger haha.Nu ska jag lägga mig och kolla på bernad och bianca,hur bra som helst.Imorgon efter skolan blir det stan med Gabbe och köpa Pontus ett års present&Gabbes sista julklapp+plugg på waynes.Sen sover nog Pontus hos mig på kvällen,men nu film puss!

Snygg bild på mig för typ några veckor sen!


Scorett


13 december ( Lucia )

Hej,hemma efter en dag på stan och plugg på waynes med Gabbe.Efter skolan gick vi in till stan och kollade lite på olika saker och sedan gick vi och åt en nyttig måltid på frasses.Sen gick vi vidare till waynes och pluggade i typ en och en halv timma.Sedan gick vi till stan igen och kikade på olika saker,sen kom pappa och hämtade mig! Nu ligger jag i sängen och ska plugga om ett tag. Hörs senare puss!

Gjorde klart min kniv på slöjden idag!


12 december

Hej,nu har jag pluggat klart och ligger i sängen och kollar på en söt film som heter niko påväg mot stjänorna.Hahah tecknad barnfilm är givet.Men nu ska jag kolla på den och försöka somna med tiden.Imrn äre ju lucia och vi börjar 8.30 i kyrkan och sen tillbaka till skolan för fika! :) men god natt!

Bra bild i mörkret..:)


12 december

Hej,pontus for precis hem och jag sitter och pluggar so,prov om 2:a världskriget på onsdag inte så taggat,kan ingenting! Men nu ska jag fortsätta med plugget,puss!

12 december

Hej,matchen idag vann vi med 6-4 mot ersboda skön vinst men kan inte påstå att jag var så bra.Fick spela back för första gången i mitt liv på en match,har tränat 2 ggr på det.Menmen,nu har jag precis duschat och nu ska jag och pontus se film.Sen blire pizza till middag(L) Puss


11 december

Hej,nu har jag snart kollat klart på både filmerna,åh jag älskar grease hur bra som helst! Pontus har snart kommit hem och då ska jag och pappa hämta upp han på ishallen sen ska han sova hos mig,åh vad glad jag blev när han sa att han inte skulle spela imorgon! Aja vi hörs imorgon puss och god natt alla,orkar inte uppdatera mer ikväll!

11 december

Hej ikväll blir bara en hemma kväll med film för jag har ändå match imorgon bitti,samling 10.15.Så måste upp kring 9.Håller just nu på att ladda hem b.la Grease och The santa claus,tänkte mig en julfilm för att jag älskar julkänslan.Men nu blir det film puss!



11 december

Hej kom precis hem från fika hos mormor det var rätt mysigt som det alltid är hos mormor.Det första dom säger när jag kommer dit är vart är din pojkvän?ja han är ju på match.Tråkigt att han inte kunde följa för dom var lite sugen på att träffa han.Pontus har nästan inte träffat min släkt eller min mormor 1 gång och farmor och farfar 1 gång hehe.Men annars ingen annan,och vi har varit tsm 1 år om 1 vecka och 2 dagar..ojoj.Ikväll så ska jag inte göra ngt speciellt för moa kunde inte träffas för hon hade gäster hemma hos sig,det sög ju..Menmen vi hörs puss!
Långt inlägg men whatever..

Glömde kameran,ni får nöja er med cambilder!




11 december

God morgon,jag vaknade nyss och ska duscha.Sen kring två ska jag till mormor och fika blir nog mysigt.
Men nu ska jag gå och duscha,puss!

Snygg nyvaken tjej!


10 december

God kväll,nu ser jag och pontus på idol.Heja jaaaay! Efter idol ska pontus hem pga att han har match i övik väldigt tråkigt kan man säga..och då ska nog jag bara se film och sova.Imorgon ska jag till mormor och fika och sedan vara med moa! :) puss

10 december

Hej,idag var vi på gymnasiebesök.Måste säga att restaurang verkar intressant men även barn och fritid.Har lite svårt att bestämma mig,men vi ser väl.Efter besöken for jag och pontus hem till mig och sov.Sen vaknde vi runt 5 och gjorde pannkakor.Nu sitter vi i sängen och ska vänta på att idol börjar! :) puss



9 decemeber

Hellothere,efter träning for jag och pappa och köpte mat.Sen när jag kom hem laddade jag hem en film som hette loser, la mig ner och såg den tills ph började.MELISSA OCH PETTER ÅKTE SUR MAN BLIR..!!!
Nu sitter jag och pluggar so,fattar ju ingenting har ju blandat ihop allt känns det som,ni vet 2:a vk..jobbiga grejer det där.Aja ska fortsätta nu,puss!

Imorgon- Gymnasiebesök på draggen och sedan östra!
Bildbriiiiist! Iaf jag när jag var liten hehe:)

9 decemeber ( Jag älskar dig pontus )


9 decemeber

Hej,idag fick vi sluta en timma tidigare för våran lärare var så snäll så vi slapp svenskan.Efter skolan jag och gabbe till ica och postade ett julkort till min farmor och farfar,sen gick vi hem till mig.Gabbe drog just och jag ska fika och kila på innebandyträning kl 5.Efter blir det plugg! :) hörs senare!



8 december

Hej,glömde ju säga att jag hade ju matteprov idag det gick faktiskt ganska bra.Känns som ett g iallafall men kommer bli väldigt besviken om de blir ett ig.Sen skulle jag ju ha redovisning idag,men nä då måste jag göra imorgon endast för att alla inte hann göra idag..drygt.Har soprov nästa vecka på onsdag så funderar på att plugga någon dag snart.
Imorgon ska jag hem efter skolan,äta och byta om.Sedan träning och efter den plugg! :) puss




8 december

Hej,efter skolan for jag och pontus hem till han och fixade pengar sedan drog vi ner på stan.Han köpte en julklapp åt mig och sedan kom gabbe och vi gick med henne.Jag köpte julklapp till pappa,mamma och gabbe tillslut är jag klar med alla julklappar,eller ska typ hitta ngt mer till gabbe..kändes för lite.Efter stan for jag och pontus hem till han och pluggade,eller han gjorde och jag såg på tv.Sen for jag hem kring 9 någon gång.
Men nyss så har jag slagit in alla julklappar och ska nog se film eller så! :)puss



7 december

God kväll,ligger just nu och funderar över skolan..har haft kemi prov och det gick SÄMST kunde 1 sida av 4..bra linn!Har matte prov imorgon,skulle plugga idag hade fel på alla uppgifter nice?Har redovisning imorgon,har inte fattat filmen har säkert skrivit fel i min text..Har soprov nästa vecka,hur ska jag komma ihåg hela mellantidskriget och 2:a vk? buhu jag orkar inte livet...
Imorgon ska jag och gabbe iallafall på stan,det ska bli skönt att köpa julklappar det gillar jag.Har kvar till pappa,mamma och gabbe! så det blir att köpa imorgon! Puss sov gott


Snygg biff?

7 december

sex/kärlek
hur många har du kysst? - kanske 8-9 st :)nog med dom!
har du gjort något inom sex/kärlek som du ångrar? mjo.
hur långt är det längsta du gått med en kille/tjej? – asså vadå långt?ja hela vägen..elr what
är du oskuld? - nej
har du kört oskyddat någon gång? - ja
hur många har du haft sex med? -  4 st
när hade du sex senast? - Söndags
vem hade du senast sex med? - Pontus
har du haft sex och sedan ångrat dig? - ja...
föredrar du långa förhållanden istället för korta? - ja!
är du redo att satsa på ett seriöst förhållande? – ja
har du dumpat någon och sedan ångrat dig? -  ja
har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - förmodligen,de är jag bra på!
har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? – tror ja inte
har du sagt "jag älskar dig" till någon utan att mena det? - nej
har du sagt "jag älskar dig" till någon och verkligen menat det? - ja
har du sparat något ifrån ett gammalt förhållande? - ja
har du somnat gråtande på grund av kärleken? - ja
har du varit på en blind date? - ne
hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? - Det som pågår just nu,dvs just nu 11månader och 17dagar!
har du någonsin varit kär? - ja
är du kär? - ja

vänner
har du någon bästa vän? - nja vet inte!
vem av dina bästa vänner bor längst bort? –har liksom ingen bästa vän egentligen..
är du ofta med dina vänner? - itne lika ofta som förut,har min pontus!
vad brukar ni hitta på? – Allt möjligt
vad är ditt bästa minne med någon vän? -finns för många!
kan du vara dig själv med dina kompisar? - Yes
har du hatat någon av dina bästa vänner? – Nej
litar du på dina bästa vänner? - har ingen,men vissa av mina vänner kan jag de!
har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? - inte svikit men mja lite kanske..
har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? - venne
var bor dina bästa vänner? - olika ställen
har någon av dina vänner ljugit för dig någon gång? - venne
ljuger du för dina vänner ofta? – Nej!
vem av dina vänner var du med senast? -  Gabriella
vem av dina vänner saknar du mest just nu? - Moa kanske..
vem av dina vänner önskar du var med dig just nu? – venne
har du många vänner i din klass? - jorå
vem/vilka är du mest med i din klass på skolan? – Sandra,moa,gabbe
vem av dina vänner har du känt längst? -  Gabriella!

sista som
..du fick en kram av? – pontus
..du fick en puss av? –  pontus
..sov med dig i samma säng? - pontus
..du delade ett riktigt skratt med? –  pontus
..du gick på bio med? - sandra,sebbe och pontus
..du höll i handen? –pontus
..du gick på stan med? –  gabbe
..du delade en pizza med? - mig själv
..du ringde? - pontus
..skickade ett sms till dig? - min tränare
..gjorde dig lite besviken? – pontus...
..gjorde dig mycket besviken? – venne
..du skrev med på msn? - gabbe
.du åkte i för bil? -  pontus farfars
..gav dig en komplimang? -  pontus
..du kollade på film med? – ponuts
..du åt med på resturang? - Gabbe
..betalade något åt dig? - pappa
..grät inför dig? - pontus

familj
bor dina föräldrar tillsammans? - nej
om inte, vem bor du mest hos?-pappa
varför? -mamma har ingen dator,och dygt att gå till skolan därifrån
håller din mamma och pappa en bra kontakt? nja sådär!
vem av alla dina familjemedlemmar är längst? – pappa
och kortast? -mamma
vem är dig mest lik? – venne;p
har du gråtit på grund av din familj någon gång? - vet inte!
har din familj bra sammanhållning? - jag tycker allt funkar!
skulle du vilja ändra på något i din familj? – Jo

7 december

Hej,jag kom precis hem från pontus och vi har pluggat och ätit typ.Nu ska jag bara chilla vid datorn och duscha eftersom att innebandyträningen är inställd! :) Imorgon har jag matteprov och redovisning av filmen vi har sett..tagga! Aja puss!




6 december ( Veckan )

Helgen kommer senare,inget bestämt än liksom :)

6 december

Hej,idag efter skolan gick jag och gabbe ner till stan.Först år vi för jag hade inte ätit någon lunch på skolan.Sedan gick vi och köpte julklappar till folk.Jag köpte en till pappa,farmor och mormor,sen har jag kvar till mamma,gabbe och en till pappa igen.Någon bok han ville ha.Sen efter det for vi hem till gabbe och snackade,åt och såg på paradise hotel.Sen kom pappa och hämtade mig.Nu ligger jag i sängen och funderar på om jag ska öva till min redovisning på onsdag eller bara ligga och vila..blir nog att vila hehe! Aja hörs puss!

Haha har även legat och sett på detta ikväll:



5 december

Hej,idag har jag och pontus pluggat,sett film,badat och typ inget mer.Nu for han hem och jag ska nog bara sitta vid datorn och chilla,och förmodligen äta något.Vi hörs senare :)



5 december

Hej,igår kväll kom vi hem från hudiksvall det var en riktigt rolig helg kan man ju säga.Vi bodde på hotell och spelade matchen.Matcherna gick sådär,vi vann en och förlorade en men vi gick vidare till stora sm.Nu är vi bland dom 8 bästa lagen i sverige!Wihooooo!
När vi kom hem var jag med Pontus och somnade tidigt och nu gör vi nada.Hörs senare puss!











































3 december ( Tids inställt inlägg )

Hej,nu sitter vi nog förmodligen på bussen till hudiksvall om det inte har blivit något fel eller så.Något jag taggar är att vi ska stanna och äta någonstans på vägen,hopppas på max eller något(L)
Vi hörs när jag har kommit hem och så får ni veta hur matcherna gick,vi ska möta falun och team hudik/björkberg.Hoppas det går bra så vi får åka till falun på riktigt sm slutspelet,för det här är bara kval...Vi vann kvalet i umeå,nu äre i hudiksvall :)
Wish us luck,puss!





3 december

Hej,inatt sov Pontus hos mig och det kändes hur bra som helst eftersom att jag far bort till hudiksvall med mitt innebandylag på sm idag.Så jag kom precis hem från skolan och ska packa väskan och så.Sen klockan 3 så far bussen från musköten! Något som blir nice är att vi bor på hotell,det gillas skarpt! Men något som ogillas är att bli borta från min finaste..menmen,ska packa nu puss!




2 december

Hola,idag har det varit dålig uppdatering i know.Men efter skolan for jag och gabbe hem till mig och pluggade lite och sedan kom pontus,då la vi oss och såg film och sen for jag på träning.Nu ligger jag och pontus bara i sängen och kollar på robinsson!Sen blire plugg och sedan sova!:) puss

Ren spegel+snygg kille



1 december

Hej ikväll har jag varit med gabbe och pontus,och vi har gjort allt möjligt från spelat innebandy till kollat på paradise hotel.Nu ska jag och pontus plugga lite och sedan sova! puss





1 december

Hej, nu sitter jag och gabbe och "pluggar" samtidigt som vi lyssnar på musik och snackar.Snart ska vi göra oss något att äta till middag och sedan blir det väl med plugg,fast på riktigt hehe! Men nu ska vi fortsätta med det vi gör,puss!




1 december

Fick precis höra en sak som inte alls är bra för min del...det gör så att jag får panik!
..
ligger just nu i sängen kollar upp i taket och ber till gud,stanna med mig!(L)


1 december

Hej,kom hem från skolan för ett tag sen,fick skjus hem av pontus och hans farfar.Nu sitter jag och pluggar i mitt rum och efter 3 någon gång kommer gabriella för då har hennes elevens val slutat! :) puss




RSS 2.0