ROMWE


29 MAJ 2012

Hej idag har jag lagat mat hela dagen i skolan och är sjukt trött. Efter skolan tog jag mig en nap och nyss så käkade jag middag. Klockan sju har jag beeptest och efter det innebandyträning, inte taggad alls bara trött. Resten av kvällen när jag kommer hem då ska jag bara sova och duscha, vi hörs!

28 MAJ 2012

Hej i helgen har jag umgåtts med Pontus, solat, varit på yran, träffat lite vänner, varit hos farmor och farfar och slutade helgen med träning. Idag har jag gått i skola till fyran vilket var lagomt drygt. Ikväll ska jag vila upp mig inför beeptest imorgon med laget! Vi hörs.

NEW STUFFS


25 MAJ 2012

Hej igår slutade jag tidigt och drog in till stan och träffade Gabbe. Vi satt  solen och prata och sen drog vi hem till henne och käkade. Vi sju hade jag träning och sen efter det var jag bara hemma. Idag är jag ledig och ska dra in till stan och köpa en jacka och sen träffa Gabbe. Vi ska sätta oss i parken och sola med lite jordgubbar och så. Hörs!

NEW


23 MAJ 2012

Hej ikväll har jag varit och solat och tagit ett långt bad och gjort mig fräsch. Just nu sitter jag och kollar på greys och ska snart ta mig något att fika. Vi hörs imorgon!

23 MAJ 2012

Instagram bilder, följ eliassonlinn.

Hej idag har vi varit ledig så jag och Elin har varit och gjort en uppgift tsm, ätit lunch på shanghai och varit in en snabbis på stan och kollat. Nu är jag hemma igen och ska sätta mig och kolla på lite greys! Vi hörs!

Till den som undrade vart kjolen kom ifrån, den kommer ifrån romwe!

21 MAJ 2012

Tjena jag har precis kommit hem från ett bodypump pass och det känns i hela kroppen. Det är sjukt jobbigt men även sjukt roligt tycker jag. Nu ska jag ta mig något att käka och sen hoppa in i duschen. Imorgon väntas tårprov på skolan, vi ska baka en prinsesstårta det ska bli roligt. Ha en fin kväll i det härliga vädret, bye!

GIVE IT TO ME


20 MAJ 2012

Bild sen i fredags hos Gabbe.

Hej igår kväll drog jag och Pontus in till stan vid åtta och såg på timotej som uppträdde och sen gick vi och åt lite på frasses. Efter nio drog vi till umedalen och träffade några och sen slutade kvällen med att jag, Pontus och Janna drog till grubbe ett tag och sen hem. Det vart en tidig kväll och en rätt lame kväll också..Nu ska jag snart käka middag och sen har jag cirkelträning och löpning med innebandyn..tagga till!

19 MAJ 2012

Hej sitter just nu och kollar på vampire diaries avnittet som jag missade på tv igår. Klockan fem blir det middag och sen pyser jag och Pontus nog in på stan och lyssnar lite på musiken! Vi hörees.

19 MAJ 2012

Tre till bilder sen i torsdags!

Hej igårkväll stannade jag och Pontus inne och laddade ner filmen american pie reunion och det var faktiskt bra. Vi la och sov vid ett. Nu ska vi dra in till stan och käka lunch, vi hörs senare!

18 MAJ 2012

Bjuder på dåliga mobilbilder sen igår!

Hej gårkvällen vart helt klart lyckad, jag hade jätte roligt. Jag sov hos Gabriella och idag har vi bara tagit det lugnt framför tvn. Vid fyra for jag hem där min älskling var och vi har precis varit och ätit på subway och köpt oss lite godis till kvällen. Vi skulle egentligen dra och spela brännboll men pga vädret blir det nog inget..

17 MAJ 2012

Hej igår var jag med Gabriella på kvällen och vi snackade och kollade på tv. Idag har vi käkat lunch i stan och kikat runt lite på det som var öppet. Om ett tag har jag innebandy träning och sen ikväll ska jag fara iväg på middag hos en vän med massa folk. Det blir nog en toppen kväll! Vädret är det enda som förstör...

16 MAJ 2012

Hej jag har precis ätit middag och sitter nu bara i sängen och spelar spel på ipaden. Halv sju ska jag iväg på gymmet med gabbe och pumpa lite. Vi får höras mer senare!


NYTT

Fick ett band man sätter runt armen för mobilen när man t.ex. springer elr gymmar, nya hörlurar och bikini trosorna till den bikinin jag vill ha. Överdelen fanns inte i min storlek på affären så ska beställa min efterlängtade överdel ikväll. Har kollat på den ett bra tag så jag tackar min snälla far för sakerna!

JAG VILL HA SOMMAR OCH SOL

Oj vad jag vill ha sommar nu, här får ni lite bilder sen sommaren förra året.



















15 MAJ 2012

Hej igår kom jag till pappa igen. Idag har jag haft bullprov på skolan och det gick faktiskt kanon, är väldigt nöjd. Nu är jag hemma eftersom att vi slutade innan ett. Ikväll har jag innebandy och löpning och annars så har jag inte planerat in något att göra idag. Vi hörs senare!

Bland som snyggaste som existerar

'

10 MAJ 2012

Hej slutade tidigt idag så jag och mamma gick på stan ett tag. Jag köpte mig ett skärp, trosor och nya skosnören. Ikväll har jag fys träning, puss!


Bra låt skulle jag vilja säga!


9 MAJ 2012

Hej idag var jag ledig från skolan så jag och Emma for och gjorde ett branschbesök på Nybro. Efter det for jag hem och sen dess har jag kollat på tv. Ikväll blir det gymmet med Gabriella. Hörs!


8 MAJ 2012

Pyser mot mamma efter träningen ikväll. Det var ett tag sen jag var där så det ska bli skönt. Jag lär nog uppdatera litegrann iallafall, ni lär väl se.

8 MAJ 2012

Hej idag slutade jag tidigt så då drog jag in till stan och shoppade mig 2 grejer. Om ett tag ska jag käka middag och sen klockan sju ikväll har jag innebandyträning och löpning. Vi höres!
Nytt!

Ryan gosling


Instagram eliassonlinn

Ni som tycker jag uppdaterar lite snålt här, varsågoda att följa mig på instagram eliassonlinn!

NEW IN


6 MAJ 2012

Hej i fredags var jag med Gabriella hemma hos henne med gotta. Igår var jag med Pontus, Gabriell och Jonas. Vi kollade på hockeyn och sedan på ngn läskig film. Idag ska jag på gymmet och sen blir det att göra skoljobb. Vi hörs!

Bilder från valborg!


4 MAJ 2012

Hej idag är jag ledig från skolan och även Pontus så vi ligger hemma hos mig i sängen och ska kika på en film. Igår var jag på stan med Gabriella och köpte några grejer, bilder kommer senare. Ikväll ska jag vara med Gabbe och det blir nog bara en lugn kväll med gotta och snack, vi hörs senare!
Min pojke är tjurig idag..

1 MAJ 2012

Tjena igår började vi kvällen hos Alex med käk och snack, mycket trevligt med härligt folk. Sen drog vi till umedalen och festade och sen slutade kvällen med att jag och Pontus nattade på mariehem med Jonas och Gabriell :) Valborg vart mycket roligt! Idag har jag, Pontus, Jonas och gabriell bara tagit det lugnt och käkat pizza till lunch. Nu är jag hemma och ska se greys, puss!


RSS 2.0