29 september


Jag och Elin igår!
Hej det blev en kort bloggpaus för att jag känner verkligen att jag måste..när jag har tråkigt måste jag blogga och nu har jag tråkigt. Jag och Elin sitter i caféterian och väntar på att svenskan ska börja och efter den slutar vi. När jag kommer hem blir det nog bara att kolla på Pretty little liars och kanske ta en powernap, men vi hörs efter skolanpuss!

27 september

Jag ska ta en liten bloggpaus för att jag inte har något att blogga om just nu, vi hörs på några dagar!

26 september


Hej idag fick vi sluta klockan två ungefär,fett skönt att slippa sluta fyra. Ända sen jag kom hem har jag legat och kollat på Pretty little liares och ätit ostkrokar vilket är jätte skönt. Sen idag ska jag vara duktig och laga middag och sen klockan nio ikväll har jag innebandyträning. Hörs puss!

26 september


Hej just nu sitter jag i caféterian med Elin och bara snackar litegrann. Klockan ett börjar våran sista lektion som är hygien och då ska vi typ grava lax tror jag och då slutar vi fyra,sjuuukt drygt men vi brukar få sluta tidigare. Vi hörs när jag kommit hem puss!

Nytt sen i fredags!


25 septemeber


Två bilder sen idag!
Hej ikväll kom Pontus förbi en snabbis men jag umgicks inte med han så mycket för att jag var så fast i Pretty little liars. Nu ska jag gå och borsta tänderna sen bara se tv och somna, jag känner att jag verkligen behöver sova ut inatt så det blir en tidig kväll. Vi hörs imorgon puss!

25 septemeber


Fler bilder sen i fredags!

Hej matchen i övik idag förlorade vi tyvärr. Vi kom hem vid fem och sen dess har jag bara legat och kollat på Pretty little liares,sjukt bra serie. Snart ska jag duscha ( fräsch som jag är har jag inte gjort det än ) och sen resten av kvällen lär jag nog bara ta det lugnt hemma. Hörs sen puss!

25 septemeber


Bild sen igår!
Hej ikväll har jag och Pontus bara kollat på tv och ätit chips med dipp, så man kan säga att det har varit en väldigt lugn och skön kväll. Nu ligger vi i sängen och ska sova för att imorgon ska jag upp åtta, 9 går bussen till övik för att jag har match där. Vi hörs imorgon efter matchen puss!

24 september


Hej idag så for Pontus och köpte gomat till oss,sjukt gott måste jag säga. Nu ligger vi bara i sängen och kollar på tv och funderar på vad vi ska göra idag. Vi hörs senare idag, puss!

24 september


Hej igår kväll drog jag och Gabbe på fest på teg hos Sofias kille och det vart väl helt okej kul förutom att alla var tvungen att dra innan tolv. Då drog jag,Pontus,Fredde och Gabbe hem till mig men jag råkade somna,ops. Idag mår jag inte jätte bra så ska bara ta det lugnt idag med min älskling. Ha en bra dag puss :)

23 september



Hej efter skolan drog jag in till stan med Gabriella och jag köpte ett nytt puder och en stickad tröja. Nu är jag hemma hos Gabbe med henne och ska äta här och sen ikväll blir det utgång,tagga!! Men vi hörs senare puss!


23 september

'Snygg gammal bild på mig och Gabbe!

Hej just nu sitter jag i bibblan med Cajsa och Lina och vi sitter bara och chillar med datorerna. Fem över har vi engelska och efter det har vi prov i näringlära,hoppas det går bra. Efter skolan ska jag fara på stan med Gabriella och kika runt lite. Vi hörs senare idag, puss!

22 september



Hej ikväll har jag tränat fotboll ovh duschat, men just nu håller jag på att plugga till mig prov som jag har imorgon. Jag hoppas verkligen att det går bra. När jag har pluggat klart ska jag fara till Pontus och sova hos han och sen imorgon är det skola och efter skolan tror jag det blir stan. På kvällen kanske det blir utgång men vi får se, vi hörs imorgon puss!


22 september


Ny halsduk,köpte den igår!

Hej nu har Pontus kommit till mig och vi ska lägga oss och se en film. Sen efter middagen blir det plugg också får jag se om jag orkar träna fotboll när det regnar. Ha det bra,puss :)

Kapten röd


22 september


Just nu..nyvaken!

Hej igår hade jag inte tid att uppdatera men idag har jag. Imorse när jag vaknade hörde jag spöregn så då antog jag att vårann frilufsdag var inställd så jag somnade bara om och vaknade nyss. Nu ska jag upp och äta det jag egentligen skulle äta på frilufsdagen så vi hörs sen puss!


21 september




Jag och Pontus chilla lite igår ;)

Hej idag på skolan har vi inte gjort mycket alls,eller gjort pastasallad och ätit typ. Efter skolan for jag till stan och mötte Gabriella och då gick vi och satte oss på donken. Sen halv 4 gick jag och tog hål i naveln på nail zone så nu är det gjort. Efter det mötte jag Pontus och nu är vi två hemma hos mig och jag ska plugga lite och sen blir det middag. Klockan halv åtta har jag träning tror jag! Men vi hörs puss :) 


20 september


Hej just nu sitter jag och Pontus i min säng och kollar på idol. Klockan halv 9 ska jag fara på innebandyträning och efter det blir det att duscha och sen sova. Vi hörs efter träningen eller imorgon,puss :)


20 september


Hej nu är jag hemma från en snabbis på stan, jag skulle köpa nytt puder men det var slut ska dit och kolla imorgon. Efter jag hade kollat på pudret gick jag till donken och mötte Pontus, vi åt lite där och pratade. Nu ska vi dra till min mamma och hjälpa henne med hennes nya tv. Ha det bra puss :)

20 september





1 år och 9 månader idag med världens finaste! Jag älskar dig gubben <3


20 september

Hej idag har jag stannat hemma från skolan för jag kände huvudvärk imorse och var bara less så då blev det en dag hemma. Jag vaknade precis och kollar på tv men strax ska jag upp och äta något,efter jag har ätit ska jag plugga lite för det kan jag behöva och nu när jag ändå är hemma är det lika bra. Men vi hörs sen puss :)

19 september



Bild sen skolavslutningen!

Hej nu är jag hemma från min träning och har duschat. Strax ska jag hopppa i säng men innan det ska jag ta mig något att fika. Imorgon efter skolan ska jag dra ner på stan och köpa nytt puder och sen fara förbi mamma och hjälpa henne med hennes nya tv, eller måste be Pontus komma och hjälpa oss att installera kanaler osv! Men vi hörs mer imorgon,god natt puss :)

19 september



Hej just nu ligger jag i sängen och försöker plugga men det går inte så bra för att jag inte orkar. Klockan halv nio har jag innebandy träning och efter den blir det dusch och sen säng. Men nu ska jag försöka fortsätta att plugga, ha det bra puss :)

Nya!






19 september

Bilder sen igår!

Hej nu är jag hemma från skolan och njuter av det. När jag kom hem kände jag godissug som tusan och som tur var ligger den en godis påse och en japp på mitt skrivbord,älska livet just nu. Strax ska jag lägga mig i sängen och plugga lite och bara ta det lugnt och sen blir det middag. Vi hörs sen puss :)

19 september

Hej det blev ingen uppdatering igår för att jag for till Pontus direkt efter jag hade varit med Gabriella på waynes. Vi fikade gott,snackade och jag pluggade även så det vart mysigt. Just nu sitter jag på engelskan och håller på att skriva en dagbok. Ni får ha en bra dag,puss :)

18 september

Min babe idag!
Hej nu kommer pappa snart hem med lilla skrällen åt mig och Pontus,oj så underbart gott. Sen ikväll ska jag och Gabriella fara till waynes och ta en fika också ska jag plugga litegrann där så jag tar med mig datorn. Vi hörs senare ikväll, puss :)

Du e la go


18 september

Hej igår for jag och Pontus hem till Jonas och Gabriell och va med dom. Vi såg film och åt godis sånt,väldigt mysigt men jag var riktigt trött så vi for hem efter tolv någon gång. Nu ska jag och Pontus upp och äta lunch och sen idag ska vi inte göra mycket,eller ikväll ska jag plugga men inget annat. Hörs senare puss :)

17 september

Bilder sen igår!
Hej nu är jag hemma efter en hel dag med innebandy på gamlia. Första matchen vann vi mot guif,tyckte dock att det borde ha blivit mer mål för oss men så är det om man inte kan få in bollen. Andra matchen var mot holmsund och vi förlorade, men dom var helt klart bättre så det var inte så konstigt. Tredje och sista matchen vart det lika mot röbäck men tycker dock att vi borde ha vunnit,vi var mycket mer på g eller iaf i andra halvlek.

Men så har min dag sett ut, nu ska jag hoppa in i duschen och sen ikväll ska jag och Pontus dra oss till hans vän Jonas och va med han och hans tjej Gabriell. Men nu ska jag hoppa in i duschen, ha en bra kväll alla puss :)

17 september

Hej nu har alla tjejer dragit hem och det vart en jätte härlig kväll med mycket skratt. Vi började med att äta tacos som jag,Petra och Amanda hade lagat. Sen satt vi bara i vardagsrummet och åt gotta och körde jag har aldrig. Det var jätte roligt så tack för en jätte härlig kväll tjejer. Nu ska jag hoppa i säng och tagga inför 3 matcher imorgon på gamlia. Det är sm uttagning så vi får hoppas att det går bra för oss. Sov gott alla, puss :)

16 september

Hej nu sitter jag i biblioteket och bara chillar med Angelika och Lina. Snart har vi engelska och sen livsnäring och sedan slutar på kvart i tre. Då ska jag fara in till stan och byta ett par skor och sen drar jag hem, efter det kommer Petra och Amanda till mig och då ska dom hjälpa mig att göra all mat inför ikväll då alla tjejer kommer. Vi hörs när jag kommit hem, puss :)

15 september

Hej ikväll har jag tränat,ätit tårta hos mamma,öppnat lite presenter och varit och handlat mat med pappa och Pontus inför min middag imorgon med alla mina finaste flickor. Nu ska jag och Pontus snart gå och lägga oss så vi får höras mer imorgon, puss :)

15 september

Lyx födelsedags lunch!
Hej nu är jag hemma från skolan och ska göra mig något att äta strax för att klockan kvart i fem har vi innebandy träning. Efter träningen far jag till mamma direkt för där är det födelsedagsfika,mums. Då får jag väl mina presenter ( vet dock alla redan men ). Nu ska jag dra, puss :)

15 september

Hej nu sitter jag och jobbar med instuderingsfrågor på livs och närkunskapen och efter denna lektion har vi engelska. På lunchen idag ska jag och några tjejer i klassen fara och äta pizza för att lyxa till det eftersom jag fyller år idag,wihooo. Vi hörs puss :)

14 september


Hej idag efter skolan for jag till stan med pappa och köpte 3 paket till mig kan man säga. Efter det for vi och kikade på ett hus med Eva och Karin och sen for jag hem och gjorde middag. Klockan halv sju hade vi samling till våran match som inte gick så bra..vi förlorade. Nu har jag duschat och gjort mig klar och nu ska jag och Pontus åka hem till han och sova där. Bättre uppdatering imorgon, puss :)

13 september


Hej nu är jag hemma från träningen som gick lite bättre än igår så det var skönt. Nyss kom jag ut ur duschen och har tagit mig ett glas juice, nu ska jag hoppa i sängen och läsa lite till provet imorgon. Hoppas verkligen att det går bra,hatar verkligen prov.

Imorgon börjar jag 08.20 och slutar 14.20 och då drar jag hem en stund och sen ska jag fara till stan och möta pappa där och då ska vi gå runt och kika lite på presenter åt mig. Jätte roligt, så vi hörs imorgon när jag kommit hem puss :)

I want!

Det här sista paret ska jag söka efter imorgon eftersom pappa inte hittade dom och påstod att dom var slut, så jag måste ut på storsökning imorgon och om jag finner dom ska jag få dom i present av pappa! Wiiihhoo

Nu: IDOOOOL! Och sen pyser jag på träning halv 9.

Harry styles

Oj så fin kille!

13 september




Vad tycker ni,snygg pojkvän eller inte?

Hej igen,mitt försök att ta en powernap gick åt skogen för det började regna och då lät det jätte mycket och sen kom pappa hem. Jag fyller ju år på torsdag och idag hade pappa varit på stan och kikat på 2 par skor som jag ville ha..är inte båda slut!! JO SÅKLART..blir så förbannad, jag ska försöka att leta redan på dom imorgon på stan. Nu ska jag gå och äta middag så vi hörs senare,puss!

13 september


Hej nu är jag hemma från skolan och det sista vi gjorde idag var att kolla på en film men jag sov hela. Nu ska jag lägga mig och ta det lugnt ett tag och kanske ta mig en powernap,det kan jag behöva. Sen så ska jag plugga litegrann också. Vi hörs runt middagstid igen, ha det bra puss :)

13 september

Hej nu sitter jag i skolan och har precis bytt om till civilkläder efter att ha lagat mat hela dagen. Nu ska vi ha genomgång om det vi har prov på imorgon, så vi hörs senare idag puss :)


Sjukt fuul bild men jag hade ingen annan!

12 september

Hej nu har jag tränat och duschat,dock gick träningen inte så bra för min del kände jag..men bara att göra bättre ifrån sig imorgon. Nu ska jag ta mig något att fika och sen lägga mig i sängen och plugga lite. Vi hörs imorgon på skolan skulle jag gissa på,ha det bra puss :)

Bild från balen som jag aldrig visat! ( Gabriellas bild tror jag )

hula hopp


12 september

Just nu är det pluggtime men strax så är det middag och efter det fortsätter tyvärr pluggning...Men klockan halv 9 är det innebandyträning och jag är riktigt taggad! Vi höreees puss



12 september

Hej nu är jag hemma från skolan och ska sätta mig och plugga inför mitt hygien prov som vi har på onsdag, men innan det ska jag packa in tvätt som precis har kommit så vi får höras lite senare puss :)

12 september

Hej alla nu har jag äääntligen fått skoldator. Just nu sitter jag och väntar på att Angelika ska bli klar och få sin dator och sen ska hon följa mig och käka lunch. Vi hörs när jag kommer hem helt enkelt puss :)

Två frågor!

s. om Stickat:
vart kommer den sista tröjan från?
Anonym om Stickat:
vart kommer dom 2 tröjorna högst upp ifrån? svara gärna i ett inlägg!!tack

Svar- Båda tröjorna är från Nelly :)

Middagen på fredag!

Flickorna som ska komma på min middag på fredag nästa vecka! Ni måste kommentera och skriva vad ni brukar ha till tacos,alla har ju olika så det är bra om ni skriver! Tack på förhand :D

9 september

Hej jag har inte kunnat uppdatera något för att jag for till mamma i onsdags och hon har inget internet och jag glömde säga att jag for dit så sorry. Nu idag är det fredag så jävla skönt och i helgen är inget planerat, det blir bara en soft helg med Pontus och sen match på söndag. Just nu är jag hos Pontus själv för han är och tränar litegrann och då stannade jag kvar här. Tidigare idag har vi varit på stan och sen for vi hem till han och har kollat på tv-pucken sen dess. Lycka till västerbotten säger jag bara, nu ska jag pysa puss :)

Bild sen balen!


Newkid


7 september

Hej nu är jag hemma från skolan och idag har vi fått byta från bageri till kök vilket jag tycker är mycket roligare. Nu ska jag nog lägga mig och läsa ur Elsas mode ett tag och ta mig en liten powernap,sen när pappa kommer hem drar vi och kollar på en ny innebandyklubba och på en dataväska åt mig. Hane puss :)

När man har kök så har man kockhatt och skjorta,det hade vi inte i bageri!

6 september

Hej nu är jag tillbaka efter träningen som var fys, och då kunde jag inte vara med. Jag var där och sköt ett tag och sedan satt jag bara och pratade lite med Anders ( min tränare ) och Janna. Nu ska jag lägga mig i sängen och sova för jag är huuur trött som helst.

Imorgon efter skolan drar jag hem och sen ska jag fara med pappa och leta efter någon grym innebandyklubba och en dataväska! Men vi får höras imorgon,puss :)


6 september

Hej nu har jag precis vaknat upp efter en skön powernap. Snart är det middag och sen efter det så har jag innabandyträning. Jag får se om jag kan vara med hela pga min förkylning men det ska nog bara gå bra. Vi hörs efter träningen,puss :)

Jag och Elin igår!

Stickat


6 september

Hej nu är jag hemma från skolan och försökte sätta mig och göra min läxa men gav upp innan jag ens hann börja. Idag har vi fått baka bröd och vi har fått gjort glass som bara var drygt..jag och Elin vart galet less. Den andra klassen lagade lunch åt oss och det vart soppa. Nu idag ska jag inte göra något alls,bara ta det lugnt. Ha det bra puss :)

5 september

Hej nu är jag tillbaka efter att ha kollat på min träning. Nu ska jag fika och sen borsta tänder och sedan blir det sängen! Vi hörs imorgon med kanske lite bättre uppdatering puss :)

5 september

Hej nu är jag hemma efter att ha varit och kollat på modelljakten i stan där Kenza och Andreas var. Det var sjukt jobbigt att bara stå och kolla på med klackar men jag var tvungen att stanna och se vem som vann. Det var en blond tjej minns tyvärr inte vad hon hette men hon var jätte fin. Nu ska jag äta middag med min Pontus som just kom hit och sen ska jag fara och kolla på min innebandyträning. Ha det bra, puss :)

Dåliga mobilbilder!

4 september

Hej för ett tag sen kollade jag på idol och det var väl bara en man blev imponerad av och det var han som va så bra på gitarr,men jag blev även rörd av hon som hade haft cancer..urs vad hemskt. Under tiden jag kollade på idol pluggade jag även in lite engelska glosor jag ska kunna tills imorgon och nu kan jag nog alla.

Nu äter jag upp chips och popcorn resten sen igår och ska lägga mig i sängen och läsa boken Elsas mode snart. Vi hörs imorgon när jag kommit hem helt enkelt och det lär bli sent för jag ska till stan direkt imorgon efter skolan och kolla på modelljakten som spelas in här imrn! Ha det så bra tills vi hörs igen, puss :) 

Love is wonderful


weheartit

4 september

Hej nu har äntligen tid att uppdatera igen. Vid halv fyra idag drog jag och kollade på min fotbollsmatch som gick åt helvete..ingen aning om vad vi höll på med. Sen direkt efter for jag till farmor och farfar och åt och har varit där tills nu. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig och kolla på idol som börjar ikväll. Vi får höras senare puss :)

Jag är så ofresch idag så jag är förvånad att jag ens lägger ut en bild på mig..

4 september

Hej igår kväll skulle det egentligen bli utgång för mig och Petra med Gabbe och några men vi båda var så pass förkylda så vi orkade inte fara ut vilket sög..fett tråkigt jag som var så taggad. Men vi stannade hemma och såg filmen dumpad och åt chips och popcorn! Vi gick och la oss vid tolv ungefär och vaknade tolv idag så jag är utvilad.

För ett tag så drog dock Petra hem så jag ska snart äta lunch och sen vid tre ska jag fara på fotbollsmatch, ska inte spela för att jag är sjuk men ska iallafall kolla. Ha en bra söndag, puss :)

Bildbrist!

3 september

Nu åker jag till mormor och sen till stan för att hämta Petra och efter det till gammlia för att kolla på en innebandymatch! Puss :)

3 september

Hej nu är jag precis vaknat och har jätte ont i huvudet..suck. Idag vid två ska jag fara till mormor och va där ett tag medans hon är barnvakt åt Lucas. Sen ska jag hämta upp Petra på stan vid fyra och sen drar vi bara hem till mig. Nu ska jag iallafall dra, ha en bra dag :) puss!

En sexybild på mig och Pontus sen balen!


2 september

Hej nu är jag hemma med Gabriella från en lame kväll på böles. Strax ska nog Gabriella kila hem och då ska jag sova, jag är jätte trött. Vi hörs imorgon puss :)

2 september

Damn det blev ingen utgång ikväll utan det blir imorgon kväll istället,så bara att tagga till imorgon då! Snart kommer några till mig och ska chilla här och sen drar dom till böles men jag stannar nog inne och bara tar det lugnt pga min förkylning! Ha en bra fredagskväll ni andra, puss :)

Detta blir min kväll- droga mediciner,äta gott och bara ha tråkigt!!

2 september

Hejsaaan, jag och pappa for på intersport och köpte tejp till min fot och sen så kollade jag även på en ny innebandyklubba. Efter det for vi till apoteket och köpte lite nässpray och halstabletter åt mig. Nyss så åt vi middag och det blev sallad som man får göra själv från ica, jätte gott. Nu ska jag höra med Gabriella om hur det blir ikväll..just nu låter det som att det inte blir någon utgång..buuuhu. Hörs senare om hur det blir,puss :)

Tog mig i kragen idag och lånade mig denna bok!

2 september

Hejsan nu är jag hemma från både skolan och stan för att efter skolan drog jag in till stan och träffade Gabbe och vi fixade en sak. Imorse när jag vaknade hade jag jätte ont i halsen och har snuva så nu har lilla jag blivit sjuk..inte allt för kul. Men inget stoppar mig för det,ikv blir det utgång iallafall. Vi hörs senare puss :)

Fråga! ( tidsinställt )

Till den som nu frågade om Gabbe röker!

Anonym om 30 augusti:
Röker Gabriella??????????????????????????????? :(
Svar- Nej Gabriella röker inte bara på fester och det är myyyycket sällan :)

Från h&m!


1 september

Hej nu är jag hemma från min fotbollsträning och ska hoppa in i duschen och sen väntar fika och sedan sängen. Imorgon har jag sovmorgon till 09.45 så det blir riktigt skönt och sen slutar vi 14.45 tror jag. Då drar jag in till stan och fixar en sak med Gabriella och sen ska jag även träffa Petra. Vi hörs senare om morgondagen,puss :)

1 september

Hej nu är jag hemma efter skolan och kollat matcher på gammlia med Ida och Frida. Vi kollade först på RIG mot Dalens div 1 och sen på RIGs killar mot Ersboda men jag hann inte se klart någon för jag va tvungen att fara hem för jag har strax fotbollsträning.
Idag på skolan har verkligen ingenting hänt så jag har inget att säga om det förutom att efter skolan satt jag på gammlia i typ 2 timmar och väntade..men som tur var kom först Janna och gjorde mig sällskap och sen Ida och Frida,tur det och inte lika tur för Maria som inte kunde komma först. Men aja ska inte dra ut på detta något mer,hörs puss :)

Fick mitt id-kort idag! Och andra bilden är på vad jag gjorde medans jag väntade idag..

RSS 2.0