29 feb 2012

Hej idag drog jag till skolan fast jag inte mådde bra men vi slutade typ halv 11 så det var lugnt. Sen dess har jag bara legat i sängen och sovit, jag svettas och är jätte förkyld så det blir ingen träning ikväll. Hoppas ni andra mår bättre puss!

28 feb 2012


Då har man gått och blivit sjuk, jag har typ feber och är jätte förkyld. Det känns sjukt drygt men tanke på att der är lov snart, vill verkligen inte va sjuk då. Iallafall just nu sitter jag och pluggar inför provet imorgon men ska snart ta mig en varmt bad. Igår fick jag äntligen hem mina 2 grejer jag beställt från h&m, ni får se bilder sen. Ha en bra kväll!

Till dom som undrar!

Till du som undrade om hur jag gör mina collage, jag gör dom på picasa.
Och till dig som frågade om jag kan ha en frågestund, ja det kan jag ha inom en snar framtid!

26 feb 2012

Hej igår kväll for jag som sagt till Vendela och va med henne och Emilie, vi såg på tv, åt, snackade osv. Det var en mycket trevlig kväll må jag säga. Idag är det sjukt fint väder ute och på det så fyller min pappa år så det blir nog att bara vara hemma och ge han paket och sen ikväll blir de plugg!

25 feb 2012

Sitter just nu och kollar på dom nyaste avsnitten av 90210, hata inte!!

25 feb 2012

Hej igår kväll så hade jag och några andra från mitt lag match med 96orna för dom behövde låna in spelare och vi vann med 5-3 mot sandåkern. Efter matchen for jag och Pontus hem till han och bara tog det lugnt och idag så for han till övik och jag har bara varit hos hans chillat. Hans lilla syster har fyllt år så vi fikade och så. Nu är jag hemma och ska städa rummet och senare ikväll blir det att fara till grubbe och va med Vendela och Emelie. Hare!

24 februari 2012

Hej jag sitter nu i cafeterian och väntar på att livsnäringen ska börja så vi får sluta någon gång. Idag slutar jag kring halv två om inte lite innan och då ska jag hem och sen ikväll vid sex har jag innebandy match men vi hörs pz!

I like!


23 februari 2012

God kväll, idag har jag hunnit med att plugga, köpa present åt pappa, va med Pontus och lämnat in min kamera. Om kameran inte går att laga eller att det blir dyrt att laga den så ska jag få en ny kamera och det blir då canon powershot g12 ( har g10:an nu ) så det vore ju nice med lite uppdatering, men vi ser väl. Nu ska jag iaf lägga mig och kolla på bb, vi hörs imrn!

Chuck and Blair


23 februari 2012

Hej sitter nu och väntar på att livsnär ska börja så man får göra bort provet någon gång. Idag slutar jag halv 2 och då ska jag en snabbis in till stan och köpa en present till pappa och sen ska jag fara och lämna in min kamera på lagning, äääntligen.

22 februari 2012

Hej nu har jag kommit hem från övik där vi har badat och gått runt på stan. Jag hittade mig ett par shorts som ni ser här nere riktigt snygga tycker jag, hög i midjan och ljusblåa perfekt. Denna kväll kommer bestå av plugg och träning och sen försöka lägga mig i tid, men vi höres senare!

21 februari 2012

Tjena jag klev precis ut ur duschen och ska sätta mig och plugga nu lite innan big brother. Imorgon väntar en hel dag med bad i övik eftersom att vi har frilufsdag så det blir säkert kul. Vi hörs imorgon när jag kommit hem!

Till dig som undrade vart den lila tröjan är i från- den är från gina tricot!

Summer time


21 februari 2012

Hej efter skolan idag drog jag hem på direkten och la mig och sov för att jag har varit så sjukt trött hela dagen. Strax är det middag iallafall och sen ikväll ska jag fara på gymmet. Plugget det sparar jag till sist ikväll och sen blir det att lägga sig tidigt, vi hööörs!

21 februari 2012

Hej igår kväll var jag på medlemsmöte och efter det sprang vi intervaller och sen slutade vi med att träna på olika frislag. Nu har jag servering vilket känns drygt för att jag är jätte trött så efter skolan ska jag hem vila och sen blir det kanske gymmet. Ha en bra dag!
Gammal bild på min finaste & mig!

Silver tröja!


20 feb 2012

Tja ligger i sängen och kollar på tv, strax är de middag och efter det blir de plugg. Kl halv 8 ska jag på lag möte men vi hörs sen!


Mums!


20 februari 2012

Hej sitter på engelskan och kollar på en film som heter Australia. Idag slutar jag fyra så vi hörs när jag kommer hem!

19 februari 2012


Hej igår efter 1år kalaset för Lucas for jag och Pontus till Ålidhem och va med Jonas och Gabriell, vi käkade godis och kollade på film. Idag har jag haft match och den gick åt helvete så jag orkar inte prata om den. Strax ska jag hoppa in i duschen och sen ikväll blir det nog att plugga litegrann.

18 feb 2012

Hej idag har jag varit på stan med Pontus, Jonas och gabriell. Vi har kollat runt och ätit. Om ett tag ska jag till min kusin på kalas för att henne barn Lucas fyller 1 år.


18 februari 2012


Hej idag vaknade vi efter tio någon gång och sen dess har jag hunnit duscha och snart ska vi upp och äta. Idag skulle jag och Gabbe egentligen se hockey men matchen är inställd så det blir inte av, men ikväll ska jag iallafall på kalas. Ha en bra dag!

27 feb 2012

Ligger i sängen med Pontus och kollar på x-man vilket vi gjort hela kvällen. Imrn blir de att kolla hockey med gabbe och sen kalas!


Nya!

Och som ni kanske förstår är det galjen som gör dom så breda där uppe!

17 februari 2012



Lite bilder från Mora!
Hej efter skolan idag drog jag in till stan och träffade Gabbe. Jag köpte mig ett par jeans och sen drog jag hem, nyss så käkade jag middag och resten av kvällen blir nog bara framför tvn med Pontus.

Så fint!

Jag har börjat tycka det är så sjukt snyggt med en snygg fläta!

17 februari 2012

Hej nu ska jag försöka att börja uppdatera igen men vi ser väl hur det går. Nyss så hade vi svenska och då hade vi bara redovisningar. Om ett tag har vi livnäring till typ 3 och då slutar vi, då ska jag in till stan en snabbis och fylla på mitt busskort och köpa ett par jeans. Vi hörs när jag kommer hem!
Hos Gabbe igår med världens sötaste Elsa!

Update från Mora!

Hej vi har haft två matcher här och dom har gått dåligt vi förlorade båda vilket sög. Vi måste stanna kvar här tills imorgon eftersom att vi delar buss med rig och dom gick vidare till semi imorgon. Just nu sitter jag och Matilda och väntar på att Janna ska bli klar och sen ska vi gå och fika lite, vi hörs när jag kan!

9 feb 2012

Hej vi stannade just och åt några mil innan Hudiksvall på något ställe och sen gick vi till ica och köpte lite gotta. Nu sitter jag och Janna bara och chillar framför datorerna men snart ska vi sätta på lejonkungen.
bjuder på en sexybild

9 feb 2012

Hej sitter just nu och fikar och har precis packat klart, bussen går elva så jag åker vid halv elva för jag ska förbi ica och köpa fika. Vi hörs!

8 februari 2012

Då var man hemma från Ronyas där jag och min älskling har käkat ikväll. Resten av kvällen blir det att packa inför imorgon eftersom jag åker till Mora på dj18 sm slutspel där och blir där över helgen. Det kommer kanske upp någon uppdatering där nere om jag har tillgång till internet, annars får ni ha en bra helg för det ska jag!

9 februari 2012

Hej sitter nu på livnäringen och snart ska vi ha läxförhör/prov hoppas det går bra men jag tvekar på det. Efter skolan skulle jag på stan med Elin men hon kom inte till skolan så jag far väl hem, men på kvällen ska jag och Pontus ut och äta någonstans,mys!

8 feb 2012

Hej, jag åt precis middag och ska snart byta om. Innan matchen ska jag dra till mediamarkt och köpa en grej, vi hörs när jag kommer hem efter matchen.


8 februari 2012

Hej nu har jag kommit hem från skolan där vi bara har pratat och sett film, galet skönt. Idag så ska jag plugga och sen lite senare ikväll har jag innebandy match.

7 februari 2012

Hej nu har jag gymmat, tagit ett bad och hunnit med att plugga vilket är riktigt skönt. Snart ska jag komma i säng och imorgon väntar en chill dag med mitt kurs snack och filmtittande. Hare!

7 februari 2012

Har tagit bort min stora fotölj som bara stod där så nu fick jag mera plats på rummet.
Hej nu har jag vaknat upp från min vilostund..jag råkade somna istället för att städa och plugga inte bra. Men snart är det iallafall middag och efter det blir det gymmet har jag bestämt mig för och sen efter gymmet tar jag tag i städningen och plugget.

Thylane blondeau


Jag var inne på en väns blogg och fick syn på denna 11 åriga flicka, knappast ful!

7 februari 2012

Hej nu har jag kommit hem från skolan och funderar på att städa mitt rum litegrann och efter det blir det nog att plugga. Vi hörs senare.
Två mobilbilder från arkivet!

6 februari 2012


Hej idag slutade jag lite innan fyra och då drog jag hem på direkten och sen dess har jag suttit och gjort klart massa frågor och skickat in dom, galet skönt att vara klar. Nu ska jag umgås med min fina som är här och sen ikväll blir det mera plugg och träning. Ha en bra kväll!

Skulle inte tacka nej till denna bikini!


6 februari 2012

Hej alla! Min uppdatering är inte så bra och kommer fortsätta så för att jag har typ inga bilder och har ingen ork till att uppdatera, men jag gör så gott jag kan. I helgen har jag haft match i skeå, varit på kalas hos Pontus faster, varit med Pontus och tagit det lugnt. Nu har jag engelska men vi hörs när jag kommit hem!

Ge mig sommar och sol


2 februari 2012

Hej nu har jag och Pontus precis städat lite här hemma, duktiga må jag säga. Snart kommer väl pappa hem och då blire middag och sen gym. Ha en bra kväll!
Sötnosen!

2 februari 2012

Hej nu har jag kommit hem från skolan och ska sätta mig och kolla på pretty little liars,sjukt bra serie. På skolan idag har vi inte gjort mycket alls vilket var skönt. Ikväll blir det gymmet tror jag men vi hörs iaf senare pz!

Mobilbilder som inte lagts in!

1 februari 2012

Ligger i sängen och väntar på middag just nu, annars ikv blir de träning.


1 februari 2012

Hej jag glömmer hela tiden bort att blogga, sorry men nu är jag i allafall hemma från skolan där vi har haft servering hela dagen. Jag fundrar på att ta mig ett varmt bad för jag är riktigt frusen men vi ser väl.
Från arkivet, bild brist just nu!

RSS 2.0