28 JUNI 2012

Hej idag har jag och Gabriella varit ute och sprungit, sett film och läst tidningar. Snart ska hon hem och äta och snart har jag även träning. Senare kommer hon tillbaka för att färga min utväxt, skönt att få bort den tillslut. 

FÖLJ MIG GÄRNA

Följ min blogg med Bloglovin

UT OCH LÖPA

Hej sitter hemma nu och väntar på att Gabbe ska komma hit, vi ska dra ut och springa eftersom att jag missar vårann löpning med laget ikväll. Resten av dagen så får vi se vad som händer. 

DRAR TILL SKEÅ ON FRIDAY

Har glömt att berätta att jag, Gabbe och Pontus pyser till stadsfesten på fredag! Sjukt taggad är jag, hoppas det blir asm.
Bjuder på lite gamla festbilder för att tagga upp!

27 JUNI 2012

Hej idag har jag varit med Moa, legat och kollat på greys, ätit på stan med pappa, köpt hårfärg och sist på dagen for jag med Gabbe och fixade en grej. Nu är jag hemma igen och ska lägga mig i sängen och ta det lugnt!

27 JUNI 2012

Tjena ligger hemma och kollar på tv just nu men ska snart dra ut och träffa Moa och sen idag ska jag fara ner på stan med Gabbe och fixa en grej! Men vi hörees.

SECOND HAND


TANDBLEKNINGEN HAR KOMMIT

Jag ska prova den ikväll för första gången, spännande ska det bli!

HEMMA FRÅN STAN

Hej igårkväll drog jag till Gabbe och sov hos henne, vi såg film och bara myste. Idag drog vi ner på stan och jag bokade tid för att noppa och färga ögonbryna, annars så kollade vi bara runt. Köpte mig 2 saker som det kommer bild på senare, nu ska jag käka sen har jag träning! 
Gabbes söta hund Elsa!

SOMMAR OCH SOL I UMEÅ

Hej idag har jag legat ute i solen hela dagen med en tidning och musik, sjukt härligt. Nu har jag kommit in för att göra något att käka för att jag har träning lite senare idag. Ikväll efter träningen ska jag träffa Gabbe som har kommit hem från Spanien där hon har varit i helgen!
 

24 JUNI 2012

Tjena idag har jag som sagt varit på stan med Pontus, jag köpte inget speciellt förutom en bok som jag skulle dit för att köpa. Annars idag har jag bara legat hemma och kollat på film, nu väntar jag bara på att Pontus ska spela landhockey klart och sen kommer han hit. Det blir en tidig kväll ikväll och sen ser vi vad som händer imorgon! 

24 JUNI 2012

Hej igår kväll kollade vi först bara på filmen new years eve och den var inte speciellt bra. Vid elva drog vi till tc och träffade på några som vi spelade beach volleyball med och sen for vi hem och la oss tidigt. Idag ska jag och Pontus dra ner på stan och stund och kika. Ha en bra dag!

TANDBLEKNING

Ikväll hade jag tänkt att beställa hem tandblekning för första gången, jag har kikat på lite olika på internet och har nu bestämt mig för beconfident! När jag har provat den och så kan jag göra en lite recension om den om ni vill.
 
bild från google!

23 JUNI 2012

Hej igår firade jag och Pontus midsommar hos familjen Lundin som Pontus familj känner. Vi åt gott och hade det super mysigt, dock kände jag mig väldigt trött och hostade hela tiden så det vart väldigt lugnt för mig. Idag har vi varit på umelagun med hans syskon Pernilla och Petter, jag solade och dom badade. Nu är jag och älsklingen hos mig och ska käka strax, hare gött!

KVÄLLEN INNAN MIDSOMMAR

Hej för ett tag sen var jag, pappa och Pontus och köpte middag och jordgubbar som vi ska äta ikväll. Nu är vi hemma iallafall och ska sätta på filmen Maria Wern och bara mysa med jordgubbar och så. Ha en bra kväll!

MIDSOMMARKLÄDERNA


21 JUNI 2012

Hej jag har precis varit ute på en prommis i det sköna vädret, jag gick förbi tegstunet och träffade Moa och Angelica ett tag och nu är jag hemma igen och funderar på vad jag ska göra nu. HÖRS!

21 JUNI 2012

Hej idag vaknade jag vid tio och gick upp och duschade och nu har jag precis kollat på förväxad som gick på tv medans jag åt lunch. Idag har jag ingenting planerat så jag får ta dagen som den kommer. 
 

CLOTHING


20 JUNI 2012

Hej idag har jag varit med Emilia och vi har bara tagit det lugnt hemma hos henne framför en film med godis. Sen vid fyra for jag med pappa,Eva,Karin och Pontus och kollade på ett hus på ön. Nu är jag hemma och kollar på film och har lagat lax till middag. Ha en bra kväll!

19 JUNI 2012

Tja! Igår kväll var jag med Emilia och vi gick bara till ica och köpte lite chips och satte oss på tc en stund och myste. Sen gick vi förbi en stund hos Anton för Emilia behövde gå på toa och sen kilade vi båda hem.
Idag har jag träffat Emilia igen på tegstunet, vi kollade på Angelica och Moa som håller i fotbollsskola för småungar och sen for vi och fikade lite. Vi snackade ett tag och sen for vi och åt pizza med Pontus. Kvällen har bestått av innebandymöte på gammlia och sen for jag hem, nu ska jag lägga mig och sova strax! Puss

18 JUNI 2012

Hej idag har jag och Gabbe bara tagit det lugnt i parken och solat. Jag har gått och blivit sjukt hes, det är jätte jobbigt att prata. Ikväll har jag inget planerat så vi får se vad som händer, hare bra!

DRAR MOT STAN


DOM SENASTE DAGARNA

Hej dom senaste dagarna har jag varit med Moa, solat, varit med Pontus, sett fotbolls em, blivit förkyld, träffat Lukas hos mormor och annars bara tagit det lugnt. Idag klev jag upp vid tio och gick och solade men det blåser så mycket och solen går i moln hela tiden så jag har gått in nu. Vi får se vad jag hittar på idag, hörs!

SVERIGE-ENGLAND

Pontus och jag är hemma hos mig och ska kolla på fotboll nu. Tidigare idag så har jag varit hos mormor och träffat Lill Lukas. Jag har även fått mig en jobbig förkylning men iaf, ha en bra helg!


DENNA SOLIGA DAG

Tjena, gårkvällen blev lugn efter att polisen kom dit vi var. Jag och Pontus for hem till mig då och la oss och sov. Idag har vi legat ute i solen med jordgubbar och grädde och nu ska vi dra oss till stan en snabbis och sen till han. Ikväll blir det grillning hos Pontus och sen drar jag mig mot min mor för att va där ett tag. Vi höres!

12 JUNI 2012

Hej såhär har min dag sett ut ungefär. Nu ska jag dra mig ut och träffa lite vänner, vi hörs imorgon med mer uppdatering! Puss

SPINDELPROBLEM


NY BIKINI

Beställde denna för flera veckor sedan och tänligen har den kommit!

9 JUNI 2012

Hej nu är jag hemma från farmor och farfar dit jag for efter teambuildingen. Teambuildingen var det jobbigaste jag gjort på länge, vi började med att åka bil till vindeln och sen fick vi nya kordinater och och ledde oss ut till abborträsk. Där lämnade vi bilarna och började traska långt, sen träffade vi på massa stationer på vägen som var roliga.

Vi var indelade i grupper på 4-5 pers och sen sov vi i ett stort tält tsm. Vi gick över en mil med tunga väskor och jag fick skavsår..jag sov inte mycket på natten heller så jag är helt jävla slut nu i både kroppen och bena värker. På alla staioner kunde vi vinna "pengar" som vi sen fick använda på en aktion som vi hade på fredags kvällen, min grupp "köpte" jordgubbar och bananer. Nu ska jag käka godis och se på greys, vi hörs imorgon!

8 JUNI 2012

Hej idag vaknade jag vid nio för att lägga mig ute och sola, men då visade det sig självklart att det inte var varmt. Så idag har jag bara legat i sängen och kollat på greys, nyss så käkade jag lunch och snart ska jag packa det sista inför vårann teambuilding som vi ska på idag. Jag kommer inte kunna uppdatera ikväll eller imorgon på dagen så vi hörs då jag är hemma! Ha en bra helg alla.

7 JUNI 2012

Hej nu har jag varit och tränat och sitter just nu och käkar godis. Imorgon klockan fyra ska jag iväg på teambuilding med innebandylaget, vi har bara fått en packlista och imorgon kommer vi att få kordinater att följa. Vi har ingen aning om vart vi ska någonstans, det blir spännande att se vart vi hamnar. Nu ska jag duscha och sen sova, hare!
Nytt!

7 JUNI 2012

Hej jag kom hem från stan för ett tag sen och just nu kollar jag på ett vampire diaries avsnitt som jag missat. Strax är det middag och sen klockan sju har jag träning. Vi hörees

7 JUNI 2012

Hej jag har precis käkat en rejäl frukost för att vara mig och nu ska jag dra mig in till stan för att träffa Gabriella.

6 JUNI 2012

Jag for ut en sväng till och övningskörde och då gick det så sjukt mycket bättre. Nu väntas sen middag och senare ikväll ska jag bara ligga framför en film men min älskade, är så sjukt trött.

BAKAT CHOKLADBOLLAR!

Efter att ha varit och övningskört första gången firar jag och Pontus med att baka chokladbollar, mums!

6 JUNI 2012

Hej jag vaknade för ett tag sen och ska snart gå upp och äta lunch. Idag ska jag och pappa nog fara och övningsköra för första gången...sjukt nevös. Jag känner hur dålig jag kommer att vara menmen wish me luck, vi hörs!

5 JUNI 2012

Hej idag har jag och Pontus varit på stan med hans mamma. När vi kom hem drog vi hem till mig och for med pappa och gjorde en egen sallad på ica. Nu är jag hemma från träning och ska ta mig något att käka och sen blir det en lugn kväll bara, vi får höras mer imorgon!

ÄNTLIGEN!

Nu har jag fått mig en ny kamera, nu kommer det nog upp mer bilder och så. Men nu ska jag dra iväg på innebandyträning med ett löppass efter, vi hörs senare!

3 JUNI 2012

Hej igår kväll umgicks jag med Maria hemma hos mig, vi kollade på film och käkade chips med dipp. Idag så ska jag fara iväg och sola och sen ikväll har jag träning. Har inget annat speciellt som är inplanerat men vi får höras!

Från balen 2011! Jag saknar värmen som var förra året denna tid, kan den komma???

BILDEN KOM UPP!

Bilden jag skickade in till VK kom upp, dom ringde och sa att dom skulle lägga upp den! Roligt;)

http://www.vk.se/643078/trad-knackte-lyktstolpe

2 JUNI 2012

Denna bild skickade jag precis in till VK, sjukt vad det har blåst idag!

Hej igår kväll åt jag middag på droskan med mitt innebandylag, vi alla käkade tacobuffé och drog sedan hem till Sandra och kollade på lets dance. Jag och Emilia drog efter en stund hem till henne och var med Nicke och Pontus. Idag har jag och Pontus bara varit hemma och tagit det lugnt! Ikväll ska jag träffa Emilia och Maria, puss!

1 JUNI 2012

Hej nu har jag sommarlov för att vi är lediga hela nästa vecka och idag. Det enda som är kvar är själva avslutningen som är 12 juni. Pontus är också ledig idag så vi är bara hemma och kollar på film och vi har bakat kladdkaka. Ikv har jag middag med laget på droskan, vi hörs!


RSS 2.0