31 OKTOBER 2012

Me and my favorite last year!
Hej idag har jag varit ner på stan en snabbis med Emelie och det enda jag köpte var en present till Elin som fyller 18 år idag, så stort grattis Elin I love you. Ikväll så kommer Pontus hit och vi ska käka middag ihop och sen ska vi gå på bio och se den nya bond filmen, ha en bra kväll!
 

30 OKTOBER 2012

Jag tare lugnt i sängen right now!
Hej idag har jag umgåtts med Janna och vi har bara varit hemma hos mig och tagit det lugnt, vi har lagat tacos till middag vilket var sjukt gött. Ikväll ska jag nog bara vara hemma med pappa och kolla på film. Vi höres!
 

28 OKTOBER 2012

Hej igår så var jag i Övik med innebandy laget på dj18 sm kval. Vi vann 2 av 3 matcher och är nu vidare till regionsslutspel. När vi kom hem for jag och Janna hem till mig och sov. Idag så har vi bakat chokladbollar och gjort pannkakor till lunch. Janna for för ett tag sen och jag ligger hemma i sängen med ont i kroppen som satan efter gårdagens 3 matcher. Ska kolla på några avsnitt av revenge nu så vi hörs!

25 OKTOBER 2012

Hej slutade precis och sitter nu och väntar på att pappa ska hämta mig utanför hamnmagasinet. Helt sjukt ont i bena av att stå upp i köket hela dagen..usch! Men isf så kommer Janna till mig nu för vi har träning senare ikväll, vi hörs!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1018382/images/2012/pic_508948a2e087c3082feb59ef.jpg" class="image">


LOLTHATSME.TUMBLR.COM


SAKNAR DIG


22 OKTOBER 2012

Hej igårkväll så for jag på dalens herrars match för att efter den skulle vi riva läktaren. När vi var klar på gammlia for jag till Pontus och sov hemma hos han. Idag så har jag varit förbi min praktikplats och blev visad runt och fick höra vilka tider jag ska jobba. Från och med imorgon och 7 veckor framåt ser ni mig på scandic plaza. Nu ska jag laga mat och sen har jag träning, puss! 
 

BILDER FRÅN HELGEN



20 OKTOBER 2012

Hej igårkväll efter vi hade käkat och så hos mig drog vi till Kim på berghem där det var lite folk. Det vart en ganska lugn kväll men det var rätt skönt. För ett tag sen så kom Janna till mig och snart ska vi käka lunch och sen senare idag ska vi kanske dra och kolla på citymatch med Malin och Natta. Vi hörs!
 

TACOS MYS

Hej vid fem kom Malin och Janna hem till mig och vi lagade tacos och åt. Nu ska vi dra igång med några drinkar och sen ser vi vart kvällen drar oss. Ha en bra fredagkväll! 
Instagrambild, följ eliassonlinn!

18 OKTOBER 2012

Hej ligger just nu hemma i sängen och kollar på revenge. Har egentligen träning ikväll men jag är förkyld och det går aldrig över så jag kände att jag behövde vila lite ikväll. Ska snart ta fram matteboken och plugga lite inför provet som vi har imorgon. Fredag imorgon känns efterlängtat som tusan. Imorgon kväll ser det just nu ut som att det kommer några brudar hit och käkar middag och senare mot kvällen ser vi väl vad vi hittar på, vi hörs!

PLUGGFRI KVÄLL

Nya saker jag aldrig visat. 
Hej idag var det en soft dag i skolan så jag var hemma redan vid ett. Då jag kom hem kollade jag på lite oth och sen tog jag en nap. För en stund sen käkade jag middag och nu ska jag byta om för att dra mig mot gymmet. Detta är min enda plugg fria kväll i veckan så jag ska vara på den bra, puss! 

15 OKTOBER 2012

Tjena sitter i vardagsrummet och kollar på tv medans jag halv pluggar lite servering. Idag på skolan har jag gjort bort 3 viktiga grejer så känner en liten lättnad just nu. Jag har gjort bort book talk på engelskan, ett matteprov plus jag har ringt och bokat möte med min praktikplats så nu är det gjort. Ikväll väntas träning annars bara plugg, hare!
Bild från igår.

PLUGGAR FÖR FULLA MUGGAR

Hej imorse när jag vaknade satte jag mig och plugga lite matte och sen vid tre for jag och Janna till café göteborg och fikade lite. Klockan fem drog vi på dalens herrars match och vid halv åtta var jag hemma igen. Min kväll kommer bestå av plugg hela tiden och lite film tittande. Puss 

I SUNDSVALL

Hej imorse klev jag upp 06.30 för att vara redo för bussen som gick 07.30 mot Söderhamn med laget. Nu ska vi krossa!


I SKOLAN

Har svenska just nu och vi kollar på någon dålig film. Efter detta väntas lunch, matte och sist idrott. Ikväll ska jag fara och käka kinamat med några vänner och sen ska vi kolla på icebreakers matchen.


SOM VI SA, NU OCH FÖRALLTID

Weheartit

MOT GAMMLIA

Idag har jag hunnit med att fara förbi stan och köpt en tröja, gymmat och lagat go mat här hemma. Nu ska jag dra mig till gammlia för att kolla på innebandy match. Ha en bra kväll!


STAN OCH GYM

Love you min bästa Janna! 
Tjenare nu är jag hemma från skolan där jag haft servering hela dagen, sjukt drygt och tråkigt. Nu ska jag ta mig något att fika och sen ska jag dra mig mot stan för att kolla på ett par byxor, sen klockan halv fem ska jag en snabbis på gymmet och köra core. Sen sist med inte minst så ska jag fara och kolla på lite innebandy klockan åtta! 

9 OKTOBER 2012

Bild från all star i söndags.
Hej sitter just nu på serveringen och tar det lugnt för vi har lunchrast. Klockan tolv börjar vi igen och då ska vi ordna upp inför imorgon. Efter skolan ska jag en snabbis in till stan för att kika på några grejer och sen ska jag på gymmet. Ikväll kommer nog Pontus till mig,mys! Ha det bra, vi hörs. 
 

JOBB PÅ CHAMPIONS CUP

Hej enda från i onsdags tills idag har jag varit på gammlia och jobbat på champions cup. Jag och Janna har haft turen att jobba ihop vilket är riktigt skönt. Igår kväll var jag och Janna på gammlia och kollade på matcher och senare på kvällen drog vi med Marcus och Marcus och spelade lite biljard. Klockan halv ett börjar jag idag och när jag har slutat ska jag och Janna sitta kvar och se herr finalen och sedan blir det att dra hem till mig. Halv 9 ska vi dra med laget på all star och käka middag, mys! Ha en bra dag alla. 

RSS 2.0