31 oktober


Bilder sen idag!

Hej nu är jag hemma från träningen och har duschat, nu pyser jag till Emilia och sen drar jag och sover hos mamma så vi hörs imorgon puss!

Nya!


31 oktober

Gammal bild för bilderna jag tog idag går inte att föra över,LAGG!

Hej nu är jag hemma från stan och mormor, vid ett kom jag till stan och då hittade jag mina drömskor inne på bik bok och då var jag bara tvungen att fråga mamma om jag kunde få dom och jajemen nu är dom mina ( bild kommer ). Efter en stund på stan med Gabbe for jag och Pontus till mormor och träffas lillLucas som var på besök, och sen åt vi kebab på ett ställe i närheten. Ikväll har jag innebandy träning och efter den ska jag vara med Emilia men vi hörs senare puss!

Mer bilder sen halloween!


31 oktober!

Hej just nu sitter jag och äter lunch och sen 18 över går min buss till stan. Vid tre ska jag fara till mormor ett tag och sen ikväll har jag träning,men vi hörs när jag kommit hem puss!



30 oktober

Hej nyss så såg jag och Pontus filmen kung fu panda 2 och den var faktiskt riktigt bra, nu ska vi bara ligga och ta det lungt och sen sova. Imorgon ska jag på stan med Gabriella och sen vid tre ska jag fara till mormor. Vi hörs imorgon puss!

coldplay och rihanna


30 oktober

Hej nu har jag och Pontus precis kommit hem från ishallen där vi har kollat på lövens damers hockey match. Ikväll ska vi bara ta det lungt med film och mys. Vi hörs senare när jag har ngt att komma med,puss!

30 oktober


Hej går kvällen blev väl helt okej men kunde helt klart varit roligare. Pappa kom iaf och hämtade mig på natten och då åkte jag hem och sov med Pontus för han va redan hos mig. Idag vaknade jag och Pontus runt tolv och sen dess har vi kollat på tv. Nu ska han fara och köpa lunch till oss och det blir subway,muuums. Vi hörs senare puss!

Dag 30 - Bästa tidsfördrivet

Hoppar över 29 för dagens klädsel va ju matchkläder men nu ska jag klä ut mig till rödluvan!
Men det bästa tidfördrivet måste nog vara att se film,läsa en bok eller prata i telefon tror jag.

29 oktober


Två bilder sen sist vi va i kassjö!

Hej nu är jag hemma och har hunnit duscha efter en hel dag med 3 matcher på gammlia, första matchen mötte vi RIG och den förlorade vi med 3-1 sen så vann vi dom andra två mot Övik och Notviken med 4-0 och 4-1 så vi gick vidare. Nu ikväll far jag iväg på festligheter i kassjö så vi får höras mer imorgon men ett tidsinställt kommer nog upp ikväll. Ha en bra halloween kväll för det ska jag puss!

28 oktober

Detta har varit min fredagskväll! Med detta inlägg säger jag god natt, vi hörs imorgon!

Dag 28 - Min profilbild på Facebook

Kolla bara upp på min header! Den bilden har jag som profilbild :)

28 oktober


Kolla vad min älskling hade lämnat för lapp innan han for, åh!
Hej nu har jag och pappa varit och handlar nya innebandysockar,nya vantar och massa gott inför kvällen. Ikväll kommer jag bara sitta framför idol och sen blir det att lägga sig tidigt för imorgon väntas det dj18 sm, jag fick ett sms om att jag skulle spela och att det är samling 08.00 imorgon..lite drygt men jag är ändå riktigt taggad. Vi hörs senare puss!

28 oktober


Hej har jag hunnit vila ett tag och Pontus har kommit under tiden. Snart ska jag laga pannkaka till middag för att jag är så duktig och sen kan jag säga att jag nyss har beställt hem ett par nya skor, bild kommer sen! Ha en bra fredag puss!

Dag 27 - Barndomsminne

Det finns så många barndomsminnen men alla dom bästa måste ju vara med Gabriella. Alla tokiga lekar vi lekt och allt roligt vi gjort!

28 oktober


Hej nu är jag hemma från skolan vilket är sjukt skönt efter som det är LOOOOV! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv och vänta på att Pontus ska sluta skolan för att komma och ge mig sällskap. Hör senare puss!

28 oktober


Hej nu har vi haft svenska och då såg vi bara på film, strax öppnar lunchen så då ska vi käka. Vi hörs när jag kommit hem,puss!

look at this


27 oktober


Hej nu har jag och Pontus precis käkat go middag. Resten av kvällen ska vi inte göra mycket, bara ta det lugnt och sen lägga oss tidigt puss!

Dagens outfit!


27 oktober


Hej nu är jag hemma från skolan och ska lägga mig i sängen med Pontus och mysa, vi hörs senare puss!

27 oktober


Hej just nu sitter jag och Elin i cafeterian och äter varsin god kaka. Tjugo över börjar våran sista lektion som är svenska och då ska vi typ bara se film så det blir skönt. Efter skolan kommer Pontus till mig och då ska vi nog bara ta det lugnt. Ha det bra så hörs vi sen puss!

26 oktober


Hej nu är jag hemma efter matchen mellan dalen och iksu, tyvärr vann iksu med 3-2. Efter matchen drog jag och pappa och kollade på Pontus hockey träning ett tag och nu är jag hemma igen och ska lägga mig och sova snart. Vi hörs mer imorgon puss!

Dag 26 - Någon jag vill träffa just nu

Jag tror att det är farmor och farfar för det var så länge sen! :(

26 oktober

Hej snart kommer pappa hem och då blir det middag och sen ikväll ska jag fara iväg med mitt innebandylag och kolla på Dalen som möter iksu ikväll på gamlia. Vi hörs när jag kommit hem från den puss!



Frågor!

hejsan om Halloween!:
åh va fin! vad ska du göra på halloween? :)

Sara om Fråga!:
vad ska du göra på halloween?:)

Svar: Jag tror att jag ska fara till kassjö och vara med Emilia, hennes kille Niklas och massa andra. Sen blir det nog en hel kväll med party, riktigt taggad på det! Men vi får se helt enkelt om jag ens kan fara dit :)



26 oktober


Hej nu är jag hemma från skolan och sitter och äter på mina cheez twisters men ska snart lägga mig i sängen och se på tv. Vi hörs senare puss!

25 oktober


Gammal bild!

Hej nu är jag hemma från träningen och har duschat, nu ska jag gå och fika och sen lägga mig och sova. Vi hörs imorgon när jag kommit hem från skolan puss!

Dag 25 - Mitt favorit ställe

Det bästa stället i världen måste nästan hela klart vara min säng, jag älskar att sova och bara ligga och ta det lugnt.

(y)


25 oktober


Hej idag har jag hunnit med att bada, läsa ut min bok, sova och nyss så åt jag middag. Klockan nio har jag träning och annars ikväll händer ingenting alls. Har inte mycket mer att säga än att ha det puss!

Fråga!

Moa om 25 oktober:
Vem äter upp allt ni gör? Haha:)
Svar: Vi har en buktik på skolan, allt som alla elever gör det säljs där till ett bra pris!

Dag 24 - Vad ska mina barn heta

Jag tycker många namn är så fina men Ofelia, Nellie, Kate och Marcus är fina namn och jag skulle lätt kunna döpa mina barn till det.

25 oktober


Detta har vi gjort på skolan idag.

Hej nu är jag hemma från skolan och ska lägga mig i ett varmt bad och läsa klart min bok, vi hörs senare puss!

24 oktober

Hej just nu kollar jag på pretty little liars men jag ska snart byta om och fara på innebandy träning, vi hörs imorgon eller efter träningen puss!



Oj så fin!


24 oktober


Jag och min babe igår!

Hej nu är jag hemma från skolan och sitter bara och chillar med musik. Idag ska jag inte göra mycket eller jag har träning ikväll men annars händer inget. Hörs sen puss!

Dag 23 - Så här kommer jag vara som gammal

Jag hoppade över 22 för jag vet inte vad jag drömde inatt. Men hur jag kommer vara som gammal har jag ingen aning om heller ju.. förmodligen tråkig och lat det skulle vara typiskt mig.


23 oktober


Hej just nu sitter jag hemma hos Gabbe och käkar godis medans jag väntar på att hon ska äta klart. Ikväll blir det nog bara en kväll med snack om allt som hänt och sen skulle hon plugga lite. Vi hörs när jag kommit hem igen, ha en skön söndag alla puss!

I like!

Från Kenzas!

Så sjukt snyggt med en vit skjorta under en stickad tröja, måste fara och köpa en vit skjorta till veckan!

23 oktober


Bild brist så bjuder på en gambild på mig och Gabbe!
Hej nu har jag spelat match och duschat, matchen vann vi med 5-4 så det var rikitgt skönt. Jag tycker dock att vi kunde ha gjort lite fler mål. Nyss så klev jag ut ur duschen och ska bara lägga mig framför tvn. Efter middagen ska jag nog dra till Gabbe och umgås med henne ett tag, men vi hörs sen puss!

23 oktober

Hej jag vaknade för ett tag sen och ska upp och äta nu. Klockan halv ett har jag innebandy match, wish us luck puss!
'


Dag 21 - Min första tanke när jag vaknade idag

Det var att jag hörde något knacka och då va det Petras föräldrar som bad oss vakna!

22 oktober


Bild brist så bjuder på en snygg bild sen i veckan! ;)
Hej nu har jag hunnit spela match,ätit och duschat. Matchen gick faktiskt helt okej fast jag inte trodde den skulle det men den slutade tyvärr 1-1, vi spelade bättre än dom så jag tycker vi borde vunnit menmen. Nu ska jag göra mig klar och sen ska jag och Pontus dra till grubbe och vara med Niklas och Emilia, vi hörs sen puss!

Halloween!


22 oktober




Hej nu är jag hemma från Petra,igår kväll tog vi det bara lungt med Godis och chips framför idol. Idag ska jag spela innebandymatch med div1 i j18 serien klockan fyra så det är samling tre. Just nu sitter jag och kollar på Pretty little liars men ska snart upp och käka lunch. Hörs sen puss!



Dag 20 - Bästa filmen


21 oktober

Nu åker jag och pappa och käkar och hämtar ut min dräkt till halloween och sen åker jag direkt till Petra. Jag kanske uppdaterar något där,annars hörs vi imorgon puss!



21 oktober

Hej idag hittade jag säsong 2 av Pretty little liars så jag sitter just nu och kollar på det och jag lär göra det enda tills jag ska till Petra. Vi hörs senare idag puss!



made of and swagger jagger


21 oktober


Hej just nu har jag svenska och efter den lunch. Egentligen ska vi ha engelska sen vid tolv men den är inställd så vi slutar efter svenskan, sjukt skönt. Då ska jag bara hem och chilla och sen ikväll ska jag till hörnefors och vara med Petra. Ha det bra puss!



Dag 19 - Det här gör jag aldrig om

Jag tar nog samma som Gabriella, jag skulle aldrig gå i spökhuset på gröna lund igen! ALDRIG!



20 oktober

Hej idag slutade vi lite innan tre och då gick jag bara till bussen och for hem. Nu ligger jag hemma och väntar på att Pontus ska komma och sen ikväll ska jag fara på gymmet och springa lite. Vi hörs senare puss!

Dagens look!


20 oktober

Hej just nu sitter jag,Emma och Elin i cafeterian och chillar bara. Klockan 13.25 har vi svenska och efter den slutar vi. Vi hörs när jag kommit hem puss!


Dag 18 - Det här får mig att skratta

* Roliga filmer.



* När folk gör bort sig.



* När folk inte märker att dom gör ett sjukt fult face och dvs säga Pontus väldigt ofta!!



Sen massa annat också!





19 oktober




Hej nu har jag ätit middag och diskat,plus poäng till mig. Snart kommer pappa hem och då ska vi fara och köpa nya innebandyskor till mig om vi hinner innan min träning. Efter träningen ska jag bara sova tidigt för det blev inte så tidigt igår även fast jag tänkte det. Men ha det bra så länge,puss!


Fråga!

Anonym om Nya jeans:
vart kommer dom ifrån och hur mke kosta dom?:)
Svar: Dom är från rut mfl och dom kostade 400 kr!

19 oktober


Hej idag slutade vi 11 och då tog jag bussen hem och nu ligger jag bara hemma i sängen och tar det lugnt. Idag på skolan har vi fått göra landgångar och det är dom där mackorna ni ser där uppe, sjukt goda faktiskt. Men vi hörs senare puss!

I love you my darling

Du och jag!

18 oktober


Hej just nu ligger jag i sängen och kollar på desperate housewives men snart ska jag lägga mig och sova så jag orkar upp imorgon. Jag har varit sjukt trött hela dagen så det kan vara skönt att äntligen få lägga mig i tid. Kan även passa på att berätta att jag har beställt hem en halloweendräkt, ni får se den när den kommer! Vi hörs imorgon puss!


Dag 17 - Bästa resan

Det var väldigt länge sen jag var utomlands, men det var nog när jag for till Malaga som ligger i Spanien!

Bilder från google!

Nya jeans


18 oktober


Hej nu är jag äntligen hemma, idag slutade jag innan två och då drog jag och Elin till stan en snabbis och jag köpte mig ett par jeans. Nu ligger jag i sängen men ska gå upp och fika mig något, sen ikväll händer inget speciellt för det är träningsfri kväll! Vi hörs sen puss!

Dag 16 - Mitt drömyrke

Det skulle nog vara modell eller kanske makeup artist, det skulle vara sjukt roligt.

17 oktober

Hej idag efter skolan drog jag och kollade på jeans och självklart ska dom jag vill ha va slut så jag ska fara imorgon och köpa några andra. När jag och Pontus kom hem till mig la vi oss bara och såg sons of anarchy och det gör vi fortfarande. Halv 9 har jag träning men vi hörs senare puss!



17 oktober

Hej just nu har jag engelska och vi ska bara sitta och läsa men jag orkar inte det så jag sitter och läser bloggar istället. Efter skolan drar jag på stan med Pontus och kollar på ett par jeans så vi hörs när jag kommer hem puss!



Dag 15 - En person som alltid gör mig glad

Det finns jätte många som gör mig glada som t.ex Pontus, Mamma,Pappa och andra i släkten men även massor med vänner. Men en vän som alltid gör mig lite extra glad är Gabriella.

16 oktober


Vi måste hitta på något snart Petra,miss u!!

Hej idag har jag inte varit hemma något så jag har tyvärr inte kunnat uppdatera. Först idag for vi till nordmaling och kollade på Pontus lillebror Petters hockeymatch och direkt efter det drog vi till hans mormor och åt middag, så det har min dag bestått av. Nu är vi hemma hos mig och ska sova, vi mer imorgon puss!

Dag 14 - Det här får mig att gråta

* Sorgliga filmer som t.ex 7 Pounds

* Döden
* Smärta
* När jag blir riktigt less/förbannad

15 oktober


Mobilbild sen förra helgen!
Hej idag har jag inte haft någon ork att blogga men vi hade ju match imorse i övik och den vann vi med 5-1 så det var riktigt skönt. På hemvägen stannade vi på max och käkade mums och när jag kom hem låg jag och Pontus och bara tog det lugnt och just nu håller vi på att laga mat, när vi har lagat klart ska vi dra till Pontus så vi hörs senare ikväll eller imorgon! Puss

Dag 13 - Så här är jag i skolan

Jag är väl en sån som lyssnar mycket och är koncentrerad på lektioner men jag kan även en riktig pratkvarn ibland. Jag är även en som är väldigt skolless hela tiden..

14 oktober


Hej idag har jag och Pontus bara legat i sängen och tagit det lugnt. Vid sex for vi med pappa och handlade lite och när vi kom hem lagade vi tacos, nu ligger vi bara i sängen och kollar på idol. Ikväll blir det en tidig kväll med tanke på att jag ska upp sju imorgon för att vi ska åka buss till övik med laget och spela match. Men vi hörs senare innan jag ska sova, puss!

14 oktober




Gamla klassen!

Hej nu är jag hemma från skolan och har varit det ett tag. Detta har varit en sjukt ovärd dag..vi har inte gjort någonting alls. Nu ska jag ta mig en powernap och sen kommer Pontus hit när han har slutat. PUSS

14 oktober

Hej imorse när vi kom till skolan så visade det sig att vi inte hade någon svenska och då blev alla less, och nu sitter vi och väntar på att engelskan ska börja. Efter engelskan slutar vi och då ska jag hem och bara ta det lugnt hela dagen för imorgon har vi samling 07.50 och sen ska vi till övik och spela match. Hörs sen puss!



Dag 12 - Det här älskar jag med mig själv

Oj den var svår.. Men något jag kan tycka är väldigt positivt men även kan va negativt med mig själv är nog att mitt hår växer väldigt snabbt och jag vill ju ha långt hår så det är ju bra.

Sen är jag inte tjock utan ganska smal så det gillar jag också med mig själv!

13 oktober




Nu har bilderna jag beställde kommit!

Hej äntligen funkar internet igen. Idag slutade vi as tidigt för att våran svenska var inställd och då for jag hem och sov ett tag för internet funkade ändå inte. Sen vid halv fem for jag ner på stan och åt på frasses med Moa,as gott. Sen klockan halv 6 började jägarna 2 som vi gick och såg och efter den for jag hem. Nu ligger jag bara i sängen och har läst ett tag och ska strax sova, vi får höras mer imorgon puss!


13 oktober

Tjena allihopa! Gabriella här, nu kan ni ju undra varför i hela friden jag skriver. Jo, Linns internet fungerar inte och hon vet inte varför. Det bara dog, dessutom är det flera andra som har ofungerande internet. Mer eller mindre mystiskt kan jag säga. Men hon återkommer imorgon om allt har ordnat upp sig vill säga. Och under tiden kan ni besöka min blogg eftersom mitt internet fortfarande fungerar! LÄÄÄNK, ha det bra så länge!



13 oktober

Hej nyss så började vi vårann första lektion som är engelska och efter den har vi lunch och sen svenska. Efter skolan drar jag hem ett tag innan jag far till stan och äter med Moa. Vi hörs när jag kommit hem puss!

12 oktober

Hej idag har dagen bara bestått av att ta det lugnt och sen har jag haft träning. Efter träningen har jag duschat och ätit och nu ligger jag bara i sängen och ska sova. Imorgon efter skolan ska jag dra hem och ta det lugnt och sen vid halv fem ska jag till stan och äta med Moa och sen ska vi på bio så vi hörs imorgon puss!

Bild sen i sommras på Moa och Robin!


Dag 11 - Min bästa vän

Jag hoppar över min handstil för jag skriver ändå sjukt fult haha! Men min bästa vän det är ju Gabriella helt klart och jag har kännt henne sen jag var ungefär 3 år, vi har gått i samma klass ända sen dagis (L)

12 oktober


Hej idag vaknade jag vid elva och sen dess har jag och Pontus bara legat och kollat på tv och varit upp och käkat lunch. Nu ska vi lägga oss och se en film så vi hörs sen puss!

Fråga!

Anonym om New in!:
var har du köpt den? :)

Svar: Tro det eller ej, jag såg den inne på dressman och blev kär i den! Så den är alltså från dressman, en killtröja hehe :)

11 oktober

Hej nu har jag tränat och duschat och ligger nu i sängen och ska sova. Imorgon ska jag inte göra mycket förutom att fara och intervjua med Elin så vi hörs imorgon puss!



Dag 9 - Mina favoritskor

Oj den va svår för jag älskar typ alla mina men det måste väl nog va vita convers, det passar till allt! Och sen mina ganska så nya svarta kängor,love them!


New in!


11 oktober

Hej nu är jag hemma från stan där jag har varit med Maria och kikat runt och shoppat en as skön tröja. Just nu ligger jag bara i sängen och väntar på att pappa ska komma hem så jag får mig någon mat och sen ikväll väntas innebandy träning. Imorgon är jag ledig för vi ska bara fara iväg och intervjua ngn, jag och Elin ska dra på ica och göra det. Men vi får höras senare puss! :)

10 oktober

Hej just nu ligger jag i sängen och ska sova. Imorgon när jag har slutat drar jag till draggen och väntar tills Maria har slutat och då drar vi till stan, hörs när jag kommit hem puss!

10 oktober

Hej just nu ligger jag bara i sängen och lyssnar på denna lill tjej, sjuuuukt grym. Nyss så fixade jag fram lite bilder som jag sen ska beställa hem och sen he dom i mitt fotoalbum, det blir nog nice. Klockan halv 9 börjar min innebandy träning så vi hörs efter den puss!

Dagens klädsel!

Detta körde jag på idag med röda convers!

10 oktober

Hej sorry att jag inte har uppdaterat idag men jag har inte hunnit. När jag vaknade imorse så hade Pontus precis kommit till mig efter att ha varit i skolan, då drog vi till stan och kollade på skor åt Pontus. Efter ett tag gick vi med Niklas och Stefan och sen kom även Emilia. Nu är jag och Pontus hemma hos mig och ska käka middag och sen ikväll har jag innebandy träning,hörs sen puss!





Dag 8 - Bloggfavoriter

Mina vänners, Kenzas, Dessies, Paow, kissies osv :)

9 oktober

Hej just nu ligger jag och Pontus och kollar på arga snickaren medans vi väntar på att pappa ska komma hem med mat, vi håller på att svälta ihjäl. Det blev ingen bio med Moa ikväll så vi skulle ta det på torsdag istället. Denna kväll kommer bara bestå av tv och sova även fast jag är ledig imorgon,men det är alltid skönt att bara vara hemma. Ha en bra kväll puss!













9 oktober

Hej nu ska jag och Pontus dra oss till elofssonhallen och kolla på en innebandymatch, vi hörs när jag kommit hem igen! Puss



9 oktober

Hej nu är jag hemma från kassjö där vi haft jätte roligt. Vi kom dit vid sju och då spelade vi lite kort med alla och sådär, sen började vi dricka och bara tog det lugnt med musik och sånt. Sen så senare det blev ju roligare vart det och sen gick alla och la sig efter två någon gång. Nu är jag och Pontus hemma hos mig sjukt trötta, sen ikväll ska jag kanske på bio med Moa men vi hörs senare puss!

























Dag 7 - Dåliga vanor ( tidsinställt )

* En dålig vana är att jag lägger mycket energi på sånt jag inte borde bry mig om!
* En annan är att jag äter dålig mat ganska ofta.
* Måste alltid duscha innan jag ska lägga mig och då blir det alltid för sent!
Sen kommer jag inte på något mer!

8 oktober

Hej nu har jag och Pontus kommit hem från vårann stuga som vi har hyrt under sommaren. Vi har tagit upp båten,hett in bryggan och annat som behövdes göras. Nu ska jag hoppa in i duschen och skynda mig att göra mig klar för snart ska vi till kassjö och festa ikväll så vi hörs imrn för vi ska sova där, kameran följer med så ni får bilder imorgon. Nu måste jag dra för Emilia kommer snart och hämtar upp oss puss!













8 oktober


Fler bilder kommer senare idag!
Hej går kvällen började med en god middag hos Alex och sen drog vi ner på stan till någon fest men allt blev bara skit så kvällen slutade med att vi for hem till en tjej som hette Maria och bara chilldrack där. Det vart en väldigt lame kväll kan jag lova så jag for hem lite innan ett med Pontus och vi la oss och sov. Nu idag på dagen ska vi bara ta det lugnt så vi hörs senare puss!

Kvällens klädsel!

Detta plus mina svarta "nya" kängor!

7 oktober

Hej nu har jag precis fixat klart mig och ska dra mig mot Alex för en tjejmiddag. Efter middagen ska vi nog dra oss ut och parta fast vi lär väl se hur det blir med den saken, vi hörs när jag kommer hem iallafall. Ha en skön fredag alla för det ska jag puss!



Snygga jackor till vintern!

'
Jag gillar grymt mycket den första jackan som är är från Kenzas kollektion,sjuukt snygg!
Men dom andra gillar jag också.

7 oktober

Hej nu har jag sovit några timmar och känner mig mycket piggare nu,gud så skönt. Vid halv sex ska jag fara till Alex där det väntas tacos med massa fina flickor, hoppas det blir en toppen kväll men det tror jag nog. Vi hörs innan jag far dit, puss!



7 oktober


Bjuder på 3 sexiga cam bilder!

Hej jag har nyss kommit hem från skolan där jag har haft utvecklingsamtal och det gick faktiskt bra. Efter samtalet satt jag kvar med Angelika ett tag och vi kollade på Vampire diaries och sen gick vi och åt lunch. Nu är jag hemma och ligger i sängen, om ett tag ska jag nog upp och va snäll mot pappa och diska! Men vi hörs senare puss!

6 oktober


Bilder sen några helger sen!

Hej nyss så hoppade jag ut ur duschen och ligger just nu i sängen och är hur trött som helst. Ikväll har jag bara legat och kollat klart på säsong 1 av Pretty little liars, det är så sjukt bra och längtar som tusan tills den andra säsongen kommer ut.

Åh nu är det även helg för mig vilket är huuur skönt som helst. I helgen har jag planerat tjej middag på fredag och kanske utgång bror på. Sen på lördag ska jag till kassjö och va med massa där och kanske ha lite roligt hehe,och sen på söndag blir det bio med min saknade vän Moa. Det här kommer bli en toppen helg känner jag, ni får ha det bra så hörs vi puss!

Dag 6 - Det här språket vill jag tala flytande

Jag skulle vilja kunna prata engelska helt flytande för jag tycker det är ett sånt fint språk som låter mycket bättre än svenska. Sen fattar alla vad man säger då också för dom flesta kan ju engelska!

Till den som undra!

Anonym om 6 oktober:
Vart ifrån laddar du hem pretty little liars? :)
Svar: Thepiratebay :)

6 oktober


Just nu!

Hej nu är jag hemma från gymmet där jag och Gabriella körde ett pass core. Nu ligger jag hemma i sängen och kollar på Pretty little liars medans jag väntar på att pappa ska komma hem och laga mat. Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt även fast jag redan har helg men jag måste ändå upp hyffsat tidigt imorgon för jag har utvecklingssamtal. Men vi hörs sen, puss!

6 oktober

Hej just nu har vi rast och vi börjar 10 över och då har vi engelska och efter det lunch. Idag slutar jag runt tre och då ska jag in till stan med Gabriella och sen halv fem ska vi på gymmet och köra core, vi hörs senare puss!



Dag 5 - Något jag vill ha

Ja vad vill jag inte ha?

* En bil + körkort
* En ny stor tv
* En dubbelsäng ( har 120 nu )
Sen en massa smågrejer som nya kläder osv!

5 oktober


Bilder sen sthlm,vill tillbaka!

Hej nu har jag tränat duschat och fikat smörgåstårta som jag gjorde på skolan idag,mums. Nu ska jag snart lägga mig i sängen och kolla på tv och sen ta och sova så jag är pigg imorgon för imorgon får jag helg, jag är liksom ledig på fredag och måndag pga utvecklingsamtal! Men ni får ha det bra, vi hörs imorgon puss!

Ja tack!


5 oktober


Bilder sen veckan

Hej nu är jag hemma från stan där jag har varit med Gabriella. Snart är det middag och efter den ska jag byta om och sen har vi möte med innebandyn och efter den träning. Så vi hörs senare då jag har mer tid, puss!

4 oktober


Hej ikväll har vi ingen träning den är inställd så snart ska jag och Pontus fara på ica och köpa lite gotta och sen lägga oss och se en film tror jag. Ni får ha en mysig tisdags kväll för det ska jag, puss!

Dag 4 - En låt med många minnen

Det finns många men här är en!

4 oktober


Fick skolfotot idag!


Hej nu är jag hemma från skolan och är med Pontus som vanligt, vi ska inte göra mycket förutom att sova typ. Skolan idag var ganska soft vi gjorde bara massa röror till att ha i våra smörgåstårtor som vi ska göra imorgon. Vi får höras senare puss!

Dag 3 - Saker du inte vet om mig

* Jag är egentligen blond!
* Jag är höjdrädd
* jag kan vara riktigt omogen hahah!
* Jag kan bli så sjukt förbannad på ingenting..blir jämnt irriterad och störd på allt!

3 oktober

Hej nu är jag hemma från träningen och har precis duschat, nu ligger jag i sängen och äter äpple. Snart ska jag sova så vi får höras imorgon puss!



3 oktober


Bilder sen idag!

Hej idag slutade vi runt tre och då for jag hem på direkten och när jag kom hem fikade jag och nu ligger jag och ser Pretty little liars. Ikväll har jag innebandyträning så annars händer inte så mycket idag, vi hörs senare puss!

Dagens look

Jag ska börja lägga upp mer outfit bilder nu känner jag, jag har inte orkat tidigare men nu ska jag göra ett nytt försök!

3 oktober


Hej idag hade vi sovmorgon till 09.50 som vanligt och det är sjukt skönt för då är man alltid utvilad. Just nu har jag engelska och vi ska läsa så det är nog bäst jag stänger ner datorn nu så jag får något gjort, ha en bra dag puss!

2 oktober


Hej just nu sitter jag och Pontus i soffan och kollar på true talent med lite godis och läsk,bara gött. Tidigare ikväll for vi och åt på max med pappa och efter det for vi till ica och handlade litegrann. Men nu ska jag fortsätta se true talent, vi hörs antingen innan jag ska lägga mig annars imorgon puss!

Dag 2 - Mitt rum

Första bilden här är hur det ser ut dirket när man kommer in i mitt rum. ( jag får ursäkta hur stökigt det är,orkade inte städa )
Till höger när man kommer in har jag ett skrivbord med datorn på! Sen till vänster är det bara massa garderober som jag inte orkade ta kort på!
Min byrå där jag har kläder och på den står tvn som ni ser, sen har jag även sminket osv där!
Sista bilden är bara på sängen!

2 oktober

Hej just nu ligger jag bara i sängen och kollar lite bloggar och tidigare idag hade jag ju match och vi förlorade tyvärr. Snart kommer pappa hem och då ska vi äta på max, gud så gott. Vi får höras senare puss!

2 oktober


Hej jag hann med ett inlägg innan matchen, det trodde jag inte jag skulle hinna. Nyss så åt jag lunch och det blev varmkorv och nu ligger jag bara i sängen och kollar på reprisen av true talant. Vi har samling halv ett så det är ett bra tag kvar men nu ska jag dra, puss!

2 oktober


Bild på Jonas och Pontus sen i fredagskväll!

Hej just nu ligger jag och Pontus i soffan hemma hos mig och kollar på Ironman,när den är slut ska vi gå och lägga oss för jag har match imorgon och vill gärna vara utvilad. Vi hörs imorgon efter min match som börjar 13.30 puss och godnatt!

1 oktober



Just nu: duktiga och lagar mat!

1 oktober


Hej nu har jag och Pontus precis kollat på en film som hette Born to race och det var en typiskt Fast and forious film och den var riktigt bra. Snart ska vi käka middag och senare ikväll ska vi nog bara ta det lugnt för att båda är lite smått förkylda. Ha en bra lördags kväll,puss!



Dag 1 - Min favorit serie


Jag kör på en sånhär igen!

Dag 1 - Min favorit serie
Dag 2 - Mitt rum
Dag 3 - Saker du inte vet om mig
Dag 4 - En låt med många minnen
Dag 5 - Något jag vill ha
Dag 6 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 7 - Dåliga vanor
Dag 8 - Bloggfavoriter
Dag 9 - Mina favoritskor
Dag 10 - En bild på min handstil
Dag 11 - Min bästa vän
Dag 12 - Det här älskar jag med mig själv
Dag 13 - Så här är jag i skolan
Dag 14 - Det här får mig att gråta
Dag 15 - En person som alltid gör mig glad
Dag 16 - Mitt drömyrke
Dag 17 - Bästa resan
Dag 18 - Det här får mig att skratta
Dag 19 - Det här gör jag aldrig om
Dag 20 - Bästa filmen
Dag 21 - Min första tanke när jag vaknade idag
Dag 22 - Det här drömde jag om i natt
Dag 23 - Så här kommer jag vara som gammal
Dag 24 - Vad ska mina barn heta
Dag 25 - Mitt favorit ställe
Dag 26 - Någon jag vill träffa just nu
Dag 27 - Barndomsminne
Dag 28 - Min profilbild på Facebook
Dag 29 - Dagens klädval
Dag 30 - Bästa tidsfördrivet


1 oktober


Hej igår kväll var jag med Pontus och Jonas och vi såg bara idol och tod det lugnt. För ett tag sen vaknade jag och Pontus och håller just nu på att laga mat. Senare idag vet jag inte vad vi ska göra vi får väl se helt enkelt, ha en bra dag puss!

RSS 2.0