BILDER FRÅN HELGEN

Bilder från helgen.
Hej nu är jag hemma efter att ha bott hos Julia i 2 dagar. Jag ska strax käka middag och sen ikväll så börjar våran försäsongsträning. Vi ska samlas på gammlia för att sedan fara ut och springa och sen köra lite fys. 

HOS JULLAN

Hej igår efter avslutningen med laget for jag och Julia hem till henne och myste med godis och tv. Idag så har vi varit in till stan och köpt mjukglass och grejer till middagen. Vi lyxade på med kött och klyftpotatis. Ikväll så ska vi bara chilla sen så har jag hjälp henne med lite skolarbete. Hane!

27 APRIL 2013

Bjuder på en bild från Prag.

Hej gårkvällen bestod av myskväll hemma hos mig med Janna. Vi lyssnade mest på musik och snackade, men sen slutar det alltid med att vi damp dansar också haha. Ikväll så väntas lagavslutning på musköten vilket ska bli super kul. Temat är gala så man ska klä upp sig en aning också. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen dra mig mot Janna för att fixa mig där. Hane!
 

LÅNGHELG

Hej på er! Idag fick vi slutade tidigt från skolan så då drog jag mig hemåt och powernapade lite. Nu ligger jag i sängen och kollar på himym, sjukt bra serie. Ikväll ska jag dra till Malin och Amanda med Janna och där blir vi bjudna på tacos och sedan väntas nog en myskväll med mycket snack. Nästa vecka är jag ledig måndag, tisdag och onsdag, galet nice med lång helg för mig. Men hare gött så hörs vi! 

21 APRIL 2013

Hej i måndags så kom jag hem från Helsingborg. Jag hade sjukt roligt där, mycket roligare än jag trodde att det skulle bli. Det är verkligen ett minne för livet och jag saknar det mega mycket. I veckan har jag varit tillbaka i skolan, gymmat och umgåtts med vänner. Idag ska jag iallafall fara iväg på gymmet och sedan fara till Janna. Vi hörs!
 

ÅKER TILL HELSINGBORG IMORGON

Hej idag var jag tillbaka i skolan och gick från 8.20 till 16.00, jobbigaste dagen. Ikväll så har jag sista träningen med länslaget innan vi drar till SM i Helsingborg imorgon. Bussen går 18.00 imorgon och det tar kring 12-16 timmar har jag för mig, galet jobbigt. Så denna kväll kommer alltså bestå av träning och packa.Jag är sjukt taggad inför helgens matcher men även för att vi kanske ska dra och kolla på SM finalerna i Malmö också, sjukt roligt och helst när dalen har gått till final!! Men nu ska jag byta om, hare!
 

SISTA DAGEN PÅ LOVET

Bilder från början av lovet.
Hej igårkväll for jag och Janna ut, det vart dock är lugn kväll för mig. Idag så har jag bara legat hemma och kollat på pretty little liars men ska börja göra mig klar nu. Ikväll ska jag, pappa och Janna dra på all star och käka samt kolla  på dalen-storvreta. Hoppas ni har en bra sista dag på lovet, hare!
 

GOD MORGON

Hejsan, jag vaknade för en stund sedan och har precis gjort i ordning lite frukost/lunch. Idag ska jag bara ligga hemma och ta det lugnt tills ungefär vid tre då kommer pappa hem från sthlm. Sedan klockan fyra så har jag träning och efter det ska jag fara och kollar på dalenmatch. Hare!
 

4 APRIL 2013

Bjuder på lite bilder sen sportlovet då vi var i Jannas stuga.

Hej det var ett tag sedan jag skrev sist. Den senaste tiden har jag inte gjort mycket alls, mest varit med min favorit Janna. Annars så har jag väl spenderat mycket tid på iksu, innebandyspelande men har även varit i stugan i början på lovet och kört skoter. Nu är det lov vilket är sjukt skönt och ett plus är att Janna bor hos mig i veckan för pappa är i sthlm. Idag har jag varit iväg på gymmet ett tag men nu är jag hemma igen och ska laga lite käk till mig och Janna. Ikväll har vi inget inplanerat så vi får se vad vi hittar på, hare gött.
 

RSS 2.0