30 april

Hej nu har jag och Pontus varit hemma hos han ett tag och på intersport. Nu gör jag mig klar för kvällen och sen ska vi dra på ica och köpa några saker. Men nu ska jag fixa mig, ha en underbar valborg allihopa Puss! :)

30 dagars saken sket jag i!

Jag skiter i dom 2 sista på 30-dagar för jag har ingen aning om vad jag ska skriva på dom! Orkar inte bry mig heller :)

30 april

Hej gårkvällen blev bara hemma hos mig med prat och så men mina sötnosar. Nu har jag precis klivit ut ur duschen och ska klä på mig och så. Sen idag måste jag fara och handla in några saker till grillningen ikväll hos Moa. Men nu ska jag fixa mig,Puss :)

29 april

Hej jag och Moa är fortf hemma hos mig och en sötis kom vid namn Pontus. Nu sitter vi och gör ingenting förutom att vi gullar med Nellie. Nu ska vi komma på ngt roligt att göööra,Puss :)

Gullliiiss

29 april

Hej efter skolan idag drog jag och Moa till henne och chillade där precis som igår. Sen drog hennes söta hund Nellie iväg på ett äventyr så vi var tvunga att jaga henne hahah. Men nu är vi hemma hos mig och har precis käkat pizza och kebabrulle,mums. Ikväll vet vi inte vad som händer,vi ser väl. Puss :)

Trosan,jag&Nellie :D

Dag 28 – Det här saknar jag

Finns mycket att sakna egentligen. Men något är faktiskt då man var liten,det är så härligt att vara liten. Annars saknar jag faktiskt fotbollen litegrann..känns som tomt på sommrarna utan den,jag gör ingenting på dagarna typ. Annat jag kan sakna ibland är vänner jag slutat vara med som t.ex Mimmi och Maria,jag saknar er till tusen. Sen även andra.. (L)

Stekig bild sen 7:an??????


28 april

Hej efter skolan for jag och Moa hem till henne och solade och snackade. Sen for vi och åt på tegsgrillen,hur gott som helst. Nu är jag hemma och ska dra mig mot Pontus och sova där inatt. Så vi hörs imorgon med mer update! Ha en bra kväll,Puss :)

28 april

Hej idag har jag varit på östra enda sen kvart i nio imorse. Kom tillbaka till skolan vid halv 2. Det har varit skit bra där borta och nu är jag säker på mitt val som blir restaurang på östra. Men nu sitter jag på sista lektionen och slutar tjugo över tre,men vi har vikarie så vi slutar nog tidigare. Vi hörs när jag kommer hem! Puss :)


27 april

Hejhej hemma från matchen och har duschat. Vi förlorade med 2-1 mot ett bland lag mellan iksu ungdom och guif tror jag. Jag tycker vi spelade bra och hade lite otur.. Men nu håller jag på att göra mat och sen ska jag torka håret. Efter det lägger jag och Pontus oss i sängen och sover. Imorgon bitti far jag iväg till Östra gymnasiet på ett besök på restaurang och kolla hur de är där. Ha en bra dag imrn och sov gott, Puss :)

En vinterbild sen stugan!

27 april

Hej nu idag har jag,Pontus och Gabbe bara chillat hemma hos mig. Vi har sprungit runt och spelat lite innebandy,lagat hamburgare,pratat och dansat haha. Jag och Gabbe spårade lite som vanligt. Nu precis har jag ätit och ska dra på match om ungefär en timma, vi hörs efter matchen. Puss :)

You mean the world to me!

You're perfect for me.
Miley Cyrus – When I Look At You

Dag 27 – Min favoritplats

Dom 3 bästa ställerna att vara på för mig är:
1. På innebandy planen,för att jag älskar innebandy och det gör mig så lycklig.
2. I sängen och mysa med min älskling är bland det bästa som finns,det gör mig på bra humör.
3. Det är att vara utomlands i värmen och bli brun,sen shoppa och bara ha det hur skönt som helst,looove it.


27 april

Hej efter skolan idag for jag och Gabbe på solariumet. Nu är vi hemma hos mig och Pontus kom precis. Nu ska vi hjälpa Pontus och plugga lite fysik och sen ikväll klockan sju har jag innebandy match med j18,underbart! :) Puss



26 april

Nu ligger jag och Pontus och kollar på bb,efter det ska vi upp och äta något sen blir det sängen. God natt vi hörs imorgon Puss :)

galet söt tjej!


26 april

Hej efter gymmet gick jag och Gabbe till frasses och åt lite,hehe mycket bra efter träning. Sen satt vi och snacka där ett bra tag men nu är jag hemma iaf och passet gick fint. Nu ska jag och Pontus hoppa in i duschen och sedan lägga oss i sängen och kolla på tv. Men nu pyser jag in i duschen, Puss :)

Bjuder på en snygg bild på min baby :)

Dag 26 – Mina rädslor

Något jag är så sjukt rädd för är höjder...urs jag hatar det. Annars är det småkryp det är så sjukt äckligt också, sen är jag galet mörkrädd måste alltid höra på musik eller prata med någon då är det okej att gå ute men annars inte, sen är jag sjukt rädd när jag kollar på skräckfilmer. Och helst efter jag sett dom,då kan jag nästan inte röra mig ut fläcken! Brukar börja grina ibland när jag blir för rädd hihi :D

Den filmen är en av flera jag började grina till..


ouuutfit

Tänkte börja skriva vart allt kommer ifrån!

Jacka- Carlings
Kavaj- H&M
Linne- Gina
Tights- Gina
Jeansshorts- Rut mfl
Skor- Scorett


26 april

Hej efter skolan idag satt jag och Sandra och kollade på Pontus idrott för hon väntade på en kompis och jag väntade på Pontus. Sen for vi hem till mig och nu sen dess har jag städat mitt rum,mycket bra gjort av mig. Nu är jag äntligen klar och ska ta mig ngt att äta och sedan klockan sex ska jag och Gabbe fara på core! :) Puss



Dag 25 – En första

En första hoppas jag att dom menar en grej jag gjorde för första gången. Då tar jag nog första gången jag var utomlands.

Det var när jag Pappa,Fanni,Karin och Eva for till Turkiet det var hur skönt som helst. Jag gick i typ 4an eller 5an och vi for i maj till en stad som heter Marmaris elr hur det stavas. Vi var där i en veckan. Jag minns att det var kallt i vattnet och det sög. Men det var riktigt varmt i luften. Sen for vi över till en ö som hetre Rohdos elr hur det nu stavas. Det är en ö som tillhör Grekland. Det var skit varmt där och jag brände mig jätte mke på axlarna... Det är nog det jag minns om den resan! :)
Dock en bild från Spanien när jag var där men ;)

25 april

Hej,idag har jag Pontus och Gabbe varit på stan och jag gjorde några köp.Sedan for jag och Pontus och tränade lite innebandy,nu torkar jag håret för vi ska till Pontus och sova.vi hörs imorn efter skolan puss:)
Mina köp.


Dag 24 – Det här får mig att gråta

Myyycket som får mig att gråta som t.ex filmer,om ngn sårat mig, om jag gjort illa mig, ngn fin låt, om jag är riktigt förbannad då brukar jag brinna av och börja grina! Finns nog andra grejer med :)



25 april

Hej jag vaknade precis och ska stiga upp och fixa mig. Sedan drar jag och Pontus oss mot stan och kikar lite,får se om något följer med hem. Ni får ha en underbar dag solen! Puss :)

En bild sen förra veckan,tagen av Gabriella! Haha och jag bjuder såklart ;)

muusiic


Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Finns inget som gör mig på så bra humör som Pontus Forsgren och Gabriella Magnusson, ni är fan dom underbaraste! Helt sjukt hur glad dom kan göra mig och få mig att må bra när jag mår dåligt! Jag älskar er sjukt (L) Men något annat är innebandy,det gör mig riktigt lycklig och får mig att må kanoners :)

Dag 22 – Det här upprör mig

Blev inga sånna här under helgen,så blir nu! :)
Det finns mycket som kan uppröra mig. Något som är starkt är på filmer när något som händer när man inte vill det.Åhhhh sjukt sur man kan bli...det är fan galet. Jag är galen på att grina då och typ skrika hehe. Ett t.ex är i O.C när Marissa dör,ojojojoj....

24 april

Hej ikväll har jag och Pontus varit och pumpat mina däck på min moppe och hämtat lite saker hos mamma. Och efte det drog vi på donken och tog oss en burgare mums. Sen drog vi hem och kollade på bb! VAFAN?VARFÖR ÅKTE RODNEY UT? Onödigt att kolla på nu... Men iaf nu ska vi snart sova,huuuur trött som helst. Imorgon blir det stan iaf,hörs imrn puss :)

24 april

Hej nu är jag hemma igen efter en jätte härlig helg i min stuga med Pontus,Pappa,Farmor och Farfar. Vi har kört skoter och ngn cool moppe vi har där uppe,vi har sett film och myst och ja haft det jätte härligt. Sen var det ett plus att det var 20+ grader där uppe också. Men nu har jag och Pontus duschat och nu ska vi kolla vad vi ska göra ikväll! Höres puss! :)

22 april

God morgon! Vaknade för ett tag sen och har precis packat klart väskan. Snart ska jag ta mig något och äta och sedan far vi och hämtar upp Pontus. Sedan far vi till min stuga som ligger i mårdsjöberg,det ligger en bit från vilhelmina dvs att det är 20 mil dit. Hoppas de finns snö kvar så det blir någon skoteråkning. Ni får ha en underbar helg allihopa,för det ska jag! Puss :) Kan tyvärr inte uppdatera där borta så vi hörs på söndag,eller något.

21 april

Hej ikväll har jag och Gabbe varit hos henne ett tag och chillat,sen for vi till mig och kollade först på dear John ett tag. Sen satte vi igång The last song och grinade sönder...Oj vad fin film,älskar den. Nu ska vi bara lyssna på en underbar låt,Sov gott vi hörs imorgon när jag har vaknat :)

never leave me


21 april

Hej har precis ätit kebabtallrik från teggrillen, det är ju sjukt gott därifrån. Just nu sitter jag och lyssnar på On the floor med Jennifer Lopez,sjukt skön låt. Snart kommer Gabriella till mig och det blir nog bara en kväll med mys och snack. Sandra kunde inte komma ikväll för hon skulle iväg till någon som fyllde år,riktigt synd för det var ett tag vi var med varann! Menmen, ni får ha en bra kväll Puss :)

Ny kategori också, Musik!



Dag 21 – Ett annat ögonblick

Att väldigt spännande och roligt ögonblick i mitt liv var när vårat fotbolls lag var på sm i karlstad. Sen en kväll skulle vi på lottning om vilka grupper det skulle vara,man satt hur spänd som helst,det var helt sjukt! Alla lag satt samlade i en gympasal. Jennifer fick gå upp på "scenen" eller vad man ska kalla det och prata lite eftersom hon är var lagkapten i laget! Super kul var det.

Så vart grupperna!

21 april

Hello nu är jag hemma från stan. Blev två köp idag som jag ska lägga upp här. Efter vi gick på stan for vi och solade en snabbis och sedan for vi hem. Snart kommer pappa hem och då ska det bli kebabtallrik till middag,mums. Annars ikväll så ska jag vara med Sandra och kanske Gabriella vi får se. Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbisoch packa för att imorgon far jag och Pontus upp till min stuga och har mysigt. Puss :)

21 april

Hej jag och Pontus vaknade kring elva och jag har redan duschat och torkat håret. Nu ska jag ta mig något och äta. Sen vid ett någon gång ska jag och Gabbe dra oss mot stan. Mitt köp idag blir ett par skor,tar kort på dom sedan så ni får se. Puss :)

20 april

Hej nu har jag och Pontus kommit hem från stan. Vi träffade Gabbe,Isabella,Mimmi och Maria där. Vi stod och snackade ett tag sedan gick vi på max och åt och nu är vi hemma igen. Imorgon ska jag dra på stan med Gabbe,vi hörs när jag har vaknat,Puss! :)

Dag 20 – Den här månaden

Den här månaden har bestått av Pontus,stan,vänner,gymmet osv! Här får ni lite bilder från denna månad,inte så många eftersom jag är säämst på att ta bilder,men skärpning nu!! Lovar :)

Solen har kommit fram och sprider värme,underbart!

Chiillat med vänner hemma!

20 april

Hej igår kväll blev det en lugn kväll hemma hos Pontus med film och mys. Nu idag har vi varit på stan och kollat runt,jag kollade på ett par skor jag nog kommer köpa imorgon när jag ska på stan med Gabriella men vi får se helt enkelt. Nu ikväll ska jag iaf vara med Pontus men vi får se vad vi ska göra,Puss! :)

Har varit väldigt varmt och skönt ute idag,det gillas!

19 april

Hej nu har jag precis duschat och torkat håret. Men nu ska göra mig klar. Ikväll har jag inget på gång ska nog bara vara med Pontus och sen ser vi vad vi gör helt enkelt. Snart ska vi iaf dra oss hem till han och chilla där tills vi hittar ngt att göra. Ha en bra kväll,puss! :)

Dag 19 – Detta ångrar jag

Det finns en sak som jag ångrar riktigt mycket men det orkar jag inte ta upp här. Sen är det massa små saker som man kan ångra också men huvudsaken är att jag mår bra idag! That`s good iaf :) Så ingenting jag vill ta upp här!

19 april

Nu drar jag och Gabbe oss mot gymmet och pumpar,hörs om någon timme ksk! :)

19 april

Hej igår kväll var jag,Pontus,Söder,Nicke,Palme,Philip och Erik hemma hos Palme och chillade. Det blev inte riktigt som dom killarna hade tänkt sig med kvällen men den var trevlig men lame. Nu har jag och Pontus precis vaknat och ska ta oss något att äta och sen se vart dagen tar oss,ha det bra puss! :)

Bjuder på en sexy bild

18 april

Hej nu snart ska jag dra ut och va med några typ,kommer hem senare ikväll helt enkelt! Vi hörs när jag kommer hem, puss! :)
ja du vet att man har ändå mens när man käkar p-piller:)
det finns olika piller på saken man tar ifrån, det finns dom som man inte får mens av men ändå en gång i månaden ska man ta "menspillrerna" och äta dom. Det är dom vita,och dom gula är dom man inte får mens av. Jag brukar dock hoppa över mens pillrerna ibland. Men man ska ändå ha mens det är bra. :)

18 april

Hej nu har jag precis stigit ut ur duschen och gjort mig fresh. Kostade på med att raka bena,noppa ögonbryna och allt. Nu är det dags att måla naglarna och sen ta mig något att äta på. Ikväll ska jag nog vara med några men det är inte säkert,jag skriver senare när jag vet. Puss :)

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Det måste nog har varit när jag var mindre och hade kalas på holmsunds badet och åt massa gotta. Det var hur kul som helst och hela klassen var bjuden. Sen minns jag att en annan kille som inte var bjuden kom dit och badade och då blev jag jätte sur...hahhaha! :D

18 april

Hej nu är jag hemma hos mig efter ha varit hos Pontus hela dagen och chillat.Filmen igår kväll var faktiskt bra men läskig,tittade bort en hel del av filmen. Ikväll vet jag inte vad som händer vi får se helt enkelt. Egentligen ska jag på innebandy idag men jag känner att jag inte orkar så jag stannar hemma och tare lugnt istället. Nu ska jag snart dra mig till mamma snabbt för att hämta Pontus innebandy klubba. Men nu ska jag dra,puss hörs senare :)

17 april

Hej corepasset gick bra och efter gick jag och Gabbe och solade det var riktigt skönt fast hur varmt som helst,man lökar ju bort. Men sen for jag och Pontus hem och har nyss duschat. Snart ska jag göra mig klar och käka korv sedan blir det bio för fulla muggar..hoppas jag överlever,hatar egentligen skräckisar! Men ha en bra kväll så hörs vi nog imorgon för jag ska sova hos Pontus inatt! Puss :)

Dag 17 – Mitt favoritminne

Jag måste ta och skippa 16 också, det var om min första hund. Svårt att skriva om det när jag aldrig haft en hund..haha! :)
Mitt favvo minne..svårt har så många. T.ex. Gothia,stugan alla år, när jag varit utomlands, när jag träffa Pontus och ja hur många som helst. Men kan väl berätta om Gothia lite eftersom det har jag mycket bilder på.

Först åkte vi buss hur länge som helst för att komma dit...hur drygt som helst. Men iaf allt bra började på invigningen!








Sen fick vi inbrott och massa saker blev stulna..då vart det sad face. Men då fick vi flytta och bo på en annan skola. Mycket bättre för vi fick bo i en gympasal,det gillades. Sen började alla matcher som jag kollade på. Kunde ju inte spela eftersom jag skadade foten...













Annars vare bara chill där nere,men värmen och när vi shoppade på stan. Gick på liseberg och träffade vänner,helt klart en underbar upplevelse!















Sist men inte minst,kommer jag aldrig glömma dom sjukt långa och dryga trapporna till maten...vi dog ju!



Dag 15 – Mina drömmar

Jag har många drömmar egentligen! Här är några iallafall:
* Gå ut nian nu och komma in på det jag vill!
* Fara till sthlm i sommar!
* Få en hund!
* Fara utomlands med Pontus!
* Ha en as bra sommar men mke lajbans och inte en lame sommar..
* Fara till Usa & Thailand är en dröm!
* Få barn när jag blir stor, en kille och en tjej!
* Inte bli fet haha!
* Vinna mke pengar på trisslott :D

Sen massa andra också säkert!



17 april

Hej nu har vi precis varit och köpt nachotallrik och ätit det,så sjukt gott. Snart ska jag ta och byta om och sedan dra mig till usm. Efter vi har kört passet ska vi sola tror jag och sen ska jag hem och fixa klart mig. Klockan halv tio ikväll ska jag och Pontus på bio,vi ska se scream 4. Frågan är om jag kommer överleva...urss! Men vi hörs efter gymmet helt enkelt,puss hane :)

Dag 14 – Det här är betydelsefullt för mig

Jag kör på bilder så ni får se :)



'

'







Dag 13 – Den här veckan

* Varit på gymmet
* Köpt en ny kofta
* Varit med Pontus
* Varit på stan
* Varit med Gabriella
* Varit med Moa & Robin
* Varit hos mamma som de va en ett tag sen jag var
* Tränat innebandy

Ungefär detta har jag gjort!



Dag 12 – I min handväska

Jag hoppade över 11 eftersom att jag inte har några syskon :)

Men iaf i min handväska har jag visat förut,så jag tar bara samma bild som förut! :)
Hårspray
Tuggummi
Plånbok
P-piller
Tamponger
Hörlurar
Alvedon
Lipsyl

17 april

Hej igår var jag,Moa och Robin bara hemma hos Moa och chillade med film och gotta. Sen drog vi ut på en promenad med Nellie till stan och sen runt hela teg och hem till Moa igen..galet drygt kan jag lova. Men idag har jag varit med Pontus och vi har bara chillat. Klockan sex idag ska jag och Gabbe på gymmet och köra core,inte taggat men.. Vi hörs senare puss! :)

Hahahhhaa snygg?

16 april

Hej allihopa just nu kollar på runt på massa bloggar. Men snart ska jag dra mig mot Moa,det var hur länge sen som helst jag var med henne så det ska bli jätte roligt.Men vi ska nog även vara med Robin också. Vi ser helt enkelt vart kvällen tar oss och när jag kommer hem. Vi hörs imorgon puss! :)

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Hahha ingenting spec,bara mys mjukis saker! 
pappas tröja och Pontus brallor,kanon ju :D

Dag 09 – Min tro

Jag har faktiskt ingen tro,eftersom jag tror inte på gud eller något annat trams? Vad säger man då, haha jag är ingen tro person helt enkelt. Så vare med det :)

16 april

Hej just nu är jag hemma hos pappa och chillar lite. Håller just nu på att göra några 30-dagars saker som blir över när jag är hos mamma. Annars så igår var jag med Gabbe på kvällen och vi chillade bara och köpte godis. Sen idag har jag varit med Pontus tills nu då jag är hos pappa, vi hörs senare puss! :)

Kläder jag har beställt!

Dag 08 – Ett ögonblick

Ett ögonblick är nog när vi var på gothia invigningen,den tog jag på 7-dagar också men det var så jävla underbar känsa och jag blev på så bra humör! Helt sjukt amazzzing! :)

Dag 07 – Min bästa vän

Jag hoppade över 6:an för att ni ser ju där nere vad jag gjorde idag! :)

Min bästa vän är Gabriella Magnusson som jag känt sen vi var 3 år. Vi har gått i samma klass sen dagis och har alltid varit bästa vänner. Hon har alltid varit den som jag kan lita på mest och hon är som jag fast tusen gånger bättre. Vi har samma humor och tänker nästan likadant på/om saker och ting. Vi har hur många minnen som helst. När vi var mindre var vi med varann varje dag och sedan hade vi en period då vi aldrig var med varann. Men nu är vi tillbaka och är med varann lagomt! Du är bäst min finaste,jag älskar dig (L)

13 april

Hej allihopa just nu sitter jag hos Gabriella och väntar på att hon ska äta upp sedan blir det lite plugg. I veckan har det inte hänt mycket,har varit med Pontus och haft nationella idag på morgonen. Idag efter skolan drog jag hem kollade lite film sen for jag och Gabbe på stan. Jag köpte mig en kofta som jag kan visa upp senare när jag kommer till pappa. Annars så har sakerna från h&m kommit som jag beställde så ni får se dom senare också, vi hörs när jag har en dator puss! :)

Nu har jag missat några 30 dagars saker,gör nog dom till veckan och någon nu! :)



11 april

Nu är det en blogg paus tills i helgen för jag drar mig mot mamma som inte har någon dator! :) Ha en bra vecka!

10 april

Hej västerbotten vann matchen och är nu i semi tror jag. Efter matchen satt jag,Pontus,Olivia och Moa kvar ett tag och kollade på en annan match. Sen tog jag och Pontus moppen hem till mig och åt middag. Nu ligger vi och softar i sängen och sedan klockan halv 9 drar vi oss mot gammlia igen för att se västerbottens killar spela kvartfinal. Vi hörs efter den matchen, ha en bra söndags kväll! :) puss



10 april

Hello nu har vi ätit lunch och gjort oss klara så nu ska vi fara på matchen,men innan det ska vi fara förbi hos Niclas och lämna hans mobil! Hörs när jag kommit hem, puss :)

Dag 05 – Vad är kärlek?

Jag tycker att kärlek är hur man känner för en person och att man blir lycklig av att vara med den. Finns både bra och dåliga sidor men kärlek kan man säga.
Kärlek hur man tycker för någon, alla har bra och dåliga sidor men man kan se det bästa i personen ändå. Kärlek är en känsla som gör oss lyckliga, tänk att kärlek kan göra så att vi nästan svävar på moln,hur underbart är inte det egentligen? Jag vet inte riktigt vad mer jag ska säga om kärlek förutom att man ska ta vara på den! Man blir lycklig av den,ledsen,sårad men på något sätt gör den oss alltid lycklig igen. Utan kärlek vart skulle världen ta vägen då..hm! Men jag älskar kärleken :)

10 april

Hej jag och Pontus vaknade för ett litet tag sen och ligger och kikar på tv. Snart ska vi gå upp och äta och sen klockan halv 3 ska vi dra på gammlia och kolla på västerbottens flickor spela. Men vi hörs innan jag far iaf,puss :)

10 april

Hej kvällen slutade med att jag och Sandra var med Jesper,Pontus och Niclas hemma hos mig och chillade. Efter det drog vi till teg vi charlies där träffade vi Mimmi,Maria,Ida,Olivia,Emma osv och kvällen slutade där. Sen for jag,Pontus och Sandra hem till mig där vi är nu. Snart ska Sandra hem och jag och Pontus ska sova. God natt! :)

9 april

Hello, Sandra kom till mig för ett tag sen. Just nu sitter vi bara och snackar och lyssnar på musik,jätte skönt. Vi får se om vi drar ute lite senare helt enkelt. Ha en bra kväll :)
Jennifer Lopez – On The Floor

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Ja idag åt jag först till lunch kyckling med ris som jag lagade själv. Sen på innebandy matchen åt jag lite gott och bladat med en cola. Sen till middag slaisar eller hur det stavas. Det är mjuka tacobröd med salsa sås,ost och skinka på,jätte gott! :)

9 april

Hej västerbotten vann mot södermaland. Efter matchen drog jah och Pontus och tankade min moppe och efter det gjorde vi mat hemma hos mig. Nu har vi ätit och jag väntar på Sandra. Hörs senare ikväll :) puss!



9 april

Hej idag vaknade jag runt 11 och sen dess har jag lagat mat och chillat med Pontus. Snart är maten klar och efter vi har ätit ska jag duscha. Sen kl tre ska jag fara på gammlia och kolla på innebandy med samma brudar som igår. Sen ikväll ska jag vara med världens bästa Sandra. Hörs puss :)
Random ljus...

8 april

Hej nu är jag äntligen hemma igen. Jag,Moa,Mimmi,Maria och Olivia satt och såg västerbottens killars match först. Sen kollade vi en stund på flickornas.Sen drog vi ner på stan och käkade,sen drog vi tillbaka till gammlia för att kolla lite mer match. Och nu är jag hemma igen och väntar på att älsklingen ska komma hit. Hoppas ni har en bra fredag kväll,puss! :)

8 april

Nu drar jag coh träffar Moa,Mimmi,Maria och Olivia på gammlia och tittar på innebandy sm! Hörs när jag kommer hem puss :)

Dag 03 – Mina föräldrar

Mina föräldrar heter Göran och Helena och båda är 43 år ( tror jag hihi ). Dom bodde ihop tills jag var runt 7-8 då skillde dom sig och allt har funkat bra. Förut var jag varannan vecka hos dom men nu är jag mer hos pappa pga att han har dator och allt är närmre härifrån. Men nu när det är moppetime hade jag tänkt mig att fara till mamma igen. Annars är dom som vanliga föräldrar,pappa jobbar mycket och mamma jobbar lite mindre! Finns inte så mycket att säga egentligen :D

8 april

Hej nu är jag hemma från skolan. Var på väldigt glatt humör idag eftersom att det är så bra väder ute men nu vart jag på dåligt humör igen för en sak...brr! Men idag har jag ingen aning om vad jag ska göra,skulle vara med Pontus men ser inte ut som så. Hörs när jag vet puss! :)
Underbara sommar är påväg. Moppen framme,marken framme,plusgraderna stiger åh vad glad jag blir :D
Ute på min gård där vägarna har smällt upp! :)

8 april

God morgon nu har jag precis fixat mig och ska snart dra iväg..Efter det har jag ju np i engelska hur drygt som helst eftersom jag är helt värdelös i det. Menmen,vi hörs när jag kommit hem puss! :)

7 april

Hej just nu håller vi på att kolla på hockey och efter det blir det big brother. Sen ska vi sova,vi hörs imrn när jag kommit hem helt enkelt. Sov gott! :)

Dag 02 – Min första kärlek

Svårt att säga vem det var egentligen,om sånna i trean gills var det Dennis. Men annars på riktigt var det i sjuan med en kille som hette Philip. Men jag vet inte riktigt om det var riktigt kärlek heller för att vi träffades aldrig och va tsm i typ 2 månader. Annars har det ju funnits andra killar också men min första riktiga med ett lång och seriös förhållande som varat mer än 2 månader är med min Pontus! Han är så underbar och min bästa helt enkelt :) Jag älskar dig gullet!





7 april

Hej idag efter skolan drog jag och Gabbe snabbt hem till henne och fikade och bytte om. Sen klockan halv 5 for vi på core och sedan klockan 5 började dance x-press. Det var sjukt jobbigt idag men det är bra. Efter gick vi och solade sedan drog vi hem till henne där vi varit tills ungefär åtta,då drog jag och hämtade upp Pontus och nu är vi hos mig och ska sova här. Imrn kl 8 ska jag på något jätte drygt ( vissa fattar vad det är ) sen klockan 8.40 börjar vi skolan och det är np i engelska! Wish me luck,men nu duschen puss! :)

6 april

Hej, när jag och Pontus låg i badet ringer Emilia och står utanför och vill fara ut på en liten moppe tur. Så vi fixar oss klart och far ut med henne en stund. Vi far till statiol och charlies och köper godis och läsk. Men nu är vi hemma och jag har pluggat litegrann men snart är det dags för big brother och sedan sängen! God natt :)
Emilia & Pontus på moppetur i somras :)

6 april

Hej nu är jag och Pontus hemma hos mig och ska hoppa ner i ett varmt och skönt bad! Efter det blir det pluggpluggplugg. Men nu är det badtime vi hörs efter det ha det bra, puss! :)

6 april

Nu pyser jag till Pontus och är där ett tag,vi hörs när jag kommer hem! Puss :)


Dag 01 – Om mig

Jag heter Linn Eliasson och är 15 år. Fyller år den 15 september. Jag har egentligen blondin men har färgat mitt hår mörk brunt som det är just nu. Min mamma heter Helena och min pappa Göran,dom är skillda och det funkar kanon. Fast jag är mest hos pappa för han har dator och bor närmare skolan och så.
Min bästa vän heter Gabriella Magnusson och jag har känt henne sen vi var 3 år och hon är världens bästa. Min kille heter Pontus Forsgren och vi har varit tsm i 1 år och snart 4 månader och han är världens finaste människa.
Jag spelar innebandy i ibk dalen f95 och det är hur roligt som helst. Just nu har vi uppehåll med innebandyn så då gymmar jag på usm med Gabriella. Förut gick jag i fotboll men slutade för jag skadade foten och blev efter sen tyckte jag det blev tråkigt. Men jag kan faktiskt sakna det ibland! Ja det var väl det mesta om mig,bara fråga om det är något mer :)

30 dagar

Jag kör på en sån här så något händer på bloggen hehe! :)
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Det här är betydelsefullt för mig
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första hund
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


What hurts the most

weheartit

Outfit


6 april

Hej nu har jag kommit hem från skolan. Innan jag slutade var jag på balmöte då vi pratade om hur det kommer bli på balen som är den 8 juni. Det kommer nog blir skit roligt! Nu ska jag ta mig något att äta sedan plugga lite biologi,har prov imorgon. Puss :)

5 april

Nu har jag beställt hem 3 saker rfån H&M som ni får se senare! Nu är det dags för big brother, vi hörs imorgon :)

5 april

Hej passet idag var grymt jobbigt är helt slut. Har precis kommit ut ur duschen och ska göra mig något att käka.Sen blir det plugg och big brother sedan sängen. Imorgon slutar jag kring ett så då ska jag på balmöte på skolan och sedan dra mig hemåt! God natt :)

Modekungen


5 april

Hej efter skolan idag drog jag och Pontus hem till han och tvättade min skitiga moppe. Efter det fikade vi lite,sedan for vi hem till mig där vi är just nu. Nu ska jag laga lite middag sedan blir det att dra på cardiomuskel med Gabriella klockan 18.30-19.30. Vi hörs puss :)
Veckans träning! =)

4 april

hej idag efter skolan drog jag och Gabbe till stan och käkade. Efter det drog vi hem till hennes pappa och hämtade saker.Sedan drog vi till henne på födelsedags fika för att hon fyllde år i lördags. Hon fick ett helt nytt rum,hur snyggt som helst. Efter jag varit med Gabbe och Ronja ett tag så skjutsade jag hem Ronja och sen for jag vidare till Pontus där jag är just nu. Vi hörs imorn när jag kommit hem, puss! :)

Snygg bild på Pontus sen i somras,enda bilden jag hitta på deras dator just nu!
Börjar längta tills sommaren som tusan nu,och va brun...åh vad härligt!


3 april

Nu sitter jag och Pontus och kollar på big brother,efter det blir det sängen på direkten sen skola imorgon! God natt :)

3 april

Hej precis kommit hem från matchen och ska sätta mig och plugga med Pontus nu. Sen blir det dusch och big brother! Hörs senare ikväll :)

3 april

Hej nu är jag tillbaka med nya krafter. I helgen har det inte hänt spec mycket. I fredag var jag med Pontus,Sebbe och Sandra.Vi var hemma hos mig och kollade film,snackade och hade det allmänt skönt. Sen igår var jag och Pontus på bio,vi såg hur många lingon finns det i världen! Den var hur bra som helst,den måste alla se. Nu idag så har vi varit på D&D och kört runt lite med min moppe. Snart ska vi fara och kolla på Pernillas fotbolls match,hörs puss! :)

RSS 2.0