Fråga! ( tidsinställt )

linnea om 30 augusti:
hur länge har ni varit tillsammans? :)
Svar- Jag och Pontus har varit tillsammans 1 år 8 månader och några dagar eller en vecka. Något sånt iallafall :)

30 augusti

Hej nu är jag hemma från innebandymatch och vi förlorade med 3-2 men jag fick iallafall sätta båda två så det var skönt. Nu har jag precis tagit ett varmt bad och ska fara till Pontus och sova där,då har jag nära till skolan och allt. Imorgon efter skolan så ska jag till gammlia och kolla på dalens div 1 match mot RIG med Maria så vi hörs när jag kommit hem från den helt enkelt. Vi hörs imorgon puss :)

Gammal bild! ( bild brist )

31 augusti

Hej nu idag har jag bara sovit och inte gjort något annat. Nyss så kom pappa hem och strax är det middag och sen är det samling till min innebandymatch klockan kvart över sex, vi möter obbola och nu hoppas vi på vinst! Ha en bra kväll puss :)

En bara allmänt snygg bild på Emilia!

31 augusti

Hej nu är jag hemma från skolan och idag så fick vi baka bröd som vi skulle äta till vårann lunch som andra klassen gjorde. Det vart spagetti och köttfärssås och det var ganska så gott men helst vårat bröd. Men nu är jag hemma och Pontus ligger i min säng så nu ska jag gå och mysa med han. Så vi hörs senare puss :)

30 augusti

Hej nu är jag har jag både haft möte,träning och har duschat. Nu väntas fika och sen så ska jag lägga mig i sängen och kika på tv en stund innan jag ska sova. Imorgon så ska vi baka bröd och sen vet jag inte så mycket mer om morgon dagen faktiskt. Vi får höras mer imorgon, godnatt :)

Bild sen i fredags hos Fanny!

30 augusti

Hejhej idag for jag och Pontus en snabbis till stan och åt och sen kollade vi runt litegrann också. När vi kom hem somnade vi båda på direkten och sen kom pappa hem och väckte oss och sa att det var mat. Nyss så var jag och hämtade ut ett paket från h&m, ni får se vad det ikväll eller imorgon!

Nu ska jag byta om till min innebandy träning som börjar halv nio men vi har spelarmöte innan kl halv åtta så. Vi hörs när jag kommer hem då,puss :)

20 augusti

Hej nu är jag hemma från en ganska skön skoldag. Vi har fått baka marsipantårta och sen lära oss göra marsipanrosor av 2:orna,så det var ganska kul faktiskt. Nu är jag hemma och Pontus kom precis förbi med min cykel som han har fått låna av mig. Annars idag händer inte mycket vi får se helt enkelt. Hörs sen puss :)

Snygga outfits man får ha och sen en snygg keps!

29 augusti

Hej jag får be om ursäkt för den dåliga uppdateringen idag. Men jag har inte haft tid och nu är jag hemma från träning och ska duscha och sen sova. Så vi hörs imorgon puss :)

29 augusti

Hej idag i skolan har inte vi inte gjort mycket förutom att aniticimex kom på besök och gick igen lite om hygien och bakterier. Efter skolan drog jag direkt till Pontus och ha varit där tills nu då vi for till mig. Ikväll händer inte mycket förutom att jag har innebandy träning halv nio. Så vi hörs senare puss :)

28 augusti

Hello eller egentligen godnatt för nu ska jag sova för att jag är hur trött som helst..klev fan upp åtta imorse så det är inte så konstigt. Imorgon efter skolan drar jag till baby så vi hörs när jag kommer hem pusss :)

Fråga!

Anonym om Ny jackan!:
tycker du det är roligare att pontus är med på fester eller att han inte är med?
varför/varför inte?:)
Svar- Jag tycker det är roligare om han är med för att om han inte är med saknar jag han hela tiden och vill pussas och hålla på och så ska det vara också. Om han är med blir jag dock väldigt fäst i han och är mest med han hela tiden och inte mina kompisar lika mycket..eller det känns som så! Men självklart är jag med dom också, men det kan nog vara nackdelen,men sjäääälvklart ska han vara med och det tycker ju mina vänner också :)



28 augusti

Hej imorse klev jag runt upp åtta och sen for färgan över till holmön klockan 1. När vi kom dit åt vi lunch och sen var det dags för dop. Efter dopet var det fika och sen gick vi bara runt och kolla lite tills färgan gick hem igen. När jag kom hem skyndade jag mig som fan att byta om och sen drog jag på fotbollsmatch. Vi förlorade dock men vi spelade inte helt värdelöst faktiskt. För ett tag sen åt vi middag och nu ska jag hoppa in i duschen.Hörs puss :)
Lilllucas och Mamma!
Moster och Lucas
Pappapelle Lucas och Mammarebecka!
Gudföräldrarna till Lucas och sen Pelle och Rebecka!
Ungefär min släkt kan man säga!
Jag och sötaste Lucas!

Ny jackan!


27 augusti

Hej nu är jag och Plutt hemma hos mig igen efter att ha ätit hos han. Strax ska vi fara till min mamma för jag ska sova där i natt eftersom vi ska på dop imorgon på holmön. Det är min kusins bebis som ska döpas till Lucas/Lukas? Något av det iallafall. Vi hörs imorgon när jag kommit hem från dopet, puss :)

Sjukt ful bild på mig!

27 augusti

Hej efter vi hade varit på subway kom vi hem och la oss och sov. Nyss så vaknade vi och ska fara hem till Pontus och äta tacos,muuums! Vi hörs när jag är tillbaka,puss :)

27 augusti

Hej igår åt jag och Gabbe först hos henne och sen skjutsade hennes bror mig,Gabbe,Elin och Alex till stöcke där det var fest hos Fanny. Vi kom dit runt nio kanske och sen va alla tvungen att dra hem vid ett. Men kvällen blev helt klart lyckad tycker då jag. Nu ska jag och Pontus dra till subway och käka lunch,vi hörs senare puss :)

26 augusti

Nu pyser jag till Gabriella,vi hörs när jag kommer hem vilket lär bli inatt/kväll vi ser väl :) puss!



Dagens outfit

Skorna kom inte med på första bilden så det vart två bilder!





26 augusti

Hej idag på skolan har det varit ganska soft förutom att vi hade diagnos i engelska som var jätte dryg,men annars bara lugnt. Efter skolan körde jag in till stan mötte pappa och fick pengar till min nya jacka. Sen träffade jag mamma och pratade med henne ett tag. Nu är jag hemma och ska fika litegrann för jag känner mig hungrig.

Ikväll väntas det middag hos Gabriella som består av fläskfilé,potatisgratäng,beasås och vitlökssås vid fem eftersom hennes föräldrar är borta ikväll så det blir mysigt. Sen ser vi om det blir party eller inte,vi får se helt enkelt. Nu ska jag dra puss :)

Fina Nina och Lina idag på skolan!

2009

r lägger jag upp lite bilder sen 2009..haha måste erkänna att jag skämms över vissa bilder!

25 augusti

Hello nyss så klev jag ut ur duschen vilket var väldigt skönt. Nu strax ska jag fika sen lägga mig i sängen och läsa min nya tidning jag har köpt. Vi hörs imorgon helt enkelt, puss :)

Tack Gabriella som visade denna underbara låt för mig!


25 augusti

Hej igen nu är jag hemma från Gabriella och ska strax fara med pappa på tegsgrillen och äta. Efter det ska vi handla lite och sen blir det att fara hem och byta om för klockan sju har jag fotbollsträning. Kände mig verkligen inte taggad på det men jag ska dit ändå. Ha det bra puss :)

En ful egobild här, jag känner att jag måste skärpa mig med bilder! Måste börja ta lite bilder nu jag har ju nästan slutat!

25 augusti

Hej just nu sitter jag hemma hos Gabriella och äter äpple och planerat inför imorgon. Det blir middag hemma hos henne och sedan kanske fest. Idag på skolan hade vi normala lektioner, vissa var ju lite dryga som svenska och engelska men det gick bra ändå. Vid fem far jag hem, så vi hörs då puss :)



Fråga!

I om 21 augusti:
Kan du skriva vilka som går i din klass?!
Svar- Jo visst men känner ingen i min klass, eller har lärt känna en som heter Elin grundström och är 94:a och en tjej i mitt innebandylag som heter Emma lundberg går i min klass. Sen dom 2 andra jag känner går i den andra klassen och det är Nina Olsén och Lina norberg, sen känner jag inga andra. Fråga gärna mera frågor :)

24 augusti

Hej för ett litet tag sen åt jag och Pontus middag och nu har bytt om och ska dra på innebandyträning. Vi hörs när jag kommit hem från den, puss :)

Min katt som vi avlivade förra året! Jag saknar dig gullis

24 augusti

Hej idag började jag skolan klockan tio och då hade vi hygien lektion i 15 min och sen slutade vi för dagen..det kändes verkligen inte värt att fara dit. Då vi hade slutat satt jag,Nina och Lina kvar och väntade på att lunchen skulle öppna och sen gick vi och åt.

Efter det då drog jag hem till Pontus och vi chillade hos han ett tag innan vi drog ner på stan. Jag köpte mig ett par knästrumpor ( bild kommer sen ) och hoppas att jag kommer använda dom. Men nu äntligen är jag hemma med Pontus hos mig och vi ska göra något att äta, puss :)

Schemat

Jag var tvungen att ta kort på det för att det inte gick att ta det från internet..konstigt!

23 augusti

Hej nu är hemma från min fysträning med innebandylaget och ny duschad. Just nu sitter jag i min one piece i sängen och ska kolla på tv och fika något och sen blir det att sova. Vi hörs imorgon puss :)

Fråga!

Anonym om 21 augusti:
vilket av alla umedalenlag mötte ni? :)
Svar- Vi mötte sandåkern/umedalen men jag vet inte hur gamla som är men dom spelar då i f17 serien som vi gör :)


Uppdate: Orkade inte fara på fotbollen så jag drar bara på innebandy träningen kl 20.50 ist!

23 augusti

Hej jag vaknade för ett tag sen från min powernap och gick upp och åt middag. Nu ska jag byta om för jag har fotbollträning halv sju och sen tio i nio har jag innebandy så det blir dubbla pass för mig. Vi hörs när jag kommer hem från dom,puss :)

Gammal bild på mig!

Min sommar

Skolavslutningen
Sommaren i city
Sommaren i city
Myskväll med Maria
Pontus stuga
Kvällar på böles&ön
Nattkäk
Kvällar med Petra i hörnefors ( fuckad bild haha )
Stockholm med Pontus och pappa!
Motala
Alla kvällar jag spenderat med min älskling!
Ta det lugnt kvällar/dagar med min Gabriella!


Min sommar har varit väldigt lugn och jag har inte gjort speciellt mycket vilket jag tycker har varit tråkigt. Nästa sommar ska jag göra roligare saker och inte bara sitta hemma som nästan hela detta sommarlov har gått ut på!

23 augusti

Hej det blev ingen uppdatering igår som ni kanske såg,men jag hade verkligen inte tid. Men nu idag så har jag massor av tid. Inatt sov jag hos Pontus och imorse så började jag klockan halv nio. Idag har vi tagit skol-id kort,kollat runt i biblioteket,ätit lunch,fått skåp och nyckel till omklädningsrummet. Nyss så kom jag hem och ska göra mig något och äta för jag är hungrig. Vi hörs senare puss :)

21 augusti

Hej nu har jag kollat på ett buffy avsnitt och målat naglarna men nu hade jag tänkt att fika och lägga mig i sängen och kolla på fast and furious! Vi hörs imorgon,puss :)

Mina nya jeans från gina!


21 augusti

Hej igår kväll när jag var med Petra i hörnefors så började vi kvällen med att fara till någon fest med Amanda men där det var lame och tråkigt så jag och Petra insåg att det var nästan roligare att sitta hemma. Så vi for hem till Petra och chillade där ett tag och sen kom hennes kille Mattias och hans kompisar och då satt vi bara och såg på tv.

Idag så vaknade vi runt halv 1 och steg upp och åt och sen bytte vi om för vi hade fotbollsmatch på umedalen mot dom. Vi spelade rätt bra och så men vi forlorade dock..vilket sög eftersom dom hade ju fan bara turmål,less man blir. Efter matchen for jag hem och duscha och sen så väntade Pontus på mig och när jag var klar så for vi till hans mormor och åt och jag har varit där tills nu.

Nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt och lägga mig riktigt tidigt med tanke på att det är skola imorgon,bara att tagga till! Jag börjar klockan 10 och Sandra kommer hit halv 10 och då åker vi tillsammans till östra. Detta vart ett långt inlägg hoppas ni orkar läsa det, vi hörs senare puss :)

20 augusti

Hej just nu sitter jag hemma hos Petra och vi har nyss käkat middag. Tidigare idag har vi gått på hörneforsdagen som består av en liten marknad typ. Nu strax ska vi höra med folk om hure blir ikväll så vi hörs väl när jag kommer hem eller något. Nu hoppas vi på party ikväll med tanke på sista sommarlovskvällen innan skola! Men vi hörs puss :)

Har tyvärr inga bilder på bjuder på en söt låt som Gabriella visade mig!


20 augusti

Hej det blev dålig uppdatering igår och det kommer inte bli bättre idag sorry. Igår så for jag och Pontus till ön och va med lite folk och sen for vi därifrån och stannade på massa ställen och pratade och sen slutade det med att jag och Pontus for hem klockan ett.

Nu ska jag och Pontus ta oss ett varmt bad och sen idag ska jag fara till hörnefors och gå på hörneforsdagen eller vad det nu hette med Petra och sen ikväll får vi se om det blir party men jag vet inte. Vi hörs med ett inlägg innan jag far,puss :)

Dagens outfit


19 augusti

Hej idag klockan ett for jag och klippte mig och det blev ingen större skillnad förutom att det är lite kortare men inget annat. Efter jag hade klippt mig åt jag och Pontus på stan och sen gick vi och kollade runt lite på stan. Jag köpte mig ett par jeans som jag ska visa för er sedan. Snart är det middag så vi hörs efter om vad jag gör ikväll. Det kanske är ngt på ön ikväll men vi ser väl,puss :)

Bildbrist så bjuder på en bild sen sommaren 2009 ( jag och Pontus var inte tsm bara vänner här )

18 augusti

Hej hemma från träningen som inte gick så bra för jag har varit as trött och slö hela dagen. När jag kom hem från träningen fick jag även huvudvärk och jag mår as illa. Ikväll ska jag bara vara hemma och sova tror jag och imorgon klockan ett ska jag till frisören och klippa mig. Vi hörs imorgon puss! :)

18 augusti

Hej idag har jag bara ätit godis och sett på Buffy i Pontus skjorta ( hihi tjuva den lite ) och mina dunsockar. Riktigt mysigt måste jag säga. Snart är det nog middag jag väntar bara på att pappa ska komma hem. Sen ikväll är det fotbollsträning så bara att tagga till. Hörs sen puss :)

18 augusti

Hej igår kväll såg vi bara film på teg och gick till charlies och köpte godis sen for jag och Gabbe hem lite innan två. Idag vaknade jag ungefär ett och sen dess har jag bara kollat på Buffy men snart ska jag äta något och sen ser vi vad jag gör idag. Ha det bra puss :)

En bild sen dagis!

17 augusti

Hej nu är jag och Gabriella hemma hos mig och ska dra oss mot teg för lite filmtittande,vi hörs när jag kommer hem puss :)

17 augusti

Hej nu är jag hemma från Petra där jag varit sen igår efter träningen. Vi har sett film,tv varit ute och kollat runt i hörnefors och inte så mycket mer. Ikväll ska jag nog vara med Gabriella och kanske Fredde vi får se helt enkelt. Vi hörs senare för nu ska jag vika in mina kläder som är nytvättade puss :)

little bad giirl


16 augusti

Hej nyss har jag kollat klart på ett avsnitt av Buffy och har bytt om. Ikväll är jag ju som sagt med Petra så vi hörs imorgon när jag kommer hem helt enkelt,ha en bra kväll! Puss :)

Fråga!

Anonym om 14 augusti:
vad tycker du ska bli roligast med att börja gymnasiet? klassen? skolan? programmet? lektionerna? osv
Svar - Jag vet inte riktigt men jag tror väl klassen. Jag är inte så taggad på lektionerna så jag måste väl säga klassen då :)

16 augusti

Hej idag råkade jag och Pontus ta en rejäl sovmorgon...enda till tio i två vilket inte gillas med tanke på att om en vecka ska man upp ungefär sju! Men anyway så idag ska jag bara ta det lugnt hemma på dagen och kanske se lite Buffy hihi, och sen klockan halv sju har fotbollsträning och efter den följer med med Petra hem till hfors och är med henne. Så jag får nog en mycket trevlig kväll där! Vi hörs senare idag puss :)

Igårkväll,mumsiii!

lyssna!

Nu väntas nattkäääk från max med Pontus,muuuuuums!

Video tagen av Linn!

Vi kör en till fråga!

inga-linn om Fråga!:
vad ska du gå för linje/skola?:)
Svar - Jag ska gå Restaurang och livsmedel på Östra gymnasiet :)

15 augusti

Hello snart kommer Emilia och hämtar upp mig och då åker vi till våran innebandy träning. Jag tror den slutar klockan tio så vi hörs när jag är tillbaka,puss :)

Mums!


Fråga!

Anonym om 14 augusti:
vad ska pontus gå för linje/skola?

Svar - Han ska gå bygg på yrkesgymnasiet :)

15 augusti

Hej igår kväll for jag och några och grillade korv och annat gott på böles. Vid elva for jag,Pontus,Gabbe,Fredde och David till Fredde och kollade på en film och sen åkte jag och Pontus hem till han och sov.

Idag har jag och Gabbe varit på stan men jag köpte inget men kollade dock in några saker som jag ska köpa senare till veckan tror jag. Men nu är jag hemma och det blir nog middag snart och sen halv nio har jag innebandy träning! Hörs senare,puss :)

14 augusti

Hej nu är jag hemma från mormor och Pontus följde även med och åt där. Nu är vi hemma hos mig och gör ingenting men ikväll ska vi nog fara och grilla på böles med lite folk,eller vi hoppas på det iallafall. Vi hörs mer om det sen puss :)

Standard? ( jag har inte så gula tänder det är locket på snusen som är gult och gör mina tänder gula hahah tro mig jag fick oxå panik )

14 augusti

Nu ska jag dra och äta hos mormor vi hörs när jag kommer hem,puss :)

14 augusti

Hej igår gick jag och la mig vid två någon gång så det blev inte så tidigt. Nu har jag vaknat och ska kolla på Buffy,hehe ovanligt eller? Sen idag ska jag fara till mormor och äta middag hos henne. Hörs sen puss :)

Hahah mongoarm!

Fråga!

Anonym om 13 augusti:
skulle du kunna klippa håret kort? typ page?


Svar- Nej jag skulle inte kunna klippa page för att jag har så långt hår och vill för det första inte bli av med det och sen är jag helt säker på att jag inte skulle passa i page.. :)

13 augusti

Hej jag kom precis hem efter att ha cyklat till olles och köpt lite godis och dricka. Ikväll kommer jag bara sitta hemma och titta på andra säsongen av Buffy och äta godis,jätte skönt med tanke på hur trött jag har varit hela dagen. Jag går nog och lägger mig tidigt ikväll också, hoppas ni har en lite mer partylördag än mig! Puss :)

13 augusti

Hello nu har jag både duschat och ätit och sitter och kollar i h&ms katalog!

13 augusti

Hej nu är jag hemma från matchen mot Sävar och det vart vinst med 3-2,väldigt skönt. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen äta något och sedan ser vi vad jag gör idag,puss :)

13 augusti

Hej nu har jag precis vaknat och ligger och kollat på ett Buffy avsnitt. Klockan kvart i ett har vi samling i röbäck och sen klockan två börjar våran match mot Sävar. Snart ska jag upp och äta och byta om. Wish us luck,puss :)

13 augusti

Med denna sjukt sexiga bild på den sjukt sexiga Angel i serien buffy säger jag godnatt!



12 augusti

Just nu - Buffy och fika!

Topshop


Fråga!

Anonym om Fick en fråga!:
Vad fick dig att färga håret brunt?
Svar: Det var några tjejer i kanske femman som sa att jag skulle passa i brunt och då började jag fundera och så. Sen färgade jag ljusbrunt och tyckte jag passade i det och sen vart det bara mörkare och mörkare.

12 augusti

Hej idag kom och jag och Pontus hem från nolia vid fyra och sen dess har vi bara legat och myst. För ett litet tag sen for han och jag ligger bara och kollar på tv. Min kväll ikväll kommer att bestå av min nya serie Buffy och lite tv tittande och sen en tidig kväll tror jag för jag har match imorgon ändå. Vi hörs senare ikväll! :) puss!



12 augusti

Hej idag vaknade jag och Pontus runt tolv och har legat och kollat på projekt runway sen dess. Nu har jag precis gjort mig klar och väntar på att Pontus ska bli det för vi ska fara till nolia och gå runt där och kolla lite. Vi hörs när jag kommer hem igen,puss :)

Igår fick jag nya kosshörlurar för jag fick köpa Pontus för mina var sönder!

11 augusti

Hej ikväll har jag och Pontus kollat på en film som gått på tv och käkat ostkrokar. För ett tag sen drog han iväg med min moppe någonstans och kommer strax tillbaka och medans han är borta så kollar jag på en ny serie jag har laddat hem som heter Buffy. Den verkar faktiskt rätt bra och den handlar om vampyrer och det gillar jag. Men nu ska jag fortsätta kolla på första avsnittet puss :)

11 augusti

Hej nu är jag hemma från träningen och ska hoppa in i duschen. Ikväll ska jag vara med Pontus och han är påväg hit nu,vi ska bara ta det lugnt vad jag vet iallafall! Måste ju börja lägga mig tidigt osv för att orka skolan sen..fett jobbigt och tråkigt måste jag säga. Men nu ska jag in i duschen,ha en bra kväll puss! :)

11 augusti

Hej nu har jag och pappa nyss ätit och det blev mat från olles dvs hamburgare mums. Jag som ville äta nyttigt men den här gången gills inte hihi. Nu ska jag snart byta om för sen är det träning så jag tycker vi hörs efter den helt enkelt.

Just ja, jag fyller ju faktiskt år om en månad ungefär sjukt nice! Är inte allt för säker på vad jag ska önska mig men det blir iaf hål i naveln och sen två par convers. Jag orkar inte köpa dom själv så lika bra att önska mig dom i present när det inte är allt för länge kvar. Men nu ska jag dra vi hörs ikväll puss :)

Random bild på min cola jag sitter och dricker nu!

Fick en fråga!

Anonym om 8 augusti:
om du fick begå 3 förändringar i ditt liv, vad skulle du förändra då?


Svar: Jag skulle lätt kunna bo i Usa det är en förändring jag skulle kunna göra! Sen kanske bli blond eller jag är ju blond egentligen och har färgat brunt men ångrar lite att jag gjorde det men jag orkar inte färga blont igen jag skulle inte passa i det. Sen en tredje sak..hmmm... Jag skulle nog kunna förändra min kost lite,jag är riktigt bra på att äta skräpmat och annat skit! :) Det är nog saker jag skulle kunna förändra eller en sak är ju lite ånger men ;)

11 augusti

Hej idag skjutsade jag Amanda till hennes träning på gamlia för att hon inte kunde åka buss, efter det for jag till Emilia och kollade film med henne ett tag och nu är jag hemma och ska käka middag. Klockan sju har jag fotbollsträning iallafall så det är bara att tagga till! Vi hörs sen puss :)

3 bilder sen sthlm!

11 augusti

Hej nu har jag och Amanda vaknat och sitter bara och tare lugnt vid datorn. Igår kväll såg vi bara film,åt gotta och snackade vilket var mycket trevligt. Nu idag ska vi bara ta det lugnt och käka för Amanda har träning fyra. Men nu ska vi dra oss,puss :)

10 augusti

Hej nyss var jag och Amanda och köpt gotta och nu ska vi kolla på filmen Stockholm boogie! Vi hörs senare ikväll,puss :)

10 augusti

Hej nu är jag hemma från Emilia. När vi kom dit så såg vi tv ett tag och sen la vi oss i hennes säng och kollade på en film som hette How to train your dragon tror jag, och den var as bra. Nu är jag hemma och ska läsa massa bloggar och vänta på att Amanda ska komma hit. Vi hörs puss :)

10 augusti

Hej igår natt kom Pontus hem till mig och sov med mig. Idag vaknade vi ungefär halv ett och nu ska vi ordna lite mat och sen dra oss till Emilia och va med henne. Vi hörs när jag kommer hem igen,puss :)

9 augusti

Hej min kväll består just nu av filmen No reservations och popcorn och den lär nog sluta så också. Imorgon på dagen händer inte mycket ska nog bara tare lugnt och så och sedan på kvällen kommer Amanda hit och då ska vi umgås. Vi hörs imorgon god natt :) puss!



9 augusti

Hej nu är jag tillbaka efter träningen som gick riktigt bra med foten idag,vilken lycka. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag se vad jag ska göra ikväll, vi ser helt enkelt! Puss :)

Fick bli en svartvit..såg så ofresch ut!

Klänningar

Har checkat runt på lite fina klänningar,dock är sommaren slut nu menmen!
Dom två första är från Nelly och dom andra från Topshop!






9 augusti

Hej nu är jag hemma från Pontus. Igår kväll såg vi bara på tv en stund och sen gick vi och la oss. Nu idag har vi bara kollat på filmer som gått på tv och sovit lite i hans soffa. Strax är det middag och sen ikväll har jag fotbollsträning, vi hörs senare puss :)

Gabriella och jag i 5:an kanske?

8 augusti

Hej nu är jag tillbaka efter innebandyträningen som inte gick överdrivet bra,men det är inte så konstigt heller med tanke på att man inte rört en klubba på ett bra tag. Tränings tiden nu idag på måndagar måste jag säga suger eftersom man är hemma från träningen ungefär tjugo över tio,då ska man duscha och fixa sig och det tar ett tag så då är man klar jätte sent..sen helst när det är skola? hur ska jag hinna gå och lägga mig i tid och plugga..en mycket bra fråga.

Iallafall så ska jag hoppa in i duschen nu och sen höra med Pontus när han kommer hit. Sen hade vi tänkt att fara hem till han och sova där,gud så mysigt! Ni får ha det bra så hörs vi när jag kommer hem imorgon puss :)

Innan träningen!

8 augusti

Nu har jag precis laddat ner en Scooby Doo film och ska lägga mig och kolla på den nu innan träningen. Vi hörs efter att jag har duschat och så efter träningen, puss :)

8 augusti

Hej idag färgade Gabriella mitt hår som ni kanske såg och det blev faktiskt bra,äntligen ingen utväxt. Nyss så drog Gabriella hem och jag ska fråga pappa när det blir middag för jag börjar bli hungrig. Ikväll väntas första innebandy träningen för i år,sjukt taggad på den faktiskt. Men nu ska jag slå en pling till dadiiii hane puss :)

Nelly.com


8 augusti

Gabriella färgar just nu håret på mig!

Dagens outfit

Jeans - Rut mfl/Linne - gina/Kofta - bik bok

8 augusti

Hej jag och Pontus vaknade för ett tag sen och ska göra lunch strax. Sen ska vi dra på stan och köpa en hårfärg till mig och sen ska jag lämna av han på nolia för han skulle vara med Tim. Men nu ska jag klä på mig, ha en bra dag alla puss :)

8 augusti

Hej ikväll drog jag,pappa och Gabriella till max för att äta eller inte Gabriella men, sen for vi och handla på ica. Efter det gjorde vi popcorn och satt vid datorn ett tag. Sen lite senare laddade vi hem filmen bad teacher och såg den, den var dock inte så bra som vi trodde men den funkade.

Nu är Pontus också här och Gabriella ska strax dra hem och då blir det att sova! Vi hörs imorgon, puss :)

7 augusti

Hej Petra drog hem för någon timma sen och sen dess har jag bara kollat lite bloggar,duschat och lyssnat på musik ( jag skaffade spotifypremium igen,det hade tagit slut så jag har varit utan men nu fick jag det igen, win. )

Nyss så klev jag ut ur duschen och ska klä på mig strax. Pappa kommer hem om ungefär en timma och då ska vi fara på max och äta,sjuuukt gott! Sen så ikväll ska jag vara med Gabriella och vi ska bara tare lugnt med tanke på att det är söndag och dvs vilodagen! Ha en bra söndag,puss :)

Mitt och Petras godis påse efter gårkvällen..sluuuut!

H&M


Awesomeee


7 augusti

Hej imorse for jag och Petra på våran match i holmsund mot Sandvik och vi vann med 2-0 wiho. Nu är vi hemma hos mig och ska käka lunch och sen får vi se vad vi gör! Puss :)

7 augusti

Hej tidigare idag så har vi varit på subway och ätit,köpt godis,kollat film och nyss så bakade vi scones. Idén fick jag av Ida som skulle göra det med Maria, dock blev dom brända och torra vilket sög. Nu ska vi sova och imorgon bitti ska vi fara och kolla på våran match mot Sandvik! Hörs imorgon, puss :)

6 augusti

Hej just nu ligger jag och Petra och kollar på step up eller man kan mer säga att jag ser..hon sover! När filmen är slut ska vi nog fika eller jag iallafall sen blir det nog att sova. Jag uppdaterar innan jag lägger mig,puss :)

6 augusti

Hej jag är fortf hemma och väntar på pappa. Han skulle komma imorse så jag har suttit hemma ett ganska bra tag och väntat nu men nyss så ringde han och skulle fara hem därifrån han va,tur det..Men nu kommer Petra hem till mig iallafall sen ser vi väl om vi far tillbaka till nolia,jag skulle tro det för jag vill dit och kolla. Vi hörs senare idag helt enkelt,hane puss :)

6 augusti

Hej igår kväll så kollade jag och Gabriella film och tv bara. Filmen vi såg hette the roommate och den var hur bra som helst,den tycker jag verkligen att ni ska se. Nu ska jag göra mig klar för att gå på nolia med Petra men dock måste pappa komma hem någon gång för att han ska ge mig pengar,men självklart ska han inte svara...suck! Ha en bra dag iallafall puss :)

5 augusti

Hejsan nu drar jag och Pontus och käkar middag hos hans mormor och när jag kommer hem ska jag vara med Gabriella. Vi hörs när jag kommer hem igen puss :)

Mina nästa köp!

Detta kommer bli mina nästa köp för mina vita är sönder och jätte smutsiga och svarta låga har jag velat ha ett tag men aldrig hunnit köpa eller tänkt på det!

Bilder tagna från: google






5 augusti

Nu blir är det - städtime vilket kan behövas!

5 augusti

Hej igår for först jag och Pontus och köpte käk på subway och sen for vi till Ebba och va med henne,Jennifer,Lisa och Olof. Vi började med att spela poker och sen såg vi en skräckfilm som faktiskt va bra. Sen for jag och Pontus hem till mig och la oss och sov. Nu har vi vaknat och ska gå och käka något. Vi hörs senare om vad som händer idag,puss :)

4 augusti

Hej nu är jag hemma från min fotbollsträning som inte gick överdrivet bra eftersom jag var jätte försiktig och vågade inte riktigt ta i. Strax ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag och Pontus se vad vi ska göra ikväll,jag återkommer om den saken. Vi hörs senare puss :)

Uff förra året!

4 augusti

Hej nu är jag hemma från Pontus. Igår var jag och Gabriella och åt på droskan och sen gick vi på bio och såg Harry potter och den var verkligen hur bra som helst. Efter den for jag till Pontus och sov där tills idag. Nu är vi hemma hos mig ska käka middag och sen klockan sju har jag fotbollsträning. Ska dock tare lugnt eftersom jag har fortf ont i foten.. Men nu ska jag kirra mat tror jag,puss :)

3 augusti

Hej jag har uppdaterat jätte dåligt men jag har inte haft tid. Igår efter träningen följde jag med Petra hem till henne och då var vi med Amanda också. Vi såg film,pratade,tv,dator osv och sedan sov vi båda hos Petra. Nu idag har jag hängt med dom ett tag och nu är jag hemma igen men ska fara iväg och äta på droskan med Gabriella,mums. Efter det ska vi fara och se harry potter. ÄNTLIGEN! Efter filmen kommer Pontus och hämtar mig och då sover jag hos han,så vi hörs imorgon när jag kommer hem! Ha en bra kväll,puss :)

2 augusti

Hej idag vaknade jag runt 12 och då låg jag bara i sängen och såg gossip girl. Sen vid ett smsade Gabbe och då frågade hon om jag ville följa henne och David till böles och då gjorde jag det så idag har jag bara solat och ätit glass. Nu är jag hemma och ska höra med pappa vad vi ska äta och sen ikväll ska jag fara och kolla på vårann fotbollsträning och sedan efter den följer med Petra hem till henne i hörnefors och är med henne och Amanda! Nu ska jag dra,puss :)

I want!

Checka in dom ihär också: http://nyheter24.se/modette/angelicablick/2011/07/page/4/
SJUKT snygg!

1 augusti

Hej nu är jag hemma från matchen som slutade med förlust. Och självklart ska jag vricka foten IGEN som jag gjorde förra sommaren men dock andra foten nu och dvs vänster. Det gör ont nanting och jag kan inte gå på den..så jävla irriterande så jag dör. ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!! Nu ikväll ska jag bara vara hemma och Pontus kommer nog hit och är min slav,eller ska försöka med det iallafall.Ha en bra kväll,puss :)

Ledsen Linn..

1 augusti

Hej idag for jag och Pontus till tc för att spela lite fotboll då träffade vi på Ebba,Jennifer,Lisa osv och sen kom även Emilia. Då drog jag,Emilia och Pontus till tegan och åt pommes sen drog vi till tc igen och lirade lite basket. Nu är jag hemma och ska käka middag och sen hämta ut bio biljetter för jag och Gabbe ska och se harry potter på onsdag. Sen äre match time klockan åtta men samling kvart i sju,hörs efter matchen puss :)

1 augusti

Hej igår kväll var jag ju hos Maria med henne och Mimmi och vi såg bara tv och spelade spel. Idag vaknade jag av att Pontus kom hit och det var runt elva. Sen dess har vi bara legat och tagit det lugnt. Nu håller jag på att fixa lunch och sen resten av dagen ska vi bara ta det lugnt för jag har match ikväll. Vi hörs senare puss :)

RSS 2.0