31 december


Bilder sen 2010 och 2009 nyår firande!
Hej idag tog jag och lång sovmorgon vilket var riktigt skönt. Snart ska jag hoppa in i duschen och sen resten av dagen ska jag bara ta det och lugnt och sen fixa mig. Vid fem ska jag fara på middag hos Pontus och efter det drar vi till några vänner och fortsätter kvällen där. Hoppas ni har en bra nyår för det kan jag lova att jag ska!!

31 december

Kvällen har bestått av tv och vitlöksbröd, nu kollar vi hockey!  Vi hörs imorgon.

30 december

Nu är jag och Pontus hos mig och väntar på att JVM ska börja, ha en bra kväll alla!


30 december

Hej igår kväll drog jag och Pontus hem till han och sov där det är därför jag inte har uppdaterat något. Nu är vi fortf hemma hos han och kollar på filmen The bounty hunter. Resten av dagen ska vi nog också bara ta det lugnt, vi hörs!

29 december

Ligger just nu i sängen med Pontus och kollar på tv, kl åtta har jag träning så vi hörs efter.


Inköp från dagen + ett ipad frodal!


29 december

Hej nu är ska jag och Pontus dra in till stan och köpa en fodral till ipaden vi hörs när jag kommer hem!
Hej nu är ska jag och Pontus dra in till stan och köpa en fodral till ipaden vi hörs när jag kommer hem!

29 december

Hej just nu ligger jag och Pontus i sängen och ska snart sussa. Imrn ska jag fara förbi stan en sväng och köpa en grej till ipaden god natt.


28 december

Bild från arkivet!
Hej då var man hemma från matchen mot Holmsund som vi vann med 6-0. Nu ikväll ska jag och Pontus bara mysa framför en film och sen lägga oss tidigt eftersom vi har lagt oss så sent dom senaste 2 dagarna. Ha en bra kväll!

From me to you


28 december

Hej idag for jag till stan och mötte Petra och då gick vi och köpte ett par jeans till mig. Sen skulle Petra klippa sig och då följde jag med, hon klippte lugg och blev skit snygg. Efter det gick vi hem till henne och tog det lungt tills pappa hämtade mig vid fem. Nu är jag hemma och är med Pontus och sen klockan sju ska jag spela träningsmatch med div1 hörs!

28 december

Hej jag håller just nu på att fixa mig för att jag ska på stan med Petra. Senare ikv har jag innebandymatch men vi hörs när jag kmr hem!


28 december

Hej ikväll har jag varit med några vänner hos emilia och vi har kollat film och snackat. Nu är jag hemma och ska sova, imrn blir de stan med Petra hare!


Julklapparna!

Ni kanske vill veta vad jag fick i julklapp, jag orkar inte ta kort på allt men jag kan berätta.



Jag fick en ipad(På bilden), en hårddisk (På bilden), nytt täcke,nya kuddar och sängkläder (På bilden), pengar, presentkort, en ny plånbok(På bilden), lite kläder, gratis sms i ett år+internet, filmer, underkläder sen massa andra små saker. Jag är nöjd med allting, sen så nu på mellandags rean ska jag och pappa fara och köpa en ny tv så jag får en större till rummet.


27 december

God morgon för min del. Som ni ksk ser uppdaterar jag ofta med ipaden men det är för att det är mke enklare. Igår for jag och Pontus till Emilia och va med henne och nicke. Idag for dom och åkte skridskor men jag orkade inte följa med så jag ska bara ta det lugnt hemma, hare!
Pontus tog några snygga bilder igår!


pontus här igen!

tjenatjena bloggen,nu äre jag som är här....jag är som sagt boss i vårat förhållande så jag tar mig friheten att göra ett riktigt uselt blogginlägg på denna skandalblogg....linn är dock ganska söt i förhållande till mig men hur som helst.
dagens outfit kommer senare! puss babes.

Nytt från idag!

Detta plus trosor köpte jag idag på rean!

26 december

Hej då var jag hemma från stan och har fått lite nytt till garderoben, bilder kommer. Just nu ligger jag och Pontus i sängen och kollar tv och sen ikv drar vi till Emilia och är med henne och Nicke.


26 december

Hej, jag klev upp för ett tag sen och har tagit mig en dusch. Senare idag ska jag och Pontus på stan och kika på mellandags rean. Vi hörs!
Men lillen sover fortf inte okej....


26 december

Hej nu har Maria farit hem, vi har kollat på 2 harry potter filmer och köpt gotta. Snart ska jag hoppa i säng och imorgon väntas shopping. Sov gott!

25 december

Just nu kollar jag och Maria på Harry Potter och äter gotta!!


Prov bloggar med ipad

Tja jag provar att blogga lite med ipaden


25 december

Hej igår kväll for jag till Pontus och sov där tills idag och för ett tag sen kom jag hem. Jag och pappa har precis ordnat så att min nya ipad som jag fick igår funkar så det är kanon. Nu ska jag käka lite middag och sen ikväll ska jag vara med Maria, hörs!

God jul!


Hej sorry att jag inte uppdaterat något idag men imorse funkade inte internet och sen dess har jag inte varit hemma något. Min julafton började hos mormor och slutade hos farmor och farfar men massa julklappar, jag kan berätta senare vad jag fått! Nu ska jag nog till Pontus om jag får skjuts,hare!

23 december

Hej Pontus kom till mig för ett bra dag sen och sen dess har vi myst och tagit ett varmt och skönt bad. Just nu ligger vi i sängen och kollar på tv men snart ska han nog fara hem efter som han firar ju jul hemma imorgon. Hare bra!

23 december

Hej ikväll kommer jag nog bara kolla på 90210 och ta ett långt bad och fräscha upp mig inför julafton imorgon. Först ska jag till Mormor och vara där några timmar, efter det ska jag till farmor och farfar och fira där. Sen på kvällen far jag nog till min älskling och sover där! Hur blir eran jul?

Lite bilder från min tråkiga dag!

23 december

Min dag har bestått av detta och lär fortsätta med det!

Fråga!

Svar: Alla tröjorna på bilden kommer från Nelly de dvs den svarta också :)


23 december

God morgon jag ligger just nu och kollar på julkalendern men ska snart gå upp och göra lite lunch. Annars idag ska jag bara klä granen sen har jag inget annat planerat idag.

Från augusti arkivet.

22 december


Då har alla flickor farit hem efter en mysig middag men mycket prat. Strax blir det att sova och imorgon är inget planerat faktiskt, vi ser väl vad man gör sådär en dag innan julafton.

22 december


Bilder sen 2 middag förut men brudarna!
Hej jag vaknade precis och inser att jag inte har varit och handlat mat inför kvällen än och jag har inte hunnit duscha. Man ska aldrig ta powernaps för man vet aldrig när man vaknar, nu ska jag ringa pappa och fråga vart han är så jag kan dra och handla, pz!

hahaahha


22 december


Hej alla vad gör ni såhär 2 dagar innan julafton? Själv kom jag just hem från skolan och ska laga mig lite lunch, efter det blir det en powernap sen en dusch efter det. Ikväll kommer några brudar till mig och vi ska käka och träffas för att det var så längesen, hoppas ni har lika bra dag som mig!

21 december


Hej nu är jag hemma från matchen och dalen förlorade med 5-4. Nu ska jag ta mig något och äta och sen blir det sängen. Imorgon börjar jag kl nio och slutar runt 11 tror jag. På kvällen ska jag ha en liten tjejmiddag hemma hos mig med tacos och massa mys, det blir trevligt men vi hörs imorgon!

21 december

Nu pyser jag på innebandymatch, vi hörs när jag kommer hem!

Fråga!

Svar: Den är från Nelly.com!

21 december

Hej nu är jag hemma från skolan och ska slå in resten av julklapparna tror jag. Idag på skolan har vi lagat mat som vanligt och idag var det till och med gott tyckte jag. Ikväll ska jag fara med innebandylaget och kolla på dalens herrar som möter umeå city.

20 december


Hej nu är jag och Pontus hemma efter att ha varit på balders och ätit 2 års middag vilket var jätte gott. Nu ska jag slå in lite julklappar och sen ikväll ska vi fara till Pontus och sova där!

Måste även tillägga, hur söt var inte min babe som gjorde ett inlägg på min blogg till och med?(L)

2 år.

jag älskar dig Linn Eliasson!

2 år med världens bästa pojkvän


give it to me baby


19 december

Hej när jag skulle uppdatera tidigare idag vart allt lagg så jag gav upp men nu är jag tillbaka. Om runt en timma ska jag dra på träning och nyss käkade jag middag hörs!
Jag och Gabbe bytte julklappar igår, undra vad det är? ;)


19 december

Hej just nu sitter jag i cafeterian och läser lite läxa eftersom vi har läxförhör snart. Idag slutar jag fyra och då måste jag snabbt in till stan och fylla på mitt busskort och sen drar jag hem.

18 december

Hej nu är jag hemma från Gabriella och ska ta mig något och fika och sen blir det att lägga sig. Vi hörs imorgon!

party


Bild sen stockholm i sommras!

hahhahah vadå rädd tjej som åker vilda musen på gröna lund? Pontus satt och skratta hela åket och jag dog..

18 december


Hej idag har jag, Pontus och pappa varit på rusta och köpt lite nödvändiga saker och sen for vi på jula. Annars idag har jag suttit hemma och kollat lite läxa och just nu läser jag recepten som vi ska laga till veckan. Efter middagen ska jag fara till Gabriella och träffa hennes nya hundvalp men vi hörs!

17 december

Nu väntas myskväll med min älskling!

17 december

Hej idag har jag spelat match och det blev 3-3 men vi va sämst så jag är bara irriterad. Just nu ser jag vampire diaries för att jag missade det igår. Ikväll ska jag fara och kolla på Pontus hockey träning och sen ser vi väl om jag är med han eller inte, men vi hörs!

17 december


Hej nu är jag hemma efter en kväll med käk på tegan och bio med Linn, Emilia, Nicke och Pontus. Vi såg filmen In time och den var väl helt okej bra men den kunde ha varit bättre tycker jag. Strax ska jag gå och lägga mig för imorgon har jag innebandymatch, hörs imorgon!

16 december

Hej idag var en riktigt ovärd dag, jag for till skolan hade 40 min lektion sen slutade jag. Nu är jag hemma och tar det lugnt. Senare idag ska jag dra på tegan och äta med Emilia,Nicke och Pontus och efter det ska vi nog på bio. Men vi hörs puss.

15 december


Hej dagen idag sen jag kom hem från skolan har varit 90210 tittande och träning, nu är jag hemma och har duschat. Ska ta mig något och fika snart och sen blir det sängen. Imorgon börjar jag 12.05 och slutar 13.05 galet skönt!!! Vi hörs imorgon!

15 december


Hej nu är jag hemma från skolan och ska ta mig något och fika. Ikväll blir det inget gym utan ska dra och träna med div1 ist vilket lät roligare än att dra på gymmet. Vi hörs senare peace!

15 december

Hej jag kom till skolan fölr ett tag sen och väntar nu på att engelskan ska börja. Idag slutar jag halv tre och då drar jag hem på direkten, hade tänkt att gå på stan och köpa sista julklappen men jag sparar det till en annan dag. Hörs!

14 december

Hej ikväll har jag tränat och det gick åt helvete, jag vet inte varför men jag var väl bara seg. Strax ska jag torka håret och sen hoppa ner i sängen och sova gott. Imorgon börjar jag 11.10 sjukt skönt och efter skolan ska jag nog bara fara hem och sen far jag kanske till gymmet men vi ser imorgon, sov gott alla!

Min sötaste!

Skulle inte tacka nej till dessa!


14 december


Hello snart ska jag byta om för träning men innan den ska jag och Pappa på intersport och köpa ett fotledsskydd åt mig så jag inte vrickar fötterna hela tiden. Vi hörs!

14 december

Hej nu är jag hemma från skolan och sliten nanting, det är riktigt jobbigt att vara i köket en hel dag. Strax ska jag lägga mig i sängen och sova en stund och sen ikväll har jag träning! Hoppas ni har haft en bättre dag än mig.
Svar: Jag brukar hitta mina på Weheartit.com!

13 december

Hej Pontus kom till mig för ett tag sen och nu ska vi lägga oss och kolla på en film. Det blir inge gym ikväll för jag är så sinnes trött så jag ska gå och lägga mig jätte tidigt ikväll! Hare

Bara en julklapp kvar att köpa nu!

Svar på fråga!

Svar: Jag köpte det på Nicole :)

13 december


Hej igår kväll blev det inte så mycket till vaka för mig och Elin, vi somnade kring tolv. Idag har vi lagat mat hela dagen och äntligen är jag hemma. Ikväll ska jag nog dra och gymma om jag orkar och annars idag blir det bara att ta det lugnt, hörs!

12 december


Nu har jag och Elin kollat på den underbara filmen The notebook, i love it den är så fin. Snart ska vi sätta på filmen Zoo keeper och försöka hålla oss uppe så länge som möjligt, wish the tired Linn some luck!

12 december

Hej idag efter skolan for jag till Petters skola och såg på hans luciatåg och efter det for vi hem till Pontus och tog det lugnt. Pappa kom och hämta mig hos Pontus kring fem och då for vi på big boy och åt. Nu är jag hemma hos Elin och vi ska lucia vaka ikväll med massa gott och film. Ha en asm kväll och va inte uppe så sent! :)

12 december


Gam bild!
Hej nu har vi elevhandledare men snart har vi lunch. När vi har slutat idag då ska jag fara på Pontus lillebrors luciatåg på hans skola så det blir nog mysigt men vi hörs när jag kommer hem!

11 december

Hej just nu ligger jag och Pontus i hans säng och kollar på tv. Snart ska vi sova så att jag är pigg inför en lång skol dag imorgon, jag slutar klockan fyra! En aning drygt, men vi hörs imorgon.

Nyårs linnet!


11 december

Hej nu är jag hemma från matchen i vännäs som vi vann med 9-1 gaaalet skönt men dock så stukade jag foten igen.. jag gör det hela tiden, jävla svaga fotleder. Jag kan gå på den iallafall så det är ju bra. Nyss så åt jag middag och nu ska jag hoppa in i duschen. Resten av kvällen blir till att plugga lite läxa och göra klart min engelska! Hoppas ni har en mysig söndag,puss!

11 december

Hej jag vaknade för ett tag sen och ska upp och göra lunch nu. Vid två åker jag iväg på min innebandy match i vännäs så vi hoppas på vinst. Vi hörs senare!

10 december


Hej nu är vi hemma efter att ha ätit middag och fikat hos mormor med massa släktingar. Nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på bilar 2 med lite godis och dricka, hörs!

10 december

Hej fick nyss ett samtal av mamma att vi ska och äta hos min mormor som fyller år så nu drar vi dit, ha en bra lördags kväll alla!

10 december


Bilder sen 09!
Hej idag spelade jag match med j18 och vi vann med 8-1 mot Sandåkern så det var skönt. Efter matchen drog jag,pappa och Pontus till stan och köpte ett par vinbyxor till mig, ett litetparty linne som jag ska ha på nyår och nya bläckpatroner till skrivaren. Nu ska jag och Pontus gå till statiol tror jag, hare!

9 december

Heeeelt rätt person som vann idol, go Amanda. Nu ska jag snart gå och lägga mig för imorgon har jag match så jag måste upp innan 10 någon gång, vi hörs imorgon!

9 december

Sitter nu och väntar på att idol ska börja igen så man får veta vem som vinner, jag tror Amanda vad tror ni andra framför tvn ikväll?


9 december


Hej nu är jag hemma från stan och är med Pontus, vi har precis ätit litegrann och nu ska vi lägga oss och kolla på tv. Vi hörs senare!

9 december

Hej jag kom nyss till skolan och väntar på att svenskan ska börja. Vi ska bara se filmen Troja så det blir en soft lektion. Efter svenskan blir det lunch och sen engelska och efter det slutar vi klockan ett,skööönt. Idag efter skolan ska jag och Elin dra på stan men vi hörs när jag kommer hem!

8 december


En randombild på mig och Pontus haha!
Hej nu har jag slutat kolla på 90210 och ska lägga mig i sängen och kolla på lite tv innan jag ska dra på innebandy träning med div1, efter den blir att snabbt duscha och sen sängen! Vi ser om jag uppdaterar ngt mer idag annars hörs vi imorgon!

8 december

Hej nu är jag hemma från skolan och ska sätta mig och kollar på lite 90210 tills det är middag! Vi hörs efter.

Duktig!


Elin visade mig denna tjej som var riktigt bra!

8 december

Hello nu har jag livnäring och håller på med min kostkoll som ska lämnas in nästa vecka. Idag slutar jag runt halv tre och då ska jag hem på direkten och vila lite och sen ikväll har jag träning. Hörs!

7 december

Ponuts och Gabbe på stan idag!
Hej nu är jag hemma från skolan och stan och har köpt yttligare 3 julklappar. Snart är det middag och sen ikväll har jag innebandy träning, mycket mer än så händer inte ikväll så vi hörs!

Juli/Augusti 2011 del 2


7 december

Hej just nu sitter vi i restaurangen och gör massa uppgifter på datorn och sen så har vi ett litet samtal om hur man ligger till i köket och jag ligger bra till. Nu ska jag läsa lite bloggar vi hörs när jag kommit hem!

6 december

Hej nu är jag hemma från gymmet och har ont i armarna och ryggen. Nu ska jag sätta mig och fika mig en lussebulle och mysa lite med min älskling, ha en bra kväll alla!

Hahhaa ni måste se den!

Hittade den på min vän Petras blogg!

6 december

Hej idag har vi gjort tre rätters lunch som vanligt och idag gjorde vi musslor till förrätt vilket jag inte har ätit förut men det var inte gott. Iallafall så efter skolan drog jag hem och nu ska jag snart dra på gymmet, hare!

5 december

Jag sitter fortfarande och kollar på 90210 men ska snart byta om för träning, jag hinner nog inte uppdatera efter för det blir så sent så vi hörs imorgon!

Things i like!


5 december

Hej då var man hemma från skolan sent som vanligt eftersom vi slutar fyra på måndagar. Nu ska jag sätta mig och kolla på lite 90210 och sen ikväll blir det att göra klart min svenska inlämning också har jag innebandyträning!

Min lilla önskelista!

Jag tror iallafall att jag önksar mig en Ipad men vi ser väl!
Nya kuddar till min säng!
Pengar!
Och sen önskar jag mig typ sängkläder,presentkort,innebandyskor osv :) Inget speciellt egentligen!

4 december

Hej idag har jag spelat match mot guif och vi vann med 6-0 vilket var skönt. Annars idag har jag bara varit med Pontus och vi har ätit, nu ska jag hoppa in i duschen och sen ikväll blir det att plugga litegrann! Hare

3 december

Mobilbilder sen senaste tiden!
Idag har jag och Pontus varit på stan och ätit hos hans mormor. Nu är vi hemma hos mig och tar det lugnt eftersom jag har match imorgon. Vi hörs pöss

Fråga!

Till dig Sandra som undrade vart jag hade köpt den nya stickade tröjan, den är köpt på indiska! :)

3 december


Hej igår hade jag faktiskt en trevlig kväll med massa vänner och när vi for hem for vi till Pontus och sov. Idag ska jag och Pontus dra på stan och kika på lite julklappar så vi hörs när jag kommer hem!

2 december

Tja nu drar jag och Pontus till ersboda och är med några vänner, vi hörs när vi kommer hem puss!

2 december

Hej jag kom hem från skolan för ganska länge sen och nu är jag bara med Pontus och vi ligger och ser på tv. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt eftersom jag är förkyld, hare!

2 december

Hej nu sitter jag på skolan och äter en mumsig bulle med Emma. Idag slutar vi fem över ett och då ska jag hem och vara med Pontus och sen ikväll får jag inte missa vampire diaries som jag gjorde förra veckan! Men vi hörs puss

Ny stickad tröja!


1 december

Hej nu är jag hemma från kursen och det var sjukt drygt att sitta där och lyssna men nu är det gjort. Ikväll ska jag bara va hemma och se 90210, hare!

1 december

Hej idag är det bara 23 dagar kvar till julafton och jag är taggad. Nu sitter jag och väntar på att svenskan ska börja och efter den slutar vi. Då ska jag fara på sån där övningskör kurs så att jag får övningsköra, och det känns jätte drygt att sitta där och lyssna. Aja vi hörs byee!

RSS 2.0