KOMMER SAKNA 2012 MER ÄN VAD JAG TRODDE

 
 

JULKÄNSLA

Idag har jag roat mig genom att klä granen och nu ska jag byta om och fara på träning vi hörs! 

19 DECEMBER 2012

Hej idag har jag varit ledig så jag har bara legat i sängen och kollat på julkalendern och just nu kollar jag på film. Jag kände för lite julkänsla så jag satte på santa clause 2, jätte mysig film. Snart ska jag upp och klä julgranen och sen slå in dom 2 sista julklapparna. 

JULAFTONS OUTFIT


18 DECEMBER 2012

Nu har jag slagit in alla julklappar.
 
Hej idag har jag varit i skolan men slutade vid tolv vilket var sjukt skönt. När jag kom hem la jag mig och sov och vaknade vid fyra. Jag käkade middag för ett tag sen och sitter nu och lyssnar på julmusik men ska städa mitt rum litegrann så det blir julfint. Senare ikväll ska jag fara och kolla på innebandy med min käraste vän Janna. Vi hörs!
 

ÖNSKELISTA

 
* Ralph lauren parfym
* Pengar
* Ipad skydd
* Tv
* Björnborg trosor
* Sportbh 

16 DECEMBER 2012

Hej i helgen har jag varit i uppsala med laget på match. Innan matchen for vi på ikea och shoppade litegrann och jag köpte sängkläder till mig själv och lite julklappar till pappa. Vi kom hem inatt vid 3 någon gång och då for jag hem och la mig direkt. Nu idag ska jag duscha och slå in lite julklappar, så det blir en lugn dag för mig. Imorgon väntar skolan för i fredags hade jag min sista praktik dag. Ha en mysig 3dje advent! 
 
 

PÅ BUSSEN

Hej jag sitter just nu på bussen mot Uppsala med laget. Vi har match imrn klockan 17.00 mot serieledarna tror jag. Vi stannade för ett tag sen och åt i Hudiksvall men nu är vi iväg igen. Nu ska jag sova lite så vi hörs!


11 DECEMBER 2012

Några bilder sen idag. Fick äta frukost på praktiken imorse, galet gott med hotellfrukost!
Hej idag så for jag och mamma till mormor vid halv fyra för att hon fyller år idag. Det vart go fika där med mina kusiner, deras små barn och deras pojkvänner, mycket mys. Dock så har jag varit så jäkla trött hela dagen för jag sov knappt 5 timmar inatt för jag kunde inte somna, och sen så gör inte kylan mig på bättre humör. Klädde på mig det varmaste jag hade imorse, mycket skönt! Nu ska jag fika och sen lägga mig tidigt, ha det gött!
 

10 DECEMBER 2012

Lill Lucas och mamma förra julafton. Gud så jag längtar!! 

Hej idag så har jag haft praktik som vanligt men denna vecka börjar jag 07.00 och slutar 15.00. Efter praktiken gick jag in till stan och träffade mamma och vi gick runt och shoppade lite julklappar. När jag kom hem från stan käkade jag middag och sen tog jag en skön nap innan träningen. Nu ska jag kolla lite dw och sen sova, godnatt!

9 DECEMBER 2012

Hej igår så for jag till vildmannahallen och kollade på den första f17 länsuttagningen, jag själv kunde inte vara med för jag har varit förkyld hela veckan. Efter den så for jag och Janna hem till mig och hämtade pengar och sen drog vi in till stan och käkade på frasses och sen gick vi på hemmakväll och köpte godis. När vi kom hem igen satte vi på en riktig julfilm och myste på. Idag har jag haft innebandy träning och nu ska jag käka middag, vi hörs!
 

AMAZING SHOW


8 DECEMBER 2012

Hej igårkväll kom Pontus till mig och vi tog det bara lugnt. Vi satte på en film och låg i sängen och myste på. Idag så har Pontus match så han åker nu, själv så hoppas jag på svar från min vän Janna så jag vet om vi skulle göra ngt idag. Men först så är det dags för dagens julkalender avsnitt, ha en bra lördag alla! 
 

FIKA MYS

Hej kom hem från praktiken för en stund sen och sitter nu framför datorn och ska fika lite lussebulle med varmchoklad, muums. Efter det blir det att hoppa i säng och kolla på lite dw innan jag ska sova. Imorgon väntas praktik till klockan 22 som vanligt och sen ska jag umgås med Pontus. Vi hörs imorgon! 

6 DECEMBER 2012

Hej igår innan praktiken for jag till stan och köpte årets första julklapp. Det finns ärligt ingen som älskar att köpa julklappar lika mycket som mig, jag tycker det är så roligt att ge bort saker. Men iaf så just nu ligger jag i sängen som vanligt och ska kolla på julkalendern. Ha en bra dag!
 

BILDER FRÅN HELGEN


4 DECEMBER 2012

Hej det var några dagar sen jag skrev men jag har helt glömt bort det. I veckan praktiserar jag iallafall kväll på plaza och jag är i serveringen vilket är jätte roligt tycker jag. Dock missar jag alla träningar vilket suger! Jag käkade precis lunch och ligger nu nerbäddad och myser i sängen samtidigt som jag kollar på desperate housewives. Vi hörs!
 
 

1 DECEMBER 2012

Hej matchen blev inställd idag för att hudik tog sig aldrig hit pga snöovädret. Så jag har legat hemma och myst hela dagen med tända ljus för att få lite julkänsla. Nu ska jag göra mig i ordning och käka middag för ikväll ska jag iväg till Amanda där flera i laget ska hänga ikväll! Ha en asm kväll puss.


MATCHDAG

Hej jag käkade precis lunch och ska ta och byta om inför match nu. Vi möter hudik på gammlia så vi hoppas på vinst. Ha en bra lördag!


RSS 2.0