MATCH TIME

Hej jag vaknade för ett tag sen och har precis käkat. Kl två har jag samling till match, vi hörs!


HEMMA FRÅN GYMMET

Hej igår så var jag hos farmor och farfar och sen så kom Elin till mig och vi hade en myskväll framför x-factor. Idag var vi lediga från skolan så jag har bara legat hemma och kollat på en ny serie som heter true blood. Halv 5 drog jag på gymmet och nu är jag hemma igen. Klockan halv 9 har jag innebandy så vi hörs!

16 SEPTEMBER 2012

Bild sen innan matchen i torsdags.
Tjena, igår så for jag till mamma på dagen och fikade och annars gjorde jag ingenting. Vid sju kom älsklings Janna till mig och vi fixade oss. Vid nio drog vi ut till golfbyn där vi var förra helgen och festade så det vart en ganska lyckad födelsedag ändå! 

IT`S MY BIRTHDAY TODAY


Bilder från igår när några tjejer kom och käkade tacos hemma hos mig, jätte mysig kväll!

MIDDAG MED FAVVOTJEJER IKVÄLL


NOTHING WORTH HAVING COMES EASY


BILDER FRÅN HELGEN


Hej i fredags umgicks jag med Pontus och Emilia hemma hos Emilia, vi tog det bara lugnt framför tvn och datorn. Igårkväll så drog jag och Janna iväg på stugfest i golfbyn vilket var väldigt trevligt. Idag har jag hängt med Janna en stund och nu är jag hemma och pluggar litegrann innan X-factor börjar. 

WEHEARTIT




Källa: weheartit.com

INNEBANDY SNART

Hej idag var sista lektionen idrott och då skulle man springa 3,7 km men jag och Elin tog och en skön pw istället eftersom jag har varit förkyld. Efter skolan drog jag hem och har bara legat i sängen och kollat på film sen dess. Klockan åtta väntas innebandyträning vilket ska bli skönt, vi hörs! 

HOME FROM THE GYM

Hemma nu och har precis käkat middag. Vid åtta har jag innebandy träning men ska inte vara med pga halsont men jag ska dit och kika iallafall. Tills dess ska jag bara kolla tv och bloggar,bye!
Bildcollage från prag med mina mobilbilder som jag tog.

SNART GYM

Chillar i sängen men ska dra mig mot gymmet snart, men först en nap!


VAR HEMMA FRÅN SKOLAN IDAG

Här har jag legat nästan orörd idag..

Idag har jag varit hemma från skolan för att jag var så himla förkyld igår. Jag drog på gymmet vid sju även fast jag fortf är förkyld men jag orkar inte bara ligga hemma och jäsa..Nu ska jag dra till Pontus och sova där och imorgon väntas skola. 

RSS 2.0