JUST GOTTA LOVE IT


24 FEBRUARI 2013

Hej i fredags så for jag och Janna ut till tomtebo på en fest vilket var riktigt trevligt. Vi for hem ganska tidigt därifrån vilket jag tyckte var skönt. På lördagen mådde jag dåligt hela dagen så jag låg bara hemma i sängen och käkade godis. Idag ska jag dra mig till gammlia för att kolla på lite innebandy, första matchen börjar klockan två. Hörs!

22 FEBRUARI 2013

Såhär taggad är jag idag.
 
Idag så slutar jag kring halv två och då ska jag dra mig till gymmet en stund och sedan ska jag och Janna fara in till stan och fika. Ikväll får vi se om vi kanske drar oss ut och hittar på något kul eftersom att det var ett tag sen men annars blir det nog bara en hemmakväll som vanligt. Ha en bra fredag allihpo så hörs vi senare! 

20 FEBRUARI 2013

Köpte mig ett par nya springskor idag, as fina!
 
Den senaste tiden har jag haft rätt fullt upp med innebandy, gymmet och skolan. Jag har blivit så sjukt skolless så jag ger fan snart upp, allt plugg och att kliva upp på morgonen gör mig nästan deprimerad. Ikväll har jag först möte med laget och sen ska vi lira en träningsmatch. Vi får se om jag ska vara med hela för jag har haft problem med mina ben den senaste veckan. 

11 FEBRUARI 1013

Sitter i köket och käkar lite middag just nu och sen ska jag ta mig en powernap. Skolan idag var riktigt jobbig för att jag har varit så trött hela dagen och är sliten sen helgens matcher. Vi gick iallafall till final där vi förlorade mot rig med 3-1, dock tyckte jag att våran insats var otroligt bra och jag är helnöjd. I veckan är pappa i sthlm så då flyttar Janna in med mig här hemma vilket ska bli super mys. Men nu ska jag försätta äta, hare!
 

MATCH DAGS IGEN

Matchen igår mot falun vann vi med 4-1, sjukt skönt. När matchen var spelad for jag och Janna hem till mig och hade en myskväll med lite godis med film. Idag så vaknade jag för ett tag sen och ska käka lunch nu och sen halv 3 har jag samling till nästa match och då möter vi telge. 
Bild från prag 2012.

INNEBANDY HELA HELA HELGEN

Hej jag sitter just nu och väntar på att middagen klar och sen ska jag vidare på match. Hela helgen har vi j18 sm regionsslutspel på musköten och första matchen är ikväll mot falun och imorgon möter vi telge. Så min helg kommer bestå av innebandy och ta det lugnt. Önska oss lycka till nu så hörs vi mer i helgen. 
 

7 FEBRUARI 2013

 
Hej idag efter skolan var jag duktig och pallrade mig till gymmet och körde kondition, armar och slutade med ett corepass. Dom senaste veckorna har jag kommit igång med träningen bra, gymmat nästan varje dag och innebandy på kvällen. Efter gymmet idag for jag och pappa till maxi och köpte en mixer och sen for vi hem och sen dess har jag bara legat i soffan. Nu ska jag byta om för innebandyträning, ha det fint!

6 FEBERUARI 2013

Var ute och åt igår på rött med hela familjeskaran och Janna.
Hej idag hade jag sovmorgon till tio i ett men jag var duktig och for till skolan tidigare för att räkna matte. Efter skolan drog jag direkt hem och har pluggat litegrann inför matteprovet som vi har imorgon. Just nu ligger jag i sängen och kollar på film men ska snart upp och byta om inför innebandyträning! Vi hörs.
 

@IKSU

Är på iksu just nu och har tränat och legat i bubbelpoolen med Janna. Snart kommer pappa och hämtar oss och då ska vi dra hem och plugga lite!


4 FEBRUARI 2013

Hej idag efter skolan drog jag på iksu och tränade. Pappa kom och hämtade mig när jag var klar och då for vi hem och käkade middag. Nu sitter jag i soffan och kollar på tv fast jag borde plugga..men jag har verkligen inte ork till det. Klockan halv 9 har jag innebandy träning men först väntas en powernap, puss!
 

LOLTHATSME


IKSU

Hej idag har jag varit på gymmet med Janna och vi körde på riktigt bra idag. Vi blir så motiverade av varandra så träningen blir riktigt rolig. Jag ska byta gym i veckan också, jag har provtränat på iksu hela veckan med Janna och nu har jag bestämt för mig att byta från usm till iksu. Nu väntas middag så vi hörs!

2 FEBRUARI 2013

Hej idag har jag haft länsuttagning hela dagen vilket var riktigt kul men jobbigt. Den var slut kring fem och då for jag och pappa och köpte lite kina mat. Ikväll ska jag umgås med Janna och vi ska bara ta det lugnt hemma hos mig eftersom hon har varit sjuk. Hare fint!

MYSKVÄLL MED MIG SJÄLV

Hej ikväll har jag bara legat i soffan på mitt rum och kollat på andra avenyn och kvällen lär nog fortsätta så. Fick mig en riktig lyxmiddag av pappa som bestod av donken mat, muums. Nu fortsätter mitt andra avenyn tittande med lite godis, ha en bra fredag. 

1 FEBRUARI 2013

Bilder från jullovet och efter.
 
Hej jag har precis fått en ny tillfälllig header som jag ska ha ett tag och jag ska även försöka börja uppdatera igen, men vi ser väl hur det går med det. Just nu sitter jag iallafall på samhälls och skriver om källkritik och snart är det lunch. Efter skolan idag ska jag pallra mig hemåt och fara och handla lite mat inför imorgon då jag har breddläger med innebandyn och sen ska jag nog bara ha en myskväll hemma eftersom jag måste upp klockan sju imorgon! 

RSS 2.0