31 januari 2012

Hej jag kom precis hem från stan där jag har varit och mött upp mamma för att få mitt studiebidrag. Ikväll ska jag nog dra på gymmet och annars ikväll händer inte mycket, jag ska bara ta det lugnt.

31 januari 2012

Hej igår hade jag inte tid att uppdatera men idag har jag. Nu har vi servering och snart ska vi servera den andra klassen lunch vilket alltid är lite läskigt haha. Efter skolan ska jag hem ta det lugnt och sen ser vi om det blir gymmet på kvällen. Vi hörs!

30 januari 2012

Hej just nu har jag servering och vi ska prata om glas nu typ. Efter skolan ska jag hem fort och äta och sen klockan sex har jag match i holmsund, vi hörs!

Stylebytyra

Riktigt fin klänning från stylebytyra!


29 januari 2012

Hej nu är jag tillbaka hos pappa och nu börjar jag uppdatera som vanligt igen. Idag har jag haft match och den slutade 3-3 riktigt synd att vi inte vann tycker jag. Efter matchen for jag hem duschade och tvättade kläder och sen satt jag med mamma i soffan och kollade på tv tills pappa kom och hämtade mig vid åtta. Just nu sitter jag vid datorn och har precis packat in allt, klockan nio är det wallander så det blir att se den med pappa. Vi hörs imorgon!
Bilder sen i måndags!

27 januari 2012

Hej igår for jag och Pontus hem till han och har sovit här inatt. Idag var jag ledig så jag sitter i soffan hos Pontus och kollar på sex and the city medans Pontus har skola. Vid middag ska jag dra mig mot Petra och äta hos henne och sen på kvällen drar jag hem. Vi hörs!

26 januari 2012

Hej livet leker när man slutar 11.40 och börjar halv 1 imorgon wihooo, men dock måste vi skriva en saga tills imorgon om en katt, hund och en glass haha. Vi hörs när jag har internet igen pz!

23 januari 2012

Nu drar jag till mamma, vi hörs på söndag då jag är tillbaka!

23 januari 2012

Hej nu sitter jag på skolan och väntar på att dom ska bjuda på middag eftersom att vi ska vara här tills nio ikväll. Det är öppet hus här på östra så då ska vi som går restaurang stå i köket och laga pajer och snittar vilket blir drygt eftersom jag missar träningen. Men vi hörs när jag kommer hem eller imorgon!

22 januari 2012

Hej den största delen av kvällen har gått åt till att kolla på tv och vara jätte trött och resten av kvällen kommer också bli så. Klockan nio är det ju wallander så det får jag inte missa. Imorgon börjar vi 10.15 och slutar 16.00 men då har vi öppet hus på skolan så måste va kvar till nio på kvällen..inte taggat!

22 januari 2012

Hej idag har jag varit ute och sprungit och sen dess har jag bara legat i soffan och kollat tv, nu väntar jag på att pappa ska komma hem för jag är hungrig.


Grattis världens bästa Moa!


22 januari 2012

Hej gårkvällen blev riktigt trevlig måste jag säga, vi var några på haga och chilldrack lite och hade bara as trevligt. Idag så ska jag inte göra mycket eller jag kanske ska ut och springa men det bror på eftersom jag har blivit förkyld nu igen och jag blödde näsblod som en gris nyss, det var helt sjukt mycket blod som kom. Men nu ska jag iallafall upp och käka lunch,puss!

21 januari 2012

Nu har jag fixat klart mig och snart drar jag och Pontus oss mot Haga ha en bra kväll!


2009 bilder del 3!

'

21 januari 2012

Hej idag har jag inte orkat uppdatera något så sorry för det. Idag har jag i allafall varit hos Pontus för att hans pappa fyller år imorgon, vi har fikat och lekt med hans lillkusin. Nu snart ska vi fara och handla med min pappa för vi ska äta tacos idag och sen ikväll blir det att dra ut!
Igår.

20 januari 2012

Hej just nu sitter jag och kollar på den bästa serien i världen dvs vampire diaries och direkt när det är slut blir det att skynda sig till ishallen och kolla när min älskling lirar match. Ha en bra kväll!

20 januari 2012

Nu är jag hemma från skolan och strax ska jag och Pontus gå och äta på olles,muuuums!

20 januari 2012

Nu har vi engelska och sitter och kollar på ET och efter har vi lunch. Idag slutar vi tio över tre vilket är rätt segt, senare ikväll ska jag iallafall fara och kolla på Pontus hockeymatch.

Jewellry


19 januari 2012

Nu har jag varit ute och sprungit vilket var drygt eftersom det snöar fortfarande. Strax är det middag och sen resten av kvällen blir det att ta det lugnt med Pontus.


19 januari 2012

Hej nu är jag hemma från skolan och är med Ponuts, lite senare idag då ska jag fara ut och springa men snön måste först lugnt lite. Nu ska vi kolla på lite tv i allafall,hare!

Flum bild från nyår 2010.

19 januari 2012

Hej nu har vi precis börjat med livsnäringslektionen och jag fick precis veta att idag slutar vi 11.40 sjukt skönt. Efter skolan ska jag vara duktig och fara ut och springa och sen blir det att göra lite läxa. Vi hörs!


18 januari 2012


Bilder från arkivet!
Hej nu är jag hemma från träning röd som en tomat. Snart ska jag och Pontus lägga oss i sängen och kika på tv innan det blir att sova, vi hörs imorgon!

18 december 2012

Jag har precis kollat klart på avsnitt 11 av säsong 5 gossip girl, satan vad bra det är. Strax så ska jag iallafall käka middag och sen träning, känner mig dock sjukt trött idag menmen bara att pallra sig dit ändå.
Bästa!

18 januari 2012

Hej nu är jag hemma från stan där jag och Elin har ätit och snackat. Ikväll väntas träning klockan sju och annars bara ta det lugnt, hare!

18 januari 2012

Hej jag vaknade runt tolv och sen dess har jag bara kollat på tv men nu ska jag fixa mig och sen dra in till stan och äta med Elin. Vi hörs när jag kommit hem!

17 januari 2012

Nu ligger jag i sängen och leker lite med ipaden. Imorgon är vi lediga så då ska jag och Elin dra på stan och käka lunch, men god natt!


Funderar på att beställa det här inom en snar framtid


17 januari 2012

Hej nu är jag hemma från gymmet där jag och Gabriella har kört ett core pass och pumpat efter. Just nu sitter jag och käkar vindruvor men ska snart hoppa in i duschen. Hörs!

Bilder från 2009, del 2!


17 januari 2012

Hej nu är jag tillbaka, just nu ligger jag i sängen hemma och ska ta en powernap. Senare ikv ska jag på gymmet vilket blir skönt, har kommit igång med träningen nu. Förra veckan tränade jag 6 dagar av 7!


12 januari 2012

Hej har inte orkat uppdatera ngt idag och lär inte orka på några dagar, så vi hörs senare :)


11 januari 2012

Hej nu är jag iallafall vaknat upp från min powernap, snart kommer Pontus hit och senare ikväll ska jag spela dj18 dm match mot röbäck.

11 januari 2012

Hej de blev Inge stan idag tyvärr så nu är jag hemma. Idag slutade vi tidigt för att vi bara hade prov och sen städade vi köket, nu ska jag ta en powernap!


Nu säger jag godnatt

Vi hörs imrn när jag kommit hem från stan.


10 januari 2012

Hej nu var jag klar på gymmet och har även hunnit med ett långt och skönt bad. Nu ska jag gå och ta mig något i magen och sen blir det att lägga sig för imorgon väntar prov, hoppas det går som önskat.

10 januari 2012

Strax pyser jag på gymmet, jag hade tänkt att börja springa lite på löpbandet och sen kör jag nog maskiner. Jag kände att jag verkligen behöver öka upp konditionen istället för att köra pass.
Gammal bild!

Gina har fått in sportkläder!



10 januari 2012

Hej då var man äntligen hemma från skolan och ska snart sätta mig och plugga lite eftersom jag har prov imorgon. Ikväll hade jag tänkt mig att fara och gymma så jag får bort allt fett jag lagt på mig under lovet hehe..

Just nu!


9 januari 2012

Hej nu är jag hemma och ska strax käka middag och senare ikväll har jag träning. Galet skönt att äntligen börja träna igen..känner mig sjukt tjock, har ätit som fan under julen. Innan träningen ska jag plugga lite också..drygt.

8 januari 2012

Hej nu är vi hos Pontus och ska sätta på en film, vi hörs imorgon!

Bilder från gårkvällen!


8 januari 2012

Hej nu är jag hemma från matchen och ska ställa mig och laga mat, duktig tjej. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och lägga mig tidigt för jag kommer ju aldrig kunna komma upp på tisdag morgon..

8 januari 2012

Hej igårkvällen blev jätte rolig, jag,Pontus och Niclas drog till Elin och partade lite med massa vänner bilder kommer senare. Om ett tag ska jag och Pontus dra och kolla lite innebandy på gammlia vi hörs när jag kommit hem.

7 januari 2012

Bilder sen jag har varit hos Pontus!
Hej jag och Pontus kom hem till mig för ett tag sen och sen dess har vi kollat på gladiatorerna, nu ska vi dra ut på lite partaj. Ha en asm kväll!

6 januari 2012

Hej igår blev det väldigt sent med tanke på hockeyn som var, men dom vann vm guld så det vare helt klart värt. Idag ska jag och Pontus inte göra mycket alls, just nu håller vi på att göra pannkaka och sen ska vi gå och hälsa på hans lill kusin. Ha en bra dag! ( bättre uppdatering med mer bilder kommer när jag kommer hem! )

6 januari 2012

Hej ikväll har jag varit hos Pontus och vi har bara kollat på tv och ätit tacos,muums. Just nu kollar vi tv och väntar på att jvm finalen ska börja, krossa nu Sverige!!!

5 januari 2012

Nu ska jag och Pontus fara till han och äta middag och sen får vi se vad vi gör ikväll.
Bild sen i sommras!

Bilder 2009 del 1

Jag hade tänkt att börja visa några bilder sen 2009, massa minnen som ni ska få se!

Karlstad
Piteå summer games
Stockholm med liv!
Tobias och Liv en vanlig dag på stan!
Söta bilder på mig,Emma och Mimmi!
Ludvid och Liv, hahaha!
Haha William och jag, bror!
Skolavslutning i sjuan!
Skön dag på stan med lite peeps!
En dag på stan med Maja och Maria, sen träffade vi Pontus och Erik!

5 januari 2012


Från arkivet!
Hej jag ska bli bättre på att uppdatera har jag bestämt mig för, iallafall så just nu har jag precis duschat och ska snart upp och äta något. Resten av dagen har jag inget planerat bortsett från att Pontus här

4 januari 2012

Två dåligare bilder på mina inköp idag!
Hej då var man hemma tillslut. Dagen började med att jag for till stan och träffade Moa, när vi hade kikat runt ett tag på stan gick vi på waynes och tog en rejäl lunch, efter det gick vi vidare på stan och jag hittade mig 2 par halsband. Sen for vi hem till Moa och tog det lugnt och lagade middag, sen kom Olivia och då färgade jag och Moa håret.

4 januari 2012

Hej nu är jag och Moa hemma hos henne efter att ha varit på stan. Ikväll ska vi nog bara ta det lugnt men vi ser väl,hare!
Bjuder på en sexy bild från Moas dator på porran!

4 januari 2012

God morgon nu sitter jag och Gabriella och fikar lite och sen ska jag fara på stan med min saknade vän Moa!


3 januari 2012

Jag och Gabriella kollar just nu på hockey och äter gosaker!

3 januari 2012

Face sen nyår!
Hej nu är jag hemma efter att ha varit på middag hos Pontus mormor. Snart kommer Gabriella hit och då ska vi ha en riktig mys kväll med mycket prat eftersom det var längesen vi träffades och sen slutar kvällen med att hon sover här. Hoppas ni har en bra kväll,pz!

3 januari 2012

Hej jag vaknade för ett tag sen och ligger just nu i sängen och kollar på tv. Senare idag ska jag och Pontus på middag hos hans mormor.


2 januari 2012

Hej jag hittade ett par skor som jag kan ha i serveringen vilket var perfekt. Nyss så kollade jag och Pontus på en film som hette Abduction och den var as bra. Senare ikväll har jag innebandyträning och sen händer inte så mycket mer, hörs!

2 januari 2012

Hej idag vaknade jag och Pontus runt tio i två...inte okej alls men nu ska vi fara till stan och kolla på ett par serveringsskor som jag behöver på skolan. Ha en bra dag!

2 Januari 2012

Hej ikväll har jag och Pontus varit på bio och sett The girl with the dragon tattoo vilket var en sjukt bra film, jag rekommenderar den starkt. Nu ska vi lägga oss och kolla på en film och sen sova, imorgon blir det stan en snabbis för att kolla på en grej. Sov gott!

Nyår 2011!


1 Januari 2012

Hej igår kväll började vi med att äta middag hemma hos Pontus vilket var jätte gott. Sen drog vi till William på ersboda med massa vänner och sen drog vi till stan på tolvslaget. Efter det drog några till Emilia men det vart inte som tänkt så jag och Pontus drog hem till mig efter två någon gång, vi hade tänkt att se hockeyn klockan fyra men självklart somnade vi båda. Hoppas ni hade en bra nyår och gott nytt år på er alla.

Tre bilder sen igår hemma hos Pontus! ( mer bilder kommer senare idag )

RSS 2.0