NOLIACUP


Vinst igår med 13-3 mot GUIF, dock spelade inte jag. Idag har vi match 17.15 mot Sundsvall så drar direkt efter skolan till gammlia. 

SKOLFOTO IDAG

Förra årets foto.
Hade skolfoto nyss men ska dra mig hemåt nu. Ikväll ska jag till gammlia för att kolla på mitt lag som har match annars vilket jag lär göra hela helgen. Noliacup har börjat så hela min helg lär bestå av innebandy, vi hörs!
 

SÅHÄR SER MITT SCHEMA UT


MOT GAMMLIA FÖR ATT KOLLA LITE INNEBANDY MED JANNA


REDO FÖR EN NY SÄSONG MED INNEBANDY




MER BILDER FRÅN PRAG


BILDER FRÅN PRAG


TACK FÖR EN UNDERBAR VECKA


På bussen

Sitter just med min iPad på bussen. Jag och janna är redan uttråkade och har åkt i 30 min så hur fan ska detta gå..


ÅKER TILL PRAG IDAG

Hej jag och Pontus vaknade för ett tag sen och nu ska jag ta mig en dusch. Klockan fyra går bussen mot Prag så idag ska jag bara packa klart det sista och säga hejdå till min älskade. Vi får se om uppdaterar innan jag far och där borta annars så får ni ha en bra vecka här i Sverige. 

REDO ATT ÅKA TILL TJECKIEN

Hej idag drog jag in till stan och köpte det absolut sista inför resan, jag är såklart som redo att åka imorgon. Jag är sjukt taggad på att åka till Prag faktiskt, jag har aldrig varit där men dock så är jag inte lika taggad på att åka buss i 38 timmar eller hur länge det nu är vi ska åka. Ikväll ska jag på fotografering med laget och sen ska jag nog börja packa. VI hörs!

13 AUGUSTI 2012

Hej ikväll for jag, Pontus och Gabbe till statoil och köpte lite gotta, efter det gick vi hem till mig och kollade på film. Nu chillar vi bara framför datorn men snart ska jag nog ta och sova. Godnatt!
 
 

MYS KVÄLL

Vi är trötta idag så jag bjuder på en drogbild.
Hej nu är jag hemma från mormor där jag och Pontus har ätit middag och kollat på os-finalen i handboll. Om ett tag ska vi nog dra oss mot ica för att köpa lite gotta, ikväll blir det mystime. Ha en skön söndag!

12 AUGUSTI 2012

Hej igårkväll drog jag först hem till Jocke och var med några där och sen drog vi vidare till böles. Det var dock jätte lame där så jag och Pontus drog hem till mig vid tolv och kollade på film. Idag ska jag fara och köpa ngra sista grejer inför Pragresan och sen vid fyra ska jag på middag hos mormor. 
Bildbrist så jag bjuder på en gammal goding.

PYSER UT

Tjena nu ska jag hoppa in i duschen och sen drar jag förmodligen ut. Jag har inte bestämt vart jag ska ännu men vi ser väl helt enkelt, ha en bra kväll!

I LOVE IT


11 AUGSUTI 2012

Hej igår så hade jag träningsmatch i sävar vilket gick sådär, efter matchen for jag hem för jag hade så ont i huvudet och då kom Pontus hit. Idag så ligger jag bara inne och kollar på oth,hörs!

10 AUGUSTI 2012

Hej igårkväll kollade jag och Pontus på film och sen gick vi och la oss kring ett. Idag har vi ätit lunch och nu ska vi fara förbi min mamma med lite tvätt som ska tvättas innan jag ska till prag på tisdag. Jag har inte berättat det på bloggen än men jag ska fara med innebandylaget till Prag som ligger i Tjeckien på en innebandycup som heter Czech open, vi åker buss ner på tisdag och det tar 33 timmar..tagga till! 
Bilderna från trästock kommer lite sent men här har ni dom.
 
 

VÄSTKUSTEN DEL 6

Dom få sista bilderna från Västkusten/Gbg får ni hära.

9 AUGUSTI 2012

Tjenare, just nu är jag bara hemma och tar det lugnt. Janna drog vid middag och då kom Pontus hit en stund men han for just på träning men han kommer tillbaka efteråt. Jag ska hoppa i ett varmt bad nu och kolla på lite oth som vanligt hehe.

9 AUGUSTI 2012

Hej igårkväll var jag ju som sagt med Janna och vi gjorde inte speciellt mycket. Vi gick till ica och köpte gotta och sen kollade vi på lite oth och sen sov hon hos mig. Idag så har vi käkat lunch och nu ska vi sätta på lite oth, vi hörs!

8 AUGUSTI 2012

Hej nu är jag och Janna hemma hos mig efter att ha varit på träning. Ikväll har vi ingenting planerat så vi tar nog kvällen som den kommer. Ha en bra kväll!
Två bilder från en middag hemma hos Janna för ett tag sen!

KÖPTE NYA IDAG


8 AUGUSTI 2012

Hej idag har jag jobbat så det är därför jag inte har uppdaterat något. Jag åt precis middag och sen vid halv sex har jag träning. Efter träningen ska jag umgås med min kära vän Janna vilket ska bli mysigt. 

7 AUGUSTI 2012

Hej ikväll for jag, Pontus, Emilia och Nicke ut och åt på döner vilket var sinnes gott. Efter det drog vi hem till Emilia och tog det lugnt en stund. Imorgon väntas sista dagen på jobbet så jag måste lägga mig tidigt eftersom jag börjar åtta och slutar tre. Hörs!
 
Till den som undrade vart min skinnjacka är ifrån så kan jag berätta att den är från gina tricot!

VÄSTKUSTEN DEL 5


7 AUGUSTI 2012

Hej jag vaknade för ett tag sen och ligger just nu och kollar på oth. Det är riktigt dåligt väder idag så jag ska nog bara ligga hemma och ta det lugnt!
Stadsfesten.

6 AUGUSTI 2012

Hej nu var det ett tag sen jag uppdaterade men jag har inte haft någon vidare lust, men nu ska jag försöka på nytt. Dom senaste dagarna har jag tränat, jobbat, träffat Gabbe, varit med älsklingen och sen varit med andra vänner. Nu ska jag strax hoppa i säng med Pontus så vi hörs imorgon!
Bjuder på lite bilder sen vi var på liseberg.

RSS 2.0