31 mars

Nu blire bloggpaaaus ett tag! :) Hane några dagar framöver

29 mars

helo, linn ligger då i sängen med feber och kollar hockey,vi ska då snart gå upp och äta ngt, sen ska jag ta mig en dusch och lägga oss och sova.För linn blire att vara hemma imron och sjuka wiiiho jag ska typ skaffa en egen blogg,bland dom bättre på dehär(=! :D/ pontus
hittade ingen bild, tog den från gymmet igår..

Love

weheartit

29 mars

Hejhej just nu ligger jag hemma och är sjuk väldigt drygt. Kände redan igår min huvudvärk och hade ont i halsen. Sen på kvällen kände jag hur jag frös,sedan svettades jag. Har dock inte tagit tempern men jag vet att jag har feber,ligger här i sängen och svettas bort.. Nu har jag laddat hem massa tecknade filmer,good bye! :)


Grattis underbara vän!

Just ja! ETT STORT GRATTIS TILL MIN VÄN RONJA SOM FYLLER 16 ÅR IDAG! I LOVE U





28 mars

Hej nu är jag hemma efter innebandy träning med Pontus och massa gubbs. Eller kom hem för ett tag sen men har duschat och fikat lite. Nu ska jag och Pontus lägga oss i sängen och mysa tills big brother börjar sedan blir det natti. God natt! Dålig uppdatering idag men det ska bättras :)

Ska köpas in!


27 mars

Hello ligger nu i sängen med ont i halsen och kollar på bb. När jag duschade ikväll är det självklart att jag ska cutta mig på benet...endast för att jag är glad för att jag har köpt nya blad,ajaj! Pappa har iaf kommit hem med halstabletter det gillas,hoppas det blir bättre inatt. Nu ska jag fläta håret och se hur det ser ut imorgon, God natt :)

27 mars

Hej nu är jag tillbaka från Core-passet,det är riktigt jobbigt men så ska det vara.Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan kolla på big brother sedan blir det sängen. Imorgon drar jag hem direkt efter skolan sedan far jag och tränar innebandy med Pontus och massa han känner typ! Det blir nog kul,hörs puss! :)

27 mars

Hej nu har jag och Pontus tvättat klart,gud så duktiga vi har varit. Vi har även varit ute i mitt garage och kollat om mitt lås passar i skivan på moppen,och det gjorde det. Snart ska vi fara ut och äta och sen blir det gymmet.Hörs senare då :) puss!

Älsklingen nyss!

27 mars

Hej nu har jag och Pontus precis kommit från tvättstugan.Haha ojoj,när vi kom dit för att hänga upp tvätten står det en sur gubbe där och säger att vi har tagit hans tvätt tid,och opsi det hade vi också för vi hade glömt att man ska ställa fram klockan en timma! Men nu är vi tillbaka hemma igen och har inga planer för dagen,eller jag och Gabbe ska på core kl 18.00. Puss :)

26 mars

Hej Pontus kom till mig ikv gud så mysigt. Vi har inte gjort så mycket eller bara varit på statoil och köpt guanna bana drickan,muuuums! Nu ska vi lägga oss och kolla på The transporter 2,puss! :)

26 mars

Nu har jag laddat hem två filmer inför min kväll hemma med datorn, det blev due date & the transporter 2. Hoppas dom är bra helt enkelt,men nu ska jag nog äta något sen hörs vi när jag har ngt roligare att skriva,puss :)

26 mars

Hej nu är jag hemma från stan. Vi gjorde egentligen ingen där eller vi satt och snackade bara,men det är ju också skönt ibland. Ikväll är inget planerat,blir väl bara en hemma kväll själv med film och så. Ska nog även kanske börja på min redovisning av Lasermannen. Ska dra nu iaf, puss :)

26 mars

God dag, nu har jag precis lagat korv med bröd mums. Men självklart ska jag skära mig på pisnerkorvbuken...aj som bara den. När jag har ätit ska jag göra mig klar sedan dra mot stan med Gabriella.Hörs när jag kommer hem puss :)

26 mars

Hej jag vaknade precis och ska snart hoppa in i duschen. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra faktiskt,vi får se helt enkelt! Vi hörs senare puss :)
Nu lägger jag in alla bilder tjejer så får ni ta dom ni vill =)

26 mars

Hej Sandra drog just och jag sitter och lyssnar på Maddy jane,oj så bra hon är! Snart blir det sängen och tv tror jag för jag är hur trött som helst. Vi hörs imorgon med bilder sen middagen,god natt! :D

25 mars

Hej nu har jag och Sandra kommit hem till mig efter en mysig middag med brudarna. Det blev tacobuffé för min del,mke mumsigt. Nu ska jag och Sandra se vad vi kan hitta på! Ha en fortsatt trevlig fredag, puss :) Bilderna kommer imorgon flickor! :D
'

25 mars

Hej nu är jag och Linnéa hemma hos Sandra och kollar på när hon gör sig klar inför tjej kvällen på Droskan. Vi sitter här och taggar tacobuffé,ojojoj så gott! Vi hörs när jag kommer hem ikväll helt enkelt,puss :)

24 mars

Hej ligger i sängen nu och ser på big brother.Ska snart sova men måste vänta på att Gabriella ska skicka sitt fördjupningsarbete till mig så jag kan skriva ut det åt henne! Sen blir det sovdags.Imorgon ska jag på stan direkt efter skolan så vi hörs inte förens på kvällen, Så hörs då puss :)
Åh vad jag vill ha sommar...

24 mars

Hej Pontus kom ett tag men for nästan just.Själv sitter jag och klistar in bilder i en bok som vi ska ge till Gabriella imorgon. Klockan halv 6 ska jag,Gabbe,Ronja,Sofia,Alex,Linnea och Sandra fara och käka på droskan tillsammans.Det kommer bli en asm kväll,men nu ska jag hoppa in i duschen puss :D
Jag ska skärpa upp mig med bilder..:)

24 mars

Hej hemma från gymmet,vi gick på ett pass som heter Dance x-press det är hur roligt som helst. Fast dock hängde man inte riktigt med men det var kul ändå. Nu ska jag äta och sen kommer Pontus hit ett tag.Annars ikväll blir det att skriva klart min fördjupning,hörs puss :)
Mitt arbete är om denna man,vill säga Lasermannen!

24 mars

Hej,matchen igår gick ju åt helvete! Man blir så jävla förbannad..orkade inte uppdatera då. Men Pontus sov iaf hos mig. Men nu är jag Gabbe och vi ska dra på gymmet strax! Så vi hörs efter det puss :)

23 mars

Hej kom just hem från stan med Pontus,jag köpte en sak som Gabriella ska få på fredag då vi ska äta middag med massa fina flickor på droskan.Nu ska jag snart käka middag och sen ikväll har jag våran sista innebandy match för i år :( Men nu ska jag pysa,hane puss :)

22 mars

Hej blev ingen solning för pappa kom hem så sent.Men han bjöd iaf på kebabtallrik mums! Annars ikv har vi kollat på hockey.Men nu ska jag dra till Pontus och sova där så vi hörs imorgon när jag kommit hem från stan,puss :)

22 mars

Hello,idag slutade jag runt halv 3 och då drog jag och Pontus hem till mig och fikade.Nu ligger vi i min säng och myser och sedan ska jag dra och sola. Hörs efter det puss! :)

21 mars

Hej har ätit för ett litet tag sen och nu sitter jag och jobbar på min fördjupning om lasermannen.Det är så sjukt drygt så jag tror jag ger upp snart och fortsätter imorgon. Nu ska jag nog bara kika på ett O.C avsnitt och sedan ser jag om min älskling kommer senare ikväll,hoppas! Men nu äre O.C time,ppuss :)
Min sexy på skolan i fredags!

21 mars

Hej kom hem från skolan för ett tag sen och kollar på O.C.Ingen träning för min del idag eftersom jag inte har ngn skjuts..det sög verkligen.Sen måste jag fixa min fördjupning också..jätte drygt! Men nu ska jag fortsätta se på O.C! Puss :)
Jag,Emilia och Maria igår =)

20 mars

Hej jag och några från mitt lag drog på dalen-iksu matchen idag.Dalen vann med 3-1,wiiiho.Efter matchen drog jag Emilia och Maria på donken och köpte käk,sedan drog vi hem till Emilia och chillade! Nu är jag hemma och ser bb,hörs imorgon god natt! :)



20 mars

Hello,igår kom inget inlägg upp även fast jag hade skrivit ett,konstigt det låg i utkastet.Men iaf igår så var jag och Gabbe i obbola och såg en innebandy match.Sen for vi till holmsund där jag hade match med J18,vi vann med 8-6 tror jag.Sen efter matchen så for jag till nolia och kollade när Pontus dömde några matcher.Efter det drog vi hem till han och såg körslaget pch chillade.Idag så har jag haft match! Men nu ska jag käka,Hane puss! :)



18 mars

Hej matchen blev 5-0 till björklöven! Nu ikv har jag och Pontus kollat på big brother och ätit grönsaker med dipp,mke gött.Nu blire ett varmt bad och sedan sängen! Imorgon väntar en dag med Gabbe och match,vi hörs puss :)
En bild sen gympan i måndags =)

18 mars

Hej idag hade vi inga första lektioner för vi skulle på ett museum men jag sket i det och då började jag 13.25.Sen efter skolan drog jag på stan med Gabbe och Ronja och vi chillade bara.Eller jag köpte Gabbes present och Ronjas.Men nu är jag med Pontus och vi ska fara och kolla på hockey,hane bra :)

17 mars

Hej har precis duschat,träningen idag gick rätt okej faktiskt.Nu ska jag laga pannkaka och sen dra till Pontus tror jag.Heheh moa du hade rätt :D Iaf nu ska jag torka håret och så,vi hörs imorgon när jag kommit hem från stan,puss :)

17 mars

Hej nu har jag kommit hem från skolan och är med Gabbe.Nu ser vi film men ska snart ta oss något och äta sen klockan fem är det träning.Hörs efter den puss :)
För er som vill se hur klänningen såg ut på,nu ser ni =)

16 mars

Nu kommer min underbaraste Gabriella hit och det lutar mot en kväll med snack,tv och mys! Hörs senare ikväll :)

16 mars

Hej har precis kollat lite på O.C och pratat i telefon med min älskling som fortf är sjuk :( men nu ska jag ställa mig och göra mat,gud så duktig jag är! Sen ikväll kanske jag ska vara med Gabbe vi ser väl helt enkelt,men nu ska jag till köket puss! :)

I solariumet idag!


Outfit


16 mars

Hej nu är jag hemma.Efter skolan for jag och Ronja på stan en snabbis och kollade på present till Gabbe och sen åt vi en hamburgare på donken,sen satt vi och snacka med Alex och Sofia ett tag också sen for jag och solade.Men nu är jag hemma och ska ta mig något att äta! Hörs senare med en outfit puss :)

Gabriella är normal..

Satt och kollade på O.C sen skriver Gabriella till mig..ojojoj det var inte lugnt det hon skrev.Och anledningen till det,ännu roligare hahahahahah! :D Iaf jag ser nu O.C men snart är det big brother time och sedan time to bed,så god natt alla!
oj liten bild det blev,men ni ser ju hennes skrattattack!

Sommar kom!

Sitter och kollar på massvis med snygga kläder och blir på dåligt humör när man inte ha pengar..åh!
Men på fredag får jag pengar men ne då ska det gå till presenter till vänner som fyller år,men som tur var gillar jag att ge bort saker! Blir att köpa till Ronja och Gabbe på fredag så då är det gjort iallafall :) Men nu fortsätter plugget,puss! :) Ha en bra kväll!

Riktigt sur.....

Hello nu har jag kollat på O.C men även pluggat lite ekologi i biologi boken,men har dock redan glömt allt jag läste för 5 min sen.Nu är jag riktigt sur för mitt ljud funkar inte på datorn,åååååååh! :( :( Nu ska jag ta mig en skön dusch och lugna ner mig innan något går sönder! Puss

aaaarg tjej!


15 mars! Älsklingens födelsedag (L)

Hej kom precis hem från stan med Gabbe,har köpt två saker till Pontus och annars har vi kollat på en present åt Ronja som fyller år om ett tag.Skulle egentligen fara hem till Pontus efter skolan men han är så sjuk så det blev inget.Nu ska jag plugga biologi och äta något,men först lite O.C! Puss :)

Just ja,Grattis till min Pontus som är 16 år nu (L)


14 mars

Hej nu har jag pluggat klart,eller inte klart men iaf för ikväll.Nu kollar jag på O.C som det var ett tag sen jag kollade på.Snart ska jag fika något och sedan lägga mig och sova.Imorgon väntar skola och utvecklingssamtal och efter det fara hem till min älskling som fyller 16 år! Det som suger är att han är sjuk :( buhu...men vi hörs imorgon iaf puss! :)



14 mars

Hej kom hem från min innebandyträning för ett tag sen och nu sitter jag och läser mina omdömen eftersom jag har utvecklingssamtal imorgon,hade bytt tid med Sofia sa mamma och det sög för jag orkar inte ha det imrn hade hällre velat ha på fredag.Nu ska jag äta och duscha sedan plugga lite biologi! Så vi hörs puss! :)


Den är köpt från nelly.com,och det är klart jag kan visa upp hur den sitter det kommer om ngn dag ksk vi ser,håll koll! :)

Köpte i borlänge!

Köpte inge mke men två saker iallafall :) Men nu ska jag äta och sen kanske fara till Pontus och sova där inatt,men vi får se om jag orkar dra dit eller om jag fortsätter plugga på biologin! Om jag drar vi hörs vi imorgon gissar jag på puss! :)

Ny klännigen

Just ja har glömt att säga att min paket med min klänning har kommit! Den är hur söt som helst :D

13 mars

Hej nu är jag hemma från solningen och håller på med en teknikuppgift om glödlampan som ska vara klar tills på tisdag.Pappa är så snäll så han hjälper mig och då blir det nog bra! Sen ska jag nog ta fram biologi boken och plugga lite inför nationella som vi har på onsdag tror jag! Nu ska jag fortsätta,puss! :)


13 mars

Hello,igår kväll blev det en lugn kväll för mig och Pontus med melodifestivalen och spiderman som var på tv.Jag tycker helt rätt låt vann,eller jag skulle kunna tänka mig Danny också för hans låt var bättre faktiskt.Men abslout inget emot att Eric vann. Nyss så har jag ätit och nu ska jag fara iväg och sola en snabbis! Hörs när jag kommer hem igen,puss! :)

Riktiga snyggingar! ;)



12 mars

Hej nu har jag spelat match ätit och duschat.Matchen vart 4-4 otur vis..jävla domare säger jag bara,urs så less jag blev.Efter matchen for jag pappa och Pontus och köpte nachotallrik,så underbart gott.Nu ligger vi i sängen och tar det lugnt. Hörs senare puss!



12 mars

Hej nu har jag varit och spelat match mot dalens 96or,och vi vann med 8-0 väldigt skönt.Nu har jag ätit och ska vila tills klockan två då ska jag dra på match igen.Jag ska spela med D3 mot övik tror jag det var.Men nu ska jag vila,puss! :)

hahahaha kände för en snygg bild idag :D


11 mars

Hej jag och Pontus kom just hem till mig efter ha varit på bio och sett Black swan.Måste berätta att den var väldigt konstig och jag förstod inte allt,men ändå ganska bra.Jag började grina en gång för att jag blev rädd hihi. Annars idag har jag varit ute med Pernilla och Petter och gjort en snögubbe för första gången i år :D Sen har jag och Pontus sovit.Nu ska vi lägga oss för jag har match imorgon kl 10 sov gott! :)



10 mars

Nu pyser jag till Pontus vi hörs puss! :D

också lovar jag er roligare bilder,nu äre bara cam bilder hehe



10 mars

Hello,kom precis hem från träningen och ska beställa hem Pontus present nu.Sen blir det att duscha,äta sedan dra till älsko ikväll.Nu ligger jag med världens mag ont i sängen..helt sjukt! Hoppas det går över,hörs imrn eller ikväll puss! :)



10 mars

Hej nu idag har jag och Pontus legat och sett filmen som var riktigt bra.Annars bara chillat! Jag kan även passa på att berätta ngt väldigt jobbigt.Igår skulle jag fara och hämta ut min klänning från nelly som jag har beställt.Men nä har inte postsaken på ica stängt ner så man kan inte hämta saker där nu...vart är min klänning nu då?:( :( :(  Sur jag är.... menmen nu ska jag kolla vad Pontus har för sig,puss! :)




10 mars

Hej jag och Pontus vaknade för ett tag sen och nu ska vi lägga oss och titta på filmen The switch för vi såg den aldrig igår! Sen idag har jag träning klockan fem.Men hörs senare puss

En söt ren på stan för ngn dag sen :D


9 mars

Hello nu sitter jag och Pontus i min säng och softar.Ikväll har vi varit och köpt chips och laddat hem en film som heter The switch,den verkade rätt bra faktiskt. Jag kan lova att det är jag som är filmtittarn så om ni vill ha tips på en bra film så är det bara att hojta till! ;)  Men nu ska jag pysa,puss! :D



9 mars

Hej igår efter stan drog jag hem till Pontus och vi gjorde inte mycket som vanligt.Idag har jag inte gjort någonting alls,bara varit hemma hos mamma och chillat med mat och tv! Galet skönt det kan vara ibland.Nu har jag och pappa varit och ätit kebabtallrik på tegsgrillen och snart kommer min baby hit! Hörs

Bild sen igår!


8 mars

Hej jag har precis klivit ut ur duschen och ska torka håret.När jag är klar drar jag på stan med Ronja och Gabbe! Vi hörs när jag kommer hem puss!



8 mars

Hej inatt vaknade jag flera ggr för jag kände hur dåligt jag mådde och svettades jätte mke.Tillslut vid klockan fem vaknar jag och behöver spy...fyfan vad äckligt det var! Men efter jag hade spytt kändes allt bra och jag mår prima nu.Jag och Pontus somna om och vaknade vid kvart i tio.Nyss så drog han för han ska fara och åka skidor med sin lille bror,men jag orkade inte följa. För mig blir det en lugn dag,hörs puss!

Tog verkligen inga bilder i falun,jag glömde :(






7 mars

Hej vi kom hem igår vid fyra eller iallafall jag och Emilia eftersom vi åkte bil.Sjävla SM gick inge vidare även fast alla kämpade som bara den och vi spelade bra.Vi kom 8:a och det var lite otur för jag tycker vi lätt skulle kunna kommit 5:a eller ännu bättre om vi hade haft lite mer flyt.Men iaf,när vi kom hem igår for jag direkt till min älskling och vi myste hela kvällen! Nu är vi hemma hos mig efter en dag på stan.Jag köpte en t-shirt och en ögonbrynspenna. När vi var i borlänge köpte jag ett par solglasögon och en bikiniöverdel,ni får se bilder sen! Nu blire tv,puss!



4 mars

God morgon nu ska jag precis fara till bussen som står på musköten och dra mig mot falun på SMcup.Sen vill jag säga grattis till världens bästa Emilia som fylller år idag,GRATTIS! Stackare som måste åka buss 8timmar på sin födelsedag..Menmen,vi ska ju på cup! :) ha en bra helg alla :)





3 mars

Hej Pontus drog precis och jag gillar verkligen inte det.Även fast det bara är fredag,lördag och söndag kommer jag sakna han hur mycket som helst,det som är drygt.Men bara att tagga igång nu,är faktiskt lite nervös! Har iallafall packat klart allt och nu ska jag äta och kollar på big brother! Vi hörs kanske imorgon bitti annars på söndag kväll! Önska oss lycka till puss!

Kom igen nu flickor!!


3 mars

Hej efter skolan drog jag och Gabbe hem till mig och färgade mitt hår.Ingen skillnad bara ingen utväxt.Klockan fem for jag på träninig och vi körde på hårt och berättade hur vi skulle spela på SM imorgon.Nu är jag med Pontus och ska börja packa nu,vi hörs senare puss!

Bilder sen igår!






Dag 7- Ett underbart minne

Ett underbart minne


Ett oförglömligt minne måste vara Gothia helt klart.Jag ville hem så mycket och vara med Pontus men sen insåg jag faktiskt att det var kul att vara där och försökte ha så kul som möjligt och det gick rätt bra! När jag kom hem var jag lyckligare än någonsin när min älskling låg i min säng :)

2 mars

Hej äääntligen hemma från den dryga dagen som bestått av skidor,lagat mat och suttit och fryst.Det har långt ifrån varit roligt..har längtat hem så sjukt mycket.Nu är jag hemma och sitter och äter på ett maxmål,så sjukt gott! Nu ska jag snart gå och duscha sedan sova,vi hörs imorgon! Puss

Bilder kommer imrn!



2 mars

Hej för en gångs skull är jag uppe i tid och hinner blogga.Idag vid klockan halv två ska jag med min elevens val grupp fara ut och åka skidor och pimla..vi börjar halv två och slutar nio på kvällen! Och vi ska vara ute hela tiden,så sjukt tråkigt och drygt. Så det blir inge uppdatering idag eftersom jag är borta hela dagen.Hörs när jag kommer hem puss!



1 mars

Hej kvällen har bestått av roligheter med Gabbe t.ex att vi stod och dansade till Hanna Montana låtar,jag och Gabbe kan alltid ha så kul ihop.Men klockan 20.00 for jag vidare på innebandyträning.Vi körde på hårt i 1 och en halv timme och sedan lite prat om SM i Falun,vi far ju dit på fredag morgon! Bara att tagga igång.Men vi har dock fått oturen att möta förra årets vinnare i första matchen...dvs Täby ( Sthlm ). Men nu måste jag plugga och torka håret,hörs imorgon puss!



Dag 6- Min första kyss

Min första kyss

Min första puss var med en kille i klassen om heter Dennis,vi var tsm i typ trean-fyran.
Men min första riktigt kyss måste nog ha varit med en kille som heter Philip.Det var i sjuan och
vi var tsm och var med varann hemma hos han med våra två kompisar. Minns inte riktigt hur det var men
jag minns hur det pirrade i kroppen! :)

1 mars

Hej,efter skolan drog jag och Gabbe till stan för hon skulle beställa klipptid.Hon hade turen och fick klipptid redan imorgon.Sedan gick vi mot frasses och käkade.Vid halv fem kom pappa med peningan och köpte min blus till mig och en ny hårfärg,det var en syoss och brun som vanligt.Det ska bli spännande och testa på det nya märket,få se om det är lika bra som resten av produkterna.Nu är vi hemma hos mig och ska plugga! Hörs senare puss



Ny blus!


RSS 2.0