30 november

Hej jag kom hem från stan för en stund sen och just nu sitter jag och äter middag. Klockan sju har jag match i innebandy och efter den blir det att fara hem,duscha och sen sova men just nu: 90210! Hörs

muums


30 november

Hej jag vaknade för ett tag sen och ska upp och göra lite lunch snart. Sen idag blir det att fara på stan med Gabbe och sen ikväll har jag träningsmatch, hörs!

Sommar 2011 del 1!


29 november


Bilder från balen!
Hej nu är jag hemma från Petra igen och ska sätta på ett 90210 avsnitt. Imorgon ska jag bara vila tills Gabbe slutar, då drar vi in till stan och kollar på julklappar. Vi hörs imorgon puss!

29 november

Ändrade planer ikväll, det blir att fara och vara med min underbara vän Petra. Det blir nog en kväll med prat,mys och gotta. Hoppas ni andra också kommer ha en asm kväll!

29 november


Bilder sen i söndag!
Hej nu är jag hemma från skolan och är helt slut i hela kroppen, jag kan lova att det tar på att stå upp nästan en hel dag i stress.. men jag överlever. Nu ska jag nog lägga mig i sängen och ta det lugnt en stund och sen ikväll ska jag också bara ta det lugnt och sova. Imorgon är jag ledig sjuukt skönt. Haree!


28 november

Hej ungefär såhär såg förra veckan ut, från måndag till lördag. Nu är jag iallafall hemma och har precis duschat, snart ska jag laga lite middag med Pontus som är här. Annars ikväll händer inte mycket förutom att fara och kika på min innebandy träning. Men vi hörs pösss

28 november


Hej nu sitter jag på skolan och ska ha kök snart. Efter skolan ska jag hem och chilla sen ikväll har jag träning men ska nog inte vara med för jag har gått och blivit förkyld. Nu är jag tillbaka med uppdatering som vanligt!

27 november

Hej igår kväll drog jag och Maria till Alex där det var massa men det var rätt lame så vi for hem vid halv två kanske. Idag är jag hos Fanni och Karin på adventsfika och sen ikväll ska jag vara med Gabriella! Vi hörs sen ikväll för då kommer jag till pappa, hare!

Maria är en väldigt ruli tjej/linn

Hej, just nu är jag hos Maria och har varit här ikväll. Vi har typ käkat, sett film osv. standarD

Dag fem: Sex kvinnor du tycker är väldigt snygga.


Jofama by kenza

Jag skulle inte tacka nej till dom 3 där jackorna från Kenzas kollektion och dom här super snygga shortsen!

25 november


Gammal bild på mina favvisar!
Hej just nu sitter jag utanför engelskan och tränar på min redovisning som jag och några ska ha om Miami senare. Efter skolan ska jag dra hem och vila ett tag och sen ser vi vad jag gör ikväll, inget är riktigt bestämt än! Men ni andra få ha en asm helg!

Dag fyra: En bild på mig och min bästavän


Dag tre: Åtta sätt att vinna ditt hjärta

* Va snäll!
* Va omtänksam!
* Ha super fina ögon!
* Ett vackert leende!
* Fin personlighet!
* Säga fina saker till mig är aldrig fel!
* Ha bra humor, vill inte ha en torrboll!
* Visa på ngt sätt att du verkligen tycker om mig!

24 november

Hej nu sitter jag på skolan med Emma och Elin, vi väntar på att svenskan ska börja. Efter skolan ska jag hem och sen ikväll ska jag och Pontus till Moa och då ska hon klippa Pontus, men vi hörs när jag kan!

22 november

Gambild!
Hej nu har jag kommit till skolan och ska snart gå och byta om för vi har kök hela dagen och ska laga mat. Efter skolan ska jag dra hem och sova tror jag för jag är så jävla trött. Vi hörs när jag kan peace

Dagens inköp!


21 november

Hej nu sitter jag och lyssnar på Rihannas nya album och det är ju grymt. Klockan halv nio börjar min innebandyträning så jag åker vid åtta. Efter träningen drar jag till mamma och är där i veckan, men det kommer upp lite tidinställda i veckan och sen uppdaterar jag på skolan! Annars får ni ha en bra vecka puss!

Dag två: Nio saker om dig själv.

* Jag är höjdrädd
* Jag har gått i basket och simning
* Jag blir jätte lätt irriterad

* Jag har bott i holmsund
* Jag är blond egentligen
* Jag hatar att åka karuseller
* Jag har haft en hel vit katt, saknar dig:(:(
* Jag älskar godis och chips, det är min drog!
* Hatar fötter, jag tycker dom är så äckliga


'

21 november

Hej nu är jag hemma från skolan och är med Pontus. Ikväll har jag träning och annars idag händer ingenting så vi hörs!

21 november

'
En bild från restaurang östras blogg på Elin och mig!
Nu är jag i skolan och har svenska, idag slutar vi fyra och då ska jag bara hem och chilla. Efter träningen drar jag till mamma så vi hörs så mycket jag kan i veckan.

Dag ett: Tio saker du vill göra innan du dör.


* Hoppa fallskärm
* Skaffa hund
* Träffa en kändis
* Gifta mig
* Åka till usa
* Blir rik
* Få barn
* Fara på en lyxkryssning
* Fara på en riktigt stor konsert
* Äga en riktigt fet bil

20 november

Denna fina låt sitter jag och lyssnar på just nu. Idag har jag städat hela dagen och nu ska jag snart plugga lite för Pontus drog precis på träning. När han kommer tillbaka ska vi dra till han och sova där! Hare

Jag kör en sånhär nu!

Dag ett: Tio saker du vill göra innan du dör.
Dag två: Nio saker om dig själv.
Dag tre: Åtta sätt att vinna ditt hjärta.
Dag fyra: En bild på mig och min bästavän
Dag fem: Sex kvinnor du tycker är väldigt snygga.
Dag sex: Fem saker du gillar att göra.
Dag sju: Fyra saker du tycker är tändande.
Dag åtta: Åtta saker du inte klarar dig utan.
Dag nio: Två favoritlåtar.
Dag tio: förra året

1 år och 11 månader

Du och jag!

20 november


Hej! Igår kväll kom Gabriella och gjorde mig och Pontus sällskap. Vi satt bara framför tvn med massa godis och sånt och tog det lugnt. Nu idag har farmor kommit för för att hjälpa till att städa lite så det blir mysigt att få träffa henne, det var länge sen. Men nu ska jag käka lunch, hörs!

19 november


Hej nu har vi käkat pizza och sitter i vardagsrummet och kollar tv. Senare ikväll ska vi nog bara se film och käka gotta,hare!

19 november

Koncentrerad kille i att spela wordfeud!
Dagen idag för mig och Pontus har bestått av att ligga i sängen och göra ingenting och ikväll lär det bli ngt liknande om vi inte hittar på något, ha det bra!

19 november


Hej igår kväll drog vi ju till ersboda och va med några och bara tog det lugnt,alla var sjukt trötta så vi fick skjuts hem vid halv ett och då gick vi och la oss. Idag är inget planerat så vi får se vad jag och min älskling hittar på, men nu ska jag ta en dusch hörs!

18 november

Hej idag har jag kollat på 90210, varit och handlat med pappa och Pontus, lagat tacos,ätit och nu sitter jag och kollar på vampire diaries. När det är slut ska jag och Pontus dra till ersboda och vara med några så vi hörs när jag kommit hem!

Vadå svart?


18 november

Då var jag hemma från skolan sen ett tag tillbaka och ska se lite 90210 nu,hörs!

18 novemeber

Hej nu sitter jag på svenskan och jobbar om teatern på antikens greklands tid,oj så tråkigt. Vårann engelska är inställd så vi slutar efter den här lektionen så då tar jag bussen hem. Vi hörs när jag kommer hem!

17 november

Tagga vampire diaries kl 19.00 på 6:an imorgon!
Hej just nu sitter jag hemma hos Pontus och ser hockey men snart ska jag nog gå ner till hans rum och sova, vi hörs imorgon!

17 november

Hej nu har jag gymmat,ätit och duschat och ska dra mig mot Pontus. Vi hörs nog senare ikväll eller imorgon ha en bra kväll alla!

Denna blir det!

Det här blir min nyårsklänning så länge sen finns i min storlek!

17 november


Hej nu är jag hemma, efter skolan drog jag och Elin till frasses och åt och sen tog vi bussen hem. Just nu ligger jag i sängen och ska kolla på 90210 och sen klockan fem blir det gym med Gabriella vi hörs!

17 november

Hej nu sitter jag på engelskan och vi ska göra en redovisning om Miami. Efter denna lekion har vi lunch och sen svenska! Vi hörs när jag kommit hem!

16 november

Hej nu är jag hemma från en jobbig innebandy träning och ska fika och sen lägga mig och sova. Vi hörs mer imorgon godnatt!

16 november


Hej alla, jag har inte haft någon ork till att uppdatera något dom senaste dagarna men nu är jag tillbaka. Idag har jag varit ledig för att vi ska på branschbesök och det betyder att vi ska fara och besöka en restaurang och ställa några frågor. Vi är lediga 3 onsdagar nu så jag gör mitt branschbesök någon annan dag så min dag idag har bestått av 90210 tittande och legat och ätit i sängen!

13 november

Hej igår kom vi hem från uppsala vid 3 på natten och idag har jag varit med Pontus men han drog precis hem så jag ska lägga mig och kolla på 90210 vi hörs imorgon!

12 november


Bjuder på en dagisbild!
Hej buss resan till Uppsala gick bara fint igår förutom att det vart något stopp på vägen så vi stod still i 15 min, det var drygt när man var så trött och bara ville komma fram. Igår kväll kom vi fram vid tolv någon gång och då gick alla bara och la sig på sina hotellrum. Nu har vi varit och ätit frukost och ska ta en powernap och sen kvart över 12 åker vi till matchen, ha det bra och wish us luck!

11 november


Bild brist
Hej nu är jag hemma och har precis duschat för att jag hade så äckligt hår. Nu ska jag packa väskan och sen blir det att dra till musköten där bussen går ifrån, vi hörs väl på söndag när jag kommer hem eller kanske på vägen dit. Ha en bra helg alla!

hahah


11 november

Hej nu sitter jag på svenskan och vi pratar om antikens grekland, sjukt tråkigt. Efter skolan måste jag skynda mig hem för klockan 15.00 åker jag till uppsala med div1 och spelar match men vi hörs när jag kommer hem!

Tagga den 18 novemver!!

Vampire Diaries på tv igen den 18 november, knappast otaggad tjej!

10 november

Hej ikväll har jag varit med Pontus och vi har bara legat i sängen och kollat på filmen whats happend in vegas. Snart ska vi dra hem till han och sova där. Vi hörs, later!

<3


Nyårs klänningen!

Jag har som ni ser börjat kolla på nyårs klänningar men som vanligt är det så svårt att välja. Jag tror dock att det kommer bli den 3dje, jag vill ha det fint men enkelt!

Fråga!

undrare om 8 november:
vart är de där?

Svar: Om du nu undrade vart vi va i lördags så var vi i hörnefors?:)



10 november


Några mobilbilder som jag inte lagt in!

Hej nu är jag hemma från skolan och är jätte trött, jag kan inte förstå hur med tanke på att jag sov 10 timmar inatt? Men iallafall idag har vi bara haft två lektioner vilket var skönt, nu är jag hemma och ska bara ta det lungt hela dagen och kvällen. Vi hörs senare idag!

10 november

Hej nu har jag kommit till skolan och ska ha engelska just nu. Efter engelskan har vi lunch och sen svenska och då slutar vi. Vi hörs när jag kommer hem senare, ha det bra!

9 november


Gammal bild!

Hej idag blev det dålig uppdatering menmen. Nu är jag hemma från hockeymatchen och har hunnit duscha, snart ska jag fika och sen blir det att gå och lägga sig med Pontus god natt!

9 november

Hej nu har jag sovit ett tag och Pontus har även kommit så nu ska vi laga middag. Efter middagen har jag träning och sen blire att fara och se hockey, vi hörs senare ikväll!

9 november


Sorry för cam bilder just nu..

Hej nu är jag hemma från skolan och håller på att laga lunch för att på skolan fick vi göra våfflor och jag hatar det så jag är riktigt hungrig. Sen ikväll har jag träning och efter den ska jag nog direkt dra till ishallen och kolla på hockey men vi får höras senare!

8 november

Hej nu är jag hemma från hockeyn och ska fika och sen blir det sängen på direkten för jag har varit så sjukt trött idag, vi hörs imorgon puss!

Fråga!

hejhej:) om New in!:
vart är skorna och byxorna köpta och vad kostade dem?:)


Svar: Skorna beställde jag från Scoretts hemsida och kostade 899 kr. Byxorna är från monki och kostade 250 kr.

8 november


Hej nu har jag och Pontus precis ätit och ska strax dra oss mot ishallen för att kolla på j20 landslaget som har match här, vi hörs senare ikväll puss!

8 november


Hej sorry att jag inte har uppdaterat men jag har inte orkat. Igår var jag med Maria, färgade håret och tränade innebandy och idag har jag inte gjort mycket alls bara tagit det lugnt efter skolan. Ikväll ska jag och Pontus fara och kolla på någon hockey match på ishallen och annars ingenting ha det bra!

my love

Det finns inga ord! (L)

6 november

Hej nu har jag precis kollat klart på filmen he`s just not that into you och ska sätta mig i soffan och kika på EMA galan som är på mtv nu. Imorgon är det skola vilket är sjukt otaggat men efter ska jag iaf till Maria och hon ska färga mitt hår men vi hörs imorgon puss!

New in!


6 november


Bilder sen igår och fler kommer senare!

Hej nu har jag äntligen tid att uppdatera. Går kvällen blev helt klart lyckad så det vart mycket kul och sen idag har jag bara lirat innebandy match. Snart ska jag hoppa in i duschen och resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och lägga mig i tid, hörs senare puss!

5 november

Hej nu är jag hos Petra och har precis fixat mig klart, nu ska vi ut på festligheter så vi hörs mer imorgon! Puss

5 november


Hej jag klev upp för ett tag sen och ska gå och äta något. Klockan ett börjar våran match mot västerslätt så nu hoppas vi på vinst, vi hörs när jag kommit hem puss!

4 november


Hej nu har jag och Pontus kikat på idol och jag tycker det var helt rätt person som åkte ut. Nu ska vi nog fika litegrann och sen lägga oss och sova. Imorgon har jag innebandymatch och det är samling 12 så jag måste ju upp innan elva och sen på kvällen blire partyy. Vi hörs imorgon puss!

4 november

Min babe kom för ett tag sen så vi ska nog bara ta det lugnt framför tvn ikväll, ni andra får ha en bra fredagskväll puss!

Denna låt gör mig glad åhh


4 november

Hej igår på dagen var jag på stan med Maria och sen på kvällen va jag med henne och Mimmi. Idag har jag och Maria varit och handlat på kvantum och sen vid fyra kom pappa och hämtade mig. Då for vi på ok och hämtade ut mitt paket med skorna jag hade beställt förra veckan, efter det for vi och handlade mat. Nu är jag hemma och chillar bara, hörs sen puss!

3 november

Hej idag tar jag en liten bloggpaus för jag ska på stan med Maria och sen följa med henne hem. Så vi hörs inatt eller imorgon kanske puss!

2 november


Hej sorry för dålig uppdatering idag men jag har inte orkat. Vid halv fyra var jag på stan idag för att möta upp Amanda och Petra för lite käk inne på tre kronor. Efter det drog vi hem till mig och gjorde inget och sen for vi på min match. Matchen vann vi mot guif med 5-0 så det var riktigt skönt. Snart ska jag hoppa in i duschen och sen resten av kvällen ska jag bara mysa med min älskling som kommer, ha det bra puss!

2 november


Bilder sen igår!

Hej nu har jag vaknat och ska upp och käka lunch. Idag ska jag vara med Amanda och Petra som kommer till stan efter tre någon gång och då ska vi käka på stan och sen drar vi nog hem till mig och sen ikväll har jag innebandy match med div1. Men vi hörs senare för jag ska äta nu, puss!

1 november

Nu pyser jag strax iväg till Elin för en mysig tjej middag, vi hörs när jag kommer hem puss!
Grattis i efterskott gumman(L)


Fråga!

Jag fick en fråga om vart vi var på halloween.

Svar: Vi var i kassjöbackens skidstuga och det var ganska stort där vilket var skönt.


1 november

Hej nu är jag hemma hos pappa igen efter att ha sovit hos mamma inatt. Idag ska jag bara ta det lugnt men ikväll ska jag fara till Elin och där blir det middag för att hon fyllde år igår, så det blir nog jätte trevligt. Nu ska jag lägga mig i sängen och se på tv så vi hörs sen puss!

RSS 2.0