31 juli

Hej finalen idag vann umeå ik med 3-0 vilket inte var förvånat. Nu är jag hemma och kollar på gossip girl för jag laddade hem det på pappas dator för att det inte funkade att ladda hem på min. Ikväll ska jag vara med Maria och Mimmi och vi se helt enkelt vad vi hittar på. Vi hörs senare nu ska jag höra med pappa när det blir mat,puss :)

Gammal bild på Pontus!

Mer bilder från sthlm


Dagens outfit

Jeans - zara/Linne - gina tricot/Kofta - gina tricot

31 juli

Hej matchen idag gick inge vidare vi förlorade men vi kunde mycket väl ha vunnit också. När jag kom hem så satte jag mig vid datorn en stund sen så tog jag en powernapp på 2timmar,sjukt skönt. Nu har jag precis duschat och ska vara och se f17 finalen på gammlia kl 14.15 med Maria och Mimmi. Vi hörs puss :)

Bild sen efter matchen!

31 juli

God morgon! Idag ställde jag väckaren på sex och klev upp då,nu ska jag äta ngt fast jag verkligen inte är sugen men är ju så illa tvungen. Klockan åtta börjar vårann match mot sunderbyn,nu hoppas vi på vinst! Puss :)

Hon är världens gulligaste,kolla bara!


Kvällens outfit

Väska - fått av mamma/Kofta - bikbok/Linne - weekday/Byxor - cubus/Skor - Scorett

30 juli

Halloj kom just innanför dörren efter att ha varit på middag med fotbollslaget. Vi var på droskan och åt tacobuffé för att säga hejdå och tack till Anton och Marcus våra tränare eftersom som ska sluta nu till veckan tror jag, så vi får en ny tränare. Det var hur gott som helst och mycket trevligt kan jag berätta för er.

Nu ikväll hemma så ska jag inte göra något alls förutom att sova eftersom vi har match imorgon bitti klockan åtta mot sunderbyn,tagga att kliva upp sex osv. Nu ska jag iallafall avsluta så ha det bra! Puss :)


30 juli

Hej klev precis ut ur duschen efter en jobbig match. Vi spelade riktigt bra idag men vi fick verkligen inte in bollen så då gick matchen vidare till straffar och vi vann,äntligen en vinst säger jag bara!! Galet skönt men dock inte lika skönt att kliva upp 6 imrn bitti för vi har match åtta. Nu ska jag och Gabbe dra och kolla på en match,hörs när jag kommer hem :) puss!



Checka in shortsen!

Shortsen love them!
Från: weheartit

30 juli

God morgon alla jag vaknade precis. Strax ska jag göra mig något att käka för att magen kurrar och sen blire väl att bara tare lugnt,byta om osv för har match klockan två. Vi hörs puss :)

Min gårkväll!

29 juli

God kväll, jag är helt sjukt trött och gör absolut ingenting för att det inte finns något att göra hemma medans gossip girl laddas hem så jag funderar på att sova..haha jag vet klockan är liksom elva men care jag är trött så! Jag säger god natt här så hörs vi imorgon puss :)

Sthlms shopping!

När jag la upp shoppingen från sthlm glömde jag två saker!







29 juli

Hej matcherna idag vill jag helst inte säga något om eftersom att vi förlorade båda. Det är helt sjukt..dom vi mötte sög och då kan man säga att vi var ännu sämre ju! Jag blir så förbannad. Iallafall så efter första matchen då följde jag med Gabriella och va med henne till fem då for jag hem och åt sen hämtade vi upp henne och drog på vårann andra match som jag precis kommit hem från. Ikväll ska jag bara tare lugnt och käka götta för att tagga upp inför morgon matchen klockan två. Nu får vi hoppas på vinst iallafall.. ha det bra puss :)

29 juli

Hej jag vaknade för ett tag sen och ska byta om till match kläder nu och sen fika! Nu på morgonen ska vi möta något lag från Norge tror jag,önska oss lycka till puss! :)

28 juli

Hej nu är jag hemma från att ha varit på ön,hos forsa och chillat med Gabbe hemma hos mig ett tag bara. Nu ska jag strax gå och lägga mig för att orka upp till matchen imorgon! Nu hoppas jag på vinst verkligen och nu ska alla ge allt,kom igen nu flickor. Sov gott så hörs vi imorgon puss :)

Jag tog bara en dålig bild ikväll!

Sjukt snygga!

Bild tagen av: www.bjurra.blogg.se
VILL HA!

28 juli

Hej ikväll ska jag vara med Gabriella och vi ska nog kanske dra oss mot ön och kolla vad som händer där och så. Annars så ska vi nog inte göra mycket eller gå och lägga oss tidigt för ska upp halv 8 imorgon för vi har match 09.40 på gammlia! Men nu ska jag byta kläder och höra med Gabbe hur vi gör,puss :)

Min lilla shopping i sthlm

Detta är då det jag köpte i sthlm,dock inte så mycket men!


28 juli

Hej jag och Gabriella orkade inte kolla på hela matchen bara en liten stund för att det var så varmt så vi for till frasses och åt och snackade på som vanligt.

Nyss så kom jag hem och har precis hittat felet på datorn som lagga imorse och det var att min användare inte funkade på datorn så jag gjorde bara en ny och nu så funkar den bra, men jag måste dock ladda hem hela gossip girl IGEN och ladda in alla bilder osv! Jätte dryygt. Men nu ska jag dra,puss :)

28 juli

Hej nyss så klev jag ut ur duschen efter att ha spelat match mot bodå byske men det vart förlust vilket sög. Nu ska jag torka håret och vänta på att Gabriella ska komma för vi ska fara och kolla på när våra motståndare har match. Vi hörs när jag kommer hem puss :)

Min dator startar inte så har pappas dvs inga bilder sorry!

27 juli

Hej nu är jag hemma från grillningen med laget som vart jätte härlig. Vissa paddla kanot,badade,klättrade,spelade innebandy osv så jag måste säga att det var riktigt kul. På slutet så började vi grilla korv,godis och pinnbröd och det var riktigt gott. Men nu ska jag käka lite chips och ta mig lite fika och sen kolla på gossip girl, men ska inte va uppe allt för länge med tanke på att uff börjar imorgon och jag har första matchen 12.10 på gammlia! Wish us luck och ha det bra,puss :)

27 juli

Hej det blev ändrade planer imorse för Gabriella skulle vara med Isabella så jag tog med mig Pontus till nydala där vi har varit hela dagen. När vi egentligen hade tänkt att fara hem där vid två så träffade vi på Linnea,Axel,Olof och Edvin så då åt vi med dom där och låg med dom på stranden. Sen nyss så kom vi hem till mig och ska göra något att käka för sen ikväll ska jag på grillning/fika med laget vid nydala vilket jag hoppas på blir trevligt! Ha en bra kväll,puss :)

27 juli

Hej igår efter träningen orkade jag inte uppdatera för jag blev hur trött som helst. Jag,pappa och Pontus for iallafall på subway och åt och sen när vi kom hem satt vi vid datorn ett tag och sen somnade vi. Idag ska jag fara någonstans och sola med Gabriella eller hoppas vi hinner för hon har inte vaknat än... Vi hörs när jag kommit hem igen för ska käka ngt nu! Puss :)


I Sthlm!

26 juli

Nyss så kom min babe till mig och vi ska bara tare lugnt och äta tills min träning och sen ikväll ser vi om jag är med han eller någon annan! Vi hörs efter min träning puss :)

Underbara Stockholm!

Här bjuder jag på lite bilder sen stockholm men fler kommer senare!























FRÅGA

Anonym om 25 juli:
Köpte du något i stockholm? Kan du inte visa upp det isf?
Svar: Ja det gjorde jag och bilder kommer upp när jag orkar ta kort på allt! :)

26 juli

Hej idag vaknade jag och Maria runt elva och sen dess har vi käkat toast och suttit vid datorn en stund. Idag ska vi inte göra mycket tror jag och sen klockan sex har jag fotbollsträning igen. Men nu ska jag vara social med Marreeee hane puss :)

Bjuder på 3 bilder sen våran modevisning i våras!

25 juli

Hej nu är jag hemma från träning och ny duschad vilket är skönt. Träningen idag var jobbig eftersom det var ett tag sen jag träna och sen hade vi träning i 2 timmar och plus att det började regna. Ikväll ska jag vara med Maria och hon lär komma hit när som helst och vi ska nog bara tare lugnt skulle jag tro sen slaggar hon här,mysigt. Vi hörs sen puss :)

Fick en jätte fin spegel av Gabriella från Cypern! Tack så jätte mycket!! Perfekt att ha i väskan.

25 juli

Hej idag kom Gabriella till mig och vi har inte gjort mycket eller mest pratat och suttit vid datorn. Nyss så for hon hem och hämtade träningssaker och när hon kommer tbx ska vi käka. Sen vid kvart i sex drar vi oss mot träning, det ska bli riktigt skönt att träna igen eftersom vi har haft uppehåll några veckor. Men nu ska jag pysa,hane puss :)

Alla bilder sen Motala,tog inte så många där!

25 juli

Just nu:

25 juli

Hej jag kom hem inatt vid tre och då la vi oss direkt och sov. Idag så väckte Pontus mig innan halv elva och jag förstår inte varför är trött som fan nu. Jag stoppade precis in en pizza i ugnen som jag ska äta och annars idag så ska jag inte göra något alls, eller klockan 18 har jag fotbollsträning. Vi hörs senare puss :)

Bjuder på en bild sen Sthlm, mer bilder kommer upp lite då och då!

23 juli

Jag sörjer verkligen med Norge! Vilken idiot som ska hålla på sådär jag blir riktigt förbannad. Hoppas dom tar han nu så han blir fast!!

23 juli

Hejsan idag vaknade vi runt nio och gjorde oss klara sen for vi och köpte frukost och sen for vi till folkrace banan där vi varit hela dagen. Nyss har vi varit och käkat i stan och ikväll händer inte mycket alls. Vi ska lägga oss tidigt för att få en bra parkering imorgon för det kommer nog komma mycket folk dit pga att det är finaler.

Imorgon är nog allting slut vi fyra tiden och då åker vi hem till Umeå på direkten,jag har verkligen hemlängtan, också vill jag träffa Gabriella som det var jätte länge sen jag såg. Nu ska jag dra puss! :)

Bra bilder kommer när jag kommit hem!

22 juli

Hej har inte kunnat uppdatera ngt för datorn har haft slut på ström och vi sover i tält här i motala. Vi kom hit igår innan två och då for vi och köpte ett tält sen for vi och kolla på folkrace till någongång runt sju halvåtta. När vi for tillbaka till campingen vi bor på så grillade vi och spelade brännboll med massa,jätte roligt. Idag har vi gått på stan och kollat på folkrace och snart ska vi dra till banan för att pappas kompis sover där över natten för hans dotter Jennifer kör imorgon! Vi hörs när jag har tid,ppuss :)

19 juli

Hej idag har vi varit på stan och shoppat,varit på skansen och kollat på djur och kollat på allsång på skansen. Det vill jag säga var en underbar dag! Nu ligger vi i sängen och ska sova för imorgon ringer väckaren klockan åtta och senare på dagen drar vi oss ner till stan igen och sedan gröna lund på kvällen! God natt :) puss!

19 juli

God morgon för min del, idag ställde vi väckaren på åtta och då vaknade bara jag..inte förvånad. Då gick jag och duschade och nu går pappa och Pontus, segisar. När dom kommer tillbaka ska vi käka frukost sen städa ur stugan sen åker vi vidare mot stockholm! Det tar ungefär 2 timmar dit tror jag bror på trafiken men det är nog inte mycket. Vi hörs när jag har tid att uppdatera igen,puss :)

18 juli

Hej nu är vi framme i Moheden och ska sova i en stuga här tills imorgon då vi tidigt åker vidare till Sthlm. Det finns ingen tv och allt är fult här så vi har boring men som tur var fick vi igång vårat internet wiho. Nu ska vi nog kolla på någon film och strax äta middag,ha det bra hörs sen! :) puss



18 juli

Fråga: Hej du hade inte en frågestund eller så men jag tänkte fråga endå. Hur träffades ni första gången, var ni vänner innan ni blev tillsammans? Hur blev ni tillsammans? hur märkte du att han var den rätta? är ni med varandra på skolan? 
Kan du inte förklara allt skulle vara toppen!
Svar:  Jag och Pontus har känt varann sen innan sjuan tror jag det var och då pratade vi rätt mke och så. Sen så kan man säga att vi tappade kontakten eller vi sa väl hej och så till varann men inte mer. Sen i början av åttan på ett disco...suck.. så träffades vi och pratade och sen efter den kvällen så vart vi på "g" eller vad man säger och sen med tiden tillsammans. Hur vi blev tillsammans vet jag inte hur jag ska förklara det var väl bara så att vi sa att vi tyckte om varann jätte mycket och sen frågade jag bara ( töntigt ja ) om vi var tillsammans. Pontus är alltid så rolig och jag kan verkligen vara mig själv med han som jag aldrig har kunnat förut på samma sätt och han gör mig verkligen alltid glad. Så fort jag ser han blir jag som sprallig och vill bara pussas och kramas hela tiden. Så fort jag inte är med han och sitter själv hemma blir det som att jag saknar han direkt han stängt igen dörren och jag vill bara va med han hela tiden ( som ni kanske märker att jag är också ) och det tycker jag är jätte roligt även fast vi inte gör någonting alls. Jag har svårt att berätta hur mycket han betyder för mig men det är otroligt myyyyycket. Ja har väl inte mycket mer att säga bara att fråga om det är något mer ni undrar om mig! Pusspuss



17 juli

Hej nu är jag hemma från Moa där jag varit hela dagen. Vi började med att bara sitta ute och sola en stund sen gick vi och köpte glass och tog Nellie med oss på lång promenad,jätte härligt. Sen for vi och åt på frasses och när vi kom tillbaka var vi i god tid till vm-finalen mellan Japan och Usa och då kommer även Olivia och är med oss. Och självklart vinner Japan som jag hejade på med inte Moa och Olivia,MOHAHAHA flickor! Nu ska jag packa klart för imorgon åker jag,pappa och Pontus till sthlm i en vecka elr mindre sen ksk vi far till motala och kollar på folkrace men det får vi se! Jag lär uppdatera där borta för vi har internet med oss som tur var. Vi hörs nog imorgon,puss och sov gott :)

Hahaha kolla bilden under,jag fick ondaögat av Nellie!




17 juli

Hej jag vaknade för ett tag sen och ska dra mig mot mamma för att hämta lite kläder och sen hoppa in i duschen. När jag har duschat ska jag äta och sen dra mig mot Moa. Vi hörs när jag kommer hem från henne! Puss :)


Nyvaken flicka!

16 juli

Hej ikväll drog jag och Pontus till böles och skulle fiska och då kom Robin,Moa och Olivia och va med oss där. Fisket gick riktigt dåligt inte en enda fisk för Pontus del som var den enda som fiska för jag gav upp när en fisk tog min mask. Nu ska vi kanske fara och köpa ngt gott och sen sova! Vi hörs imorgon,puss :)

Saknar dig älskoo!

Åh fan, när Gabriella kommer hem på måndag far jag troligtvis och då kommer jag inte träffa henne på en vecka till! Jag som saknar dig redan gumsi! vi ses när jag kommer hem!!! (L)(L)

16 juli

Hej nu har jag precis kollat på Sveriges bronsmatch och dom vann,gud så härligt. Innan matchen for jag och Pontus och handlade mat sen gjorde vi tacos,sjukt gott. Nu ska vi kanske dra och fiska igen..vrf gör jag detta? Jo för att Pontus är bäst :D Vi hörs sen pöss :)

Grattis till bronset! :D :D

16 juli

Hej jag vet att jag är jätte dålig på att uppdatera men ärligt jag gör ingenting nu på lovet,eller jag tar det lugnt med film och så med Pontus och är med vänner annars inget för vädret suger och när det väl är varmt så vill jag vara ute.

Men iaf så ställde jag väckaren idag på elva så jag inte sover bort hela dagarna och är vaken hela nätterna. Men iaf så vaknade jag då och såg på tv. Nu är jag uppe och ska göra något att käka och försöka få liv i älskligen som fortfarande ligger och sover ( kolla bilden ). Vi hörs senare idag,puss :)


15 juli

Hej idag har vi varit på biltema och team sportia och när vi kom hem åt vi och pappa fixade min cykel,äntligen. Sen for vi till ica och köpte jordgubbar och grädde och käkade just det. Nu funderar jag och Pontus på att fara och spela fotboll en stund. Så vi hörs senare ikväll,puss :)
Vi far nog till Stockholm på måndag,tagga! :D :D

Igårkväll vid älven!


15 juli

Hej idag vaknade jag runt ett och då låg jag kvar och kollade på tv och väntade på att Pontus skulle vakna. Sen klev vi upp åt och sen dess har jag diskat,duktig cheeey. Nu ska vi dra till biltema med pappa och köpa ett ny cykelslang åt mig cykel som är sönder. Vi hörs sen puss :)

14 juli

Hej idag har vi gjort ingenting men snart ska vi dra och fiska,även fast jag hatar det! Vi hörs imorgon puss :)

14 juli

Hej idag tog jag och Pontus en sovmorgon till nästan två, nu måste vi skärpa oss och sluta ta och sova bort dagen. Nu ska vi gå och äta något för jag är lite hungrig,så vi hörs sen puss :)

Bjuder på en snygg bild på mig och Gabriella sen typ 5:an?

13 juli

Hej nu har jag precis kollat klart på Sverige-Japan och det sög att Sverige förlora men dom spelade inte överdrivet bra om vi säger så. Nu ska vi nog inte göra mycket alls tror jag,kanske se tv eller dra ut och ha tråkigt. Vi hörs nog imorgon för jag har inte mycket mer roligt att säga ikväll! Puss :)

13 juli

Hej just nu sitter jag hemma hos Pontus och väntar på att han ska duscha klart. Idag har vi bara legat hemma hos han och kollat på tv och ikväll lär det bli samma eftersom att Sverige spelar semifinal mot Japan klockan kvart i nio. Vi hörs när jag kommer hem sen ikväll,puss :)

12 juli

Jag och Pontus har farit hem till han,vi hörs imorgon puss! :)

12 juli

Hej igår var jag ju med Maria och vi for på ica och köpte gotta sen såg vi två filmer. Först solstrom som var jätte konstig och sen harry potter som alltid är lika bra. Sen inatt kom Pontus och sov här och vi vaknde runt halv två idag så vi tog oss en rejäl sovmorgon! Nu ska vi bara kolla tv sen ska han hem,puss :)

11 juli

Jag och Pappa drar nog till Stockholm till helgen, vi ska bara fixa någonstans att bo sen är det klart! Fett skönt att komma bort och shoppa lite kanske :D

Kan passa på att säga att jag nyss städade mitt rum,duktigt cheeey. Nu ska jag höra med Maria när hon ska komma till mig. Vi ska nog bara ha en mysig film kväll med gotta och snack! Vi hörs när jag ätit puss :)


Stockholm!

Lindsey Lee


11 juli

Hej idag skulle egentligen jag Olivia och Emelie dra till bettnes men det visade sig vara dåligt väder så vi sket i det och jag somnade om jag vaknade nyss. Idag ska jag nog bara tare lugnt och städa mitt rum om jag orkar vill säga. Sen ikv ska jag nog vara med Maria,ha en bra dag puss :)

10 juli

Hej min kväll har hittills bestått av gossip girl men nyss så var jag med pappa på statoil och köpte en tidning och godis så nu är min kväll lite bättre iallafall! Vi hörs imorgon puss :)

10 juli

Hej jag kom hem från Gabriella för ett tag sen och vi har bara sett på tv och pratat. Nyss så åt jag och nu håller jag på att kolla på fotbollsmatch mellan Brasilien och Usa, det är förlängning mycket spännande! Vi hörs sen om vad jag gör ikväll,har ingen aning! :) puss



10 juli

Wiho Sverige leder just nu med 3-1 underbart! Men nu ska jag skynda mig till Gabriella och se resten av matchen där,puss! :)

10 juli

Hej igår kväll satt jag bara hemma och kollade på fotboll som var på tv och sen såg jag gossip girl. Idag ska jag kolla på Sveriges match mot Australien kl ett och sen vara med Gabriella innan hon åker till Cypern. Nu ska jag gå och ta mig något äta,hörs sen puss :)

9 juli

Jag är förälskad i denna man(L)(L)(L)

9 juli

Hej idag har jag och Pontus varit och spelat tennis och jag var helt värdelös så det händer nog inte igen. När vi kom hem väntade vi på pappa sen fick vi pengar för att fara och köpa mat, så då for vi på subway och köpte mat och åt där,muuums. Nu är vi hemma hos mig och gör ingenting kan man säga eller jag läser bloggar och Pontus gör inget. Vi hörs senare ikväll,puss :)

Min kväll igår innan jag drog till Moas syrra!

9 juli

Hej igår kväll var jag,Moa,Olivia S, Olivia E och några killar bara hemma hos Moas syrra och chillade. Vid halv ett drog vi på shell och köpte korv och sen drog alla hem. Idag skulle egentligen jag och Pontus dra på bettnes men det var knappt någon sol så vi är hemma och kanske ska dra och spela tennis. Vi hörs senare när jag vet,puss :)

Bjuder på 2 snygga bilder som Pontus skicka till mig för ett tag sen hahahah!

8 juli

Hej just nu ska jag bara se klart ett gossip girl avsnitt sen dra mig mot Moas syrra där hon,Olivia S och Olivia E är och vi ser vart vi drar oss helt enkelt! Ha en awesome fredag puss :)

8 juli

Hej jag märkte tidigare idag att jag hade skrivit fel på datumet,jag hade skrivit juni istället för juli men det är för att så fort jag skriver siffran t.ex. 8 då kommer månaden innan den här upp och då står det 8 juni så det blir konsigt när det nästan stavas likadant också,jag ser inte skillnaden haha. Iallafall så sitter jag just nu och kollar på gossip girl som jag lär göra hela kvällen för jag har inte planerat någonting än. Vi hörs senare ikväll helt enkelt då jag har något att komma med,puss :)

Jag har iallafall en snygg pojkvän!

8 juli

Hej nu var jag hemma från bettnes efter att ha legat och solat hela dagen,hur skönt som helst. Snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch för jag känner mig äcklig och har äckligt hår. Vi hörs senare med vad jag ska göra ikväll för jag vet inte än,puss :)

8 juli

Hej nu åker jag och Pontus mot bettnes på min moppe och där ska jag möta Mimmi och Maria! Ha en bra dag i solen för det ska jag,puss! :)

7 juli

Hejsanhejsan denna kväll har jag och Pontus varit på ica och köpt lite gotta och sen sett onskan som har gått på tv och annars har vi inte gjort mycket. Nyss så kom pappa hem med chips,dipp och cola åt oss så nu ska vi lägga oss och kolla på irene huss och sen sova. Imorgon väntas det bettnes med Mimmi och Maria och det ska bli jätte härligt. Vi hörs imorgon puss :)

Min nya sportbh från intersport, kostar 400kr!

Onepiece!

Pontus fick vara modell till min onepiece! :)

7 juni

Hej nu är jag tillbaka med en väldigt kort bloggpaus kan man säga. Idag har jag varit på bettnes med Pontus och sen träffade vi Jacke,Lucas,Anton och William där och dom spelade volleyboll men jag tittade bara på. Nyss så åt vi middag och ska strax fara på intersport och köpa en sportbh åt mig. Vi hörs senare ikväll puss :)

Här bjuder jag på bilder sen wheels!

5 juli

Orkar inte uppdatera på ett tag så vi hörs om några dagar! PUSS :)

4 juli

Hejhej efter middagen så somnade jag och Pontus i min säng och sov kanske i 2 timmar men nu är vi vakna iallafall och funderar på vad vi ska göra. Vi har nog tänkt oss att kanske se en film eller dra ut någonstans..hm!
Kan iallafall passa på att säga att min onepiece har kommit till ica nu så ska bara hämta ut den så är min min wiiihoo. Får se om jag hinner ikv,annars imorgon men vi hörs sen puss :)

4 juli

Hej och förlåt för dålig uppdatering igen men jag har varit i Pontus stuga från igår tills idag och i lördags kväll var jag bara på stan och kollade på bilar och så. I Pontus stuga har vi bara tagit det lugnt spelat fotboll,kubb,kort och även kollat på lövångerloppet som Pernilla och Petter var med i. Idag vid 2 någon gång kom vi hem och då for vi till mig direkt och där vi är nu. Vi får se vad som händer ikväll,inget planerat iallafall! Vi hörs senare puss :)

Pontus körde lite bil också!
Söt Petter!

2 juli

Hej jag klev precis ut ur duschen och ska sätta mig och kolla på Sveriges damlag som möter Nordkorea i vm nu på fyran. Pontus drog precis hem för att byta kläder osv sen kommer han tillbaka då ska vi äta och fixa klart oss sen kanske det blir stan senare för att det är wheels idag ju! Men ska se på tv nu,hörs senare puss :)

1 juli

Hej nu hade jag tänkt att fara till Moa så vi hörs imorgon eller inatt när jag kommer hem,ha en bra fredags kväll puss :)

1 juli

Hej imorse ställde jag och Pontus väckaren på elva igen men då jag drog upp för fönstret regnade det så jag stängde igen och somnade om. Klockan tjugo i två vaknade vi igen och såg på tv en stund. Nu ska vi äta något och sen ser vi vad vi gör,vi tar det nog bara lugnt. Ikväll ska jag vara med Moa och jag vet inte vad vi ska göra än! Men vi hörs senare puss :)

RSS 2.0