29de dagens bild: Den nyaste bilden på dig själv


31 maj

Hej fotbollsträning gick väl sådär man är ju lite ringrostig och känner att det var ett tag sen man spela. Efter träningen satt vi och snacka med Liv och Moa ett tag sen drog vi hem. Nu ska jag lägga mig i sängen med Pontus och kolla på Big brother,så vi hörs imorgon med kanske lite mer uppdate! :) Puss!



31 maj

Hej sista lektionen idag var teknikprov jag hoppas att det gick bra! Efter det drog jag och Gabbe hem till henne fikade och tog det lugnt. Nu är jag hemma och håller på att laga mat och klockan 7 har jag fotbollsträning med Röbäck hoppas det går bra säger jag bara,det var ett tag sen man lira fotboll. Men nu ska jag fortsätta laga mat puss! :)


Bilder sen helgen!

30 maj

Hej denna kväll har bestått av plugg till el lära provet vi har imrn och jag förstår inte allt för mke. Tog med mig pappa till ica och såg att man kan göra en egen sallad där så jag ställde mig och gjorde en egen sallad som jag förövrigt sitter och äter på nu. Snart ska jag lägga mig och se bb,elr om en timma! Men nu ska jag läsa lite mer om el så vi hörs senare puss :)

28de dagens bild: En bild som väcker känslor


Denna bild väcker känslor för att jag saknar att spela fotboll litegrann och hade även tänkt att börja i Röbäck bara för skojs skull,inte satsa utan bara spela för att det är kul och att röra på sig under sommaren! :)

30 maj

Hej efter skolan idag for följde jag Emilia på cmcykel och hon köpte något sedan drog vi till Gabriella och chillade bara. Efter det följde jag Emilia hem och åt för pappa var inte hemma.. Men nu är jag hemma hos mig med Pontus och han ska snart dra och jag ska plugga! Hörs senare puss :)

29 maj

Halloj nu är jag hemma hos pappa igen. Nu hade jag tänkt att fara och sola och sen dra mig till Pontus och sover där så vi hörs imorgon! Puss

27de dagens bild: En bild som du alltid skrattar åt

Tidsinställt!



26te dagens bild: Någon/några du alltid har roligt med

Tidsinställt!

Dvs mitt innebandy lag!


25te dagens bild: En person som alltid gör dig glad

Tidsinställt!



24de dagens bild: En bild som gör dig glad


24 maj

Hej ikväll har jag och Moa städat mitt rum och annars bara chillat och kolla när Nellan springer runt i min lägenhet haha. Nu ska jag dra mig mot Mamma och va där i veckan så jag uppdaterar då jag kan så hörs vi annars på söndag tror jag. Så vi hörs senare puss! :)

Söt Nellan!

24 maj

Nu drog Moa iväg en snabbis för att kolla sin frisyr till balen hos en frisör. Själv sitter jag och känner hur drygt det är med skolan...har ingen ork eller vilja! :( Just nu har jag kvar:

No prov på fredag!
Teknikprov på tisdag!
2 inlämningar till fredag i no! ( dock gjort dom )
2 jääävla matte prov som kan dra!!!!!
Sen har jag tapetsering med Sandra som ska göras!
Känner hur jag inte orkat liksom plugga till något av det,vill ha sommar nå sååå sjukt. Bara att fortsätta längta efter en underbar sommar helt enkelt, men nu ska jag sluta deppa och lyssna på musik & vänta på att Moa kommer tillbaka. Ha en bra kväll,puss! :)

sinnes snygg,jag dör!

24 maj

Hej idag på skolan hade vi svenska redovisning av en författare kan man säga. Det gick väl ganska bra tycker jag,jag hoppas på ett vg. Efter skolan följde jag Moa hem och vi gjorde inte mycket. Vid fyra drog vi till stan och åt och efter det gick vi runt och kollade litegrann på olika grejs. Nu är vi hemma hos mig och ska bara chilla ett tag och sen blir det no-plugg! Så vi hörs senare puss :)

23dje dagens bild: En bild från i sommras


23 maj

Hej träningen idag var sjuukt jobbig och jag dog nästan men är väldigt stolt över mig själv. Efter träningen så for jag och Pontus hem till mig och åt och efter det tog vi oss ett långt varmt bad,hur skönt som helst. Nyss så klev vi upp och ska kolla på big brother som börjar om ett tag. Vi hörs puss :)

23 maj

Hej efter skolan idag så satt jag kvar ett tag och snacka med Pontus,Niclas och Tobias och efter det drog jag och Pontus hem till mig och såg på tv bara. För ett tag sen så åt jag middag och ska strax byta om för springträning med laget. Idag skulle jag egentligen till mormor och kolla på bebisen men det blev inte av ska dit på onsdag ist! Nu ska jag ta och byta om,vi hörs efter träningen! Puss :)

22 maj

Hej idag har jag och Gabriella gjort två no saker som ska in på fredag,bra där. Sen har vi färgat mitt hår som blev bra men dock mycket utanför om ni fattar jag vad jag menar. Annars ikv har jag varit och solat men nu ska jag göra mig klar och sen ska jag och Pontus fara hem till han. Imrn efter skolan ska jag till mormor och träffa min kusins bebiiis åh så söt!  Så vi hörs imorgon puss! :)

we love him


22a dagens bild: En bild på en tid du saknar


22 maj

Just nu håller jag på städa mitt rum lite och inne på toan,duktig cheeey! Snart kommer Gabriella hit och då ska det färgas hår på mig,äntligen åker utväxten bort! Och sen ska vi göra en no uppgift som vi har och jag ska även räkna lite matte. Men nu ska jag fortsätta städa,puss :)

22 maj

Hej gårkvällen började med att va hos Chrille och ta det lugnt och sådär. Sen vid 10 drog vi till stan och kollade på Roger när han sjöng och höll på. Sen gick vi ner till kajen och va där väldigt länge och kvällen bara fortsatte på stan så det blev en väldigt lugn och ganska tråkig kväll..men bättre än att sitta hemma iaf! Nu idag ska jag höra vad Gabbe gör,så vi hörs senare! Puss :)

21 maj

Hej nu har jag precis fixat klart mig och strax väntar grillat på menyn hemma hos oss,muums. Efter vi har ätit och så ska jag och Pontus dra oss in till stan och kolla när Elin & Maja körar till Amy Diamond som sjunger på kulturnatta ikväll. Efter vi har kollat klart ska vi dra hem till mig och lämna moppen sen cyklar vi vidare dit kvällen drar oss! Ha en underbar kväll alla,PUSS! :)

21a dagens bild: En person som alltid ställer upp för dig


21 maj

Hej igår kväll blev det bara en chill kväll hos Gabbe,på stan och på kajen. Efter vi hade varit hos Gabbe for jag och Pontus hem till mig och sov. Idag vaknade vi runt 1 och då åt vi och sen for vi in till stan och köpte en hårfärg åt mig. Sen for vi till han och hämtade kläder och nu är vi hos mig igen. Ikväll ska vi vara med Moa och vi ser vad vi hittar på ;) ska dushca nu,puss! :)

20de dagens bild: En bild på dina närmaste


20 maj

Hello, idag har varit en sån härlig dag med sol med tanke på att det var ett tag sen man såg solen och kände värmen. Men för ett bra tag sen kom jag och Pontus hem från stan efter att ha ätit där. Snart ska vi dra oss mot Gabriella och vara med henne och Waara, det blir nog en mysig kväll med tv och så. Vi hörs senare ikväll puss :)

20 maj

Hej idag hade vi ingen musik och tidigare gympa så vi fick sluta innan två. Så jag och Gabriella drog in till stan och kollade omkring och hon köpte lite saker. Sen for jag och hämtade upp Pontus på skolan och nu är jag och han hemma hos mig och vi ska göra oss något att äta. Vi hörs senare puss! :)

Idag har även jag och Pontus varit tsm i 1år och 5 månader hihi!(L)

19 maj

Hej träningen idag gick kanon faktiskt jag kämpade på riktigt bra. Efter träningen for jag och solade. sen for jag och Pontus hem till mig. Nu har vi duschat och ätit och väntar på Big brother. Ikväll fick jag även ett väldigt drygt samtal blev väldigt irriterad och stressad kan man säga... ååååh säger jag bara! Men nu ska jag lägga mig och mysa med min älskling som alltid gör mig så glad, sov gott puss! :)

Jag älskar dig Pontus! (L)

19 maj

Nu far jag och Pontus till hans faster och kollar på deras bebis! Hörs efter min träning som är efter puss!



18de dagens bild: En bild på din fritid

Råkade göra dag 19 igår...bra där! :)





19 maj

Hej nu är jag och Pontus hemma hos mig och gör ingenting. Ikväll har jag springning halv 7 så det är det enda som är planerat idag. Så vi hörs senare puss! :)

18 maj

Hej nu har jag och Porran ätit och jag har även städat mitt rum,duktigt. Nu ska vi fara till han och sova där så vi hörs imorgon! Puss :)

Sakerna från h&m

Bra mobilbilder (y)

19de dagens bild: En person som är snygg


18 maj

Hej nu är vi hemma hos mig med Pontus. Efter skolan for vi hem till Pontus efter att ha varit på balmöte. När vi var hos han somnade vi ett tag sen ringde pappa och sa att vi skulle fara och köpa nya springskor åt mig. När vi var där fick jag springa på ett band och kolla hur jag sprang liksom. Och det visade sig att jag sprang lite innåt med höger fot. Så jag köpte mig ett par skor med stöd på höger häl,mycket sköna.

Nu är vi hemma hos mig efter att ha hämtat ut ett linne och en bh som jag beställt från h&m. Nu ska vi äta,vi hörs senare puss! :)




17 maj

Nu hoppar jag och Älsklingen i sängen,vi hörs imorgon efter skolan! PUSS

17de dagens bild: En ovanlig bild


17 maj

Hej inte bra uppdatering idag sorry. Efter skolan idag följde jag med Pontus hem och vi tog det bara lugnt och så. Sen åt jag där och efter jag hade ätit drog jag till Gabriella och vi hade kul som vanligt även fast vi pluggade. Nu är jag hemma igen och ska nog kolla på Big brother snart! puss :)

Min finaste vän Sandra som fyller år idag,GRATTIS!

Linnet


16de dagens bild: En vacker bild


16 maj

Hej efter skolan idag for jag till stan och mötte upp Maria, vi gick på stan ett tag och kikade på kläder. Hittade ett linne för 149 kr på gina som följde med hem. Efter det gick vi och satte oss och snackade och sen så for vi hem till henne och åt middag sedan for vi till spelar mötet vi hade idag på musköten. Det gick bra och efter det hade vi springning i 1 och en halv timma..sjukt jobbigt är helt slut och less i kroppen. Nu ska jag hoppa in i en varm och härlig dusch. Vi hörs senare puss! :)

15 maj

Hej ikväll drog jag,Pappa,Eva,Fanni,Karin och Fannis vän på All star och kollade på hockey,väldigt trevlig. Men nu ska jag och Pontus dra oss till han och sova där. Imrn efter skolan ska jag på stan med Maria och efter det har jag innebandy träning så vi hörs efter den puss! :)

15 maj

Hej jag kollade precis på en film som heter Kick Ass, hur konstig film som helst men ändå bra på något vis. Mycket dödande om vi säger så. Snart kommer Pappa hem med nachotallrik till mig och min baby så det blir mumsigt. Sen blire hockey,hoppas Sverige vinner nurå! Ha en bra söndag kväll puss :)

Ganska grym tjej i filmen! ;)

15de dagens bild: En person som du vill vara med


15 maj

Hej igår kväll var jag med Emilia och vi gjort inte mycket. Vi kollade på melodifestivalen och Pearl Harbor. Sen kom Pontus och va med oss också. Sen for jag och Pontus hem till mig och sov. Nu idag blir det plugg,kolla på vm finalen och se Big brother. Men vi hörs senare idag puss :)

14de dagens bild: En bild som påminner dig om gamla tider


14 maj

Hej nu är jag hemma och har hunnit duscha. På stan mötte vi först Gustav och sen träffade vi Sebbe och Jennifer och gick med dom en liten stund. Sen träffa vi Emilia som gick med oss också. Sen for jag och Pontus hem till han ett tag och sen drog jag. Nu är jag hemma och ska göra mig klar. Ikväll ska jag vara med Emilia men har ingen aning om vad vi ska göra.Vi får se helt enkelt,vi hörs senare ikväll puss :)

hur jag ser ut idag!


Keps- Stadium
Jeans- The store
Kofta- H&M
t-shirt- H&M

14 maj

Hej gårkvällen blev en mys kväll hemma hos mig med massvis med godsaker,film,big brother och sen la vi oss ganska tidigt. Idag vaknade jag och Pontus runt 10 och sen dess har vi bara kollat på tv och ätit varmkorv. Nu ska vi dra oss mot stan och kolla men jag ska även köpa nya bikinitrosor eftersom dom förra var för små. Men nu ska vi dra,puss! :)

13 maj

Just nu Pontus + detta:





13de dagens bild: Du och någon klasskompis


13 maj

Hej, idag har jag,Pontus och Pappa varit på mediamarkt och köpt en ny tv till vardagsrummet..äääntligen. Efter det drog vi hem och kollade på hockey semifinalen mellan Sverige och Tjeckien och Sverige vann såklart och är nu vidare till final. Sen efter det drog vi och åt på helan och halvan och sedan for vi till hemmakväll och köpte mumma för kvällen som består av film hemma. Men nu ska jag ladda hem någon bra film PUSS!!! :)


13 maj

Hej nu är jag hemma med Pontus hos mig efter att ha spelat basket på skolan med massa. Det var inte överdrivet kul om vi säger så,men det funkade. Nu ska vi nog bara tare lugnt och se vad som händer ikväll puss! :)

12 maj

Hej ikväll har jag och Gabriella pluggat ett tag och sedan kom Pontus, och efter en stund då kom Emilia. Vi har inte gjort mycket ikväll bara varit på ica och köpt lite gotta och varit hemma hos mig. Just nu är jag med Emilia och Pontus fortfarande och vi snackar och hare bara gött. Ska pyysa,puss! :)

Ni får nöja er med suddiga bilder..jävla kamera :(

12 maj

Hej nu är jag och Gabriella hemma från gymmet och solariumet,väldigt skönt. Snart är det dags för middag och Gabbe äter även här. Senare ikväll blir det pluggplugg och mera plugg till so provet vi har nästa vecka. Men vi hörs senare Puss :)

12te dagens bild: En bild på din vardag

Fick bli två bilder för båda  är liksom min vardag!

12 maj

Hej nu är jag hemma från skolan och äter just nu gröt. Snart ska jag byta om och så och sen klockan fem ska jag på gymmet! Vi hörs efter gymmet Puss! :)
Svar: Den kostade 149 kr :)

11te dagens bild: En person du kan berätta allt för

Tidinställt!



keeeeeps


11 maj

Hej dålig uppdatering idag sorry. Men efter skolan for jag och Pontus på stan och jag köpte mig en keps. Sen for vi och åt hos hans morbror,mums grillat. Efter det drog vi oss till teg och spelade brännboll ett tag med Moa,Rebecka,Olivia,Emma och Maja. Nu är vi hemma hos mig och vi ska fara till han och sova där. Imorgon tar jag mig en sovmorgon förbi filmen vi ska se på morgon,men vi hörs imorgon Puss! :)

10 maj

Hej nu har jag och Gabbe varit och solat och jag har även hunnit duscha. Nyss så kom Pontus och nu ska vi lägga oss och kolla på Big brother sedan sova. Imorgon bitti är det np i matte..wish me luck :) Sov gott, Puss!

Bild sen parken idag!


10 maj

Hej efter skolan drog jag och Gabriella till parken och åt massa mumsiga frukter doppad i nutella,muums. Sen kom Pontus efter en stund och åt och tog det lugnt i solen med oss. Vid halv sex kanske,då drog jag och Gabriella till gymmet och sprang och pumpade som vanligt ungefär. Nu ikväll blir det svenska plugg och sen kommer nog min älskling hit,wiiho! Ha en bra kväll :) Puss

Bjuder på en sexy bild efter gymmet ;)


10de dagens bild: Någon du tycker är väldigt snäll


10 maj

Hej hemma från skolan. Jag och Gabbe har precis fixat klart vårat fika och ska fara till parken i stan och fika. Vi hörs när jag kommer hem,Puss :)

9 maj

Hej ikväll har jag och Pontus tagit en promenad till statiol och köpt glass sen stannade vi på vägen hem och satt i solen ett tag. Sen gick vi hem till mig och sen dess har vi bara chillat. Nyss så var jag,pappa och Gabriella på ica och köpte massa saker till min och Gabbes "Picknick" imorgon hihi.  Nu ska jag & Pontus fara hem till han och sova där,vi hörs imorgon! :)

Svar på frågestunden!

Vem tycker du minst och bäst om i Big Brother? - Nu är ju Katarina ute men hon hatade jag. Den jag gillar mest är Simon.


Vad är du mest och minst nöjd med hos dig själv? -
Jag är mest nöjd att mitt hår växer fort! Och minst nöjd med att jag har fräknar kanske hah,det kan vara fint på vissa men i don`t like it on me.


Vill du gifta dig och skaffa barn, hur många? -
Jag vill ha 2 barn,en pojke och en flicka!


Favorit affär? -
Gina,h&m


Vad skulle du aldrig kunna göra? -
Jag skulle aldrig kunna döda någon


Drömjobb? -
Typ stylist eller designer..men det är bara drömmar ;)


Något du skulle vilja testa på men aldrig skulle våga? -
Jag skulle vilja hoppa fallskärm men skulle ALDRIG våga!


varför blev du tillsammans med pontus och vad är det bästa med honom? - För att jag tyckte han var hur rolig och underbar som helst. Det bästa med han är nog att han alltid gör mig på bra humör :)


hur går du helst klädd en sommardag? - Jeans shorts med ett snyggt linne och convers!


vem är din allra bästa kompis?? - Det är Gabriella Magnusson!


när förlorade du oskulden? - 3 dagar efter jag fyllt 14 :)


hur många har du haft sex med och vilka? - Mer än 2 mindre än 6 ;) deruuu

 

Var ser du dig själv om 5 år? - Inte långt bort iaf, kanske söker lägenhet eller bor i en med min älskling Pontus och lever livet helt enkelt.


Vad använder du för produkter till kroppen/håret? - Håret ingenting typ,hårspray ibland och värmeskydd innan jag plattar det! Till kroppen ingenting heller,eller ibland body butter från the body shop.


Favorit ämne i skolan? - Idrott kanske,fast även det kan vara drygt... Finns typ inget haha.


Vrf valde du restaurang? - För att det är yrkes och jag orkar inte plugga vidare sen är det roligt att laga mat och det är något jag skulle kunna göra i framtiden


Favoriten i godis påsen? - LAKRIIISS(L)(L)


Vart i världen skulle du helst vilja bo? - Jag har faktiskt ingen aning..


Vem är din bästa vem och varför är hon det? - Gabriella Magnusson, det är för att hon är den jag litar på mest av alla och hon är sjukt snäll och omtänksam. Vi har känt varann sen vi var 3 och hon är mer än bäst!


Vilka bloggar följer du? - Hgm,liv&moas,angelicas,hhamren,moa reinholdson, fannylunas,mimmis,mturborn och sen stor bloggarna kenza,kissies,dessie,paow och micahs :) Säkert fler oxå!


Favorit serien? - O.C.


Favorit outfiten på sommaren och vintern? - Sommaren jeans shorts med ett snyggt linne +convers,vinter typ jeans och en skön stickad tröja kanske :)


Bästa smink prylen? - Mascara
favorit egenskapen med Pontus? - Han gör mig alltid glad,så fort jag ser han skiner jag upp :)


Sämsta ämnet/ämnerna i skolan? - Sämst-matte och no. Bäst- so eftersom jag har bättrat mig som faaan i det,idrott kanske! :)


har du fått ig på något prov? - Ja det har jag


har du och pontus bråkat på riktigt någon gång? - Ja de har vi!


vad har du för naturlig hårfärg? - Blond!


har du haft tandställning? Nej det har jag inte!


vad är det läskigaste du har gjort i hela ditt liv? Hahaha måste ha varit när jag och Liv gick spökhuset eller något...(a)


perfect for me


9de dagens bild: Någon i din släkt

Min mormor som sitter här med blå tröja och ska fixa naglarna!

9 maj

Äntliiigen funkar blogg igen..det har varit något strul så att det inte har funkat.Men nu är jag tillbaka.Idag har jag och Gabriella suttit i parken i stan och käkat glass och haft det mysigt. Men nu är jag hemma och ska käka middag och snart kommer Pontus hit, vi ska nog prata och så! Puss :)
Frågestunden kommer upp ikväll!



8 maj

Hej allihopa,blogg har laggat hela dagen undra om det här kommer upp ens? Men ikväll har jag varit och solat och annars bara chillat vid datorn och snackat med vänner som behövs.. Men nu kollar jag och Big brother,vi hörs imorgon Puss :)

8 maj

Hej idag drog jag och Gabriella ner på stan och åt mjukglass och pratade. Sedan gick vi in på åhlens och kollade på parfymer,jag funderar på att köpa en ny. Sen for vi hem till mig och kollade på filmen flugornas herre eftersom vi ska läsa ut den boken till v.20 tror jag och då orkar vi inte läsa utan vi se filmen ist. Nyss så drog hon hem och jag ska nog bara ta det lugnt ikväll! Vi hörs Puss! :)



jag börjar tvivla..

www.weheartit.com

8 maj

Hej hemma från stan och hemma med mina nya shorts,skit snygga. Nu har jag precis ätit en skagenröra macka och snart kommer Gabriella hit och är med mig,underbart. Vi hörs senare idag,Puss! :)

nytt!


8de dagens bild: En person som du saknar


8 maj

Hej jag vaknade precis och ska upp och klä på mig. Snart kommer pappa hem och då ska vi dra på stan en snabbis och köpa ett par shorts jag la undan igår,hur snygga som helst. Ni får bild på dom senare,vi hörs! :) Puss

En bild sen stan igår när vi träffa Mimmi och Maria! Maria höll i gull Nellie! :)



i hope you understand some day!

I hope u will some day!
www.weheartit.com

8 maj

Hej kom precis hem från Moa och det var hur kallt som helst att köra hem..urs. Men ikv har vi varit och köpt godis,chips och dricka och annars bara legat och sett massvis med filmer,mys. Nu ska jag nog lägga mig strax så jag kommer mig upp någon gång imorgon. Idag när jag var på stan med Moa köpte jag mig ett linne från h&m som jag kan visa imorgon,god natt Puss!



7 maj

Kommer nog inte uppdatera mycket ikväll heller,så det blir ett tidsinställt igen! Ikväll ska jag iaf vara med Moa men vi vet inte vad vi ska göra än men vi hittar nog på något,vi hörs när jag är hemma igen! Puss



7de dagens bild: En bild du tagit

( Tidsinställt )

6e dagens bild: En bild på du och en vän du inte varit med på länge

Egentligen skulle den upp igår menmen!



7 maj

Hej sorry att jag inte uppdaterade ngt igår men jag for iaf hem till Moa efter skolan och chillade med henne. Sen åt vi middag och for och köpte mumma. Då kom Erik och va med oss ett tag och vi låg bara och såg på film och sen vid 2 drog han och vi somna vid halv 3. Mycket mysig kväll. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för vid ett drar jag och Moa till stan och kollar runt lite. Ha en bra dag Puss! :)

5 maj

Hej tillbaka från bio,filmen var hur grym som helst. Verkligen bättre än dom tidigare fast and fuirous filmerna. Rekommenderar den starkt som fan! O`conner och Dom är knappast fula heller,mums! Men nu är det god natt time,Puss :)

5 maj

Pz folket nu pyser jag och hämtar upp Pontus hos Niclas och drar sedan på bio! Jag säger sen om filmen är värd att lägga 100 spänn på elr om den var skit helt enkelt, Ha en bra torsdags kväll Puss! :)

4de dagens bild: En bild på en konstig tid i ditt liv


Hade ju knappast lite smink,kunde jag lugna mig eller? hahah det var en mke konstig tid tkr jag ;p

my new bikini!


5 maj

Hej allihopa efter skolan idag drog jag och Gabbe på stan ännu en dag och jag köpte mig min röda fina bikini från h&m,men när jag kom hem inser jag när jag testar trosorna att dom är för små..och det går inte att byta trosor..Måste alltså köpa helt nya! FAN. Annars efter det drog vi på gymmet och sprang löpband 2km=15 min. Sen pumpade vi gym som vanligt nästan. Nu har jag precis duschat och ska göra mig klar för kvällen som blir bio med min älskling! Vi ska se fast and furious 5,hoppas den är bra! :) Puss
KOM IHÅG MIN FRÅGESTUND ALLA!






staaay with meee

( Tidsinställt inlägg! )



4 maj

Nu har jag ätit och gjort mig klar för att fara till Pontus. Blir ingen uppdatering ikväll tror jag eftersom jag är hos han och vi gör ändå ingenting spec elr viktigt så! Imorgon ska jag kanske på stan och köpa bikinin och sen klockan fem ska jag och Gabriella på gymmet och köra yoga,det är ngt vi aldrig testat på..spännande! Sov gott och ha en bra kväll, Puss :)

3dje dagens bild: En bild på någon i din familj

Har typ ingen bild på någon i min familj..haha! Men detta är min mamma iallafall =)

dagens klädsel!

Min kamera måste in på lagning nu..ni ser ju bara! Blir ju riktigt ledsen typ :(

Stickad tröja- Secondhand
Linne- Gina
Tights- Gina
Vita klockan- Ur&Penn
+ Vita låga convers

4 maj

Hej kom precis hem från stan med Gabriella. Vi har bara varit och kollat runt på allt möjligt. Hittade en röd snygg bikini som jag ska köpa tror jag, den kommer från h&m.
Sen kollade vi på en primer som vi behöver till balen eftersom att vi ska ha ögonskugga och en primer hjälper ögonskuggan att sitta kvar! Nu ska jag bara vänta på att pappa kommer hem sedan äta. Ikväll ska jag dra min mot min älskling och mysa med han ikväll. Puss :)

GLÖM INTE MIN FRÅGESTUND FOLKET!

3 maj

Hej först på gymmet sprang vi 2km på löpband sedan pumpade vi muskler. Efter det gick vi och åt sedan for vi till solariumet. När jag kom hem kom även Pontus till mig och ska sova med mig och det gillas hihi. Nyss så har vi duschat och kollar på Big brother nu, Men sov gott så hörs vi imrn Puss! :)

Hittade ingen bild så det blev bilder från valborg som jag nyss fann!

3 maj

Nu drar jag och Gabriella och pumpar på gymmet,sen efter det blir det lite käk med henne och sedan solning så vi hörs om någon timma helt enkelt. Puss :)

ny tröjan


2a dagens bild. En bild på dig själv


3 maj

Hej idag på skolan hade vi tapetseringsprov,jag körde med Sandra och det gick faktiskt bättre än jag trodde. Efter skolan for jag och Gabriella hem till henne och käkade godis. Sen kom vi på att vi ville fara på myrorna och kolla bara för att vi aldrig varit där och man kan faktiskt hitta ngt fint där. Jag fick med mig hem en stickad tröja,helt okej snygg! Nu ska jag käka middag och sen blir det gymmet, Puss :)'

GLÖMMM INTE MIN FRÅGESTUND!!

2 maj

Hej ikväll har jag och Gabriella varit ute och sprungit 4km,riktigt bra kämpat. Sen gick vi bara in till henne och softade.Nyss så kollade jag klart på Big brother men nu ska jag ta mig och äta sedan sängen. Älsklingen är även här och sover med mig,God natt!



2 maj

Hej nu har jag precis lagat mat det blev potatisbullar. Nu ska jag byta om för snart kommer Gabriella hit och då ska vi fara till henne och sedan ska vi fara ut och springa ett tag. Jag kommer dö...va ju ett tag sen man var ute och sprang. Men ha en bra kväll,Puss :)

Tänkte även dra på med en frågestund,vi ser väl helt enkelt om jag får några frågor. Om inte skiter jag helt enkelt i den,men kör på iallafall.




2 maj

Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg. 
Vill nu också vara med och tävla. Gå in här:
http://linncarlqvist.blogg.se/

1a dagens bild: någon du umgås mycket med


Jag kör på den här!

1a dagens bild: någon du umgås mycket med
2a dagens bild. En bild på dig själv
3dje dagens bild: En bild på någon i din familj
4de dagens bild: En bild på en konstig tid i ditt liv
5e dagens bild: En gammal bild på dig själv
6e dagens bild: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
7de dagens bild: En bild du tagit
8de dagens bild: En person som du saknar
9de dagens bild: Någon i din släkt
10de dagens bild: Någon du tycker är väldigt snäll
11te dagens bild: En person du kan berätta allt för
12te dagens bild: En bild på din vardag
13de dagens bild: Du och någon klasskompis
14de dagens bild: En bild som påminner dig om gamla tider
15de dagens bild: En person som du vill vara med
16de dagens bild: En vacker bild
17de dagens bild: En ovanlig bild
18de dagens bild: En bild på din fritid
19de dagens bild: En person som är snygg
20de dagens bild: En bild på dina närmaste
21a dagens bild: En person som alltid ställer upp för dig
22a dagens bild: En bild på en tid du saknar
23dje dagens bild: En bild från i sommras
24de dagens bild: En bild som gör dig glad
25te dagens bild: En person som alltid gör dig glad
26te dagens bild: Någon/några du alltid har roligt med
27de dagens bild: En bild som du alltid skrattar åt
28de dagens bild: En bild som väcker känslor
29de dagens bild: Den nyaste bilden på dig själv
30de dagens bild: Någon du aldrig kommer släppa taget om


worst part is over


2 maj

Som ni ser har jag kostat på med en ny header,jag måste tacka min bästavän Gabriella för hjälpen. Jag tycker den va lite finare och bringar fram lite mer sommar! Iaf så drog Gabbe just hem och åt och jag ska äta strax också. Sen ikväll så drar jag mig mot Gabbe och är där ikväll,mycket mysigt. Puss :)

Här har ni två spårade/söta bilder på mina underbaraste!
Sen måste jag även tillägga att min kamera är sönder typ..ni kanske ser det på bilderna litegrann det är som suddigt och jätte fult.

2 maj

Hej glömde bort att uppdatera igår. Men igår så for jag och Pontus till svalan och mötte Olivia,Moa och Chrille och tog oss en kebabrulle. Sen efter det for vi och solade och sen hem till Pontus och sov där. Idag så har jag varit i skolan och nu är jag med Gabriella hemma hos mig. Nu ska vi ta oss något att äta,puss! :)

1 maj

Hej gårkvällen blev väl sådär lyckad. Vi började att grilla hos Moa med Jag,Pontus,Olivia och Moa sen kom en kille som hetter Chrille elr om det är med k haha.Sen kom även Maja och Rebecka ett tag. Men sen drog vi till Röckner på röbäck och festade lite där men vi tog det lugnt iaf. Sen var alla tvungna att dra därifrån så då började vi dra mot teg med Olivia,Olivia s,Emma,Chrille. men då frös jag så mycket att jag gick hem! Men nu har jag vaknat och ska snart äta och sedan dra mig mot Moa för att hämta min moppe! Puss :)

Glömde totalt bort kameran igår...blev bara 2 godkända bilder!

RSS 2.0