30 APRIL 2012

Hej jag och Pontus har nyss varit iväg och käkat en french på statiol och nu ska vi bara ta det lugnt. Ikväll ska jag fara och vara med vänner och grilla, det kommer nog att bli jätte roligt. Hoppas ni kommer ha en bra valborg.
Valborg 2011!

28 APRIL 2012

Hej ikväll har jag varit med Emilia och vi har snackat, ätit gotta och bara haft det gött. Strax ska jag hoppa i säng och imorgon får vi se vad som händer. Hoppas ni haft en bra kväll puss!

Till dig som undrade om shortsen- dom är köpta på the t-shirt store!

NEW


27 APRIL 2012

Hej sitter på engelskan och hade nyss book talk, det gick väl rätt bra. Idag slutade jag vid tre och då ska jag nog hem och sen ikväll har jag ingenting speciellt planerat, det blir väl att vara med Pontus. Vi hörs ikväll!
Gambild!

26 APRIL 2012


Två bilder sen tjejmiddagen på påsklovet.

Tjena idag har jag haft nationella och sen slutade jag. Då drog jag, Pontus och Jonas in till stan och jag köpte mig ett par shorts och färgade ögonfransarna på Wilmas. Nu är jag hemma och snart är det middag, ikväll blir det nog träning. Höress!

23 APRIL 2012


Hej nu är jag tillbaka med uppdateringen. I helgen har jag och Pontus bara varit hemma hos han och tagit det lugnt och sen igår var vi ute och sprang. Idag så slutar jag fyra och då ska jag hem och sen så ska vi fara och kolla på ett hus och efter det ska jag fara och träna. Vi hörs senare idag!

WEHEARTIT


20 APRIL 2012

Hej jag har lunchrast just nu och det har varit både snitt bjudning, tårt bjudning och godis regn här på skolan för att det är invigning av bibblan. Självklart missar jag allt det goda för att jag sitter på ett annat ställe på skolan..buhu. Efter skolan ska jag iallafall hem och sen ikväll ska jag nog vara med Pontus. Vi hörs!

NEW STUFFS


19 APRIL 2012

Hej efter skolan drog jag på stan en snabbis och köpte nya skor. Sista lektionen vart inställd så vi slutade halv ett, skönt som tusan. Nu är jag hemma och ska lägga mig och kolla på greys anatomy! Vi hörs senare idag byee.
Just nu!

19 APRIL 2012

Oj vad jag längtar tills sommaren!

Hej jag sitter nu på livsnäringen och skriver en egen meny till en egen restaraurang, väldigt jobbigt. Idag slutar jag kring halv 2 och då ska jag en snabbis in till stan och köpa nya skor och sen ska jag hem och ta det lugnt. Ikväll får jag se om det blir träning eller inte, men vi hörs sen!

18 APRIL 2012

Hej idag har vi bara varit på studiebesök så vi slutade innan tolv. Nu är jag hemma och ligger och kollar på greys anatomy. Hare bra vi hörs!

17 APRIL 2012







Alla bilder från påskhelgen då vi va i min stuga.

Hej nu kör jag på en uppdatering nu och ska försöka så gott jag kan. På lovet gjorde jag inte så mycket mer än att vara i stugan med Pontus och pappa, kollat innebandy på gammlia och haft tjejmiddag. Nu har skolan börjat vilket är sjukt drygt men snart är det sommarlov, läängtar. Igår så for jag och Pontus på kuddträning med hans syrras lag och det var sjukt jobbigt, har träningsvärk idag men det är skönt! Ikväll ska jag fara och träna och sen ska jag kolla hockey, ha de bra!

11 april 2012

Tjena jag och Pontus har bara haft det bra i min stuga, vi kom hem i måndags. Sen dess har jag varit med mimmi och maria, klippt mig, bokat tid för ögonfrans färgning, shoppat ett par shorts osv. Ikväll var jag på dalens match med Mimmi och Malin de var trevligt. Imorgon väntas innebandy tittande med Janna,Vendela och Emelie. Bilder kommer från stugan sen i veckan.

I STUGAN

Hej jag och Pontus har precis klivit upp och ska snart käka. Idag ska vi ut på skotertur och grilla tror jag. Ha en bra dag alla!


DRAR TILL STUGAN

God morgon jag vaknade för ett tag sen och har tagit en dusch. Om en stund drar jag, pappa och Pontus upp till stugan och kör skoter tills på måndag. Glad påsk alla!


THE VOW


1 april 2012


Tjena för ett tag sen var jag och pappa och köpte pizza och nyss så åt vi det. Nu ska jag sätta mig framför tvn och vänta på att bb ska börja, vi hörs imorgon!

1 april 2012

Hej idag har jag bara legat i sängen hela dagen med en godispåse och greys anatomy. Snart kommer pappa hem och då blir det käk och sen ikväll får vi se vad jag gör, klockan nio är det iaf bb. Amandus ska va kvar!!
Och vart fan kom den snön ifrån? jag vill ju ha vååår nu.

1 april 2012

Hej fredags var jag i skeå hela kvällen och lirade dm final och vi vann med 3-0 härligt. När vi kom hem vid halv 1 på natten gick jag och Janna hem till henne och sov. Idag har vi tagit det lugnt och sen på kvällen har jag varit och fikat med Janna, Vendela, Emelie och Frida och sen så slutade vi kvällen med att gå på bio och se safe house. En mycket trevligt helg.


RSS 2.0