29 JULI 2012

Hej nu har jag jobbat klart på uff vilket är sjukt skönt. Ligger hemma nu och kollar på oth, klockan fem ska jag träffa min saknade vän Liv som är i umeå och vi ska gå och käka på all star. Ha en bra kväll!
Två bilder från när min kusins barn fyllde 1 år i onsdags!

VÄSTKUSTEN DEL 4


28 JULI 2012

Hej jag har inte uppdaterat på ett tag men jag har verkligen inte haft lust. Igår kväll jobbade jag på uff discot med Janna och det var faktiskt rätt kul. Idag ska jag fara iväg klockan tre och jobba på Östra med att vara mattant. Vi hörs!

VÄSTKUSTEN DEL 3


INSTAGRAM

Instagram bilder, följ eliassonlinn.

BETTNES

Hej idag for jag, Emilia, Pontus och Nicke till bettnes men vi hann bara vara där en kort stund för det kom en massa moln. Då drog vi in till stan igen och käkade lunch och sen va vi på böles en stund. Är hemma nu och ska göra ngt att käka för jag har träning kring sex, hörs!
 
Till dom som undrade vart skärpet och ryggsäcken var ifrån: Ryggsäck-topshop&skärp-carlings
Bilder från västkusten.

TRÄSTOCK

Tja nu är jag iallafall hemma från trästock och ska vara hemma ett bra tag nu. Trästock var sjukt roligt bortsett från att det var så jävla kallt på kvällarna. Sov bara i mitt tält en natt som tur var...då slapp jag lida av kyla på nätterna. Igår så umgicks jag med Elin vilket var sjukt skönt och sen på kvällen drog jag till Pontus och sov där. Nu är jag hemma och ska byta om till träningskläder, vi hörs efter träningen!
 
Bjuder på två mobilbilder sen trästock!

VÄSTKUSTEN DEL 2


18 JULI 2012

Jag drar ju som sagt till trästock imorgon så det blir kanske ngt tidsinställt inlägg annars så hörs vi på söndag då jag kommer hem. Ha en bra helg!
 

NYTT


18 JULI 2012

Hej idag var jag med Emilia och Pontus på bettnes vilket var jätte varmt och skönt tills alla moln kom vid fyra, då drog vi hem. Jag och Emilia for in till stan en snabbis för att lämna igen en sak som jag köpt och sen åt vi på stan. Nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt ikväll och imorgon väntas trästock! 

BILDER FRÅN VÄSTKUSTEN DEL 1


 
Dom här bilderna är endast från påvägen ner dit, vi stannde i en stad som heter Gränna och där finns det många butiker som tillverkar polkagrisar. 

BETTNES TODAY

Hej igårkväll for jag till Pontus och vi såg film med hans familj. Idag är jag hemma tidigt för att ta på mig bikinin och göra mig redo för att dra till bettnes med Pontus och Emilia. Vi hörs när jag kommer hem.
Haha min sötnos.

TRÄSTOCK HERE WE COME

Bild från västkusten.
Hej nu har jag varit på träning, duschat och bokat trästocks biljetter, wooho. Jag och Pontus bestämde oss att åka i typ Juni men vi har aldrig orkat boka biljetter men nu är det gjort, tagga till. Ikväll ska jag dra till Pontus och vi ska bara mysa tror jag. Vi hörs imorgon! 

NYTT FRÅN GÖTEBORG

Inte rättvis färg på byxorna i ljuset, dom är militärgröna! 

17 JULI 2012

Såhär ser jag ut idag!
Hej nu är jag hemma från stan där jag och Moa har strosat runt idag. Jag har inhandlat mig lite nya saker, nu ska jag laga middag och sen halv sju har jag träning.

HEMMA IGEN

Hej igår kom jag hem från västkusten där jag varit i en vecka. Vi bodde i ett fint hus som hade två stugor också, det var riktigt fint. Vi for och kollade på olika ställen när vi var där och påvägen upp dit som t.ex. marstrand, fjällbacka, gränna osv jag minns inte vad alla hette. Två dagar var vi i göteborg och shoppade men även så gick vi på liseberg. 
Tyvärr så var det bara fint väder en dag och resten vad molnigt men varmt i luften.
 
Igår kom jag hem vid sju och då drog jag ut och sprang och sen kom Elin hit. Vi kollade på film och åt morötter och gurka med dipp. Idag så ska jag på stan med Moa. VI hörs senare!
Mer bilder kommer senare.

NY KOFTA

Jag gick in på stadium en snabbis idag och köpte mig en svart vanlig kofta bara. Jag kände att jag behövde en till sommarens kalla kvällar!

STRANDEN IDAG

Hej idag drog jag, Emilia och Angelica till bettnes och hade det skönt. Det var verkligen jätte varmt idag så vi solade, åt, spelade volleyboll osv. Imorgon far jag ju som sagt till västkusten så jag håller på att packa för fullt. Pappa kommer hem om ungefär en timma och då ska vi dra och käka på subway,muuums!

5 JULI 2012

Hej idag har jag varit på bölesholmarna med Emilia och Moa. Det har varit så sjukt varmt och skönt ute idag så jag är riktigt less att jag ska behöva ha träning klockan halv sju. Jag har brottnings träning med innebandylaget vilket är sjukt jobbigt. Snart är det middag, hörs!

VÄSTKUSTEN

Jag har inte hunnit berätta att på lördag morgon åker jag neråt i landet, jag ska till västkusten. Det ska bli sjukt härligt att få åka bort från tråkiga Umeå och vara med min älskade Pontus, underbara Fanni och Karin med flera. Vi kommer även kanske åka in till Olso en dag, sen även in till Göteborg för att gå på liseberg och shoppa! Jag har med mig kameran så det blir mycket bilder.
Gbg 2010.

TODAYS

Hej idag har jag haft på mig dom visas på bilderna. Jag bara suttit ute i solen och tagit det lugnt idag och senare ikväll ska jag nog dra mig mot gymmet för att köra lite styrka. Nu ska jag sätta på ett sex and the city avsnitt.
 

Stadfesten part 2

Detta var dom sista bilderna från stadsfesten, jag hade riktigt kul! Tack till alla som var med.

3 JULI 2012

Hej idag har jag legat ute i solen hela dagen och sovit nästan. Jag och Pontus är inne nu och vi kollar bara på tv, ikväll har jag träning och sen ska jag hitta på något med Moa. 

Stadfesten part 1


HOME FROM THE CITY

Some more pics from stadsfesten!
Hej nu är jag hemma från stan där jag har fixat mina ögonbryn och varit med Moa. Ikväll har jag träning och annars så blir det bara en mys kväll. Vi hörs!

2 JULI 2012

Hej jag vaknade för en stund sen och ska gå upp och duscha. Jag är fortfarande hur trött som helst efter helgen men jag måste ta mig upp för klockan 13.45 har jag tid för noppning och färgning av ögonbryna och sen ska jag även träffa Moa på stan. 
Vart är värmen som existerade här?

1 JULI 2012

Hej i torsdags skulle jag egentligen bort men det blev inte av så Gabbe kom förbi en stund och vi bakade och färgade mitt hår. På fredagen drog vi till Skellefteå på stadsfesten, vi skulle egentligen dra hem på lördagen men vi stannade och kom hem idag. Det har varit riktigt roligt kan jag lova er! Nu är jag trött som satan och ska sova, godnatt!
Här har ni några av helgens bilder, fler kommer sen!

RSS 2.0