30 mars 2012

Hej har engelska just nu och sen har jag lunch. Efter lunchen har jag svenska och livsnär och sen slutar jag vid tre. Då ska jag skynda mig till musköten för halv 4 går bussen till skellefteå där jag har j18 dm final mot skelleteå. Vi kommer hem därifrån vid halv tolv och då ska jag sova hos Janna, så trevligt! Ha en bra dag.

29 mars 2012

Tjena jag ligger just nu hemma i sängen och kollar på 90210. Vid fyra ska jag börja laga middag så jag hinner äta innan matchen ikväll, vi hörs senare.

CLOTHING


HET


29 mars 2012


Jag vill ha sommar!
Tjena igår kväll hade jag träning och annars gjorde jag inte mycket alls. Nyss så kom jag till skolan och ska ha livsnäring som första lektion. Idag slutar jag halv 2 och då pyser jag hem för jag har match i sävar kvart i sex. Hörs.

28 mars 2012

Hej idag på skolan hade vi något som kallas skrattdag och det var en stand up komiker som var på skolan och han var faktiskt riktigt rolig. När vi hade kollat på han i aulan åt jag lunch och sen drog jag hem. Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad för att jag fryser. Vi hörs senare puss!

27 mars 2012

Some new stuffs!

Hej idag så slutade jag 12 och då drog jag till minerva och kollade hur det såg ut där och väntade på Moa. När hon hade slutat drog jag, hon och Alex in till stan och snackade,åt och jag köpte en blus/skjorta. Klockan halv 5 körde jag bodypump och nu är jag hemma och ska käka middag! Vi hörs senare.

26 mars 2012

Hej jag har precis legat och läst lite ur min bok som jag lånat, den är riktigt bra. Nu håller jag på att laga middag och de blir soppa, vi hörs!


sommar shorts!


26 mars 2012

Hej jag sitter på svenskan just nu och håller på att skriva mitt nationella tal, jag har valt att prata om relationen mellan ett barn och sin moder. Idag slutar jag fyra så efter skolan blir att fara hem direkt och då ska jag finslipa lite på talet. Hare!

25 mars 2012


Tjenare i helgen har jag, pappa och Pontus varit upp till boden och köpt en skoter. Så när vi hade köpt skotern drog vi upp till stugan på direkten som har varit där hela dagen och kört. Jag har fått mig en blått knä och ont i svanskotan nanting..dunka i den i ett hantag och flög av skotern..Det gjorde ont!! Nu är vi hemma och jag och älsklingen ska ta ett varmt  bad, hoppas ni har haft en lika bra helg som mig.

20 mars 2012

Hej igår kväll kom jag tillbaka till pappa så nu ska jag uppdatera så mycket jag kan. Idag började vi i bageriet på skolan så dagen har bestått av att baka bullar. När jag kom hem satte jag mig och såg på det nyaste vampire diaries avsnittet och pretty little liars avsnittet. Kvällen kommer bestå av greys anatomy! Hare gött.
Sinnes snygg!

14 mars 2012

Hej idag är jag också ledig så jag sitter just nu hemma hos Pontus och kollar på tv. Pappa kommer och hämtar mig när han har slutat och då blir det att käka och sen har jag träning. Efter träningen ska jag till mamma och sen imorgon har jag skola!

13 mars 2012


Hej idag vaknade jag 11 och sen dess har jag ätit och kollat på tv. Jag hade egentligen tänkt att ge mig ut och springa nu men jag har sån förbannad träningsvärk och det blåser så mycket..men jag kanske gör det ändå. Ni får ha en bra dag i det soliga vädret, bye!

We want summer


Skön b-rud

Hanna W hon är ju fan allt för go, sög att hon drog sig ur bb!

Idag har jag tränat, gjort skoterprov ( klarade det wiho ) och sen har jag varit och kollar på iksu-dalen alldelens nyss. Sög att dalen förlorade..Men nu ska jag iaf se bb och sen sova! Imorgon är jag ledig igen wiho men hare gött.

11 mars 2012

Hej ligger just nu i sängen och spelar draw something. Snart ska jag sova eftersom att jag ska gymma imorgon bitti, jag ska köra bodypump!


11 mars 2012

Hej idag har jag och Pontus bara degat hemma hos mig framför en bond film. För ett tag sen var vi och åt på döner med pappa och det var gött, resten av kvällen kommer bestå av big brother. Imorgon är jag ledig så jag ska fara och träna på morgonen istället och sen kl 4 har jag skoterprovet, wish me luck!

Laddat upp med gotta!


9 mars 2012

Hej idag har jag haft skoterkörning och det var riktigt roligt och det gick bara fint. Ikväll kommer Vendela och Emilie hit och då ska vi käka tacos och sen ska vi gå till ishallen och kolla på Pontus hockey match, det blir nog trevligt!

8 mars 2012

Just nu hemma hos Emilie, medans vi väntar på Janna som duschar tar vi lite snygga bilder. När Janna är klar då är det dax att baka scones! BYE

8 mars 2012

Hej idag har jag varit med Pontus en stund och sen for jag på sista teorikursen för skoter. Imorgon väntas uppkörning och jag är lite nervös hihi. Ikväll ska jag iaf va med Emilie, Janna och Vendela så det blir trevligt! Vi hörs imorgon efter körning som är 12.
Stugan för 3-4 år sen!

7 mars 2012

Hej just nu är jag med Pontus och vi kollar på tv. Tidigare idag har jag varit på kurs och sprungit. Hörs


7 mars 2012

Hej idag vaknade jag ungefär halv tolv och sen dess har jag legat och spelat draw something, as roligt. Just nu sitter jag och äter lunch och efter det ska jag ut och springa eftersom jag missar min träning ikv pga skoterkursen.

6 mars 2012


Hej ikväll har jag och Petra kollat film, bakat scones, spelat kort, pratat osv. Det har varit en lugn men ändå mycket rolig kväll. Imorgon har jag inget planerat bortsett från skoterkurs klockan fem! Vi hörs imorgon.

6 mars 2012

Hej nu är jag hemma från skoterkursen och ska snart käka middag. Ikväll ska Petra komma till mig och vi ser helt enkelt vad vi hittar på.
Dagens inköp!


6 mars 2012

Nu pyser jag in till stan för att träffa Petra och köpa en ny mobilladdare och efter det blir det skoterkurs, vi hörs när jag kommer hem!

5 mars 2012


Hej träning ikväll var inställd så jag har bara suttit i min onpiece framför tvn med pappa ikväll. Imorgon ska jag på stan vid ett och träffa Petra och sen efter det har jag skoterkurs kl 3 igen. Vi hörs imorgon!

5 mars 2012


Tjena idag for jag till stan och käkade lunch med Gabbe på waynes och efter det gick jag på skoterkursen som var i två timmar och efter den for jag och Pappa och åt hos farmor och farfar. När vi hade gjort det drog vi och köpte en skoterhjälm och glasögon till mig! Strax är det dax för träning, hörs!

5 mars 2012

Hej nu har jag fixat mig klart och ska snart kila ut till bussen, vi hörs när jag kommit hem från skoterkursen puss!


4 mars 2012

Tjena, sitter just nu och kollar på dom nya pretty little liars avsnitten men funderar på att lägga mig och sova snart. Imorgon väntar som sagt lunch med Gabbe och sen skoterkurs klockan tre, jag vet dock inte hur lång den är men vi hörs när iallafall när jag kommer hem från den! Hare gött,puss!

Min fina vän 17 år idag!

Grattis finaste Emilia på 17 års dagen, länge sen vi såg nu! Hoppas du haft en asm dag puss!

4 mars 2012


Hej nu har jag inte uppdaterat på länge men jag har inte haft tid om man säger så. Igår var jag och Pontus uppe hos hans morfar och körde lite skoter med hans lillebror och sen på kvällen tog vi det lugnt och idag så har vi inte gjort mycket heller. Just nu är jag hemma och ikväll ska jag bara kolla på bb med pappa och typ ta det lugnt som vanligt hehe. Imorgon vid ett ska jag in till stan och käka lunch med gabbe sen kl 3 börjar min skoterkurs..suck!

1 mars 2012


Nytt från h&m!
Hej idag är jag hemma från skolan, jag vaknade lite innan tolv och sen dess har jag bara kollat på tv och ätit lunch. Jag känner mig faktiskt lite bättre idag, har inte ont i huvudet och nysningarna har lugnat sig. Resten av dagen ska jag ta det lugnt och sen ikv ska jag göra lite frågor som vi ska lämna in, vi hörs!

RSS 2.0